Log in

View Full Version : Love moon rapsody

zoolander
04-10-2008, 06:41 AM
Club house, radio edit. Vokal: Laura, Tekst:Maja, Master mind: Zoo

Osim ostalih komentara, posebno me zanima koliko vam je pjesma komercijalna(široko populacijski prihvatljiva)

http://www.box.net/shared/ud936xubr5#Kusho-LMR(Radio_Edit)

korenjak
04-10-2008, 01:22 PM
Super je smixano

:)

Koji si sint koristio za bas?

Komercijalno jeste ali ne toliko za nashe trziste

pozz

zoolander
04-10-2008, 01:51 PM
U međuigri su tri bas synthova+sub bass, a korišteni su zvukovi iz vanguarda, bass mooger i fat bass, nisam siguran iz koje banke zvukova.

korenjak
04-10-2008, 07:37 PM
tnx

oces da kazes da isti bas (iste note) sviraju lejerovano tri zvuka?

poz

cAAc
04-10-2008, 11:47 PM
tnx

poz

al te isprozivao :P

Everbeatz
05-10-2008, 12:09 AM
nije lose mada mi fale perkusioni elementi, hihats koji bi potpuno povezali ritam - ritam mi je previse svaki element za sebe, a ne "svi kao jedan"

..i mozda malo previse zvukova u isto vreme na nekim mestima - aranzmanski moze bolje

..mada, sve je to moj dozivljaj - ne mora biti da sam u pravu..

zoolander
05-10-2008, 06:16 AM
tnx

poz

Nee, bass shema je razdjeljena na različite zvukove bassa od kojih je jedan u centru, drugi je paniran, itd., no uglavnom ne sviraju iste note:)

zoolander
05-10-2008, 06:21 AM
nije lose mada mi fale perkusioni elementi, hihats koji bi potpuno povezali ritam - ritam mi je previse svaki element za sebe, a ne "svi kao jedan"

..i mozda malo previse zvukova u isto vreme na nekim mestima - aranzmanski moze bolje

..mada, sve je to moj dozivljaj - ne mora biti da sam u pravu..

Ovo je jo? uvjek probna verzija, perkusije idu svakako, al se moram malo odmorit, naradio sam se:)

zoolander
17-02-2009, 12:05 PM
Dotjerujem sve mikseve, pa tako i ovaj. Zadnja i konačna verzija pjesme "Love moon rapsody", skraćena i bez perkusija:)
http://www.box.net/shared/y9dy8lmy2s

dlukace
23-02-2009, 06:29 PM
1.Prvi cilj si ispunio tj. da ti je pjesma komercijalna!
to svakako jest i tako sam je do?ivio
2.Drugi cilj nisi ispunio-ovo je "club house" i ni?ta vi?e-ako ti ?eli? da je pjesma nalik na tisuće drugih onda si na pravom putu,ali u cijeloj priči treba ostaviti neki svoj trag,neki svoj ?tih da te svi mogu prepoznati!
Ovo je ok produkcijski,aran?man je ok ali soundovi su isfurani toliko puta.Caka je da napravi? pjesmu ali sa svojim zvukovima i malo manje isfuravati ove filtrirane noise soundove jer ih danas ima valjda svaka pjesma...
Moje mi?ljenje, bez ljutnje!

zoolander
24-02-2009, 05:24 AM
1.Prvi cilj si ispunio tj. da ti je pjesma komercijalna!
to svakako jest i tako sam je do?ivio
2.Drugi cilj nisi ispunio-ovo je "club house" i ni?ta vi?e-ako ti ?eli? da je pjesma nalik na tisuće drugih onda si na pravom putu,ali u cijeloj priči treba ostaviti neki svoj trag,neki svoj ?tih da te svi mogu prepoznati!
Ovo je ok produkcijski,aran?man je ok ali soundovi su isfurani toliko puta.Caka je da napravi? pjesmu ali sa svojim zvukovima i malo manje isfuravati ove filtrirane noise soundove jer ih danas ima valjda svaka pjesma...
Moje mi?ljenje, bez ljutnje!

Ali ako se ne koriste zvukovi koji su ljudima već poznati, da ne velim da su ih, prisilno ili svojevoljno slu?ajući house, "progutali", te?ko je dobiti na komercijalnosti.
I ekscentričnu pjesmu i isto takav aran?man, lako je napisati i prodavati ljudima muda pod bubrege.
Moje geslo je komercijalno, a da valja.

dlukace
24-02-2009, 07:59 AM
pa logički ispada da mora? koristiti zvukove određenog ?anra kojem pripada?,ali ufuraj tu i poneki svoj da se dobro čuje...nije dobro ni kad se ljudi ponavljaju previ?e-brzo dosadi jer se već pro?vakalo sto puta.