PDA

View Full Version : jeftiniji MD3

Max
04-10-2008, 02:39 PM
Posto znam da dosta drugara sa foruma zele da uzmu VSS3 i MD3 za PoCo , evo vam najjeftinije verzije MD3 na koju sam naleteo ....

http://www.novamusik.com/search.aspx?type=Model&keyword=1261&mid=71[/URL]

Ovde kosta 900 $ sto mu realno dodje oko 600 e ... a posto je software , ne placate carinu ni prevoz i sl .....

Znam da i dalje nije dzabe , ali je dosta jeftinije od ....

[URL]http://www.thomann.de/de/tc_electronic_md3_powercore.htm (http://www.novamusik.com/search.aspx?type=Manufacturer&keyword=71&mid=71)

gde kosta 975 e .....

Eto ako sam nekome pomogao ;)

Pozdrav

Dexxy
04-10-2008, 07:08 PM
.....bas sam se skoro malo istrosio....pih...moram nesto da smislim...Hvala na informaciji..

SandRob
05-10-2008, 11:01 AM
super. sinoc san kupi vss3, a ovo mi je slijedeca investicija. :)

fala in :da:

SandRob
07-10-2008, 12:05 PM

jebiga. ne mogu ga kupit tamo jer ne mogu kod njih koristit $500 voucher. :(

ustvari... sad mi pada napamet... mogu ga kupit od njih, a da voucher iskoristim kad budem kupovao dvr2. :da:

to je najbolja kombinacija i najveca usteda :da:

Max
07-10-2008, 01:23 PM
Pa tako nekako i ja ponislih :)

Pozdrav

SandRob
07-10-2008, 07:36 PM
kupi san dvr2. taman san potrosi voucher na njega. nije me ni pitalo broj visa kartice.

skuzi san kako se koristi voucher. vrlo je jednostavno. samo kad kupujes, moras izabrat usa/canada, odnosno placanje u dolarima.
onda samo krenes normalno ispunjat one podatke i imas misto di upises sifru sa vouchera.

sad mogu konforno radit s vss3 i dvr2, a md3 cu koristit demo verziju sa kojom imam 20 sati fore pa cu ga kupit. :da:

google
07-10-2008, 08:00 PM

Koliko si dao za VSS3?

SandRob
07-10-2008, 08:21 PM
Koliko si dao za VSS3?

uze san ga direktno sa tc sajta i plati san 495?.

jebiga, nisan ni promisli da ima boljih cijena nego kad kod njih direktno kupis, ali se necu zajebat kad buden uzima md3.

Color
08-10-2008, 04:46 PM
Posto znam da dosta drugara sa foruma zele da uzmu VSS3 i MD3 za PoCo , evo vam najjeftinije verzije MD3 na koju sam naleteo ....

http://www.novamusik.com/search.aspx?type=Model&keyword=1261&mid=71[/URL]

Ovde kosta 900 $ sto mu realno dodje oko 600 e ... a posto je software , ne placate carinu ni prevoz i sl .....

Znam da i dalje nije dzabe , ali je dosta jeftinije od ....

[URL]http://www.thomann.de/de/tc_electronic_md3_powercore.htm (http://www.novamusik.com/search.aspx?type=Manufacturer&keyword=71&mid=71)

gde kosta 975 e .....

Eto ako sam nekome pomogao ;)

Pozdrav

Novamusik inace ima odlicne cene i popuste... :)

Hvala na informaciji...

poz

google
09-10-2008, 10:29 AM
uze san ga direktno sa tc sajta i plati san 495?.

jebiga, nisan ni promisli da ima boljih cijena nego kad kod njih direktno kupis, ali se necu zajebat kad buden uzima md3.

Mislim da je u Artistu 380 evra, tako nesto.

Da li si mislio uzimati UAD2? Kako ti se cini VSS u poredjenju sa UAD reverbima?

Ko ima informaciju gde se moze povoljno uzeti, neka slobodno napise...:wink:

Max
09-10-2008, 03:29 PM
Da li si mislio uzimati UAD2? Kako ti se cini VSS u poredjenju sa UAD reverbima?

UAD je za kompresore i ekvilajzere .... ( naravno ima i super stvarcica tipa Dim D i sl )

Ali sto se tice reverba UAD moze da se pohvali sa Plate reverbom .... koji jeste super kada se poredi sa native ( plate ) resenjima , ali nije u istoj klasi sa DVR 2 .....

VSS3 ima plate ove ( koji jesu malo losiji od DVR 2 ) ali ima jako puno dobrih opcija i moze u okviru plate reverba da se poredi sa Plate 140 sa UAD a ..... ali VSS3 zaista sija u hall ovima i room ovima i tu nista sa UAD a ne moze da se poredi ( sad naravno , desi se koja iznimka .... ali retko )

Sto se ostalih UAD ovih reverba tice ... definitivno ne spadaju u top software sku klasu ....

Pozdrav

idekius
09-10-2008, 03:43 PM
Sto se ostalih UAD ovih reverba tice ... definitivno ne spadaju u top software sku klasu ....

Tacno... ako izostavimo Roland Space Echo, koji jeste specifichan i nije za svakodnevnu primenu za sve, ali za neke stvari nenadjebiv i neuporediv sa bilo čime, izuzev sa originalom...

Do du?e, to i nije ba? klasičan reverb-delay... ne mo?e tako da se posmatra...

lesha
09-10-2008, 11:10 PM

jos jednom da kazem da moze sve preko nas u artistu po istim ili jeftinijim cenama.

STUDIOTON
09-10-2008, 11:59 PM
Meni je prijatelj dao pare danas da mu sutra kupim md3 visa internet karticom .. izadje tacno 670-680 eur

lesha
10-10-2008, 10:10 AM
Meni je prijatelj dao pare danas da mu sutra kupim md3 visa internet karticom .. izadje tacno 670-680 eur

u music exports-u (nasa centrala i oficijelni distributer tc-a za prostore bivse jugoslavije) cena je 640e, znaci nize nego kod amera.

OFF
10-10-2008, 10:15 AM
A VSS3 kod vas?

Dexxy
10-10-2008, 11:35 AM
u music exports-u (nasa centrala i oficijelni distributer tc-a za prostore bivse jugoslavije) cena je 640e, znaci nize nego kod amera.

Jell to trenutno neka akcija ili ce cena ostati takva..

PoZz

STUDIOTON
10-10-2008, 11:54 AM

Lesho .. pa jel moze da se uzme kod vas?

google
10-10-2008, 12:19 PM

Niza je nego u Artistu. Tamo je mislim 680 evra.

leso, napisi cene za TC. Sta koliko kosta. Moglo bi se pazariti.

lesha
10-10-2008, 12:29 PM
A VSS3 kod vas?
vss3 je 307e netto, softver je specificna roba, za razliku od hardvera kojeg treba uvesti, kod softvera se kupuje samo licenca i sve se zavrsava preko maila.
ukoliko se kupuje kod nas u artistu, podrazumeva se da je sve na racun + pdv, sto nekome i odgovara.
onima kojima to nije bitno, mogu kupiti online kod music exports (nasoj maticnoj firmi u nemackoj), povoljnije nego kod amera.
ponavljam, nastojimo da nase cene u srbiji budu iste ili nize nego kod thomanna (treba gledati nemacke cene).

Jell to trenutno neka akcija ili ce cena ostati takva..
koliko znam, to su nase normalne cene.

Lesho .. pa jel moze da se uzme kod vas?
moze online preko music exports.

postavicu cene cim ih dobijem.

lesha
10-10-2008, 01:00 PM
evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.

znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email.

SandRob
10-10-2008, 02:01 PM
evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.

znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email.

u osnovnu instalaciju softwarea za powercore su ukjuceni svi pluginovi. vss3, dvr2, md3 i sl. rade normalno 20 sati i mogu se najnormalnije koristit u svim projektima. kad istece 20 sati, onda mozes plugin kupit i nastavit radit ili ga moras izbacit iz projekta.
ja trenutno radim sa md3 u demo verziji, ali cu ga kupit prije nego mi istekne demo.

licenca je ustvari mali fajlic koji se skine za 2 sekunde i sa kojim "krekiras" demo verziju.

Dexxy
10-10-2008, 03:16 PM
Kad bi moglo da se "krekira" ovako...:banghead: :shock: :D

STUDIOTON
11-10-2008, 02:02 AM
Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..

Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio?

SandRob
11-10-2008, 08:18 AM
Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..

Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio?

posalji im mejl. meni su na oba odgovorili.

Dexxy
11-10-2008, 09:19 AM

Poslaji im meil...

STUDIOTON
11-10-2008, 01:24 PM
posalji im mejl. meni su na oba odgovorili.

poslao sam ..

a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili?

SandRob
11-10-2008, 01:31 PM
poslao sam ..

a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili?

ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne".
bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da:

bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes:

STUDIOTON
11-10-2008, 01:49 PM
ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne".
bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da:

bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes:

posto se za MD3 kupuje activation code . koji se salje i preko maila .. nema carine,zajebancije .. ako malo logicnije razmislite .. sto bi celnici TCa dozvolili da svako u evropi moze kupiti preko neke prodavnice na zapadu .. cemu onda cena od skoro 1000 eur u evropi .. cemu onda njihov online shop itd ..

Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina ..

Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare ..

zar ne?

SandRob
11-10-2008, 02:00 PM
posto se za MD3 kupuje activation code . koji se salje i preko maila .. nema carine,zajebancije .. ako malo logicnije razmislite .. sto bi celnici TCa dozvolili da svako u evropi moze kupiti preko neke prodavnice na zapadu .. cemu onda cena od skoro 1000 eur u evropi .. cemu onda njihov online shop itd ..

Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina ..

Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare ..

zar ne?

meni su ovi iz nove rekli da mogu kupit od njih.
a jesu ti odgovorili?

STUDIOTON
11-10-2008, 02:05 PM
meni su ovi iz nove rekli da mogu kupit od njih.
a jesu ti odgovorili?

nisu mi jos odgovorili ..

sandro, ti si vss3 kupio preko tc online shopa jel tako .. a ne preko nova music?

jel kod mene se interno sa prijateljem kojem kupujem dovelo pitanje kako ti iz HR mozes kupiti vss3 a ja ne mogu iz Srbije MD3 ..

koliko sam ja shvatio ti si vss3 kupio preko tc online shopa .. tamo i ja mogu pazariti md3 .. ali je skoro 1000 eur

SandRob
11-10-2008, 02:09 PM
nisu mi jos odgovorili ..

sandro, ti si vss3 kupio preko tc online shopa jel tako .. a ne preko nova music?

jel kod mene se interno sa prijateljem kojem kupujem dovelo pitanje kako ti iz HR mozes kupiti vss3 a ja ne mogu iz Srbije MD3 ..

koliko sam ja shvatio ti si vss3 kupio preko tc online shopa .. tamo i ja mogu pazariti md3 .. ali je skoro 1000 eur

vss3 san kupi od tc-a za eure
dvr2 san isto kupi direktno od tc-a, ali za dolare, jer se samo kupnjom za dolare moze iskoristit voucher
md3 bi kupi od nove, ako bude moglo. vidit cemo sto ce ti odgovorit.

STUDIOTON
11-10-2008, 02:25 PM
vss3 san kupi od tc-a za eure
dvr2 san isto kupi direktno od tc-a, ali za dolare, jer se samo kupnjom za dolare moze iskoristit voucher
md3 bi kupi od nove, ako bude moglo. vidit cemo sto ce ti odgovorit.

ok .. cekam odgovor pa ga postujem ovde

uglavnom .. zakljucak je da jos niko odavde nije kupio preko nove .. pa cemo da vidimo

Max
11-10-2008, 09:29 PM
ok .. cekam odgovor pa ga postujem ovde

uglavnom .. zakljucak je da jos niko odavde nije kupio preko nove .. pa cemo da vidimo

Kupio je nas drugar Milanche ( ne MilanCHE ) od Midi Music a .... za slicne pare .... bez ikakve frke .....

Pozdrav

STUDIOTON
11-10-2008, 09:32 PM
Kupio je nas drugar Milanche ( ne MilanCHE ) od Midi Music a .... za slicne pare .... bez ikakve frke .....

Pozdrav

daj mi tacnu adresu za taj midimusic?

STUDIOTON
11-10-2008, 09:38 PM
http://www.proaudiosolutions.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MD3

ev nasao sam ovde 999 usd .. i moze da se kupi ..

ali je 100 dolara vise .

fora je da se kupi na novamusic .. jos nisam dobio mail od njih .. ali po svemu sudeci .. ne moze odavde da se pazari na novamusic shopu

Max
11-10-2008, 09:43 PM
Izvini , nije music midi nego http://www.audiomidi.com

samo trenutno vidim da nemaju MD3 , imaju samo VSS3 za 499 $ .....

Samo ne vidim zasto ne bi moglo da se kupuje odande ???/ Ako primaju pare , mogu i da ti posalju autorizaciju na mail

Pozdrav

STUDIOTON
11-10-2008, 09:46 PM
Izvini , nije music midi nego http://www.audiomidi.com

samo trenutno vidim da nemaju MD3 , imaju samo VSS3 za 499 $ .....

Samo ne vidim zasto ne bi moglo da se kupuje odande ???/ Ako primaju pare , mogu i da ti posalju autorizaciju na mail

Pozdrav

pa ocigledno ne moze .. da moze kupio bih .. kontaktirao sam ih .. videcemo sta ce da kazu

STUDIOTON
11-10-2008, 09:49 PM
http://www.proaudiosolutions.com/product-p/vss3.htm

ovde je najjeftiniji vss3 .. a i md3 je cini mi se najjeftiniji i moze se pazariti .. ako izuzmemo novamusic

Max
11-10-2008, 09:52 PM
http://www.proaudiosolutions.com/product-p/vss3.htm

ovde je najjeftiniji vss3 .. a i md3 je cini mi se najjeftiniji i moze se pazariti .. ako izuzmemo novamusic

Pa ok .... cak i ako ne moze ( mada ne vidim razlog , ako moze u HR ) moze to da uradi neko iz HR ..... nije problem :)

Pozdrav

STUDIOTON
11-10-2008, 09:53 PM
Pa ok .... cak i ako ne moze ( mada ne vidim razlog , ako moze u HR ) moze to da uradi neko iz HR ..... nije problem :)

Pozdrav

ko moze u HR? koliko vidim niko jos nije kupio

RetroMan
11-10-2008, 10:08 PM
ko moze u HR?
Ako moze sa hrvatskom karticom da se pazari, mogu ti pomoci. :)

RM

STUDIOTON
11-10-2008, 10:11 PM
ma ako moze iz HR moze i odavde .. sigurno .. ali problem je evo ovde .. Boldovana slova su obavezna .. a zanimljivo u country ima serbia montenegro ..

Max
11-10-2008, 10:16 PM
Pa onda popuni Srbia i Montenegro ????

Pozdrav

STUDIOTON
11-10-2008, 10:18 PM
Pa onda popuni Srbia i Montenegro ????

Pozdrav

hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country .. koji nije obavezan .. mogu ali i ne moram da selektujem ..

a tamo gde je obavezno . nema nigde . samo zapadne zemlje .. idi pa pogledaj .. ?

Max
11-10-2008, 10:24 PM
hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country .. koji nije obavezan .. mogu ali i ne moram da selektujem ..

a tamo gde je obavezno . nema nigde . samo zapadne zemlje .. idi pa pogledaj .. ?

Ja vidim da u oba ( country ) ima Serbia - Montenegro ..... nema ih u zip code ... ali tu ti i ne treba , odaberes " not aplicable " i napises svoj grad zemlju i postanski kod

Pozdrav

STUDIOTON
11-10-2008, 10:30 PM
Ja vidim da u oba ( country ) ima Serbia - Montenegro ..... nema ih u zip code ... ali tu ti i ne treba , odaberes " not aplicable " i napises svoj grad zemlju i postanski kod

Pozdrav

bas tako sam i uradio i jednostavno izbacuje uvek isto .. u svim kombinacijama .. videcemo ..

lesha
13-10-2008, 12:05 PM
i dalje vam kazem da sve moze da se odradi preko music exports-a, mozete platiti i preko banke, zaboravite na kartice. javite mi se na pm ako vam treba pomoc oko pojedinosti.

cene su u attachmentu.

STUDIOTON
13-10-2008, 12:23 PM
upravo sam se cuo sa music exports .. sada idem da uplatim pare i poslace mi licencu , 611 eur MD3 , ubedljivo najbolja cena

SandRob
13-10-2008, 01:24 PM
bas tako sam i uradio i jednostavno izbacuje uvek isto .. u svim kombinacijama .. videcemo ..

siguran san da ce kombinacija srbija/montenegro/kolorado upalit.:trchi:

SandRob
13-10-2008, 01:25 PM
i dalje vam kazem da sve moze da se odradi preko music exports-a, mozete platiti i preko banke, zaboravite na kartice. javite mi se na pm ako vam treba pomoc oko pojedinosti.

cene su u attachmentu.

moze li iz hrvatske?

SandRob
13-10-2008, 01:26 PM
hehe .. ne shvatas .. ja popunim u country

umisto "country" stavi "turbo folk". :banghead:

lesha
13-10-2008, 06:09 PM
moze li iz hrvatske?
naravno.

STUDIOTON
14-10-2008, 07:05 PM
Bio sam u kontaktu sa g'dinom Misom (musicexports) i kupio sam uspesno MD3 za manje od 24h ..

Samo sam poslao novac u Artist NS Leshi .. i dobio sam na mail aktivaciju za MD3

Prijatelj kome sam kupio je jako zahvalan .. a meni je zao sto nisam znao za ovu kombinaciju kada sam i ja kupovao MD3 i platio ga malo manje od 1000 eur ..

Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste

SandRob
14-10-2008, 07:52 PM
jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes:

STUDIOTON
14-10-2008, 08:19 PM
jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes:

http://www.musicexports.com/

kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi

P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):)

SandRob
14-10-2008, 08:44 PM
http://www.musicexports.com/

kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi

P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):)

ma, ja sve kupujem od njih u osijeku. danas mi je bas od njih dosa racun za powercore, reflection filter i neke kablove i jackove.
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da:

bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :(

google
15-10-2008, 09:23 AM
ma, ja sve kupujem od njih u osijeku. danas mi je bas od njih dosa racun za powercore, reflection filter i neke kablove i jackove.
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da:

bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :(

Jel' mozes uplodovati dva fajla, jedan uradjen sa MD3 i originalni fajl. Da cujem sta se tu desava, pa mozda i ja pazarim.:)

SandRob
15-10-2008, 09:48 AM
Jel' mozes uplodovati dva fajla, jedan uradjen sa MD3 i originalni fajl. Da cujem sta se tu desava, pa mozda i ja pazarim.:)

nista se ne dogadja samo od sebe. md3 je samo jedan od alata za mastering.
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat.

lesha
15-10-2008, 10:51 AM
Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste
samo da napomenem da to nema nikakve veze sa artistom, vec sa music exports iz minhena.

google
15-10-2008, 04:16 PM
nista se ne dogadja samo od sebe. md3 je samo jedan od alata za mastering.
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat.

Sve mi je to jasno. Ali sad planiram uzeti Poco i 2-3 plugins. Pa bi mi je sasvim dovoljno da cujem.

Da li si ti zadovoljan. Kako ti se cini u odnosu na multiband od UAD?

SandRob
15-10-2008, 04:47 PM
Sve mi je to jasno. Ali sad planiram uzeti Poco i 2-3 plugins. Pa bi mi je sasvim dovoljno da cujem.

Da li si ti zadovoljan. Kako ti se cini u odnosu na multiband od UAD?

md3 je puno kompleksniji alat sa vise mogucnosti. md3 je vise od multibanda, a i sam multiband mu je slozeniji od uadovog, jer radi u m-s modu pa, osim sto posebno tretira bandove, posebno tretira mono i stereo.
u m-s modu mu rade i expander i eq.

kazem, tek nekoliko dana radim s njim i jos mi je u demo modu pa pazim da je sto manje otvoren (da ne istice demo), tako da ga jos ne poznam dobro, ali kad kupim licencu, sigurno cu mu posvetit puno vise vrimena.

SandRob
16-10-2008, 12:35 PM
sad san razgovara sa adudio pro artist iz osijeka i najbolja cijena koju mi mogu dat je ipak oko 1000?. :(

STUDIOTON
16-10-2008, 12:47 PM
sad san razgovara sa adudio pro artist iz osijeka i najbolja cijena koju mi mogu dat je ipak oko 1000€. :(

sandro .. zasto njih zoves ..

Okrenes telefon i da ti covek konto racun .. odes u banku uplatis .. ili pitas gde u HR da odneses kesh ..

i covek kazem ti za manje od 24h ti posalje aktivacione kodove

STUDIOTON
16-10-2008, 12:50 PM
kako sam ja logicki zakljucio musicexports je tu napravio veoma mudru odluku

posto su u pitanju pluginovi .. i ti tolike pare placas samo te kodove koji mogu ici i email-om, oni su resili da takve varijante idu direktno preko musicexports-a .. i time ne placas PDV .. ne placas carinu i sve ostale zajebancije ..

tebi parce papira .. i prelepa kutija u kojoj se nalazi taj kod ne treba .. zasto da placas to ..

To su i celnici u minhenu shvatili i napravili ovaj veoma pametan potez za nas klijente .. i hvala im na tome

Samo ih ti pozovi na taj broj ili im pisi email .. i videces .. pozz
kontakt na http://www.musicexports.com

SandRob
22-10-2008, 06:12 PM
evo sam i ja upravo dobio podatke za aktivaciju md3 preko music exporta.
zbilja, svaka cast. :da:
kad kupujete software, svakako ih nazovite! virujen da cete dobit najbolju ponudu. :)

Max
22-10-2008, 07:09 PM
evo sam i ja upravo dobio podatke za aktivaciju md3 preko music exporta.
zbilja, svaka cast. :da:
kad kupujete software, svakako ih nazovite! virujen da cete dobit najbolju ponudu. :)

jipi jei :)

Stizem ono do kraja nedelje .....

Ako nista , ovo je bas bio koristan thread ....

Pozdrav

SandRob
22-10-2008, 09:31 PM
jipi jei :)

Stizem ono do kraja nedelje .....

Ako nista , ovo je bas bio koristan thread ....

Pozdrav

vrlo koristan!
jebate, lipe solde san ustedi. dosa me je 611? i sto me je jos najugodnije iznenadilo, covik mi je posla autorizaciju prije nego sto san mu plati. 8-)

reka san mu da mi se zuri i stvarno mu svaka cast. sutra cu uplatit lovu direktno na njihov racun. :da:

eto, sad u tc arsenalu iman: md3, vss3 i dvr2, dynamic eq, character i sve ono sto ide standardno. :da:

Dexxy
09-12-2008, 02:48 PM
Kupio sam PoCo X8. I dobio vaucher od $500. Hteo sam da kupim VSS3, ali on je na tc sajtu $625. Verovatno je nemoguce da kupim sa tim vaucherom na music export :( sta mi preostaje? Kakva je sad procedura doplate za VSS3? Jel neko ovo radio?
PoZz...

STUDIOTON
09-12-2008, 05:17 PM
Kupio sam PoCo X8. I dobio vaucher od $500. Hteo sam da kupim VSS3, ali on je na tc sajtu $625. Verovatno je nemoguce da kupim sa tim vaucherom na music export :( sta mi preostaje? Kakva je sad procedura doplate za VSS3? Jel neko ovo radio?
PoZz...

Sada taj vaucer mozes iskoristiti samo na tc sajtu tako sto ces uplatiti 125 usd ili cega vec na neku platnu internet karticu i kupiti vss3

Dexxy
09-12-2008, 05:55 PM
Znam :(

den
15-04-2010, 03:16 PM
PoZz...

Evo ja imam vss3 i netreba mi pa ako ti treba možemo s dogovoriti.

lesha
15-04-2010, 04:35 PM
PoZz...
moguce je, javi se na pm.

STUDIOTON
15-04-2010, 07:22 PM
moguce je, javi se na pm.

da ne kasnite mozda malo .. verotavno je dexxy vec to zavrsio jer je post iz decembra 2008 .. :)

Dexxy
15-04-2010, 07:26 PM
Da :)

Odavno sam to zavrsio...

Pozdrav

Bockie
01-06-2010, 11:27 AM
Klik na:

<table width="614" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td align="left">http://www.tcelectronic.com/files/newsletter_images/TemplateImages/tce_logo.gif (http://campaigns.emailserver2.com/MBDT/elcl.aspx?url=http://www.tcelectronic.com/?utm_source%3dnewsletter%26utm_medium%3demail%26ut m_campaign%3dpolytuneiphoneapp&xe=OPHaulwSFgi/8XANMMME67IWKAMu1WVe5khYYif3mkVBMMME68ZfsknAE3Cx6Q ==)</td> </tr> <tr> <td style="padding-left: 14px;" align="left" bgcolor="#008bdc" height="23">TC Electronic Computer Recording Newsletter</td> </tr> <tr> <td>http://www.tcelectronic.com/files/newsletter_images/ComputerRecording/PowerCore_50_off/plug-in_banner_june.jpg</td></tr></tbody></table>