View Full Version : Izbor zvučne karte za MacBook!!!
Plonk
10-11-2008, 08:37 PM
koristim macbook.....budzet mi je ogranicen:banghead:....u obzir sam uzeo
1. focusrite saffire le
2.m-audio fast track pro
i mozda m-box 2.ali nisam sigura kako radi sa logic-om...ili mozda neka druga....neki ce reci apogee duet,ali kosta previse za mene u ovom trenutku
e sad...zanima me koja radi najbolje na mac-u....
Tiki the Boyler
10-11-2008, 08:56 PM
Hmmm... poprilično si se prošetao kroz cjenovne klase...
Plonk
10-11-2008, 09:32 PM
Hmmm... poprilično si se pro?etao kroz cjenovne klase...
haha...valjda jesam.....mada m-box polako izlazi iz igre.nece mi se uklopiti u budzet:rotfl:...poprilicno sam zainteresovan za saffire le....jel zna neko kakav je u radu sa macbook-om
mbox 2 - 365e
duet - 389e
na thommanu...duet moze lako da se nadje i za manje pare (350e)...
Bitch
10-11-2008, 11:27 PM
ako ne radis u ProTOolsu, udri po Duetu, neces zazaliti :)
kejkz
11-11-2008, 10:34 AM
duet je odlican, skoro sam ga imao na testu. pazaricu ga verovatno za vucaranje sa laptopom.
slowstar
11-11-2008, 04:21 PM
U pravu si, mislim da za 2/2 nema povoljnijeg resenja, i ja se razmisljam (citaj prisabiram) u tom pravcu...
milanCHE
11-11-2008, 04:31 PM
necu nista da sugerisem,ali imao si ovde kod nas na oglasima od pre nekih mesec i kusur dana u vise navrata jedan mbox2 sa finim softverskim paketom za 250e,sto je smesno povoljno.prolistaj pa razmisli,ja sam imao prilike da cujem to "parce" hardvera na delu...i sta reci...jeste "mali",i usb standard,ali je ipak digidesign.i dooobro sljaka
pozdrav
Plonk
11-11-2008, 08:23 PM
jel neko imao problema sa firewire kartama na macbook-u......malo sam istrazivao na netu i vidim da je cest problem bio da kad se nakaci fw karta mac se pocne zagrijavati ko lud i vent. rade na maksiali...tj...cuje se mnogo glasno.....to je i meni ujedno jedina mana ovog kompjutera....preterano zagrijavanje....iako ne cesto...ali zna da iritira....pa zato razmisljam da uzmem usb.....u svakom slucaju:banghead:......:rotfl:
silicon science
11-11-2008, 08:47 PM
jel neko imao problema sa firewire kartama na macbook-u......malo sam istrazivao na netu i vidim da je cest problem bio da kad se nakaci fw karta mac se pocne zagrijavati ko lud i vent. rade na maksiali...tj...cuje se mnogo glasno.....to je i meni ujedno jedina mana ovog kompjutera....preterano zagrijavanje....iako ne cesto...ali zna da iritira....pa zato razmisljam da uzmem usb.....u svakom slucaju:banghead:......:rotfl:
Ja recimo nemam takvih problema sa MacBukicem i Firepodom... Ali imam midi latenciju :wink: :mad: zbog losih drajvera... Moj ti je savet da pojuris ako jos ima taj Mbox 2 na forumu, to ce ti super raditi... Svakako je i duet super opcija, zavisi sta budzet kaze...
milos
11-11-2008, 10:39 PM
Ovi novi Macbook nemaju ni firewire port:banghead: , mora se uzeti Macbook Pro...
silicon science
11-11-2008, 10:49 PM
Ovi novi Macbook nemaju ni firewire port:banghead: , mora se uzeti Macbook Pro...
E stvarno ovo je previse :banghead: Kakava je to politika ne kapiram... Treba bojkotovati Apple i furati Hakintosh i a u ku**c:mad: :mad:
Plonk
11-11-2008, 10:55 PM
E stvarno ovo je previse :banghead: Kakava je to politika ne kapiram... Treba bojkotovati Apple i furati Hakintosh i a u ku**c:mad: :mad:
hahahhahah....da......ja glasam za rudaw i macbook(pro) kombinaciju.....mislim da bolje ne moze :wink:
silicon science
11-11-2008, 10:59 PM
Ni MacBook8-) 8-) RuDaw i neki laptop i dovidjenja... Uz to je i dizajn novih Mekova da bacis peglu :banghead: Kao da je cheef dizajner iz MSI pokazao srednji prs' svojim buducim bivsim poslodavcima i presao u Apple:rotfl: :rotfl: Sto i nije suludo za poverovati ako odes na appl.com i pogledas na shta to lichi:banghead: :banghead:
Slichosti su ochite
Plonk
11-11-2008, 11:09 PM
ne znam za ove nove, ali meni se svidja moj macbook white 2.4....definitivno najbolja masina koju sam do sad imao :), ima i on svojih nedostataka i mislim da su neke stvari mogle biti bolje odradjene...ali sta da se radi...i mislim da bi im cena trebala biti dosta manja:rotfl:......
Bitch
12-11-2008, 12:10 AM
ja glasam za rudaw i macbook(pro) kombinaciju.....mislim da bolje ne moze :wink:
:da:
LACKY
12-11-2008, 02:45 AM
koristim macbook.....budzet mi je ogranicen:banghead:....u obzir sam uzeo
1. focusrite saffire le
2.m-audio fast track pro
i mozda m-box 2.ali nisam sigura kako radi sa logic-om...ili mozda neka druga....neki ce reci apogee duet,ali kosta previse za mene u ovom trenutku
e sad...zanima me koja radi najbolje na mac-u....
Na Mac-u ti sve radi najbolje (sto ce ti i Slowstar potvrditi), tako da ti je potpuno svejedno.
kejkz
12-11-2008, 09:35 AM
Da, upravo se ovako nesto desava kod mene. Problem je u drajverima za agere (lucent) firewire kontroler. Medjutim, daleko je to od glasnog, bar ja nisam uspeo da ga registrujem pri radu kao smetnju. Inace, nisu svi mekovi zahvaceni, samo oni proizvedeni krajem 2007. Sada se svi modeli isporucuju sa proverenim TI cipsetom.
A to sto na novim macbookovima nema firewire porta je samo fora da bi morao kupovati macbook pro ako hoces da radis sa firewire opremom. Da budes kompletno pro ;)
Lopovi!
morao kupovati macbook pro ako hoces da radis sa firewire opremom. Da budes kompletno pro ;)
Lopovi!
Ma neeeeeeeee :shock: :shock: :shock:
Ne verujem .... :D :D :D :D
Pozdrav
kejkz
12-11-2008, 12:20 PM
veeeeeruj mi :rotfl:
MUzzY
13-11-2008, 02:32 PM
I ja sam primetio da fanovi na mom macbook-u sad rade konstantno i malo agresivnije od kad sam nabavio motu 8pre. Al' nista alarmantno. Drajveri su fenomenalni.
slowstar
14-11-2008, 01:44 AM
No comment at all...
MUzzY
17-11-2008, 02:44 AM
povodom?...
lesha
17-11-2008, 09:41 AM
povodom?...
Drajveri su fenomenalni.
zar si sumnjao? :rolleyes:
MUzzY
18-11-2008, 12:52 AM
Nisam znao sta da ocekujem :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.