View Full Version : E, a je l' postoji fora...
Inovative_kg
12-11-2008, 07:57 PM
Da layerujem u nekom programu (koji je isto VSTi ) dva ili vishe instrumenata.. Lupam Grand II i Atmosphere ili Garritan Personal orchestra ?
Stavis isti midi input na sve kanale , a tazlilcit output ka razlicitim instrumentima ....
eto .....
Pozdrav
Inovative_kg
12-11-2008, 08:12 PM
A, pa to da, to sam znao, nego rekoh da l' postoji nesto a da se to pukne sve na jedan kanal :)..
a sto ti to treba? ako ti je guzva pa neces da se vide stavis ih u grupu... ili mixdown pa dobijes jedan audio kanal... ne moze sve na jedan midi kanal jer na jednom kanalu imas jedan output...
Pozz
HeatMan
12-11-2008, 09:12 PM
moze.. ne znam shta ce ti al moze.. na midi kanalima imash i send-ove.. tu mozesh da poshaljesh na ostale instrumente..
mada, opet.. ne znam shta ce ti..
poz
player
12-11-2008, 11:34 PM
Treba ti "Native instrument Kore"...host VST u kome podizes ostale VST,fx...
silicon science
13-11-2008, 07:49 PM
Treba ti "Native instrument Kore"...host VST u kome podizes ostale VST,fx...
Ne treba mu to uopshte, vec ko sto mu je Max rekao.,..
player
13-11-2008, 09:10 PM
Ne treba mu to uopshte, vec ko sto mu je Max rekao.,..
Hteo je VST-VST je i dobio(nisam mislio na hardware)!!
akordeonista
15-11-2008, 11:30 PM
Kao host program za VST instrumente je dosta dobar Brainspawn Forte. U njemu mozes dobro da editujes midi ruting a to da sve instrumente stavis da rade na istom kanalu je "macji kasalj"!
silicon science
16-11-2008, 09:33 PM
Kao host program za VST instrumente je dosta dobar Brainspawn Forte. U njemu mozes dobro da editujes midi ruting a to da sve instrumente stavis da rade na istom kanalu je "macji kasalj"!
Sve to je takodje "pasji vetar" i u Cubase-u:wink: Nema potrebe za komplikovanjem
player
17-11-2008, 10:50 AM
Da layerujem u nekom programu (koji je isto VSTi ) dva ili vishe instrumenata.. Lupam Grand II i Atmosphere ili Garritan Personal orchestra ?
Ma slobodno probaj sve od ponudjenih opcija,mani ti da li je nekom to pasji vetar,m....komplikovano....Ne znam za Brainspawn ali za "pasji vetar" -Kore imas dva klika misem.Prvi klik jedan VST i drugi klik-drugi VST.Midi kanal na svim podignutim instrumentima je po defaultu "omni" tako da cak ne moras ni oko toga da brines .To je to (stvaaaarno komplikovano:confused:).Osim toga ako imas neku "lite" verziju Cubase-a gde si ogranicen brojem podignutih VST i fx-a ovo dobro dodje .
Imas i "fore" i VST pa sad vidi sta tebi vise odgovara a ne sta je nekom komplikovano.
Inovative_kg
18-11-2008, 01:33 PM
Izvinjavam se sto kasnim... Nije da mi zivot zavisi od toga, ali sam cisto hteo da probam sa nekim 'playerom'.. Za sendove znam :).. Hvala svima na odgovorima.. Pozz :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.