PDA

View Full Version : Xenyx 502 + EMO 0404 = Ne Mogu Ni Da IH Nateram Da Ikako Rade

zoksula
06-11-2008, 11:21 PM
Dakle umesto starog uzeo sam danas:

Xenyx 802 i EMO4040.Dakle nista nisam dirao sa mixetom (nijedno dugme - osim sto sam je ukljucio u struju).

Dalje povezao sam sa Main Out 2 kabla na naravno IN (analogni - nadam se da je to to) na kartici.

Instalirao sam sve drajvere za EMO i kada kliknem na properties za sound recording dobijam:

There is a problem with your sound hardware.To install mixer devices go to Other hardware and chose Add another hardware.

Naravno sve sam to uradio ali nema novog hardwera.Sta bi tu moglu biti u piranju.

Ja dosada nisam nikada video mixetu moguce i da je neka glupa greska iako sam sve radio po manuelu.

Hvala

lesha
06-11-2008, 11:45 PM
jesi li instalirao pravilno drajver i patchmix za emu?

zoksula
07-11-2008, 03:44 AM
jesi li instalirao pravilno drajver i patchmix za emu?

Pa jesam ali je bio drugi problem.

Morao sam da otvorim sound output i da tamo stavim da waw u delu za audio output. To sam slucajno otkrio.

Ali sto se tice prepoznavanja zvuka ta kartica je ocajna u odnosu na m-audio fast track.I to je bas mnogo losija.

Negde je na pola puta izmedju obicnog pc mikrofona i integrisane graficke i fast track m-audia sto je bas lose.Puno suma - mozda zbog mixete

lesha
07-11-2008, 07:14 AM
druze, ta kartica je odlicna u svom rangu, mozda i najbolja.

poz

alfom
07-11-2008, 07:52 AM
Posalji PM gosp. TikiTheBoyler (nadji ispravan nick u Member List).

zoksula
07-11-2008, 05:19 PM
Posalji PM gosp. TikiTheBoyler (nadji ispravan nick u Member List).

druze, ta kartica je odlicna u svom rangu, mozda i najbolja.

poz

fala...

kada sam sve stavio na 0 osim gain - radi 50% bolje.

moze li to jos bolje nekako

lesha
07-11-2008, 05:34 PM
gain u softverskom mikseru treba biti na 0 dB.
utisavanje se vrsi nakon izlaza iz kartice, ako je moguce pomocu kontrolera, miksera ili na avucnicima ako su aktivni.

zoksula
07-11-2008, 10:35 PM
gain u softverskom mikseru treba biti na 0 dB.
utisavanje se vrsi nakon izlaza iz kartice, ako je moguce pomocu kontrolera, miksera ili na avucnicima ako su aktivni.

Softwerski mikser je znaci ona aplikacija - PatchMix DSP Application zar ne?
Tu nista nisam dirao.

A gain na Xenyx 502 mikseru sam okrenuo za 90 stepeni udesno.Sve ostalo je na 0 to jest nema pojacanja ?

Hteo sam da promenim onu opciju za vreme kasnjenja ali se to nesto ne vidi