View Full Version : Kako da snimim pesmu na klavijaturi?
The_Shock_of_The_Lighting
19-10-2008, 08:56 PM
Imam onaj Roland g600..ja znam da napravim neki ritam pa da ga snimim i posle da ga pustim i sviram..ali ne znam kako da snimim celu pesmu,npr. prvo ritam pa bass,pa jos neke efekte,pa onda da sam soliram...?????????
lesha
19-10-2008, 09:55 PM
zasto ne bi prvo procitao uputstvo?
19-10-2008, 09:55 PM
http://www.youtube.com/watch?v=v6guBTOwa68
Pogledajte ovaj link.Decko je prvo snimio gitaru pa choir pa celestu pa preko toga svira organ.
Kako to da napravim???????
awacs
19-10-2008, 10:04 PM
http://www.youtube.com/watch?v=v6guBTOwa68
Pogledajte ovaj link.Decko je prvo snimio gitaru pa choir pa celestu pa preko toga svira organ.
Kako to da napravim???????
A zašto jednostavno ne pitaš njega:confused:? Lepo je čovek ostavio link...
19-10-2008, 10:07 PM
Zato sto je covek stranac i ko zna kad je online...skinuo sam uputstvo,naso stranicu -how to record a song- al stvarno ne mogu da pohvatam sve sto se kaze u njemu..
evo linka za manual,pa ako neko ima strpljena neka ga skine i nadje stranicu 67-70(tu je ta opcija) i malo mi bolje pojasno kako se to radi..
Hvala unapred!
silicon science
19-10-2008, 11:02 PM
Zato sto je covek stranac i ko zna kad je online...skinuo sam uputstvo,naso stranicu -how to record a song- al stvarno ne mogu da pohvatam sve sto se kaze u njemu..
evo linka za manual,pa ako neko ima strpljena neka ga skine i nadje stranicu 67-70(tu je ta opcija) i malo mi bolje pojasno kako se to radi..
Hvala unapred!
Aj bolje posalji ti meni klaviju na nedelju dana pa da ti usnimim ja, za dzabe nema frke... Ceo proces cu snimati kamerom (malom, digitalnom), pa ces dobiti i snimak, prebacen na dvd u vishe formata (jedan kompresovan u mali avi-za you tube da okachis ako zelis, a drugi u full rezoluciji, za uzivanje)...
awacs
20-10-2008, 12:31 AM
Hvala unapred!
A za?to onda ne poslu?a? Leshin savet koji ti je dao na početku? Ili ti to deluje kao previ?e trivijalno re?enje?
Pozdrav
on Lord
20-10-2008, 02:47 PM
Brateeeeeeeeeeee....:shock::shock::shock::banghead :
Daj taj link, za manual, ja cu ti pomoci...
21-10-2008, 04:30 PM
http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/ROLAND/G-600-_E
izvoli..
clusterchord
22-10-2008, 05:48 AM
ajd sillikon nemoj covjeka da zaje.. :wink:
ako neko nesto uopce ne razumije, ne treba to bit predmet sprdnje. svi smo bili u toj situaciji. i bicemo opet..
leshin savjet je najbolji, ali moras pocet ispocetka (manuala). da vidis kako je postavljen mutlimode, sekvencer i sve to. uvijek je to tako, u startu ti objasni neke postavke, nazive itd.. koje ako preskocis, poslije ono dalje ti ni ne moze bit jasno.
silicon science
22-10-2008, 10:44 AM
ajd sillikon nemoj covjeka da zaje.. :wink:
ako neko nesto uopce ne razumije, ne treba to bit predmet sprdnje. svi smo bili u toj situaciji. i bicemo opet..
leshin savjet je najbolji, ali moras pocet ispocetka (manuala). da vidis kako je postavljen mutlimode, sekvencer i sve to. uvijek je to tako, u startu ti objasni neke postavke, nazive itd.. koje ako preskocis, poslije ono dalje ti ni ne moze bit jasno.
:ups: :ups: :ups: :ups:
DaBear
22-10-2008, 11:15 AM
eto kakvi ste!
Covek se lepo javio - mozda ne zna engleski, ne kapira, sta vec - a vi ga odmah "napushili"....
Ovaj post je sazeo "klimu" na Rumskom u dva poteza!
stvarno sramota....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.