PDA

View Full Version : zidni nosac zvucnika

hofmann
10-10-2008, 11:10 PM
gde bih mogao naci stalke za na zid, koristio bi ih za jamahe msp 5a to je oko 10 Kg.

DeMa
11-10-2008, 09:52 PM
gde bih mogao naci stalke za na zid, koristio bi ih za jamahe msp 5a to je oko 10 Kg.

Ako mozes izbjeci nemoj ih stavljati na Zid.:wink:

Pozz
Denis

NLP
11-10-2008, 11:13 PM
Napravi ili kupi samostojne stalke na koje daj zvučnike. Stalke napuni kvarcim pijeskom. Ima? vi?e tema na tu temu i na stickyju!

hofmann
14-10-2008, 12:24 AM
dema0206
Ako mozes izbjeci nemoj ih stavljati na Zid.

uh pa tesko je izbeci kacenje na zid jer se radi o mojoj sobi u kojoj bas i nema mesta za podne stalke.

NLP
Napravi ili kupi samostojne stalke na koje daj zvučnike. Stalke napuni kvarcim pijeskom. Imaš više tema na tu temu i na stickyju!

znam citao sam ali mi ne rade posao kad nemam gde da ih stavim.

video sam kod ortakinje neke pokretne stalke koji se kache i deluju mi sasvim pristojno. Zapravo trenutno mi posao zavrsavaju neke knjige ali mi ponestalo knjiga :) , a i nije mi bas stabilna ova konstrukcija :grin:
zbog cega treba da izbegavam zidne stalke???:confused:

Reaper_NS
21-10-2008, 12:09 PM
kontam da ih trebas izbegavati jer se onda preko stalka zvuk prenosi na zid i daje sasvim drugi osecaj.. mozda gresim :)

NLP
21-10-2008, 02:00 PM
Ako stvarno nema? drugog izbora onda kupi ili napravi zidne stalke te pod zvučnike podstavi 5cm te?ke/ guste kamene vune presvučene u nekakvu tkaninu, recimo platno.

boggy
21-10-2008, 02:06 PM
............
uh pa tesko je izbeci kacenje na zid jer se radi o mojoj sobi u kojoj bas i nema mesta za podne stalke.
......:confused:

Onda osloni stalke na radni sto, ne na zid, i uradi dodatno ovo sto ti je NLP savetovao... izbegavaj oslanjanje na zadnji zid kako god znas i umes.

pozdrav

bogi

NLP
21-10-2008, 02:12 PM
Da bolje na radni stol nego na zid (sam zna? preno?enje vibracija po ručici nosača, prevelika blizina zida...).

boggy
22-10-2008, 11:11 PM
Da, ... pokusaj pri tom da stalke vezes za noge od stola, ne za radnu povrsinu..

pozdrav

bogi