PDA

View Full Version : Amek Tac Matcheless

player
07-11-2008, 11:07 AM
Kopao nesto po netu i nadjem rackirane kanale gore pomenutog mixera.Vredi li to koristiti recimo za 2mix BUS,imaju i inserte tako da bi se mogao zakaciti jos neki komad hardware-a.Hvala..

Braca
07-11-2008, 11:26 AM
Amek i nije bas toliko poznat po modelu koji si nasao, tako da ne preporucujem kupovinu bas tih kanala, ali ako ima nesto od Ameka iz prve lige, to preporucujem, recimo 9098, amek Mozart, Angela, Amek 2500 ili nesto iz te starije serije, kad je Rupert Neve bas radio na tome. To je sada jako moderno zato pazi umeju da precenjuju te kanale, a pitanje je u kakvom su stanju. Za Amek postoje delovi, ima valjda neka firma u Engleskoj koja ih recapira, tako da nije problem.

player
07-11-2008, 12:40 PM
Hvala, ovo je navodno rekapirano ,u racku sa napajanjem a cena je oko US$300 po kanalu dok je 9098 naajmanje 3x skuplji...btw...znas li nesto o Neotek ...Cena po kanalu im je tu negde

Braca
07-11-2008, 04:42 PM
NIasam imao prilike da cujem Neotek, ali ono sto sam procitao izuzetno cenjen mixer, provereni kvalitet. Jedno vreme sam se lozio na taj mixer, ali nazalost nisam imao dovoljno para

player
07-11-2008, 04:58 PM
Ma ok,nije mi frka,hteo sam prvenstveno zbog EQ i inserta posto imam vec nekoliko preampa a eq za te pare i ne moze da se nadje bog zna kakav