Log in

View Full Version : VST shakuhachi, flauta...

komsho24
11-11-2008, 08:31 AM
Moze li mi neko dati prijedlog VST shakuhachi, flaute... ?

alfom
11-11-2008, 08:43 AM
http://www.dskmusic.com/blog/?page_id=3
Vidi ima li tu neshto.

OFF
11-11-2008, 10:56 AM
Ew Ra

Mogli
11-11-2008, 12:28 PM
Ethno World 4 Pro

alfom
11-11-2008, 04:16 PM
Ethno World 4 Pro
Ih! 10GB radi dvije ćurlike :grin:

igorxp
11-11-2008, 05:55 PM
Pa dobro, čovek je stavio tri tačke, ?to ostavlja otvorenom mogućnost da mu treba jo? ne?to. Nego, zna li neko da li postoje semplovane gusle ili neki od onih arapskih instrumenata koji bi najpribli?nije odgovarao tom zvuku?

alfom
11-11-2008, 06:45 PM
Pa dobro, čovek je stavio tri tačke,
:grin: tri tačke su u signaturi. :grin::grin:
Mora? znati da smo Mogli i ja 'stari' znanci i da smo obadva veseljaci :wink:.
Nego, zna li neko da li postoje semplovane gusle ili neki od onih arapskih instrumenata koji bi najpribli?nije odgovarao tom zvuku? Nije isti ?tim. Gusle su hromatski instrument :D:D

E, ovako ; ako ni?ta ne nađe?, onda fine semplovane gudače probaj 'izmučiti' u nekom od semplera postavkama i efektima koji su u njima, dok ne dobije? ?ta ti treba. Čak mo?da mogne? ne?to ostvariti i u starom ST. Probaj!
Ako ?ta napravi?, ili nađe?, javi i nama u ovom threadu ?ta si uradio ili na?ao. :)

Inovative_kg
12-11-2008, 07:33 PM
http://www.dskmusic.com/blog/?page_id=3
Vidi ima li tu neshto.

Sto ne mogu da extractujem nijedan od ovih instrumenata.. Skinem sve ali kaze da je arhiva zeznuta :(

alfom
12-11-2008, 07:40 PM
Ne znam šta si radio. Ja sad provjerio : sve radi.
Dakle, odabereš npr. odmah s' desna dole kraj slike za prvi plugin : ta akcija će te dovesti na stranicu gdje su svi, pa poskidaš jedan po jedan. Brzo ide :wink:
Evo ti stranica gdje su svi :
http://rekkerd.org/dsk-vsti/

Inovative_kg
12-11-2008, 07:46 PM
Ja sam selektivno skinuo el. gitaru i rhodes.. Pishe broken archive :S .. Ne znam sta mu je.. Hajde sad cu da poskidam sve, pa cu da vidim.. Ako ne, poslacu ti PP :)

Inovative_kg
12-11-2008, 07:48 PM
Nista, provalio sam foru, bilo je do winzipa, kako sam otvorio preko winrara sve sljaka kao leptir.. Hvala u svakom slucaju :)

alfom
12-11-2008, 07:51 PM
Ja sam selektivno skinuo el. gitaru i rhodes.. Pishe broken archive :S .. Ne znam sta mu je.. Hajde sad cu da poskidam sve, pa cu da vidim.. Ako ne, poslacu ti PP :)
Pa raspakuješ sa UNRAR-om, i raspakovani folder prebaciš u VST folder.
Ha! Pa džabana je! Možda neki i ne radi. Eto sad sam maksuzile probao prvi plugin i radi. Čak iznenađujuće dobro za džabne stvarke :grin:
**** postovao si 1/10 sec. brže od mene. O.K. Uvijek sve arhive sa intera raspakuj sa unrar-om.

Inovative_kg
12-11-2008, 08:14 PM
Evo, sad probam nesto.. Gitare nula, kao i akusticni klavir i elektrokeyz ( najezio sam se kad sam cuo wurly i clavi zvuk :S ).. Orgulja moze da se provuce, jedva za nesto kao i neki preseti u brassu...

alfom
12-11-2008, 08:17 PM
Evo, sad probam nesto.. Gitare nula, kao i akusticni klavir i elektrokeyz ( najezio sam se kad sam cuo wurly i clavi zvuk :S ).. Orgulja moze da se provuce, jedva za nesto kao i neki preseti u brassu...
Pa to ti je džabana:)
Za bolje moraš da kupiš. Na istoj stranici imaš bolje sintove. Ni jedan nije ispod 650 USD :grin:
Ili lijepo se vatiš Akai samplova.

Inovative_kg
12-11-2008, 08:19 PM
Video sam :).. A dje ima neka emulacija wurly klavira kad smo kod toga... Cini mi se da sam davno video u NI elektrik piano-u, ako se ne varam.. Je l' ima jos nesto ?

alfom
12-11-2008, 08:22 PM
Hypersonic 2, Pianoteq, pa nadalje.