PDA

View Full Version : Live Svirka

Domestos
09-10-2008, 10:32 PM
Ljudi, pomagajte. Treba mi nekakav procesor da na pritisak samo jednog tastera mogu mijenjati zvuk. Znaci, da ima minimalno 4 tastera sa kojima bih mijenjao 4 boje koje mi trebaju za live svirku. Svi hvale onaj Tone Lab, a sad ne znam kakav je po tom pitanju. I kolika je cijena polovnog? Zapeo sam za njega jer kazu da mu nije potrebno pojacalo, da moze samo u mix. To mi dosta znaci da ne moram nositi pojacalo po 100, 200 km na svirku.

zadresar
10-10-2008, 02:51 AM
probaj Zom G7&9 seriju npr.

Domestos
10-10-2008, 09:57 AM
Sad sam gledao na youtube, cini se dobrim, ovaj zomm g9. A kakav je kad se postavi direktno u mix, bez pojacala?

LAMPASH
10-10-2008, 03:49 PM
Sad sam gledao na youtube, cini se dobrim, ovaj zomm g9. A kakav je kad se postavi direktno u mix, bez pojacala?
Za razliku od starijih Zoomova ovaj moze "komotno" da ide u mix,ali,ako bih birao izmedju njega i VOXa,onda svakako biram VOX.

zlobisha
02-12-2008, 09:50 PM
Ja imam Zoom g9.2tt i veoma sam zadovoljan. Zvuči jako dobro kada ide direktno u mix. Jedan od najbržih procesora danas, kada je promena patcheva u pitanju i ima jako dobru podršku na internetu(što se boja tiče).
Jedini sa Z pedalom, koja nije neophodna ali može da bude jako korisna...
Po mom mišljenju bolja varijanta od tonelab-a.
:)