PDA

View Full Version : Overloud TH-1

LAMPASH
17-11-2008, 03:21 PM
Eto,docekasmo i njega:),zanimju me vasi utisci o njegovom soundu i odnos izmedju njega i ostalih siumulatora pojacala.
Dakle,evo linka gde mozete preuzeti TH-1 trial(samo 20MB) koji sljaka 2 nedelje:
http://www.overloud.com/en/download/

MUzzY
19-11-2008, 09:13 AM
Gui je retardiran, zvuk nije los ali nije bolji od mog favorita.

E, ali oooooovo obecava: AxeFX u VST formatu (http://www.rig-talk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=37376)

Jedino mi je ova zastita koju planiraju totalno samoubistvo: Yes, the pirates are a serious problem. Therefore...

You MUST buy the Axe-PC hardware interface for the product to work. The hardware interface is also your product key. Each one is serialized and locked to your software. The software will NOT run if the interface is not attached to your computer. You don't need to use the interface (i.e. if you're running as a plug-in) but it still needs to be attached. Your computer also needs to be connected to the internet periodically to verify licensing.

I know a lot of people are going to complain about this but we have to do it. A LOT or work went into this product and we need to recoup our investment.

LAMPASH
19-11-2008, 05:52 PM
Sto se tice zvuka TH1,meni je on trenutno majka,ali to je stvar ukusa.Iako imam
Line6 Toneport priznajem da je TH1 prirodniji,tako da neko ne pomisli da sam neki okoreli Line6-ovac:D
A sto se tice ovog novog plugina i te njegove zastite,slazem se,to jeste samoubistvo jer su slicno razmisljali i ljudi iz IKmlatimudije kada su izbacivali A2,i sta je na kraju bilo:)

MUzzY
20-11-2008, 12:18 AM
Po cemu ti je majka?
Daj neki clip koji ti se mnogo svideo.

LAMPASH
20-11-2008, 03:12 PM
Pa imas na njihovom sajtu primere koje je odsvirao Dimi,poslusaj one primere koji se nalaze u "metal" sekciji.To ne moze da ti se ne svidja sem ako nisi metalac:)

MUzzY
20-11-2008, 11:55 PM
Poslusao sam ja to sve mnogo pre nego sto su postavili na sajt ;) Zelim da cujem sta si ti probao i zaste se tebi (ili bilo kome drugom) dopada ili ne dopada.

Velika vecina (da ne kazem svi) topici koji se ovde pokrecu oko sim-a i raznih prica oko tona el. gitare su upravo to - price. Jako mali broj zvucnih primera. U svakom topicu se javi par uopbicajenih usera koji kazu da su ili odusevljeni ili im je to krsh jer je pojacalo pojacalo a ni jedan jedini primer se ne kaci... sve se na kraju zavrsi sa nekim subjektivnim komentarima i vidjenjima koja su samo zasnovana na nekim internim testovima ili uverenjima...
steta.

LAMPASH
21-11-2008, 12:36 PM
Vidi ovako,da sam se vodio tvojim snimcima sa R3 koje si kacio ovde verovatno ga nikada ne bih ni probao,a da ne govorim o tvojim snimcima sa Revalverom2.Ne znam na cemu si radio monitoring dok si radio snimke,a na osnovu rezultata koje si kacio,reklo bi se da su u pitanju bili kompjuterski zvucnici od 10 evra:)A da,nisam samo ovde nailazio na tvoje snimke vec i na drugim forumima poput alienconnection-ovog,i ako je to tebi bolje od onog sto je Dimitar snimio sa TH1 onda zaista ne znam sta da ti kazem.Sam si rekao da je u R2 simulacija Mesinog Rectifiera bila bolja od ove u R3,a da su mu impulsi sranje.A da li se secas onog tvog snimka koje je komentarisao Dushan_S i rekao da ti ampovi sa kojima si procesirao nemaju attacka i da bi u slucaju snimanja layerovanih gitara zvucali kao gnjec,gnjec:)
Sto se tice subjektivnosti i objektivnosti,ceo forum zna da si zesce napaljen na Satriania iako si skinuo ono u potpisu"Jedan je Satriani" i "Stach fans wanted" iako coveka ne zovu Stach vec Satch:) a slucajno R3 ima simulaciju njegovog pojacala:)Takodje svi ovde znaju da si nesto radio kao beta tester na R3 i da su ti poklonili licencu.Toliko o tvojoj objektivnosti.I jos jednom te pitam,da li zaista verujes u to da su tvoji snimci sa R3 bolji od onog sto je snimao Dimi sa TH1 :D ?

MUzzY
21-11-2008, 06:01 PM
Ne mislim. Nigde to nisam napisao. Al' sam zato preslusao i Dimijeve r3 snimke i snimke koje je pravio za AxeFX pa upredjujem sa svime time. Ja nemogu da se merim sa njovom tehnikom i znanjem profesionalaca koji su posle mixali posto on nije to radio, ali imam usi i mogu da kazem da mi se ne svidja. Da rezimiram ne mislim da je bolji od MOJIH SNIMAKA ali ne zvuci mi bolje od svega sto sam cuo da R3 moze. Takodje kakve veze ima sve to sto si naveo? I da se "lozim" (nemam 15god, samo jako cenim njgovo umece i veoma volim muziku koju stvara), i da jesam imao srece pa upao u betu za r3 i sta sad? Upravo zbog svega toga mislim Napisao sam da sam probao TH-1 i da mi nije majka i pitao sam da mi kazes zasto je TEBI majka posto si ga i ti probao.
To sto je tebe mrzelo da sednes makar i sa demo verzijom (koja je uzgred najblaza od svih na trzistu, znaci samo ti pusti tu i tamo shum, nema vremenskog ogranicenja) malo vise procackas po r3 i skines impulse (a evo, okacio sam ih gomilu bas ovde na forum) to je vec tvoj problem. (seti se da si mi slao suve gitare da ih provucem kroz r3...)

To sto sam ja dobio "lekciju" od Dusana je meni samo bio plus a ne samar da sednem i cutim. S'obzirom da ovde ima dosta ljudi sa poluznanjem i manje od toga (usta sebe apsolutno ubrajam) smatram da je pozeljno da kacimo sto vise i da se sto vise blamiramo (ili briljiramo) da bi i nesto naucili. Plus mozemo onda da stvorimo jako realnu sliku o kvalitetu nekog sim-a.

Ako je tebi i drugima dovljno samo da citate komentare "do jaja" "bezveze" itd. onda ok...

Ne vidim razlog takvom hejtu s'tvoje strane.

LAMPASH
22-11-2008, 03:35 PM
Drasko sorry za onakvo moje proseravanje od juce,imao sam jedan od onih dana kada mi sve ide uz q..c i bolje bi bilo da sam jucerasnji dan prespavao nego "praznio" sebe ovde i na drugim forumima.Zaista si ispao covek jer da je meni neko kenjao onako kako sam ja tebi verovatno bih ga oterao u tri lepe PM.
Veruj mi da razlog onakvog mog izliva besa nije vezan za ovu temu tj. TH1 i R3 vec neka deseta privatna stvar.
Nadam se da razumes i izvini jos jednom.

MUzzY
22-11-2008, 08:10 PM
ma ok je...

vasko
22-11-2008, 10:19 PM
probao sam ovo malo juce i danas i utisak mi je da je revalver dosta bolji