View Full Version : Gitare
alfom
07-10-2008, 04:05 PM
Mo?da je neko zadovoljan kako zvuči Steinberg Virtual Guitarist Acc. Eddition.
Prinuđen sam to povremeno koristiti, ali se uvijek je?im od toga kako mi uglavnom lo?e zvuči. (mo?da i nije, ali ja imam takav utisak - a da bocam i ganjam Velocities pisaljkom : ode vrijeme).
Ima li osim ovoga, jo? neki automatizirani VST - acc. gitara instrument? Naravno - upotrebljiv!
psionic
07-10-2008, 04:51 PM
Možda je neko zadovoljan kako zvuči Steinberg Virtual Guitarist Acc. Eddition.
Prinuđen sam to povremeno koristiti, ali se uvijek ježim od toga kako mi uglavnom loše zvuči. (možda i nije, ali ja imam takav utisak - a da bocam i ganjam Velocities pisaljkom : ode vrijeme).
Ima li osim ovoga, još neki automatizirani VST - acc. gitara instrument? Naravno - upotrebljiv!
Real guitar 2... prilicno upotrebljiva akustara sa odlicnim forama za automatizovane pratnje, patterni...
Real Strat - ovo je stratokaster gitara, ali eto i nje...
rasa01
11-10-2008, 08:51 PM
m Mo?da je neko zadovoljan kako zvuči Steinberg Virtual Guitarist Acc. Eddition.
Prinuđen sam to povremeno koristiti, ali se uvijek je?im od toga kako mi uglavnom lo?e zvuči. (mo?da i nije, ali ja imam takav utisak - a da bocam i ganjam Velocities pisaljkom : ode vrijeme).
Ima li osim ovoga, jo? neki automatizirani VST - acc. gitara instrument? Naravno - upotrebljiv!
Da dodam na ovo... Jel zna neko dobar refill za reason sa dobrim el. i akusticnim gitarama? el. su mi potrebnije...
Riccolo
30-01-2009, 02:20 AM
Probaj Slayer 2,nisu akusticne gitare ali stvarno ima gomilu podesavanja,totalno upotrebljiva alatka...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.