Log in

View Full Version : Fast Track Ultra

slomaks
03-11-2008, 10:50 AM
Uskoro kupujem novu karticu, pa iscitavam sve redom na forumu. Taman mi se nesto svidi (Konnekt 24d), a onda ispadne da je zesce nepouzdana, itd.
Elem, vidim da jos nije bilo diskusije o ovoj kartici pa me zanima da li je neko imao iskustva sa ovim, i koje bi generalno mogle biti dobre strane i zamerke (usb, drajveri, preampi, itd).
Pretpostavimo da ce se u nju bosti midi vijura, gitara, mikrofoni.
Inace u Artistu je 27000 din, pa ako neko mozda ima i bolje resenje za te novce otvoren sam za savete.
Hvala unapred. :noob:

Danny Lou
03-11-2008, 11:46 AM
ja imam manju verziju (fast track pro) ove kartice i poprilicno sam zadovoljan. ne pravi probleme i solidno radi... zavisi za sta ti treba

slomaks
03-11-2008, 02:30 PM
Trenutno nizasta sto zaradjuje pare, ali posto sam freak, uvek sebi uzimam opremu koja je malo jaca od mojih stvarnih potreba (nikad se ne zna) i nisam se jos zeznuo.
Hocu da snimam gitaru, bas, vokale, sint, dakle bez bubnjeva, ali bih voleo da prva tri koja cu snimati mikrofonima zvuce dobro i cisto.

Danny Lou
03-11-2008, 04:26 PM
ako ne znas sta je dobro znas sta je skupo, mada to ni ne mora da znaci... ako trebas vise kanala odjednom onda uzmi tu ultra ili cak ultra 8r zbog toga sto je to m-audio a to mu dodje nekako kao dacia nova ili mozda cak i stara astra oko 2000 god u svijetu auta.... i naravno dobar mikrofon

slomaks
03-11-2008, 04:55 PM
Ne radi se o tome da uzimam karticu zato sto je skuplja nego zato sto sam procitao da ima bolje mikrofonske preampe, i zato sto ce mi jednom taj visak ulaza znaciti.
Posto ne uzimam novu karticu svakih sest meseci trudim se da za toliko kinte koliko sada mogu da izdvojim uzmem najbolje sto mogu i zato sam se i obratio za savet.
Bilo bi korisno ako neko zna kolika je stvarna razlika izmedju ove dve karte posto ukoliko nije drasticna i ja bih radije kupio jeftiniju i pojeo cevape za sve ostale pare

Danny Lou
03-11-2008, 05:31 PM
oprosti na mom komplikovanom jeziku hajde bolje da to postavimo ovako: uzmi jebeni fast track pro i pojedi cevape...

eh sad sacekaj jos pola foruma da potvrdi i to je to...

Tomislav
03-11-2008, 07:01 PM
Meni Konnekt 8 radi savršeno... Imao sam manjih problma na lapu rješenih sa novim driverima. To što se na forumu svi žale samo znači da se ljudi na internetu pišu kad su nezadovoljni (ofišl tc forum).

slomaks
03-11-2008, 09:04 PM
Hvala Tomislave,
reci mi jesi li imao kakvih problema sa firewireom. Imam VIAin chipset na firewire kontroleru i kontam da cu verovatno morati uzeti karticu sa TI chipsetom. kakva su tvoja iskustva?