PDA

View Full Version : AC/DC novi album razvalio!!

DaBear
30-10-2008, 08:44 AM
jel ste culi novi AC/DC?
Odmah po izdavanju prodato 5miliona kopija sirom sveta!!
Deda (u kratkim pantalonicama) i dalje zezi!!

alen
30-10-2008, 09:04 AM
Za hiljadu godina kada mali zeleni arheolozi budu tragali za davnim civilizacijama,sirom planete ce iskopavati razno-razna 'cuda' sa natpisom AC-DC.Armirani beton..:)Kick ass!

alavuk
30-10-2008, 09:34 AM
jedva cekam da ih cujem uzivo 17-og maja na hipodromu ! iako nisam neki fan rock zvuka ovo se ne propusta ! iako je dan kasnije malo srodnija muzika za mene.

shigumicu
30-10-2008, 02:08 PM
Ejsi Su Zakon!!!

silicon science
30-10-2008, 02:31 PM
Poslusao ga i ODLICHAN 5. "Bez starca nema udarca"

alfom
30-10-2008, 02:46 PM
Imas li licencu za koristenje moje signature :grin:

silicon science
30-10-2008, 02:47 PM
Imas li licencu za koristenje moje signature :grin:

:da: :da: :da:

korenjak
30-10-2008, 05:39 PM
Kako se zove album?

dejankuki
30-10-2008, 05:47 PM
Black Ice...

Dakle jedno dve-tri nedelje ga slusam, stvarno je dobar... zestina i atmosfera su kao u najboljim danima ace i dece. (powerage, Flick of the switch, Highway to hell. i jos neki) mlooogo dobar...

Pored Judasa, jedini bend koji iz te plejade ima jos uvek sta da ponudi...

(i ovaj novi Judasov album mi se svidja)..

darkstar
31-10-2008, 12:23 AM
sabija.

LACKY
31-10-2008, 10:57 PM
sabija.

Nisam znao da su "AC munja DC" izdali novi album! Moram to preslusati. Nadam se da su ostali dosledni sebi, tj. najnizi nivo svesti "udri Micu u donju vilicu" a to mu ga dodje kao sustina. Nisu zdaba trenutno najskublji band na kugli.

silicon science
31-10-2008, 11:09 PM
Nadam se da su ostali dosledni sebi, tj. najnizi nivo svesti "udri Micu u donju vilicu" a to mu ga dodje kao sustina.

Jel to dobro ili nije dobro :confused:

LACKY
31-10-2008, 11:20 PM
Jel to dobro ili nije dobro :confused:

Pa zavisi kako gledas! Ako je Patka dobra, onda ovo definitivno nije. Ali ostaje da su najskuplji.

LACKY
01-11-2008, 12:19 AM
E evo upravo slusam. Da to je AC munja DC!

silicon science
01-11-2008, 01:18 AM
Pa zavisi kako gledas! Ako je Patka dobra, onda ovo definitivno nije. Ali ostaje da su najskuplji.

Aaaa:shock: :shock: Jel sve u redu kod tebe?

LACKY
01-11-2008, 01:24 AM
Aaaa:shock: :shock: Jel sve u redu kod tebe?

Hvala na pitanju. I dalje sve u redu (kao i kod tebe) cista 5-ica, sto znaci lepo cemo se druziti uz dede.

HeatMan
01-11-2008, 06:28 AM
shto se tiche koncerta.. tu sam obavezno.. odrastao sam na njihovoj muzici..

e sad.. iskreno, posle prvog slushanja albuma, malko sam razocharan.. ochekivao sam neshto novo.. neshto malko kompleksnije.. :?

nisam ochekivao da menjaju zvuk, i da prate novotarije.. to jednostavno ne bi bili oni.. al nekako mi svaka pesma lichi na neki od starih hitova.. nishta novo od njih.. da ih nisam voleo i slushao toliko ranije, verovatno bih se odushevio ovim albumom..

shto se produkcije tiche, mislim da tu nema shta da se pricha.. :) jebe mame..

osim shto mi se chini da su ritam gitare nekako vodenaste kroz ceo album.. tj nije onaj trip koji ja volim da chujem.. fali mi pravi rippin crunch zvuk... chak i war mashine mi je vodenast.. ok, to mi je uvek bila zamerka.. uvek sam zeleo da zvuche tvrdje i prljavije nego shto zvuche.. :)

serem previshe, sad cete me kamenovati..

pozdrav

edit: ipak se ja vracam na trainwreck..

edit150: best oFF :D albuma po meni je "she likes rocknroll", "rnr dream"

shigumicu
01-11-2008, 08:03 AM
serem previshe, sad cete me kamenovati..

Necemo te kamenovati, ali ono prvo stoji :D .

silicon science
01-11-2008, 10:30 AM
Hvala na pitanju. I dalje sve u redu (kao i kod tebe) cista 5-ica, sto znaci lepo cemo se druziti uz dede.

:) :) :)

idekius
02-11-2008, 09:24 AM
Stvarno otkida CD... :shock:

Reinhardt
02-11-2008, 09:48 AM
.. uvek sam zeleo da zvuche tvrdje i prljavije nego shto zvuche..

potpuno se slazem sa tobom (onaj njihov sound modanih marshinih plexija i voxa je ok, ali bi im dobro doslo malo vise gaina)

..mada kontam da oni hi-gain kompenziraju nacinom svirke..

a..hebiga..ko voli nek izvoli

Gulanfer
03-11-2008, 04:06 PM
Slazem se sa HeatMan-om .... Nista novo, svaka pesma lici na neku stariju... Sta ce mi ovaj album kad imam starije ....

Zaobilazim... :cry:

SickBoy
17-12-2008, 02:56 PM
potpuno se slazem sa tobom (onaj njihov sound modanih marshinih plexija i voxa je ok, ali bi im dobro doslo malo vise gaina)

..mada kontam da oni hi-gain kompenziraju nacinom svirke..

a..hebiga..ko voli nek izvoli

Koji je smisao vi?e distorzije za takvu svirku? Općenito smatram da distorzije treba bit ?ta manje moguće, da bi zvuk bio definiraniji... Ali za to treba znat udarat junački ?ice ;)

Slazem se sa HeatMan-om .... Nista novo, svaka pesma lici na neku stariju... Sta ce mi ovaj album kad imam starije ....

Zaobilazim... :cry:

Onda slobodno zaobiđi 80% diskografije... :rotfl:
Kako je Angus davno izjavio "Ljudi pričaju da smo 14 puta snimili istu ploču... To je notorna la?, to smo uradili 15 puta" - 'nuff said.

Jedina zamjerka albumu - krcketanje snimke. Jebo ih loudness war, nadao sam se da bar oni ne moraju robovati tome... :cry: