View Full Version : ?ta je spam?
awacs
21-10-2008, 03:10 PM
Naime, već nekoliko dana me muči ova dilema.
Predlažem administratoru da u Statut ubaci definiciju spama.
Nekoliko puta sam pročitao Statut (pravila ponašanja) i nisam uspeo da nađem čak ni navedeni izraz, a kamoli definiciju. Opet, koliko sam uspeo da primetim mnogi korisnici su banovani upravo zbog "konstantnog spama". Pa bi bilo lepo da to neko objasni onako natenane. Valjda bi bilo manje spamovanja.
Nadalje, u jednoj skorašnjoj temi administrator je napisao:
Tema je na samoj granici "legalnosti" da tako kazem, prema tome imaj razumjevanja za reakcije pojedinih (koji te ne znaju). Posto te administracija, moderacija i ostali znaju kao super lika, samo zbog toga cemo ovaj put dozvoliti da se tema nastavi, kako bi se mozda jos ko sjetio kakve ideje i pomogao ti...Nakon toga cemo obrisati temu!
Zašto bi tema bila obrisana ako već može da posluži nekim drugim korisnicima (to je valjda smisao foruma)?
Da ne bude zabune: ovo što sam pitao nije "raspravljanje sa administratorima...", nego najobičnije pitanje. Kako mi se čini - u okviru Statuta...
Nemam ništa protiv toga da budem banovan (privremeno, zauvek, kako god). Na ovaj forum sam se ionako učlanio da bih ponekad (u okviru svog poznavanja materije) pomogao ljudima sa manjkom iskustva da reše svoje akutne (ili hronične) probleme. Meandri u izlaganju su prirodni, ali dokle god se ikako naslanjaju na osnovnu temu - dobrodošli su. U filozofskoj praksi se nazivaju debatom, u forumskoj praksi se zovu pametovanje.
Ono što me zanima je gde je tačka u kojoj "pametovanje" postaje "spametovanje"?
Pozdrav,
Vasa<!-- sig -->
Arthur
21-10-2008, 03:41 PM
na ovom forumu niko nije banovan zboga spamovanja. Osim spam-botova, koji su zapravo virusi, nisu živi korisnici.
a evo i odgovora na tvoje pitanje
http://en.wikipedia.org/wiki/Spam
awacs
21-10-2008, 05:15 PM
na ovom forumu niko nije banovan zboga spamovanja. Osim spam-botova, koji su zapravo virusi, nisu ?ivi korisnici.[/quote]
[quote=Arthur;221800]a evo i odgovora na tvoje pitanje
http://en.wikipedia.org/wiki/Spam
Hvala na linku, ali ne uspeh da shvatim na koji način smo Slowstar, HeatMan ili moja malenkost spamovali, a nije da nam nije bilo spočitavano zbog toga... Dodu?e, nismo bili banovani, ali be?e nekih pretnji (dobro - upozorenja)... Ni kod jednog od pomenutih nisam primetio ono ?to Wiki ka?e o Forum Spamu... Nema veze.
Čuj, ja sam ovaj forum kapirao kao mesto gde ljudi sa sličnim afinitetima mogu da razmenjuju misli i iskustva. Lo?a procena, ali niko zbog toga neće morati da p(l)ati. Odoh ja.
?to reče Oggy u drugoj temi: "kome se ne dopada "nedemokratsko ustrojstvo" PRIVATNOG foruma namenjenog OPSTOJ KORISTI, nije u obavezi da tu i boravi."
Pozdrav,
Vasa
P.S. Postoji li neka mogućnost da budem trajno banovan i da mi se potpis promeni u "nekada?nji član", to mi je poslednja ?elja, pa vidi sa onima koji o tome odlučuju.
kejkz
21-10-2008, 05:56 PM
Moram priznati, ja sam počeo da spamujem konstantno, posebno na neobaveznom delu foruma, ali i na temama koje se toliko odvoje od svoje su?tine, samo da bih pokazao do kog apsurda se sve mo?e dovesti. Sve ?to se na jednoj temi mo?e nazvati off topic mo?e i jeste biti vrsta spam-a, kao i stalno ponavljanje istih konstatacija, bez obzira da li je njihova tačnost validna.
Awacs, nema potrebe nizakakvim tako drastičnim merama, sem ako to sam ne ?eli?. Čovek ako ?eli da ne?to napusti, ako mu se ne sviđa, u svakom trenutku to mo?e, niko ga ne mo?e zaustaviti. Shvatam da ljudi očigledno imaju potrebe za dramom, kao vrstom protesta ili da bi pokazali kako su uvređeni zbog postupaka drugih, ali za tako ne?to stvarno mislim da nema potrebe, nismo deca (bar ne svi).
Ovde ljudi razmenjuju svoja mi?ljenja i ideje, a to ?to su nečije bezvezne, zasnovane na čistoj spekulaciji ili nedostatku informacija, ne znači da je kraj sveta. Dok je ljudi, biće i gluposti!
Jo? jedno pitanje za sve: ako vam se ne sviđa forum, odnosno atmosfera na njemu, ?to niko od vas, ama ba? niko ne svraća na čet? Tamo mo?ete od ljudi koji pone?to znaju mnogo naučiti, i to u skoro realnom vremenu, nekada vi?e nego na forumu, čitajući hiljade tredova ra?trkanih u stotine tema.
Dakle, ostaje samo jedno pitanje, koje postavite sebi: čemu sam ja toliko doprineo forumu da bih morao biti primadona? Kada na to odgovorite, i ako shvatite da je malo ili nimalo, onda bolje idite, ali opet, samo ako to ?elite. Na kraju krajeva, zar ovo ne bi trebalo pre svega biti mesto gde se ljudi koji dele određene simpatije prema istoj stvari dru?e i zajebavaju? Nije ovo akademija nauka ili fakultet, nema potrebe da to i bude, ima ih već dovoljno. Zato u?ivajte ako mo?ete, ako ne... ?ta da vam vi?e ka?em, znate najbolje sami.
Doviđenja i prijatno, odo ja na čet!
Vladimir Karan kejkz,
Frikin' moderator foruma (biv?i, sad ću da dam otkaz zato ?to me smajli pogledao popreko kada sam pisao sve ovo, to mi se ne sviđa, hoću da ga neko opomene)
HeatMan
21-10-2008, 06:10 PM
jao vaso ne budi anita i ne budi ad fines.. jbt, kolko puta je mene neko uvredio il shta vec i na ovom forumu i van njega pa nisam hteo da se uklonim.. iskuliraj se.. morash skapirati, da je ad fines nechiji ortak ovde sa foruma.. i da smo im napali druga.. sad tek kad vidim za shta je trazio ono programche.. smorio sam se jer sam ga napao bzvz.. mada on nam tada nije dao objashnjenje nego se bash bzvz ponashao..
isto bih ja tako reagovao da je neko napao artura maxa il nekog drugog kog poznajem i za kog garantujem da je ok lik.. eto kvu-a sam upoznao samo jednom, i znam da bih uleteo za njega.. kao i za oggy-a kog nisam ni upoznao..
da ne pricham o alavuku i baltiju.. i za tebe bih uleteo da te neko napao bez razloga..
uglavnom, udahni izdahni.. izbroj do 300, reci sebi ja sam chak noris i vrati se..
aj pusa..
HeatMan
21-10-2008, 06:14 PM
Još jedno pitanje za sve: ako vam se ne sviđa forum, odnosno atmosfera na njemu, što niko od vas, ama baš niko ne svraća na čet? Tamo možete od ljudi koji ponešto znaju mnogo naučiti, i to u skoro realnom vremenu, nekada više nego na forumu, čitajući hiljade tredova raštrkanih u stotine tema.
Doviđenja i prijatno, odo ja na čet!
Vladimir Karan kejkz,
Frikin' moderator foruma (bivši, sad ću da dam otkaz zato što me smajli pogledao popreko kada sam pisao sve ovo, to mi se ne sviđa, hoću da ga neko opomene)
hahahhahahhahahahahhahahhahahahah
btw, ja redovno dizem chet al nikad nikog nema..
Frikin' moderator foruma (biv?i, sad ću da dam otkaz zato ?to me smajli pogledao popreko kada sam pisao sve ovo, to mi se ne sviđa, hoću da ga neko opomene)
Zamolio bih smajlija da ne gleda urokljivo gosn' Kejkza i ne ceri mu se u lice inace cu i ja, kao gosn Kejkz energicno napustiti forum! :D
uglavnom, udahni izdahni.. izbroj do 300, reci sebi ja sam chak noris i vrati se..
aj pusa..
:):):)
i mene nervira to spamovanje ,iskulirajte ljudi i drzite se teme
e shalu na stranu al vecina svadja i izbije zbog 'uskakanja' ,lakse ce problem da rese dvoje nego 15 ljutih
vasko
21-10-2008, 06:37 PM
evo i ova tema je spam
evo i ova tema je spam
i tvoj avejtar sadrzi abjuziv kontent pa nikom nista
awacs
21-10-2008, 07:53 PM
jao vaso ne budi anita i ne budi ad fines.. jbt, kolko puta je mene neko uvredio il shta vec i na ovom forumu i van njega pa nisam hteo da se uklonim.. iskuliraj se.. morash skapirati, da je ad fines nechiji ortak ovde sa foruma..
Sale,
imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika pona?am se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina dra?a".
Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Ba? me ne?to zabole uho za bilo koju elitu koja kr?i pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek po?uri dok je administrator ne obri?e (kako je najavio).
Ne znam kako je i za?to Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala ?ena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...
Pozdrav,
Vasa
silicon science
21-10-2008, 07:58 PM
Vaso, ides ili ostajes. Vidim da si online vec 3 sata od kad si najavio,..:rotfl: :rotfl: Salim se, odmori malo... :wink: I meni gomila stvari smeta ovde al kad razmislim bole me patka u sustini, niko me ne tera da budem ovde
idekius
21-10-2008, 09:07 PM
Jos cu ja da ispadnem maliciozan, ili ne znam sta, samo zato sto me mrzi da se objasnjavam...
Ja nemam nista protiv spama, ako je u pitanju sala i nesto sto ne izaziva stetu. I sam spamujem, jer se zajebavam po temama gde mozda ne bih trebao.
Awacs-u je poznato da mi je drago sto je ovde na forumu, da mi je poznat njegov minuli rad koji itekako cenim i da bih SVAKAKO voleo da i dalje posecuje forum.
Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret.
Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala.
Vidim da nekima smeta to sto se uvazava i vrednuje staz na forumu. Pa normalno da se uvazava i vrednuje... i staz i mnoge druge stvari. Naravno da ljudi koji su dali neki doprinos forumu i proveli tu puno vremene ne mogu da budu predmet za sprdanje i zajebenciju. Tako je svuda i ne samo na forumima. Cak i u firmama oni sa vecim radnim stazom imaju vecu platu.
Ne ocekuje valjda neko da ce isti status imati npr. Vrach, koji je redovno ovde, postavlja konstruktivne teme, novosti iz sveta produkcije itd... i neko ko se tek registrovao i ima 3 posta od kojih su 2 nekakva svadja? Banalizujem stvari, ali to jeste tako... kao i to da je forum privatan i da sluzi opstem dobru i stvarno ne vidim sta je tu lose. Naravno da je privatan kad neko placa zakup servera itd...
Ja sam pola svog zivota u muzici. Sto kao svirach (Burdush :-) ), sto kao producent, snimatelj, mixadzija... nazovi to kako hoces.. i jasna mi je odavno stvar da smo mi muzikanti najtezi ljudi na svetu i ludilo se raslojava po pod profesijama... Pevachi su najcesce glupi i puni sebe, pa misle da citav svet zavisi od njih, gitaristi su ulta sujetni i mrze se medjusobno, bubnjari i basisti su nenormalni na drugaciji nacin, mada se medjusobno uvazavaju i postuju (manje vise)... ali su generalno muzikanti teski ljudi... ne znam kako je u drugim profesijama... ali mi deluje kao da smo mi pravi Crni Andjelko u razredu. :)
Molim vas da to ne dokazujemo i pokazujemo u svakoj prilici... stvarno nam ovakve teme nisu bas preko potrebne i ne vidim razloga da se o ovome uopste polemishe. Izuzev ako svadje i rasprave ne pricinjavaju posebno zadovoljstvo i ugodjaj koje ni jedna tema o npr. reverbima, aranziranju itd... ne moze da nadoknadi :)
dexyco
21-10-2008, 11:22 PM
Hehe, divim se tvojoj strpljivosti posle toliko godina u Crnom Andjelku (umesto u Carlijevim Andjelima :D), ja sto jos nisam ni usao u celu pricu, pocinjem da gubim zivce kada vidim kakvih sve ljudi ima (kazem generalno, ne mislim na forum)... :)
Lepo kaze Nedeljko Bajic Baja
"Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno
da probam nekako da odem bezbolno
ja necu voleti posle tebe ni u snu
zapisano je u vremenu" (cuo sam za ono zapisano je u zvezdama, ali za vreme ne cuh sve do sad, mozda meteoroloski uslovi deluju emotivno na meteoropate :rolleyes:)
http://www.yumidi.com/tekstovi-pesama/Nedeljko-Bajic-Baja/Zapisano-je-u-vremenu
LM, shalu na stranu, ovu pesmu moj cimer stalno odvaljuje (zato je i znam :D), zatim mi je jedno vreme okacio Olju Karleusu na zid, a ja mu nisam prigovarao. Dok on meni s druge strane jeste za vishenje na rumskom! :rotfl: Jednostavno se iskljucis za bilo kakvu raspravu i ulozis tu energiju u nesto lepse - kao sto je izlazak sa curom i jos po nesto. :D
Sa moje tacke gledista obojica (Ad Fines i Awacs) malo drame. Mislim, zbog jedne gluposti za koju se na kraju ispostavilo da je nesporazum sve pada u vodu. Ad Fines je tu od 2003., nagledao se raznoraznih budalastina koliko i dobrih stvari i sad hoce zbog jedne ovako sitne stvari da napusti forum. Sa druge strane Awacs radi isto - jbg, u celoj prici najmanje zavidim Mihajlu, jer on mora da udovolji i jednoj i drugoj strani, a po nekoj mojoj proceni, iako je zvucalo tako, Mihajlo najverovatnije nije rekao iskljucivo "stari clanovi su gorshtaci koji mogu da rade sta im padne napamet". :) So, stay cool, i mene jako nerviraju neke druge stvari na forumu, ali opet, to su zivi ljudi (to je ziv Karadjordje! :rotfl:), i te stvari me nerviraju i u realnom svetu.
SumAnuT
21-10-2008, 11:24 PM
Ma pocinje zima, tj. jesen je.
Trebalo bi deliti bromazepame pri logovanju na forum.
SumAnuT
21-10-2008, 11:29 PM
Ne lozite se na te titule. Ja sam se eto te titule "odrekao" jer mi je bilo glupo da nosim u "tituli" da sam nekakva elita, a da je meni to neko tako rekao, ne bi niko nista rekao, tako da nije tu problem sto je on elita, vec sto ga znaju i sto je ok lik.
HeatMan
21-10-2008, 11:47 PM
Sale,
imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika ponašam se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina draža".
Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Baš me nešto zabole uho za bilo koju elitu koja krši pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek požuri dok je administrator ne obriše (kako je najavio).
Ne znam kako je i zašto Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala žena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...
Pozdrav,
Vasa
ma razumem ja tebe, ali ipak je ovo forum.. oni znaju mozda neshto vishe od nas.. kapito? :)
Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret.
Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala.
sad ga ti malo pretera, stvarno.. nismo mi nikoga podjebavali, mi smo pokushavali da vidimo o chemu se radi i da skrenemo ljudima paznju da to shto on trazi i nije tolko legalno.. kako na forumu, tako i u zivotu. sad tek vidim zbog chega trazi, i potpuno razumem i podrzavam. ali to je mogao odmah da kaze..
poz
samo su zhene prakticne ,ovo sve ostalo je filozofiranje
spam je iz raja izashao
ne veruj zheni koja lazhe!
lesha
22-10-2008, 12:11 AM
ne veruj zheni koja lazhe!
ziva istina.
idekius
22-10-2008, 12:12 AM
Ne lozite se na te titule. Ja sam se eto te titule "odrekao" jer mi je bilo glupo da nosim u "tituli" da sam nekakva elita, a da je meni to neko tako rekao, ne bi niko nista rekao, tako da nije tu problem sto je on elita, vec sto ga znaju i sto je ok lik.
Nije "titula", vec naznaka da je ucestvovao u formiranju foruma i doprineo forumu. Nema veze sa cinom admirala flote ili komandantom zvezdanog razaracha iz filma "Star Wars" :) Sad.. ako nekome smeta sto ljudima odajemo priznanje za to... nista ja tu ne mogu :)
Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" :)
Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice.
admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji:confused:
idekius
22-10-2008, 12:21 AM
admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji:confused:
:rotfl::rotfl::rotfl:
To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze:
-Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja :rotfl::rotfl::rotfl:
:rotfl::rotfl::rotfl:
To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze:
-Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja :rotfl::rotfl::rotfl:
ma sad sam objavio oglas u kom pozivam sve satanistchke pichke da udruze svoju moc i crnu magiju da me ubiju i dao sam im rok nedelju dana ili su svi...cum sucking sluts
http://www.dubstepforum.com/viewtopic.php?t=61605
puna mi ona stvar sranja ,jel sve gotivne stvari su kao 666 ili ne znam ni ja ,svi su neki vrachevi
naravno magijom ,zajebite me nozheva
Everbeatz
22-10-2008, 12:35 AM
ne radi ti link CaaC
ne radi ti link CaaC
radi al mora se loguje za Secret Ninja Hideout (NSFW)
Everbeatz
22-10-2008, 12:39 AM
nemo' spamujes:D
SumAnuT
22-10-2008, 01:12 AM
Nije "titula", vec naznaka da je ucestvovao u formiranju foruma i doprineo forumu. Nema veze sa cinom admirala flote ili komandantom zvezdanog razaracha iz filma "Star Wars" :) Sad.. ako nekome smeta sto ljudima odajemo priznanje za to... nista ja tu ne mogu :)
Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" :)
Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice.
Jasno mi je. Meni nije trebala titula jer vi svi vrlo dobro znate koliko sam ja kul i bez te titule :rotfl:
Kad sam rekao ne lozite se, nisam mislio na vas sto ste delili te titule, vec na ove kojima te titule smetaju. Procitaj ceo post kao celinu a ne samo prvu recenicu i bice ti jasno. To sto sam se ja odrekao titule, ne znaci da ne postujem ostale sa tom titulom, meni je bio samo smor sto je titula preduga i lepse mi je da pise pro member, a i to je jos jedna od Anitinih ideja koju da je neko drugi predlozio bio bi ismejan, ali posto je to bila ona, onda je predlog bez pogovora jednoglasno prihvacen, a ja sam u znak protesta odbio da nosim tu glupost ispod imena :)
E sad, kome je sve ovo bitno, ko ce ga znati :rotfl:
Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili.
Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ...
Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom :rolleyes:
Jasno mi je. Meni nije trebala titula jer vi svi vrlo dobro znate koliko sam ja kul i bez te titule :rotfl:
Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili.
Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ...
Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom :rolleyes:
zasto je to bitno da li je ok neko kao covek ili ne ??? kako mi to uopste da znamo ??mozda se neko samo folira da je fin ,a djubre tesko ili obratno??
to su nebitne stvari ,moze sutra Zhika da se loguje i da uvredi i napljuje nekog i taj neko ko je toliko godina blejao na forumu da uzme to kao neko opravdanje i da proba da nabije svima krivicu tako sto ce da napravi 'scenu' i da zapali (ne mogu da shvatim)
Toliko gotivnih ljudi za sve ove godine je nestalo i to bez ikakvog razloga ili bar objashnjenja i ....pa pojavilo se josh toliko gotivaca i negativaca i sve kul..
pa nista naravno ..
Sumanut zaboravio sam zasto sam te kvotovao
SumAnuT
22-10-2008, 01:37 AM
Samo si mi ti trebao!
Taman sam mislio da idem na spavanje, ali ne ... mora neko da odgovori :)
Ne znam koliko si ispratio temu, oni su njega natovarili da covek hoce da krade tudje pesme tako sto ce ih skidati sa fleseva ljudi koji prikace fleseve kod njega na komp.
Valjda ako se neko sa nekim druzi zna da li je ovaj lopov ili nije?
Nisu valjda svi ljudi skocili da ga brane, a da ne znaju kakav je? Verovatno ga nekoliko njih zna i uzivo? Ja mislim da Diviner ne bi reagovao kako je reagovao da nema dobar razlog za to, a ako jeste onda on gubi na kredibilitetu tako da on je "ulozio" svoju rec, a ti mozes da mu verujes, ili ne verujes, ako za to imas razloga.
Logicki gledano, neko sa pokvarenim namerama ne bi ni postavio takvu temu na forumu, da ocrni samoga sebe.
Ne znam ni ja zasto ti odgovaram, imam sto precih stvari da radim ali eto :banghead:
Arthur
22-10-2008, 01:53 AM
eto ljudi lepo ste sve rekli i sami. Ja ću ovom prilikom još samo pozdraviti ogija i njegovu definiciju foruma, jer mi je uzeo reč iz usta. Prijatno i doviđenja svakome ko želi da se pozdravi sa forumom, mi ostali koji ostajemo, imamo nešto pametnija posla nego da se bavimo spamovanjem i namicanjem maka na konac.
Ja zaključah.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.