PDA

View Full Version : Spot za nula novaca

silicon science
11-11-2008, 10:25 PM
Evo ga spot koji smo radili drugari i ja pre neku godinu, snimano foto aparatom kod Shpire u sobici, pozajmili strob i neki vrteci svetlosni efekt... Montirano i editovano u S.F.Vegasu by Shpira, ja snimao sliku:D

http://www.youtube.com/watch?v=WHHz_o00ytg

Tribal_kg
11-11-2008, 10:33 PM
Secam se ovoga.. Ima 4-5 godina? :)

silicon science
11-11-2008, 10:41 PM
Secam se ovoga.. Ima 4-5 godina? :)

2-3 mislim. Skroz neplanirano smo snimili ovo sa Fuji S 770 foto aparatom ako se ne varam, spontano, i to za 2 sata 8-) 8-) Posle Shpira seo i smontirao:rolleyes: :rolleyes:

Lag
11-11-2008, 11:55 PM
kapiram da bi bio bash dobra spot da nije toliko epileptichan

HeatMan
12-11-2008, 04:48 AM
au brate.. prvi put kad sam chuo hain teny nije mi se svideo trip..

elem ovo je super.. podseca me na jurastic 5.. zbog ovog lika shto ima dublji glas.. on je do jaja.. tu i tamo malo bzvz zbrza, al je sve kul uglavnom..

poz

btw, odakle ih znadesh?

edit: radish sa njima?

poz josh jedared

Tribal_kg
12-11-2008, 11:57 AM
Dobri su Hain Teny.. To bese znaci reci mudrosti? Tako nesto..

Furali su neki svoj fazon i jednostavno, ili ti se svidja ili ne.. Mislim da vecina klinaca koji su takozvani reperi ne bi mogli da svare ovo jer ne pricaju o parama, klubovima i felnama. :)
Moram da pohvalim njihov nastup. Nastupali su u Kg-u pre 3-4 godine i to je super bilo. Dj, perkusionisti, mc-evi, itd.. Super atmosfera. :)

silicon science
12-11-2008, 12:38 PM
btw, odakle ih znadesh?

edit: radish sa njima?

poz josh jedared

Radio nekada sa njima, uzivo bio na efektima za vokale i ton, uradio par remiksa, snimali spotove itd...

dr.Ru
12-11-2008, 01:24 PM
pa ja znam ekonomistu baritona iz SNP-a :) sto u spotu nosi adidas trenerku i kapu

Everbeatz
12-11-2008, 01:27 PM
MG Gost??:D

silicon science
12-11-2008, 02:29 PM
pa ja znam ekonomistu baritona iz SNP-a :) sto u spotu nosi adidas trenerku i kapu

Jeste, profesionalni pevach

HeatMan
12-11-2008, 05:35 PM
@tribal: skroz si upravu.. secam se da sam chuo davno jednu pesmu, i da sam se odushevio.. i onda je valjda izbachen onaj spot "kontrola uma" il kako se vec zove, i nije mi se svidela pesma ni malo.. ni sad mi se ne svidja.. pa nisam hteo da pazarim album..

sad mi je zao.. kapiram da ga nema vishe po prodavnicama.. :?

silicon science
12-11-2008, 05:38 PM
@tribal: skroz si upravu.. secam se da sam chuo davno jednu pesmu, i da sam se odushevio.. i onda je valjda izbachen onaj spot "kontrola uma" il kako se vec zove, i nije mi se svidela pesma ni malo.. ni sad mi se ne svidja.. pa nisam hteo da pazarim album..

sad mi je zao.. kapiram da ga nema vishe po prodavnicama.. :?

Hehe u spotu Kontrola uma ja "glumim":ups: onog sto se trese i blene u TV:rotfl: :rotfl: Meni je ta stvar i vise nego okej, ne znam...

HeatMan
12-11-2008, 06:05 PM
hahahahaha.. do jajca.. nisam znao..

pazi, rechi su ok.. matrica je ok.. al nekako.. uff.. da se ne gadjam sad reperskim zargonom, loshe su mi preneli to.. neubedljivo.. gube ritam tu i tamo.. (flow im je losh, i delivery) hahahahah

zato mi se nije ni svidela..

poz

Oggy
12-11-2008, 06:40 PM
Odlicna pesma i super zvuci.

Tribal_kg
12-11-2008, 07:33 PM
Ali za to "Bez pripadnosti".. Auuu, e to je pesma. :mase:
Verovatno si nju cuo Sale.. Ima i spot, ono po krovovima. :)

HeatMan
12-11-2008, 07:44 PM
eeeeeee... moguce sale.. hahahha.. nije nemoguce, sale..

znam da sam na neku kao shto rekoh odlepio, a da me ova smorila kad sam video spot i sve to.. imam par mp3ki od njih shto je kacheno na edesi... sad cu bash vidim koja je pesma pa cu javim..

edit: imam jako dobar trip i ime nije bitno.. al jako dobar trip je neka leva matrica.. ne znam shta se desilo sa njom.. nimalo mi se ne svidja..

silikon moze mp3ka ove pesme? da imam da vrtim gajbi.. :)

silicon science
12-11-2008, 08:55 PM
silikon moze mp3ka ove pesme? da imam da vrtim gajbi.. :)

Moze i celi albumi (2 kom) samo da pojurim Shpiru da mi da(imam negde prvi al ne znam gde:banghead: )
Slobodno mogu reci da je Shpira (sada vec bivshi chlan benda) najzasluzniji za zvuk i matrice itd.. (Ko ga poznaje zna o chemu govorim)-chovek je ultra produtivan, chak i previse... Sada se posvetio svom bendu Trance Balkan Desorganisation, i zvuche mlogo dobro (sviraju u bendu i Bebec, basista iz grupe "Boye" i Cina bubnjar-Obojeni Program itd.)
Eto Shpiro, ako ovo prochitas da vodis na pivo zbog ove promocije:rotfl: :rotfl:

HeatMan
12-11-2008, 09:11 PM
znam.. shipra je bio na drugom forumu na kom blejim.. tamo su sve reperi, pa je i pobegao odatle.. (tamo su sve reperi hahahah)

poz

Tribal_kg
13-11-2008, 04:30 AM
Koliko ja znam, Shpira je i na ovom forumu. :)

shpira
13-11-2008, 07:55 PM
cao,
npr. bez pripadnosti nikad nismo voleli.. bila nam je ok neko vreme a onda smo se smorili, jer je u tom reperskom fazonu.

to shto je neko rekao da je neubedljivo i da gubimo ritam: offbeat repovanje ?? spoken word??? znam da to jos niko nije konstatovao u srbiji, verovatno nece jos dugo. ja planiram bas da uradim neshto shto ce biti gubljenje ritma u kontinuitetu.

nikad nam nije bilo preterano bitno shta ce ko ovde da kaze - i eto njih sad na turneji u francuskoj. sad uskoro na mistake mistake albumu treba da izadje zadnja stvar na kojoj sam radio pre nego stho sam izasao iz benda.

a ti kuzmanovicu....

.... ne da ti dugujem pivo, nego ti dugujem i pare :)

inace covek koji je ovde predstavlja kao Everlast je ustvari 1vi dj Hain Teny-ja - Alex J, ima ga na oba albuma. ali se krije od proslosti ;)

silicon science
13-11-2008, 08:23 PM
Hehe to za pare necu zaboraviti...
Ajde reko malo da se iskupim sto sam te zevzechio ovde na forumu, da ne kazes posle da sam govno od choveka:rotfl: :rotfl:
E da, Everlast Scratch master no. 1, mudro je to precutao... Sad si otkriven:wink:

HeatMan
13-11-2008, 11:12 PM
heh.. to za everlasta nisam znao.. btw bash me interesuje shta ce reci on o novom everlastovom albumu.. :)

inache, shto se spoken worda tiche, i off beat repa tiche.. sve ja to kapiram.. iskreno ne gotivim to.. najvishe mi lezi swingovanje po beatu.. neke veselije priche.. sa jazz pratnjom.. beat assilant fazon..

ne znam, dosta stvari koje zvuche ok na engleskom jednostavno ne zvuche kako valja na srpskom.. al respekt za rad, u sv sl.. voleo bih da imam oridjinale [poshto samo originale i imam od domacih izvodjacha (pa chak i suida), a i od mnogo stranih].. ako imate oba albuma na originalu u shteku, rado bih vam poslao djuntu a vi meni cd-ove poshtom..

nekako mi glupo da trazim mp3.. a da nemam original.. :)

poz

Everbeatz
14-11-2008, 12:06 AM
Everlast je bio ok jedino kad je bio sa House Of Pain:)

http://www.chasermerch.com/images/house%20of%20pain%20logo.jpg:D:D

A ovaj Everlast je imao nekoga ko mu je bio ugled pre jedno 17ak godina:D...eee, to su bili dani..
http://www.d-nice.com/legends/pictures/picture-3.jpg