PDA

View Full Version : Alicia Keys sinoc u Areni

Eeva_r&b
12-10-2008, 12:28 PM
3978

evo da podelim utiske,koga zanima,il se pita dal nesto propusta sto nije bio..

ovo je zaista bila prijatna promena posle ostalih mtv zvezda koje su u dolazile kod nas u poslednje vreme...koncert je prosao daleko iznad (barem mojih) ocekivanja...a i uspela sam da se sa placenih tribina dovucem u gold parter i budem jako blizu bine:D:D:D

sve je bilo na mestu...i njen vokal,i prateci (koji izuuuvaju) i bend,bilo je prilicno dinamicno,izmenjali su neke aranzmane za live izvodjenje(npr pesma 'Karma' je imala neki latino ritam) veoma emotivno je iznela pesme,mene je bar ubedila...odnos sa publikom je bio ok...nije nam bacila svoj znojav peskir il tako nesto ahah...bila je prilicno raspolozena i prijatna..i stvarno deluje kao 'girl next door'..

jel bio neko od vas?kakvi su vasi utisci?

Eeva_r&b
13-10-2008, 01:00 AM
i niko nije bio? eh kakvi ste...samo citate moje postove kad negativno kritikujem...

:-p

alavuk
13-10-2008, 10:26 AM
vecina ovde ceka 8.novembar ili queen sa paul rogers-om :D

silicon science
13-10-2008, 04:32 PM
Uf, Alicia Keys :da: :da: :da: Prodao bi njivu i imanje za malo njenog mufa.
Obozavam je, fenomenalna umetnica... Nisam isao zbog finansijskog problema, a pitanje je i za J.M.Jarreta. Cene nisu naivne, a kad se sabere i troskovi puta, za mene i curu-100 evrosa:banghead: :banghead: :banghead:

kejkz
13-10-2008, 06:42 PM
E jebi ga, ja sam imao lego vece (ili bolje reci vikend), pa nisam stigao, a bas sam 'teo da idem... :p

dexyco
16-10-2008, 12:35 AM
Imas li neki klip sa koncerta, bas bih hteo da vidim delic atmosfere? :)

Eeva_r&b
16-10-2008, 01:07 AM
Imas li neki klip sa koncerta, bas bih hteo da vidim delic atmosfere? :)

http://www.youtube.com/watch?v=xESe1M4voAc&feature=related

nije dovoljno dobar kvalitet,ali cuces dovoljno :)

kucaj u youtube search alicia keys serbia i izacice ti vise klipova...

dexyco
16-10-2008, 11:42 AM
Za Alicia-u znam da dobro peva, ali su me prateci zmajski odusevili. :))) Lepa atmosfera skroz, mogu samo da predpostavim koliko ste uzivali. :)

Btw, zvuk je odlican, koliko vidim na razlicitim digitalcima se cuje lepo, sto obicno nije slucaj, vec prasti. Znaci da je onaj ko je radio ton, dobro odradio svoj posao. :)