PDA

View Full Version : u vezi uad 2....

milanCHE
05-10-2008, 09:34 PM
'ajde sretni vlasnici iste:koji PCIx slot na m.b. je dovoljan za instalaciju iste...
PCIexpress (x1,x4,x16:confused: ).ostala su mi dva slobodna PCIexpress x1 slota,jedan PCIx (x 16) je vec popunjen grafikom,2 PCI mi uzima zvucna,no to je nebitno...nisam na zvanicnom sajtu uspeo da procitam, sem vizuelno(koliko sa slika vidim PCIexpress x 1,ako se ne varam )a bicu u prilici da probam istu,pa da covek ne donosi za badava...
thx
pozdrav

google
06-10-2008, 11:09 AM
'ajde sretni vlasnici iste:koji PCIx slot na m.b. je dovoljan za instalaciju iste...
PCIexpress (x1,x4,x16:confused: ).ostala su mi dva slobodna PCIexpress x1 slota,jedan PCIx (x 16) je vec popunjen grafikom,2 PCI mi uzima zvucna,no to je nebitno...nisam na zvanicnom sajtu uspeo da procitam, sem vizuelno(koliko sa slika vidim PCIexpress x 1,ako se ne varam )a bicu u prilici da probam istu,pa da covek ne donosi za badava...
thx
pozdrav

Da li bi mogao i ja cuti, kada budete isprobavali kako radi?

diviner
06-10-2008, 01:26 PM
UAD2 je PCI-E x1 , i vecina ploca ne pravi razliku da li ga bodes u x8, x4 ili x2 (pa cak i x16, kod onih ploca koje ga imaju po dva komada). Prema tome bez brige, radice u koji god ga ubodes...

Poz

milanCHE
06-10-2008, 07:14 PM
thx,Divi!samo me interesovalo da li mogu da ga "udenem" u slobodne PCIx x1 slotove,njih bar imam dovoljno:wink: cuo sam se sa drugom,znam da ga je on ubo u PCIx x16 i da radi bez frke,ali nije bio siguran o kom standardu same kartice je rec,pa reko' da proverim(Bogu hvala da jos i te audio DSP kartice ne traze resurse poput sumanutih grafickih,tj.slobodne PCIx x16 slotove u vecem broju)
pozdrav