Log in

View Full Version : Steinberg MR816 CSX BEZ MIDIJA? :?

HeatMan
14-11-2008, 03:26 AM
jeste videli spravu? voleo bih da vidim kako radi..

al jednostavno, ne mogu da poverujem, da tako ozbiljna firma, sa super proizvodima... jednostavno napravi takav promashaj.. mislim, nema midi... eej? zashto?

koja je poenta?

ok, kapiram da sad sve vishe stvari ide preko usb-a.. mislim.. jesam ja jedini koji misli da je midi neprevazidjen josh uvek?

usb buguje.. fw takodje.. midi shljaka uvek..

ne razumem shta se deshava.. meni je, iskreno 2 midi in i 2 out na emu 1820m premalo.. fali mi josh.. a sve ceshce firme smanjuju na 1 i/o ili potpuno izbace midi..

ne kapiram uopshte

Arthur
14-11-2008, 03:39 AM
beš mi sve, meni usb i fw mnogo manje baguju od midija, al ajd.. thats just me :P

HeatMan
14-11-2008, 03:44 AM
pa onda ja definitivno imam najchudnija iskustva od sviju vas..

meni midi nikad zabagovao nije. a imam dobar usb hub sa TI chipsetom, pa mi opet virus i korg padkontrol zabaguju.. :?

clusterchord
15-11-2008, 01:54 PM
trend je takav, i kod proizvodjaca software-a i audio kartica, da bi oni bili najstretniji da sve radimo u soft, a hardware sinteve i ostale midi sprave sve lijepo bacimo u smeće. eto o tome se radi, i vec par godina je tako.

zato ni nije doslo do razvoja nekog novog protokola koji bi zamijenio midi. samo deri pare na softweru, sa vjecnim bugovima i vjecnim updateima..

iz istih razloga timing na midi portovima ne valja na najbrzim kompjuterima... jednostavno im se j*** za to, nisu predvidjeli resurse da to glatko radi.

***** im ***** svima. :mad::mad::mad::mad::mad:

darkstar
05-02-2009, 03:55 PM
Varijanta je da profi korisnici imaju midi interface,tako kazu.

Iskreno ... govnjiva motka bi radila :)