View Full Version : Sonic core (ex Creamware) A-16 ultra
FrankoPanko
20-11-2008, 01:42 PM
Nedavno sam postao vlasnik gore navedenog konvertera:grin: i zanima me kako i kamo mogu spojit Z-link "B"? Z-link "A" spajam na Lunu, a imam jos i expansion karticu za dva adata koja na sebi ima jos jedan Z-link (na kojem nista ne pise). Da li mogu na nju spojit Z-link "B"? Ako mogu, kako ce A-16 prepoznati da je to "B"? Znam da postoji kartica sa A i B Z-linkom, ali mene zanima da li u mojem slucaju mogu proraditi svih 16 analognih i/o kanala?
Pitanje izgleda komplicirano:shock: , ali oni koji posjeduju A-16 vjerojatno znaju o cemu pricam. Unaprijed zahvalan!
idekius
20-11-2008, 02:28 PM
U "Pulsar Hardware IOs" imas Z link A i Z link B, source i destination, pa ce ti vrlo lako biti jasno koji je A, a koji je B, jer pishe na njima... samo ih lepo vezes na slobodne kanale mixera (mono).
Naravno da ces imati svih 16 kanala, jer oba imaju po 8 kanala, a 2 X 8 = 16...
Ako bude bilo problema, napravicemo ti project. A mozes i da cimnes PulSandra telefonom, posto ti je blizi, a on to ima u malom prstu... Da ga probudis u sred noci sa iznenadnim pitanjem: "Kako radi Z-Link veza???!!!!", taj bi skocio iz kreveta i izdeklamovao ti bi bolje nego molitvu! ;)
FrankoPanko
20-11-2008, 02:48 PM
Ali, ja nemam Pulsar nego Lunu 2 koja ima samo jedan Z-link, a drugi mi je na adat expansion kartici. Zanima me da li mogu upregnut sa te druge kartice Z-link i tretirati ga kao "B"? Za Sandra znam da je lumen sto se tice routinga u Scope-u, ali on nije nikad koristio A-16 (koliko ja znam), no ako zna rjesenje neka svakako navali!
samo ubodi u Z link konektor na prosirenju (adat expansion karticu) koju imas i vozi. kad otvoris projekat imas gore hardware i/o i biraj sta hoces i koliko hoces. sve radi iz prve sa sve A-16
provereno
FrankoPanko
20-11-2008, 05:18 PM
Hvala Nav! Pretpostavljao sam da bi moglo raditi ali, sigurno je sigurno! :)
Radit ce ti to Alane!
Meni radi upravo u takvom istom sistemu. Ubodes i odmah on to sve prepozna. Nema nikad frke sa creamwareom (osim sto s vremena na vrijeme firma bankrotira)
:)
Klarinetista
30-11-2008, 09:36 AM
Radit ce ti to Alane!
Meni radi upravo u takvom istom sistemu. Ubodes i odmah on to sve prepozna. Nema nikad frke sa creamwareom (osim sto s vremena na vrijeme firma bankrotira)
:)
:rotfl:
Ja sam im odan vec godinama, sad sam upravo napravio laptop CW varijantu sa 12 DSP i magmom, i sve to sljaka iz prve na 6ms latencije opusteno. Stvarno ozbiljan hardware, a neozbiljna firma, evo vec 6meseci lazu o izlasku podrske za Vistu i 64bita...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.