View Full Version : Mikseta??
Kroks
10-10-2008, 01:04 PM
Zdravo....
Ovako,imam u planu da kupim neku mixetu koju bi koristo za Hip-hop i techno muziku....Sad posto se ne razumijem bas tako u mixete interesuje me vase objasnjenje o tom,znaci kad odem u prodavnicu koje karakteristike i sta je vazno vezano za jednu mixetu tako da znam sta da trazim i sta da pitam....Molio bih ako imate vec neke preporuke koju mixetu da uzmem da to i napisete...
Hvala unaprijed....:wink:
lesha
10-10-2008, 02:02 PM
za live, kucnu produkciju, dj mikser, ili nesto cetvrto?
Kroks
10-10-2008, 02:03 PM
za live, kucnu produkciju, dj mikser, ili nesto cetvrto?
Kucnu produkciju
lesha
10-10-2008, 02:23 PM
Kucnu produkciju
sta bi kacio na nju, koliko kanala ti treba?
akordeonista
10-10-2008, 10:29 PM
Zdravo....
Ovako,imam u planu da kupim neku mixetu koju bi koristo za Hip-hop i techno muziku....Sad posto se ne razumijem bas tako u mixete interesuje me vase objasnjenje o tom,znaci kad odem u prodavnicu koje karakteristike i sta je vazno vezano za jednu mixetu tako da znam sta da trazim i sta da pitam....Molio bih ako imate vec neke preporuke koju mixetu da uzmem da to i napisete...
Hvala unaprijed....:wink:
Mozda ovako nesto moze da ti bude interesantno?
http://rumski.com/forum/showthread.php?t=24597
idekius
11-10-2008, 03:21 PM
A šta ce uopšte čoveku low budget mixer za bilo kakvu produkciju, pa i kućnu???
Predobro zvuchi, pa da svede to na razumni nivo kvaliteta?
HeatMan
11-10-2008, 03:54 PM
@idekius: hahahhahahahah...
za shta ti tachno treba mixer?
Kroks
11-10-2008, 05:44 PM
@idekius: hahahhahahahah...
za shta ti tachno treba mixer?
trba za snimanje pjesama i pravljenje beath-ova....Samo bas se ne razumijem u to kakvu miksetu treba izabrati,sta treba da gledam kod te miksete,ne razumijem se bas u to sve.......
idekius
11-10-2008, 05:48 PM
Ako je početak, onda dobra zvučna karta. Izbor je veliki i naći će? na forumu puno o tome.
Ako će? da snima? i vokal, ili ne?to drugo, onda i preamp i mic.
HeatMan
11-10-2008, 06:02 PM
sa gearslutza
I had one look down at my Control 24 and ask me which "button makes new beats?" I told him that he had to supply beats or we would make them for him but the board didn't have an endless supply of "magic beats" that sprang to life at the push of a fader. I thought his question strange until I started watching rap videos and rap drama HBO and I notice that the guys on television can walk up to any mixing board, push up a fader and out comes a beat. BTW, you can tweak this beat with the other knobs on that channel strip - who knew.
Reinhardt
11-10-2008, 08:34 PM
sa gearslutza
I had one look down at my Control 24 and ask me which "button makes new beats?" I told him that he had to supply beats or we would make them for him but the board didn't have an endless supply of "magic beats" that sprang to life at the push of a fader. I thought his question strange until I started watching rap videos and rap drama HBO and I notice that the guys on television can walk up to any mixing board, push up a fader and out comes a beat. BTW, you can tweak this beat with the other knobs on that channel strip - who knew.
a ja mislio da su samo kod nas ljudi naivni:D
sori za of
Tribal_kg
11-10-2008, 10:12 PM
Strpi se malo, procesljaj forum. Citaj, citaj, pa onda jos citaj i na kraju kad budes imao ideju kako ce izgledati tvoje radno okruzenje tada razmisljaj o kupovini.
Ti bi da kupis auto, a nisi ni polozio voznju.
Strpi se, ne bacaj pare bezveze.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.