View Full Version : EZX Latin percussion...
Inovative_kg
24-10-2008, 05:35 PM
Je l' neko probao, kakva su iskustva ? Cisto da cujem vredi li nabavke :).. Ako imate neku drugu preporuku za percussive sound, samo izvol'te :).
Da to i mene zanima?!? Claustrophobic mi se svidio:wink:
Inovative_kg
24-10-2008, 06:30 PM
E,da, samo da napomenem.. Ne trebaju mi VST moduli sa gotovim loopovima, tipa percussive adventure itd..
Jos jedna stvar.. Da li se EZX LP implementira u program kao vishekanalni rack, pa se iz njega mogu rasporediti tonovi po kanalima ili se na svaki od kanala mora ucitati zasebno i izabrati odredjeni sound ?
pa ja pretpostavljam da je isti engine ko i svi ostali ez paketi, znaci jedna traka...
Inovative_kg
24-10-2008, 06:33 PM
Tako sam i mislio.. Hvala :)
Inovative_kg
25-10-2008, 10:38 AM
Niko ne koristi perkusije :) ?
Sky Surfer
25-10-2008, 11:01 AM
Culture VSTi
HeatMan
25-10-2008, 05:33 PM
culture je super.. ali je bagovit u narodnoj varijanti..
ez drummerov addon "latin percussion" je super.. super su zvuci, ali nidje tranzijenta.. tako da na tome mora josh da se radi.. neki transient shaper, kompresor i eq su obavezni..
koliko znam moze samo iz ez drummera da se otvara.. imash njegove midi loopove, koji nisu loshi, al nije to to.. :) tako da bi morao da kuckash.. shto i nije tolki problem..
ez drummer i svi njegovi dodatci se shalju na 8 il 9 stereo kanala.. tako da bi ti to bilo dovoljno za valjan procesing..
poz
opustenzy
19-11-2008, 07:35 AM
Perkusije imas dobre u stylus-u i best service latin world.
mnooogo bolje nego darbuka i latigo.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.