View Full Version : Umro je i Goran ?ivković - ?ika
idekius
24-10-2008, 02:40 PM
Serija iznenadnih smrti muzicara se nastavlja... :( Mnogi sa foruma su ga poznavali. Ja sam trenutno šokiran, malo pre sam obavešten telefonom... nažalost, informacija je tačna. Desilo se noćas... :(:(:( Čovek je bio 63 godište i ovo je stvarno tragedija....
Mladji momci na forumu će se pitati ko je to, ali... reč je o jednom vrlo iskusnom i dobrom mix majstoru, snimatelju, postproducentu Srbije. Radio je na zaista mnogo albuma i bio vrlo srdačan i prijatan čovek.
dvuckovic
24-10-2008, 03:01 PM
Zile ce mi nedostajati...
Arthur
24-10-2008, 03:09 PM
auuuu ljudi.. :(:(:( Čovek je bio legenda...
Pa sta bi ? ..... zna li neko od cega ..... ?
jbg :(
Pozdrav
dvuckovic
24-10-2008, 03:31 PM
Koliko sam ja cuo, slog.
awacs
24-10-2008, 03:40 PM
Serija iznenadnih smrti muzicara se nastavlja... :( Mnogi sa foruma su ga poznavali. Ja sam trenutno šokiran, malo pre sam obavešten telefonom... nažalost, informacija je tačna. Desilo se noćas... :(:(:( Čovek je bio 63 godište i ovo je stvarno tragedija....
Mladji momci na forumu će se pitati ko je to, ali... reč je o jednom vrlo iskusnom i dobrom mix majstoru, snimatelju, postproducentu Srbije. Radio je na zaista mnogo albuma i bio vrlo srdačan i prijatan čovek.
Čekaj bre, Žika? Imao malo frku sa vidom (ali nikada sa sluhom)? Taj Žika? Inače gitarista? Taj Žika?
dvuckovic
24-10-2008, 04:15 PM
Da, taj Zika.
boggy
24-10-2008, 04:27 PM
:(:(:(
pozdrav
bogi
awacs
24-10-2008, 04:57 PM
Da, taj Zika.
Uh... Stanuje u mom kraju. Te?ko mi je da prihvatim činjenicu da treba da ka?em "stanovao je u mom kraju". Čuo sam se sa njim pre neki dan, trebalo je da se vidimo sad za vikend...
Onima koji koji su ga znali, izraz "vidimo" mo?da mo?e da zvuči cinično, ali tu nema trunke cinizma ni ironije. Čovek je bio poluslep, ali je čuo kao sova. Čuo je toliko dobro da su njegove u?i zapravo bile oči.
Mnogo je radio, zapravo je stalno radio. I dobro je radio. I meni je uvek bilo drago da se vidim i čujem sa njim. Ja sam bolje video, on je bolje čuo...
idekius
24-10-2008, 06:56 PM
Ono sto ja znam je jedino to da se ovih dana zalio na umor i da je potrazio da iscoolira par dana, odmori i nastavi posao. Sinoc je legao i koliko sam ukapirao umro u snu... :( Strashno... :(
Aleksandar Filipovic
24-10-2008, 08:10 PM
Zile je bio sjajan lik sa kojim je bilo milina saradjivati i poznavati ga.Mnogo me ovo rastuzilo.:(
Synclavier
24-10-2008, 08:39 PM
Jos jedan divan covek nas je napustio.:( Proveli smo neke lepe trenutke radeci zajedno. Ostace mi u lepom secanju. Nek' mu je laka zemlja, saucesce porodici i prijateljima.
A juce sam se setio njegovih saveta u vezi nekih mixeva koje je slusao.....
tragedija:(:(:(
iggy-slap
26-10-2008, 12:00 AM
mnogo tuzna vest. prosto nisam mogao da verujem kada su mi javili!
neka mu je laka zemlja!
A bas pre neki dan sedimo u Zani i cekamo kumasina...Ode legenda,neka ti je laka zemlja druze moj!
LACKY
28-10-2008, 05:57 PM
Jezivo, kako je krenulo.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.