PDA

View Full Version : Pocetak Operacije gistrijumf!

Eeva_r&b
30-09-2008, 12:20 AM
Zanima me da li je jos neko od vas gledao ovaj cirkus na b92 veceras,da razmenimo utiske...

Posto je bilo ljudi na forumu koji su tvrdili kako ce ovaj svestski-nikad-do-sad-vidjeni-spektakularni-mega-show da napravi muzicku revoluciju u Srbiji sa legendarnim talentima koji su bili selektovani tako pazljivo i profesionalno citavih pola godine.:gaah:

Ijao,uau,dosla je 'pop diva' Anastacia na koju smo poslednji put obratili paznju negde pre deset godina ,muceci se posle toliko iskustva na sceni da uhvati ritam i otpeva 5 nota,upravo oduvana sa bine od jednog sasvim prosecnog kandidata ispodprosecnog show-a,ciji je clan zirija niko drugi nego Marina Tucakovic i 2 clana zirija iz isto tako ispodprosecnog 'Idola'.

Da li samo ja vidim ovo ovako,ili je ovo zaista show business,koji ja ne mogu da skapiram :banghead::banghead::banghead:

SumAnuT
30-09-2008, 12:44 AM
Ja preferiram Grand Paradu.

dawid
30-09-2008, 12:45 AM
mozda joj monitoring nije valjao :rotfl:
Desava se, ne? :grin:

Al' ona Sonja ju je oduvala kad je uletela. Garant je imala frku od terorista :D
Jos kad je videla majstora iz LED 3 kako stavlja onu kitu i pusta goluba iz nje...jadna :)))

Oggy
30-09-2008, 01:00 AM
Eutanazija je katastrofa, cela emisija je tacno onakva kakvom sam je i zamislio jos proletos kada su poceli da vrbuju za ucesce...
Mislim da sam tada doneo jednu od najpamentijih odluka u svome zivotu... :)
Treba definitivno streljati zbog loseg ukusa... :)
Ili barem kamenovati... :)

Danny Lou
30-09-2008, 01:12 AM
ma ideje su dobre, samo realizacija jebe...

Oggy
30-09-2008, 01:13 AM
Ideja da pravis male klonove?! Ma daaaaaj...
Pri tom muski pederasti, a zenske kriticne...
Uzas!

HeatMan
30-09-2008, 01:17 AM
hahahah bice frke i oko ovoga.. :)

inache ono shto sam chuo malo (bio sam oduzet) je bilo uzasno..

al nisam video te koji mashu sa patkama.. jesu to ovi iz leta? od njih me nishta ne bi chudilo

Aleksandar Filipovic
30-09-2008, 01:21 AM
Zanima me da li je jos neko od vas gledao ovaj cirkus na b92 veceras,da razmenimo utiske..

Elem,odgledah ovu "Operaciju" veceras da i licno proverim o cemu se to toliko prica u zadnje vreme.Prvi utisak je-GOMILA PROSECNIH,a bogami i nekoliko kriticno netalentovanih.Ako je ovo sto smo veceras culi i videli plod visemesecnih audicija i selekcije onda..... ostajem bez teksta.:confused: Par njih za sebe rekose da pevaju na svadbama,sto je bilo nevidjeno laskanje samim sebi.Za pevanje na takvim "manifestacijama" je ipak potrebno malo vise vokalne spretnosti.U konkurenciji poluuspesnih "svadbarskih" pevacica,tetoviranih frizera,Miss sporta,...organizatorima je bilo bolje da su "samo malo" obrnuli vecerasnji zadatak tj. da su umesto sto su birali 6 ljudi koji nece uci na "Akademiju", birali 6 ljudi koji ce uci u istu,toliko korektnih bi mogli da napabirche.Profesor Pajevic ce imati dosta posla,a kad ih "dohvati" Dr.Feelgood mozda ce "studenti" poceti sami da beze sa "Akademije".:)

Oggy
30-09-2008, 01:24 AM
al nisam video te koji mashu sa patkama.. jesu to ovi iz leta? od njih me nishta ne bi chudilo
Ma Let 3, njihov standardni nastup ;)

Oggy
30-09-2008, 01:25 AM
Profesor Pajevic ce imati dosta posla,a kad ih "dohvati" Dr.Feelgood mozda ce "studenti" poceti sami da beze sa "Akademije".:)

A ko su doticna gospoda? :)

Danny Lou
30-09-2008, 01:26 AM
Ideja da pravis male klonove?! Ma daaaaaj...
Pri tom muski pederasti, a zenske kriticne...
Uzas!

pa to ti i kazem realizacija jebe :) ideja je da se nesto pravi i daju se dobre pare za to e sad sta ce realizacija odluciti...

Eeva_r&b
30-09-2008, 01:28 AM
ma...verujem da Anastacia ima dovoljno iskustva da se snadje sa in-ear monitoringom (primetih da je bio)...
uostalom,da,naravno,desava se i normalno je..ali s obzirom da ona ni na studijskim snimcima ne zvuci dobro jer ne peva prirodno vec boji vokal forsirajuci ga kroz nosnu duplju,rekla bih da je njen los live zvuk pre rezultat toga nego loseg monitoringa...Al kapiram da dublje analize vokala ne zanimaju nikog sem mene,tako da prestajem sad,koga briga uostalom. :)

..a ta epizoda sa likom sa plasticnim penisom koji narice ''pichke-chke-chke'' je bilo jedino sto je moglo bar privremeno da drzi paznju,kapiram da je to bio kec iz rukava,kad su shvatili koliko ce im show biti dosadan...

Sto kaze Oggy,emisija ista kao sto sam zamisljala i ocekivala,sto me je zapravo iznenadilo na kraju,hahah.Pomislih da ce barem na profesionalniji i manje predvidiv nacin napraviti kich.

Eh.
Ni kich vise nije ono sto je nekad bio.

mozda joj monitoring nije valjao :rotfl:
Desava se, ne? :grin:

Al' ona Sonja ju je oduvala kad je uletela. Garant je imala frku od terorista :D
Jos kad je videla majstora iz LED 3 kako stavlja onu kitu i pusta goluba iz nje...jadna :)))

Oggy
30-09-2008, 01:32 AM
ma...verujem da Anastacia ima dovoljno iskustva da se snadje sa in-ear monitoringom (primetih da je bio)...
uostalom,da,naravno,desava se i normalno je..ali s obzirom da ona ni na studijskim snimcima ne zvuci dobro jer ne peva prirodno vec boji vokal forsirajuci ga kroz nosnu duplju,rekla bih da je njen los live zvuk pre rezultat toga nego loseg monitoringa...Al kapiram da dublje analize vokala ne zanimaju nikog sem mene,tako da prestajem sad,koga briga uostalom. :)

Kopira Cvetu.... :D

Danny Lou
30-09-2008, 01:39 AM
.ali s obzirom da ona ni na studijskim snimcima ne zvuci dobro jer ne peva prirodno vec boji vokal forsirajuci ga kroz nosnu duplju,rekla bih da je njen los live zvuk pre rezultat toga nego loseg monitoringa...

eeva ona je svjetski poznata... i tu sve analize prestaju....

Eeva_r&b
30-09-2008, 01:48 AM
Ne razumem na koji nacin to sto si rekao moze da ima veze sa tim sto mi se ne dopada njen vokal.

eeva ona je svjetski poznata... i tu sve analize prestaju....

Danny Lou
30-09-2008, 01:55 AM
zaboravi... poenta koju sam htio napraviti nije vezana konkretno za neciji ukus niti sam ja htio da komentarisem sta se tebi svidja a sta ne ili Petru ili Slobodanu... ono sto sam htio naglasiti jeste to da se sve svodi na to da li nesto prolazi ili ne...
ali je lijepo cuti i vidjeti mladju djevojku kako analiticki pristupa tome jer to znaci konstantno napredovanje, istrazivanje, usavrsavanje jos da nadjes nekog trenera i menadzera i... :wink:

Aleksandar Filipovic
30-09-2008, 02:10 AM
A ko su doticna gospoda? :)

Profesor Pajevic (zaboravih coveku ime) solo(operski) pevac malo starije generacije,profesor solo pevanja i vokalne tehnike,zasluzan za velika poboljsanja u pevackoj tehnici kod mnogih nasih estradnih "zvezda",a i za korektno pevanje nekih gotovo izgubljenih slucajeva(u pevackom smislu).

Dr.Feelgood je onaj dasa sto mu pola estrade(valjda je to IN) placa da ih izmorava fizickim vezbanjem tj. da im bude licni "fitness instruktor".:bounce2:

HeatMan
30-09-2008, 02:12 AM
Ma Let 3, njihov standardni nastup ;)

ahhh.. pa to me onda ne chudi uopshte.. nego iva mi reche da su neki mahali neshto glomaznim penisima..

dobro, bar je dildo jbg.. obichno su goli..

al u sv sl, nikako mi to nije za tv..

HeatMan
30-09-2008, 02:22 AM
Profesor Pajevic (zaboravih coveku ime) solo(operski) pevac malo starije generacije,profesor solo pevanja i vokalne tehnike,zasluzan za velika poboljsanja u pevackoj tehnici kod mnogih nasih estradnih "zvezda",a i za korektno pevanje nekih gotovo izgubljenih slucajeva(u pevackom smislu).

Dr.Feelgood je onaj dasa sto mu pola estrade(valjda je to IN) placa da ih izmorava fizickim vezbanjem tj. da im bude licni "fitness instruktor".:bounce2:

au sranje.. riba moja se lozila na njega dok nije upoznala mene... :)

ima joj ukinem b92

Gianfranco
30-09-2008, 04:01 AM
2-3 videh da imaju odredjenog potencijala...ostalo prosek.
Daleko ispod ocekivanja! Kada su predstavili i poslednjeg kandidata,upitao sam se... sta? i to je to!?!?
Eeva,Sonja nikako nije mogla da oduva Anastaziju ;)
(jedino sto se jace cula)
Anastazija ima specificnu boju vokala,a Sonja ima dobar glas,ali ni po cemu specifican.
Anastaziju su zbog necega,a narocito u pocetku,utisali!? :confused:

Jako me zanima,ko je birao kandidate!
(Ala ga je opravio svaka mu cast!!!)

HeatMan
30-09-2008, 04:17 AM
nisu je utishali nego je ona pevushila sebi u bradu, u nadi da ce je nasnimljeni vokal zameniti..

pa je tek onda kad je skapirala pochela da "peva"..

dejankuki
30-09-2008, 08:58 AM
I ja nesto primetih, ona zenska sto je pevala sa jelenom rozgom jetooolko izfalsirala da je meni to bolo usi ko igle za pletenje... a ni ostali nisu bili na visini zadatka...
Anastacija je po meni bila pre zbunjena svim sto se desava i dekoncentrisana nego da je nesto lose bilo u monitoringu... po meni...

Oni (duJet) sto pevahu. "kada padne noc" nesto se nisu uklopili... kanda se nisu skapirali ni tonski, ni ko ce sta da peva...

A muzika tj. sviraci se MENI nikako nisu svidjali... ili je toliko bio los ton prenosa... ili snimka... whatever...

Sve u svemu... samo sam slusao.. nisam gledao... ali opsti utisak je... lose do bola...

A narocito nevesti i usiljeni voditelji... kojima je napisano sta da kazu... ne znam.. ne svidja mi se!

BTW... jel ono Ismeta Krvavac bila u ziriju...? ili mi se ucinilo?

Gianfranco
30-09-2008, 09:35 AM
...ali s obzirom da ona ni na studijskim snimcima ne zvuci dobro jer ne peva prirodno vec boji vokal forsirajuci ga kroz nosnu duplju,rekla bih da je njen los live zvuk pre rezultat toga nego loseg monitoringa...Al kapiram da dublje analize vokala ne zanimaju nikog sem mene,tako da prestajem sad,koga briga uostalom. :)

Slicne kritike cuo sam i za Shakiru od jedne pevacice sa kojom radim.
Ma ako pevacica moze da stvori autenticnu i mocnu boju,ne zanima me da li peva kroz nos ili usi...

Color
30-09-2008, 10:01 AM
Meni nije bilo jasno zasto svi falsiraju....jeste de nisu neki mega talenti ali rekao bih da je i monitoring bio los...pojma nemam... Ocekivao sam da ce Anastazija da ih oduva sa bine kad se pojavi a ono :shock:

U svakom slucaju, Anastazija je pustila Sonju da peva a Marija Serifovic kad se pojavila, nije dozvolila Miki i ovoj drugoj da dodju uopste do izrazaja...stvarno bedno... Dobro da se Serifovicka nije onesvestila od naprezanja i truda da nadglasa ove dve. Taj ko je cuo Miku uzivo kako peva, jasno mu je koliko dobro peva...al mu onda nije jasno po kojem kriterijumu su birali 10 ljudi koji ulaze u kucu... Mada kad malo bolje razmislim, pravim pevacima i iskrenim muzicarima i nije mesto medju onom hrpom kvazi pevaca (cast izuzetcima). Samo je zalosno sto pravi ljudi opet ostaju u senci a radio talasima ce da se emituje opet nesto da nam kvari sluh...

no coment...

Eeva_r&b
30-09-2008, 12:08 PM
Hm...Nikad mi nece biti jasno zasto ljudi poistovecuju 'autenticno' sa 'dobro'.
To je kao da pricate da je neka zena lepsa od druge samo zato sto je lepo (i MNOGO) nasminkana.

Pevaci koji se sluze nepravilnom tehnikom i neprirodnom bojom glasa NE MOGU da pevaju bez tenzije u larynx-u.Kad su misici koji kontrolisu glas pod pritiskom i stegnuti,ovo navodi pevaca da masi note i muci se da dopre do visokih nota.Sto je upravo razlog sto ni jedna od ovako 'nasminkanih' pevacica nema dobro live izvodjenje (Shakira-jos ekstremniji primer,Anastacia i co)...
I takvi pevaci nece zvucati dobro uzivo,sem ako pevaju jednom u mesec dana kad isforsiraju svoje glasne zice do maksimuma...

Pevaci koji se sluze svojom PRIRODNOM bojom glasa i zdravom tehnikom (speech level singing) poput Arethe,Celine,Rachelle Ferrel,Chake,Whitney i ostalih,postizu veci volume,jer dozvoljavaju svom glasu da razvije tu jacinu prirodnim putem,bez privremenog sminkanja! I pokazalo se da je ovakvo zdravo pevanje trajno jer ce ovi izvodjaci uvek imati dobro live izvodjenje,bez obzira na godine.

Sonja mozda nije dovoljno autenticna (tj nema drasticno distinktivnu prirodnu boju glasa,iako ja smatram da ne postoje dva ljudska bica sa IDENTICNIM glasovima,kao ni IDENTICNIM fizickim izgledom) ali se na sceni sinoc definitivno bolje snasla od Anastacie,i vise joj je uspevalo da ostane on key (a to sto se nekome ipak vise dopala Anastaciina izvedba nema veze sa tim kako je to muzicki zvucalo,jer iz muzicke perspektive-anastacia je masila i ritam i note)

Nisam htela ovoliko da se raspisem,ali cisto da ne mislite da serem u prazno jer sam disrespectful/ljubomorna/zavidna/danemampojmaocemupricam i slicno:D valjda ce neko skapirati sta sam rekla...

pozz svima

SumAnuT
30-09-2008, 12:17 PM
Moraju sad na pocetku da falsiraju da bi se video napredak kroz operaciju, pegla bi bilo da dodju da izuvaju sad ko i na kraju, onda ovi "strucnjaci" koji ce ih uciti nece dobiti na ceni?

Arthur
30-09-2008, 01:17 PM
bog te, pa ovo je presmešno . Ovde pola njih nije ubolo notu čak ni slučajno. Videh sad Ćetkovićev nastup, ok je zvučao bend, za razliku od one dvojice paćenika. Bože koja sprdnja.

vasko
30-09-2008, 01:33 PM
i ja sam bacio oko

i ono sto mi smeta je sto nisu ubacili autenticne likove,recimo nekog trash metalca,nekog hiphopera,nekog elektronicara,narodnjaka....itd

ovako su iznaubacivali neke pedercice da smaraju,prakticno neki osrednji festival konfekcijskog main stream popa

al dobro,mozda sam ja pogresno skuzio

Arthur
30-09-2008, 01:52 PM
pa da, mislim da bi se (sada već bivši) pevač Kraljevskog apartmana, odlično uklopio :D

silicon science
30-09-2008, 01:52 PM
Prejadno i presmesno... Kakva drzava takav i shou:banghead: :banghead:

master29
30-09-2008, 02:09 PM
Kaomo svi predvideli.....UZASSSSSSSSS.Ne mogu da verujem da od tolike nam ex Juge,izabrase sve anti talente...komisiji je slon deff prdnuo na uvo.strasno.Ma sve je veliko njesra.

dawid
30-09-2008, 03:54 PM
Ne razumem na koji nacin to sto si rekao moze da ima veze sa tim sto mi se ne dopada njen vokal.
Mene je njen vokal kupio na prvo slusanje kada se pojavila sa onim prvim hitom...bem li ga kako se zove...
Ja licno jako volim takav zenski vokal. Kako ona proizvodu tu boju glasa nije mi ni bitno ali ne bi bila tu gde jeste da to ne valja i da uvek peva kao juce :)))

dawid
30-09-2008, 03:55 PM
Eeva,Sonja nikako nije mogla da oduva Anastaziju ;)
(jedino sto se jace cula)
Anastazija ima specificnu boju vokala,a Sonja ima dobar glas,ali ni po cemu specifican.
Anastaziju su zbog necega,a narocito u pocetku,utisali!? :confused:

Meni se cinilo da je Sonja mnooogo sigurnija od anastazije i samim tim mi je bolje zvucala.

Eeva_r&b
30-09-2008, 04:26 PM
Mislim da bi trebao da procitas moj prethodni post da bi shvatio bolje sta sam zelela da kazem (znaci jedno objektivno vidjenje,verujem da ce ti isto reci bilo ko ko se bavi pevanjem ili vocal coachingom)

drugo..'ne bi bila tu gde jeste' ..
Gde ona to 'jeste' tacno sad?U Operaciji trijumf?
Daj, molim te...Nisu doveli Whitney i Arethu zar ne...zapitaj se zasto...
jer ne mogu da dovedu nekog ko nesto vredi,taj se ne bi ni pojavio u tako bolidnoj emisiji ...Nisu cak ni aktuelne komercijalne izvodjace s MTVa uspeli da dozovu,pa su doveli nekog cijih je pet minuta slave proslo...

@ostali
Komercijala ili ne,postujem kad neko uspe da se odrzi na sceni dugo (cak i kad ne poseduje nikakav kvalitet) ali Anastacia se nije bas odrzala...pre je bila one-hit-wonder.

A to zasto se probila..Ona je samo bila prva koja je tako pevala,isto kao sto je Kazimir Malevich (haha opet ga pominjem na forumu lool) bio prvi koji je nacrtao crni krug na belom papiru i proglasio ga umetnickim delom,iako je to glupost koju svaki idiot bez ikakvog pojma o likovnoj umetnosti moze da uradi.Al eto,on je bio prvi..i to je to.

Mene je njen vokal kupio na prvo slusanje kada se pojavila sa onim prvim hitom...bem li ga kako se zove...
Ja licno jako volim takav zenski vokal. Kako ona proizvodu tu boju glasa nije mi ni bitno ali ne bi bila tu gde jeste da to ne valja i da uvek peva kao juce :)))

dawid
30-09-2008, 04:44 PM
Daj, molim te...Nisu doveli Whitney i Arethu zar ne...zapitaj se zasto...
jer ne mogu da dovedu nekog ko nesto vredi,taj se ne bi ni pojavio u tako bolidnoj emisiji ...Nisu cak ni aktuelne komercijalne izvodjace s MTVa uspeli da dozovu,pa su doveli nekog cijih je pet minuta slave proslo...

.

Pa sumnjam da bi to bio dobar potez sto se komercijalne strane tice. Tesko da oni svi klinci koji su urlikali okolo (a predpostavljam da je taj neki uzrast i ciljna grupa) znaju bilo koju pesmu od Arethe recimo. A sto se 5 minuta slave tice...nemam pojma...nemam taj osecaj. Imala je malo duzu pauzu, neku operaciju...bem li ga ali mislim da ce ona jos dugo biti MTV zvezda. A ne znam ni koju bi to aktuelnu MTV zvezdu doveli. Svi bi oni za dovoljno kesha doleteli. Ako te MTV zvezda mogu da pevaju po svadbama ruskih bogatasa ne vidim sto ne bi ovde mogli :)

Eeva_r&b
30-09-2008, 10:28 PM
Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...:confused::shock:
btw ne shvataj pogresno,meni se prvoj gadi na ovo sto je mtv postao...
sto se izbora pesama tice,bio je bolji i na idolu.barem se pevalo par hitova iz 70tih...da ne pominjem americki idol na kome se pevalo zaista dobrih pesama(iako je tek njihova muzicka skala vrednosti otisla u tri lepe)..zasto bi to uticalo na to da ovaj show bude manje komercijalan...ma..ko ih je*e uostalom:)

Pa sumnjam da bi to bio dobar potez sto se komercijalne strane tice. Tesko da oni svi klinci koji su urlikali okolo (a predpostavljam da je taj neki uzrast i ciljna grupa) znaju bilo koju pesmu od Arethe recimo. A sto se 5 minuta slave tice...nemam pojma...nemam taj osecaj. Imala je malo duzu pauzu, neku operaciju...bem li ga ali mislim da ce ona jos dugo biti MTV zvezda. A ne znam ni koju bi to aktuelnu MTV zvezdu doveli. Svi bi oni za dovoljno kesha doleteli. Ako te MTV zvezda mogu da pevaju po svadbama ruskih bogatasa ne vidim sto ne bi ovde mogli :)

blags
30-09-2008, 11:24 PM
pa da, mislim da bi se (sada već biv?i) pevač Kraljevskog apartmana, odlično uklopio :D
ne diraj mi u Lotketa k`o u srce da s` mi dirn`o.
Coek je car.:wink:

dexyco
30-09-2008, 11:41 PM
Sto razdvojiste temu?

Eeva_r&b
01-10-2008, 12:18 AM
prethodna tema je bila iskustvo onog coveka pa reko bolje da otvorim novi thread nego da odem u off...bzvz

Sto razdvojiste temu?

dawid
01-10-2008, 12:38 AM
Ko peva na svadbama ruskih bogatasa...:confused::shock:

Svadba iz snova u Nici

Ruski milijarder Andrej Melničenko venčao se 3. septembra na svom imanju kod Kap Antiba na Azurnoj obali sa našom poznatom manekenkom Sandrom Nikolić, članicom nekada popularnog ženskog benda „Models“. Andrej Melničenko, 514. na „Forbsovoj“ listi najbogatijih ljudi na svetu, obogatio se trgujući metalima iz Sibira, a trenutno je prvi čovek Elektroprivrede Rusije i jedan od vlasnika MDM banke....

... Posle svega gosti su se povukli u jedan prostrani klub, gde ih je čekalo novo iznenađenje. Vitni Hjuston je pozdravila Sandru i Andreja i otpevala im pesmu „I will always love you“. Posle nje nastupili su Enrike Iglesijas i Kristina Agilera koja je za svoj mini šou od tri pesme dobila više od milion dolara.

link:

http://portal.pozarevac.net/phpBB2/viewtopic.php?f=10&t=1243

evo ovo sam ti nasao na brzinu. A i Vitni se spominje :D

Eeva_r&b
01-10-2008, 01:08 AM
Auuuuu..pa toj Sandri najveci hit Modelsica uopste ne pristaje.Sigurno se udala iz ljubavi :D

Heh,ima se,moze se...

balthazaar
01-10-2008, 01:23 AM
Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo što Eva komentariše Anastasiju...nisam gledao , niti slušao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna šta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da još po neko u bijelom svijetu zna po nešto o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

Eeva_r&b
01-10-2008, 01:36 AM
nisi procitao sve moje postove...

Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo ?to Eva komentari?e Anastasiju...nisam gledao , niti slu?ao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna ?ta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da jo? po neko u bijelom svijetu zna po ne?to o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

balthazaar
01-10-2008, 02:14 AM
Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruješ što se tiče nje...Takođe, žena je bila teško bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim što se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam zašto "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lošu i trulu manifestaciju?

HeatMan
01-10-2008, 05:52 AM
zato shto je dozivljaj uchinila loshijim..

prvo je bilo smeshno.

pa iritantno.

a kad je ona doshla.. bilo je tuzno..

---------------------

inache taj njen glas.. mi tolko ide na reproduktivne organe, da ne mogu da ti opishem.. na pola njenog nastupa sam ugasio tv, a riba mi je vrishtala od smeha kolko sam se iznervirao..

juche kad je probala da je imitira da bi me oraspolozila..

well lets just say, things got worse..

taj nazalni straight-outta-trailor-park-65th route-abbott-texas-my-momma-was-a-lottery-ticket-salesman-and-daddy-left-us-with-two-brothers-and-a-sister-named-jenifferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fo fok saejk.

nije bilo dovoljno pa je aleksandra radovic morala da peva kroz nos..

auuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

izlomicu lokal izlomicu ficka
shta uradi od fiinog mladiica..

ne stvarno.. ar gotivim zbog muzike i fazona koji fura u Srbiji i malo je normalnija od ove kelnerice koja je uspela da postane stjuardesa al zeli da je zovu "flight attendant" il kako se to vec pishe.. (metafora) al ono.. ono.. ono rezanje nocioceptora koje anastasija zove pevanjem.. a i mnogi drugi..

ne znam.. jednostavno previshe gledam karlina i jericho..

sve se nadam da ce sve otici u kurac.. da krenemo ispochetka.

Danny Lou
01-10-2008, 09:43 AM
c`mon dog, cheer up :grin: life`s short for a nervous breakdown :wink:

joj, joj da vas Anastazija cuje rasplakala bi se! :rotfl::rotfl:

Arthur
01-10-2008, 11:38 AM
tebi žena i dalje brani da variš? :D

Eeva_r&b
01-10-2008, 12:04 PM
Nije mi bila namera da 'pljujem' ,ali da,malo sam pod utiskom,jer Anastacia,Shakira i njima slicni su uzroci unistavanja mnogo mladih glasova,sto je meni iskreno jako krivo jer sam pevac i vidim sve to drugacije nego vi..

Anastacia je ovako zvucala i pre svoje bolesti,tacnije otkad se pojavila..
Sad da li preterujem ili ne...to je relativno,jer svako ima svoje vidjenje dovoljno dobrog zar ne?... Ali da,svakako nije najgora da bi bila meta necijeg 'pljuvanja',tu se slazemo.U odnosu na Rihannu i Karleusu,da,peva ZNATNO bolje. Ali ono sto me je navelo da je se 'dohvatim' je to sto je odnosu na pevace sa Operacije trijumf,na istom nivou,ako ne i nizem...

Sto nas dovodi do toga da ovakvi pevaci ne mogu da napreduju,jer ne daju svom glasu mesta za to,nece imati dobru live izvedbu i ovakvo pevanje ne treba podrzavati! Jedno je kad vam se nesto dopada (npr obozavate cigarete,silikonske grudi i slicno) a drugo je da to smatrate zdravim i normalnim i drugima preporucujete!

Nemojte ohrabrivati mlade pevace sa kojima radite da je u redu tako zvucati (to kazem jer sam primetila jedan bas takav slucaj,devojka koja ima ogroman potencijal,a proizvodi neprirodan zvuk po uzoru na svoj idol,kojim moze znatno ostetiti glas,i nazadovati).

Ljudi,nikada nista ne govorim iz bilo kakvih losih namera,to skapirajte pre nego sto mi se obratite ...

aj pozzic

Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruje? ?to se tiče nje...Takođe, ?ena je bila te?ko bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim ?to se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam za?to "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lo?u i trulu manifestaciju?

balthazaar
01-10-2008, 12:29 PM
Sale , kralju....ok....svako ima neko svoje mišljene i doživljaj svega....meni je lično lista odvratnih produkata američkog šou biznisa puno duža prije Anastasije...

A, Evo....pravo da ti kažem...nismo mi ovdje da kapiramo nečije namjere, ja sam prokomentarisao ono što si ti napisala, a kakve su tvoje namjere...

shigumicu
01-10-2008, 12:32 PM
Sve je to baka Tina zakuvala :wink: .

HeatMan
01-10-2008, 04:56 PM
tebi žena i dalje brani da variš? :D

a jbg.. shta ti kazem..

a inache najvishe joj se svidjaju moje "vesele pesme"... uradjene u tom stanju..

ne kapiram ja tu nishta..

DaBear
01-10-2008, 06:07 PM
Aretha je u domu za penzionere...ne voli bas da putuje sa 120 godina....
a Whitney je u centru za lecenje od narkomanije, pa je ne pustaju da se seta okolo....

I Anastasia i Shakira imaju to nesto..sto se zove "x factor"! Jos nesto sem toga sto znaju (ili neznaju ) da pevaju, sem boje glasa, itd...to nema da se nauci u skoli, nema da se kupi u radnji itd...i dapace - ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE???

vly
01-10-2008, 06:50 PM
E ne mogu a da ne kazem...

Sto se kvaliteta emisije tiche slazem se da je ispod svakog nivoa,ali nazalost nisam ni ocekivao nista bolje,ocigledno da "raja" pase bas ovo sto su ponudili...

Jeb,ga tu smo gde smo...

ALI...

reci da je Anastasia losa pevacica govori o veeelikooom talentu ocigledno izuzetno pevacki potkovane forumashice koja je nas a i milione fanova Anastasije prosvetlila i skrenula nas sa puta zablude kojim smo naivni srljali sve dok nas ona nije eto opomenula i objasnila nam da zena u stvari nema veze sa pevanjem,i da je to cista prevara i da to ne treba tako,jer prave pevacice ne pevaju tako...i sve to iz najbolje namere i bez zelje da pljuje bilo koga...

Hvala ti devojko,a sad idi,pa pevaj pevaj pevaj,pa jednog dalekog dana ces da umres,pa ces ponovo da se rodis,pa ces opet da pevas,pevas,pevas,pa gle, opet zamisli umres,pa se opet reinkarniras i pevas pevas pevas,e i tada neces moci ni da se priblizis toj ocajnoj pevacici...

Sto se tice onih kojima se njeno pevanje ne dopada,to mi je ok,svako ima pravo da mu se nesto svidja ili ne...

Meni licno,ona ima masu jaaako dosadnih stvari ali i dve tri koje su mi sjajne,i znam gomilu ljudi koji su se najezili kad su culi kako je riba otpevala te dve tri super stvari ukljucujuci i mene...

Everbeatz
01-10-2008, 07:11 PM
To me podseca na price klinaca koji su juce poceli da sviraju gitaru i pljuju po Kleptonu jer je operisan od malog prsta - kao covek nema pojma da svira gitaru...:):)

balthazaar
01-10-2008, 07:38 PM
To me podseca na price klinaca koji su juce poceli da sviraju gitaru i pljuju po Kleptonu jer je operisan od malog prsta - kao covek nema pojma da svira gitaru...:):)

Ja sam to čuo i za Gerija Mura :)

cAAc
01-10-2008, 07:41 PM
ok Klepton zna da svira al je ljigavo mnogo ,baca mi se pegla na Lejlu

cAAc
01-10-2008, 07:43 PM
mada priznajem da bi se nalozio na show da je Anastasia pokusala da proguta onaj dildo

Everbeatz
01-10-2008, 07:48 PM
U svakom slucaju zvuci kul i sofisticirano kad mi, koji smo niko i nista, pljujemo "velike" zar ne?:)

cAAc
01-10-2008, 07:50 PM
U svakom slucaju zvuci kul i sofisticirano kad mi, koji smo niko i nista, pljujemo "velike" zar ne?:)

velik za koga ?inache ne praktikujem da pljujem velike ,to je daleko od sofisticiranog .

cAAc
01-10-2008, 07:54 PM
ali chudna podela ljudi na niko i nista i velike je veoma interesantna

kad prodjem kroz kraj mahnu mi komsije ,kasirke mi se smeskaju u prodavnici ,imam ekipu za holdem ,kako sam ja to niko i nista?

DaBear
01-10-2008, 08:34 PM
E ne mogu a da ne kazem...

Sto se kvaliteta emisije tiche slazem se da je ispod svakog nivoa,ali nazalost nisam ni ocekivao nista bolje,ocigledno da "raja" pase bas ovo sto su ponudili...

Jeb,ga tu smo gde smo...

ALI...

reci da je Anastasia losa pevacica govori o veeelikooom talentu ocigledno izuzetno pevacki potkovane forumashice koja je nas a i milione fanova Anastasije prosvetlila i skrenula nas sa puta zablude kojim smo naivni srljali sve dok nas ona nije eto opomenula i objasnila nam da zena u stvari nema veze sa pevanjem,i da je to cista prevara i da to ne treba tako,jer prave pevacice ne pevaju tako...i sve to iz najbolje namere i bez zelje da pljuje bilo koga...

Hvala ti devojko,a sad idi,pa pevaj pevaj pevaj,pa jednog dalekog dana ces da umres,pa ces ponovo da se rodis,pa ces opet da pevas,pevas,pevas,pa gle, opet zamisli umres,pa se opet reinkarniras i pevas pevas pevas,e i tada neces moci ni da se priblizis toj ocajnoj pevacici...

Sto se tice onih kojima se njeno pevanje ne dopada,to mi je ok,svako ima pravo da mu se nesto svidja ili ne...

Meni licno,ona ima masu jaaako dosadnih stvari ali i dve tri koje su mi sjajne,i znam gomilu ljudi koji su se najezili kad su culi kako je riba otpevala te dve tri super stvari ukljucujuci i mene...

e bas super odgovor!

:rotfl: :rotfl:

Arthur
01-10-2008, 09:09 PM
ali chudna podela ljudi na niko i nista i velike je veoma interesantna

kad prodjem kroz kraj mahnu mi komsije ,kasirke mi se smeskaju u prodavnici ,imam ekipu za holdem ,kako sam ja to niko i nista?
ti si bre faca :) Meni ni kerovi ni mašu repovima. ;)

cAAc
01-10-2008, 09:14 PM
ti si bre faca :) Meni ni kerovi ni mašu repovima. ;)
:)Bolje i to nego da pokusavaju da ti oglodju butnu kost ko ovi nasi

Danny Lou
01-10-2008, 09:15 PM
:)Bolje i to nego da pokusavaju da ti oglodju butnu kost ko ovi nasi

u jebote pa ima li ista efikasno protiv tih kerova? bataljon kamikaza? :D

cAAc
01-10-2008, 09:20 PM
svidelo mi se kako su taj problem resili u Apatinu ,organizovali se lovci jedno jutro ,najavili svima da sklone svoje pse i udri .ili nesto humaniji pristup tom problemu bi bio kad bi naplacivali kazne ovim ljubiteljima zivotinja sto ih hrane jer ispada da drze svoje pse na ulici (toliko vole zivotinje al nece da im smrde u stanu)

Eeva_r&b
01-10-2008, 09:37 PM
Odlicno ste me razumeli i protumacili,osecam se ugrozeno da ce mi neko drugi preuzeti krunu forumskog hejtera koji nema pojma o pevanju,pa sam ispljuvala Anastaciu samo zbog svojih kompleksa,jer mi nikad nije palo na pamet da ucim o tehnikama pevanja,informisem se o upotrebi glasa i radim na sebi.

Hvala vam sto ste mi na veoma pristojan nacin saopstili da se ne slazete sa mojim misljenjem,jer sam poznata po tome sto sam uvek neljubazna i arogantna prema vama.

Pozdrav

Eeva_r&b
01-10-2008, 09:51 PM
Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.

Aretha je u domu za penzionere...ne voli bas da putuje sa 120 godina....
a Whitney je u centru za lecenje od narkomanije, pa je ne pustaju da se seta okolo....

I Anastasia i Shakira imaju to nesto..sto se zove "x factor"! Jos nesto sem toga sto znaju (ili neznaju ) da pevaju, sem boje glasa, itd...to nema da se nauci u skoli, nema da se kupi u radnji itd...i dapace - ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE???

SumAnuT
01-10-2008, 10:07 PM
ako njih dve nisu inspirisale gomile klinki i klinaca da zapevaju - KO JE???

Michael Jackson?

balthazaar
01-10-2008, 10:28 PM
Zaista je za ugledanje to sto postujes 'x-factor' pevacice vise od muzike koja je legendarna i trajna,sigurno si u pravu,treba samo slusati ono sto je moderno i sto klinci slusaju,jer to sto klinci kazu da je super,sigurno vredi mnogo vise od babe poput Arethe Franklin.

zar misliš da ima vrhunskog i poznatog pjevača bez " x-factora"?

Eeva_r&b
01-10-2008, 10:32 PM
Da, kad je ono sto ga cini poznatim i vrhunskim talenat i rad,a ne samo slucajna autenticnost.

zar misliš da ima vrhunskog i poznatog pjevača bez " x-factora"?

balthazaar
01-10-2008, 10:37 PM
Reci mi , molim te, da misliš da Anastasija i Šakira nemaju vrhunski talenat!?:shock:

Eeva_r&b
01-10-2008, 11:01 PM
Recicu ti iskreno iako ne slusam ni jednu ni drugu,kad si vec pitao,posto sam optuzena da namecem svoje misljenje...

Shakira ima. Puna je ritma,energije i karizme,atraktivna je,odlicno igra belly dancing i autor pesama koje izvodi, dobar showman! Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal...

Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'.

Nisam uopste otkrila toplu vodu nit se pravim kao da jesam...ovakvi pevaci bilo kome ko zna bilo sta o pevanju ili sam peva nisu interesantni jer oni znaju da je to nesto sto i sami mogu da rade po ceni da trajno uniste svoj glas tenzijom ili ne budu u mogucnosti da ostanu u formi,i isprate melodiju...

Reci mi , molim te, da misli? da Anastasija i ?akira nemaju vrhunski talenat!?:shock:

vly
01-10-2008, 11:07 PM
Da, kad je ono sto ga cini poznatim i vrhunskim talenat i rad,a ne samo slucajna autenticnost.

:shock:

Talenata ima,vrednih mravaca ima,a ako ih Bog slucajno pogleda pa im da i autenticnost,e onda ih ljudi pamte po necemu,a ne po tome sto su bili talentovani i vredni...

Devojko,jednostavno, idi radi,vezbaj,pokusavaj kao i mnoge pre tebe,ali nisi u pravu,idi odrasti,ili ne,tvoj izbor,ali niko ne voli pljuvace,ljudi i publika vole bas te koji su eto "slucajno" autenticni...

Eeva_r&b
01-10-2008, 11:26 PM
Radije bi ti bio taj koji 'pljujes' s' obzirom na to da mi se na veoma 'odrastao' nacin obracas.

Zanimljivo je sto si pojmove 'ljudi' i 'publika' odvojio.
Ne brini za mene,vezbam i pokusavam, zbog 'ljudi' i same sebe,ne zbog te bezumne,neobrazovane 'publike' koja se poput ribe peca cim vidi sareno,za koje se trka gomila tvojih istomisljenika dok oralno bezuspesno zadovoljava tu istu publiku.

Mozda nikad ni ne uspem da postanem jedna od onih 'koje je Bog pogledao',sto bi tebe verovatno veoma obradovalo,ali cu uvek uzivati u dobroj muzici,sto mi je daleko bitnije.

Pozdrav

Talenata ima,vrednih mravaca ima,a ako ih Bog slucajno pogleda pa im da i autenticnost,e onda ih ljudi pamte po necemu,a ne po tome sto su bili talentovani i vredni...

Devojko,jednostavno, idi radi,vezbaj,pokusavaj kao i mnoge pre tebe,ali nisi u pravu,idi odrasti,ili ne,tvoj izbor,ali niko ne voli pljuvace,ljudi i publika vole bas te koji su eto "slucajno" autenticni...

HeatMan
01-10-2008, 11:35 PM
op op... spusti loptu.. preskochi..

evade technique evade technique..

nauchi koji manevar..

manervar? :?

maranevar?

marinero?

cAAc
01-10-2008, 11:36 PM

a kako je to dechje ubedjivati nekog da je tvoja omiljena Anastasija tako jedinstvena i tako dobra (i Vitni narkomanka treba da se pokrije usima ) da svako ko misli suprotno jede govna .Skot sa iritirajucim glasom (pomiri se sa tim da ima mnogo vise ljudi koji tako misle nego njenih fanova kojih ima oko 4 ,5 miliona sto i nije tako malo ali mizerno u odnosu na ostatak sveta)
Verovatno si i sam razocaran i ne zadovoljan jer pricas tako ali samo iz razloga jer si se bavio muzikom iz pogresnih pobuda pa mislis da nisi dostigao vrh vrhova npr 20miliona prodatih kopija pa me ni ne chudi sto joj se toliko divis

vly
01-10-2008, 11:40 PM
Radije ti bio taj koji 'pljujes' s' obzirom na to da mi se na veoma 'odrastao' nacin obracas.

Zanimljivo je sto si pojmove 'ljudi' i 'publika' odvojio.
Ne brini za mene,vezbam i pokusavam, zbog 'ljudi' i same sebe,ne zbog te bezumne,neobrazovane 'publike' koja se poput ribe peca cim vidi sareno,za koje se trka gomila tvojih istomisljenika dok oralno bezuspesno zadovoljava tu istu publiku.

Mozda nikad ni ne uspem da postanem jedna od onih 'koje je Bog pogledao',sto bi tebe verovatno veoma obradovalo,ali cu uvek uzivati u dobroj muzici,sto mi je daleko bitnije.

Pozdrav

Naprotiv devojko,zelim ti sve najbolje,ali prvo pocisti u svom dvoristu pa onda pljuj one koji su vec ostvarili tvoje snove...

ps

Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!?

Razmisli malo.

HeatMan
01-10-2008, 11:48 PM
Naprotiv devojko,zelim ti sve najbolje,ali prvo pocisti u svom dvoristu pa onda pljuj one koji su vec ostvarili tvoje snove...

ps

Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!?

Razmisli malo.

prvi deo posta:

ponashash se sad stvarno kao dete.. "uradi ti bolje ako umesh"

drugi deo posta:

greshish.. al to nek ti ona sama odgovori..

da ne ispadne da sam advokat

vly
01-10-2008, 11:52 PM
a kako je to dechje ubedjivati nekog da je tvoja omiljena Anastasija tako jedinstvena i tako dobra (i Vitni narkomanka treba da se pokrije usima ) da svako ko misli suprotno jede govna .Skot sa iritirajucim glasom (pomiri se sa tim da ima mnogo vise ljudi koji tako misle nego njenih fanova kojih ima oko 4 ,5 miliona sto i nije tako malo ali mizerno u odnosu na ostatak sveta)
Verovatno si i sam razocaran i ne zadovoljan jer pricas tako ali samo iz razloga jer si se bavio muzikom iz pogresnih pobuda pa mislis da nisi dostigao vrh vrhova npr 20miliona prodatih kopija pa me ni ne chudi sto joj se toliko divis
:rotfl:

Coveche,avo opsteg klanja...:rotfl:

1.Rekao sam da ko je ne voli,ima potpuno pravo na to i da to ne komentrisem...Znaci ovaj tvoj komentar je potpuno promasio,ili nisi procitao moj prvi post na ovu temu...

2.Nisam razocaran a jos manje nezadovoljan(pise se spojeno) a da nisam prodao 20 milki ploca,priznajem,NISAM...jeb ga..kriv sam.

3.Ne divim se Anastaziji,ali par stvari u svojoj karijeri je fenomenalno otpevala,ja slusam neke druge svirke...

Ajd sad deco,na spavanje,pa sutra da se radi...

Chao.

Gianfranco
01-10-2008, 11:53 PM
Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'.

Previse se bavis teorijom! Mene ne zanima kako pevacica sa kojom radim dobije odgovarajucu boju,a publiku jos manje...

Kada se kaze Anastazija,koja je prva asocijacija?
Njen glas!
Hvala lepo,prijatno,dovidjenja!
Gomila devojaka kod nas pokusava da kopira Anastaziju... tj. da svoj prosecan glas upakuje,stvori lazni volume i zavara naivnu publiku,ali nesto ne chuh ni jednu koja je uspela da stvori svetski kvalitetnu boju...

Cini mi se da si i Rihannu popljuvala. Nemam komentara!

A za Shakiru kazes: "Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal..."

Kakav je takav je... meni je extra.I previse je dobar kada se uzmu u obzir i svi njeni ostali super-star kvaliteti... a cuo sam i da je extra inteligentna!

Sigurno ima devojaka sa extra vokalima,koje nikada nece postati zvezde,jer treba imati gomilu drugih kvaliteta+srecu... koja,cesto mora da se zasluzi ili plati na ovaj ili onaj nacin...

Ajmo jos da popljujemo malo i Madonnu,pa da se polako razilazimo...

vly
01-10-2008, 11:56 PM
prvi deo posta:

ponashash se sad stvarno kao dete.. "uradi ti bolje ako umesh"

drugi deo posta:

greshish.. al to nek ti ona sama odgovori..

da ne ispadne da sam advokat

Advokatishesh :wink:

Eeva_r&b
02-10-2008, 12:00 AM
Ja tebe ne oslovljavam sa 'covece',ne moras ni ti mene sa 'devojko',sem ako ti je to bitno da naglasis svaki put kad mi se obracas.:confused:

U svakom slucaju,hvala na lepim zeljama,zelim i ja tebi sve najbolje,zao mi je sto smo se 'upoznali' kroz ovakvu raspravu,jer nije plodonosna ni meni ni tebi.

ps.
Vecina tih ljudi imaju i druge osobine i talente koji nadoknadjuju pevanje u njihovoj muzici,kao sto su stage performance,igranje,pisanje,cak i fizicki izgled.Ne znam o kojim ljudima pricas tacno,pa ne mogu preciznije da ti odgovorim...U svakom slucaju,nije ni bitno,imamo suprotna misljenja i to je to:)

@Sale - Bratori,relax.:D

P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime :)

ps

Razmisli malo.

cAAc
02-10-2008, 12:03 AM
:rotfl:

Coveche,avo opsteg klanja...:rotfl:

1.Rekao sam da ko je ne voli,ima potpuno pravo na to i da to ne komentrisem...Znaci ovaj tvoj komentar je potpuno promasio,ili nisi procitao moj prvi post na ovu temu...

2.Nisam razocaran a jos manje nezadovoljan(pise se spojeno) a da nisam prodao 20 milki ploca,priznajem,NISAM...jeb ga..kriv sam.

3.Ne divim se Anastaziji,ali par stvari u svojoj karijeri je fenomenalno otpevala,ja slusam neke druge svirke...

Ajd sad deco,na spavanje,pa sutra da se radi...

Chao.

faak pisalo se odvojeno :o

pa procitao sam prvi i ostale pa nisam stekao takav utisak ,znaci nisi razocaran ali ti se ucinilo zgodnim da napushavash nekog kome se ceo ovaj cirkus sa skotom koji ima iritirajuci glas nije svideo (mislim da je ceo topik besmislen pa sam se zato ukljucio u raspravu)
Ok kapiram ,pokvarili smo ti zabavu
Kstra su ove net rasprave ,ljudi puknu za dve sekunde ,ja to volim da radim na jutjubu .Steta sto nije svima smesno ,duze bi ziveli bar 100 godina

HeatMan
02-10-2008, 12:03 AM
da ti pomognem.

madona je go mushki polni organ. uvek bila i ostace.

nikad nishta imala nije.

hvala

Eeva_r&b
02-10-2008, 12:08 AM
Rihannu? Ne,ona je vrhunski talenat.
http://www.youtube.com/watch?v=qUsZIeSEv00

PS pogledajte do kraja oduvala je Mariah-u Carey...

PPS. to sto uspesno izaziva erekcije sirom sveta ne znaci valjda da moram da postujem njeno pevanje?

Previse se bavis teorijom! Mene ne zanima kako pevacica sa kojom radim dobije odgovarajucu boju,a publiku jos manje...

Kada se kaze Anastazija,koja je prva asocijacija?
Njen glas!
Hvala lepo,prijatno,dovidjenja!
Gomila devojaka kod nas pokusava da kopira Anastaziju... tj. da svoj prosecan glas upakuje,stvori lazni volume i zavara naivnu publiku,ali nesto ne chuh ni jednu koja je uspela da stvori svetski kvalitetnu boju...

Cini mi se da si i Rihannu popljuvala. Nemam komentara!

A za Shakiru kazes: "Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal..."

Kakav je takav je... meni je extra.I previse je dobar kada se uzmu u obzir i svi njeni ostali super-star kvaliteti... a cuo sam i da je extra inteligentna!

Sigurno ima devojaka sa extra vokalima,koje nikada nece postati zvezde,jer treba imati gomilu drugih kvaliteta+srecu... koja,cesto mora da se zasluzi ili plati na ovaj ili onaj nacin...

Ajmo jos da popljujemo malo i Madonnu,pa da se polako razilazimo...

balthazaar
02-10-2008, 12:08 AM
P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime :)

Mislim, baš ti hvala za to "ništa lično".....šta ti imaš protiv nas Roma?

vly
02-10-2008, 12:11 AM
faak pisalo se odvojeno :o

pa procitao sam prvi i ostale pa nisam stekao takav utisak ,znaci nisi razocaran ali ti se ucinilo zgodnim da napushavash nekog kome se ceo ovaj cirkus sa skotom koji ima iritirajuci glas nije svideo (mislim da je ceo topik besmislen pa sam se zato ukljucio u raspravu)
Ok kapiram ,pokvarili smo ti zabavu
Kstra su ove net rasprave ,ljudi puknu za dve sekunde ,ja to volim da radim na jutjubu .Steta sto nije svima smesno ,duze bi ziveli bar 100 godina

Ja bih reko da je neko drugi napushavao,a ja sam rekao da to i nije bas na mestu ali mozda si u pravu,ovde stvarno nema vise zabave...

ps

ko sa decom leze,budi se upishan-jeb ga zaboravih....

cAAc
02-10-2008, 12:11 AM

devla devla to je svadba od milion evra ti narucujem na vencanju :rotfl:

balthazaar
02-10-2008, 12:13 AM
devla devla to je svadba od milion evra ti narucujem na vencanju :rotfl:

nema da naručuješ , no da pjevaš bre ! :D :D :D

cAAc
02-10-2008, 12:13 AM
Ja bih reko da je neko drugi napushavao,a ja sam rekao da to i nije bas na mestu ali mozda si u pravu,ovde stvarno nema vise zabave...

ps

ko sa decom leze,budi se upishan-jeb ga zaboravih....

:rotfl: :rotfl:

cAAc
02-10-2008, 12:15 AM
nema da naručuješ , no da pjevaš bre ! :D :D :D

i to sve kroz nos ima da propustim ..pokidacu

balthazaar
02-10-2008, 12:17 AM
ahahahahahahahahahahah :) :skacu2: :dance: :dance: :dance: :skacu2: :skacu2: :harmonikas: :harmonikas: :harmonikas: :lol4: :lol4: :lol4: :pijanci: :pijanci: :pijanci: :urnebesno: :urnebesno: :urnebesno:

cAAc
02-10-2008, 12:22 AM
Izvini vly ali cela prica o umiranju i ponovnom radjanju ..
ali to i nisu moja posla samo mi se ucinilo zgodnim da uletim i da upadnem u suludu pricu ,a i Anastasije me nervira ,antipaticna mi ..

dexyco
02-10-2008, 12:47 AM
Prvo, prica o tome kako se narod nalozio na ovo je nebulozna, jer ima toliko prosecnih ljudi koje sve ovo recimo smara. Retko ko ovde vidi nacionalnu muzicku revoluciju. Drugo, da sam ocekivao sranje ovog tipa - jesam, da sam ocekivao kobaz uz goluba mira - nesam.

Svaka kombinacija sa poznatim pevacem je dala kontraefekat, pa se samo culo koliko kandidati blage nemaju ni kod prostijih stvari...

Za ovaj posao je jako bitno imati karakter, a oni su birali ljude bez karaktera radi lakseg oblikovanja i pravljenja nekakvih zombija. Jel se seca neko Evropskog lica RTS-a, tu je bilo i dobrih kandidata koji su usput ispadali iz samo RTS-u poznatog razloga, i doslo se do... :shock: Inace, vise puta se desavalo u takvim slucajevima da publika dobro oceni, a da ziri nebulozno odredjuje ko ide dalje...

Moraju sad na pocetku da falsiraju da bi se video napredak kroz operaciju, pegla bi bilo da dodju da izuvaju sad ko i na kraju, onda ovi "strucnjaci" koji ce ih uciti nece dobiti na ceni?
Hmmm, ima u ovome istine...

Sto se price oko Anastasije tice, ok je kritikovati negativnu stranu njenog rada, ipak, lakse je primetiti nesto lose, nego odraditi to dobro. To pomaze u napredovanju kako bi se jednog dana (uz naravno mnogo drugih faktora) doslo do neceg mnogo boljeg od Anastasije. Medjutim, reci generalno da Anastasija nije nista posebno je nerazumljiva, jer ona ima nesto - mozda je to talenat, mozda joj cale radi za Vladu SAD-a, mozda je jako dobra u krevetu i koristi to na pravi nacin, jbm li ga, ali ona ima nesto i zbog toga je tu gde je... Inace, ta Anastasija je za razliku od buducih zvezda operacije trijumf koji su izmedju ljubavi i karijere birali karijeru (zato sto je ona trajna, bhahahahaha), napomenula da su porodica i prijatelji najvazniji.

:rotfl::rotfl::rotfl:

Jbt, ala vi kucate, ne mogu da postignem da iscitam...

"7"
02-10-2008, 08:44 AM
Da li je to do mene ili ne, ne znam, ali nisam bas skontao onu pricu da Anastazija u stvari ne zna da peva zato sto ne koristi standardne pevacke tehnike.
... ja probao da uvucem stomak ali nikako da mi se vide "plocice":( :da: :D

Pozz

Eeva_r&b
02-10-2008, 11:27 AM
Nigde nisam rekla da 'ne zna da peva'...
Naravno da bi morala da ima neku osnovu da bi mogla i tako da zvuci...
Uh..ne mogu da cirkulisem sa pricom vise stvarno,pretvorilo se u gubljenje vremena,u pocetku mi je bilo stalo da obrazlozim svoj komentar na njeno pevanje na jedan razuman nacin,ali je vecina ljudi to propustila kroz filter i zadrzala samo ono sto ume da razume - da ja 'pljujem'.
Lakse je da cim pomisle na to koliko godina i imam,otpisu bilo kakvu mogucnost da to sto govorim moze da ima smisla i poentu...

Npr,zanimljivo je sto Saletu niko nista nije rekao kad je na cak znatno grublji nacin prokomentarisao Anastasiu.Ali ne,ja sam pevac,moj bilo kakav komentar nije dozvoljen i moze samo da znaci da sam frustrirana i nezadovoljna sobom pa 'pljujem' druge,nikako da imam svoje misljenje bazirano na cinjenicama i znanju,cak i sopstvenom iskustvu.

Mislim,ne znam stvarno sta vise da kazem,verovatno ste u pravu.

Poz svima,i molim vas neka neko zakljuca thread smorila sam se...

dexyco
02-10-2008, 12:22 PM
Hahaha, zasto bi neko zatvarao temu "pocetak operacije trijumf" zbog off-a o Anastasiji... :)

Uhhh, naterali ste me da na dial-upu skinem to govno od klipa, posto sam ja bas tad kad je ona pevala obavljao gradjansku duznost, a u wc-u jos nemam plazma TV. OK, ono zagrevanje na pocetku je blaga katastrofa, pokusavanje da se izvuce neka improvizacija uz nabadanje boje glasa i vrisak kao shlag na torti da "probije" glas. Posle toga da kazem da klasicnom gledaocu nista dalje nije smetalo, mada stoji debela nesigurnost. No meni je ipak najjace na kraju kad je proradila sujeta i jedne i druge. Anastasija se uplasila da sad tamo neka mala iz zemlju Srbiju ne nadmasi njene zvezdane sposobnosti i bacila se na urlikanje. Ali, hajde to, to je americka pop star, i za njih je to normalno. E onda dolazi Sonja, koja se nasla uvredjenom posle toga, i pokusava neke kerefeke koje ni sama ne razume. Nesto ne razumem, zasto bi neko ko tek treba da postane nesto trebao da bude ljubomoran na vec priznatu svetsku zvezdu koja pokusava da izvuce neku deonicu. Jedino da ima sujetu vecu i od Anastasijine. Sonja generalno ima kvalitetan glas i zasigurno bolji od Anastasijinog, ali definitivno nema detaljno uputstvo za upotrebu i nasla se na malo vecoj nadmorskoj visini. Anastasija ima macho-februarski glas (koji mene strasno iritira i kod zenskih i kod muskih bokala - tipa Maroon 5), koji se svakao ne moze nazvati kvalitetom, ali ima neki "fluid", jbm li ga... Sve u svemu - koliko ja mogu da dobijem za polovni Samsung CRT TV?

SumAnuT
02-10-2008, 12:24 PM
Napuse i Saleta kada kaze da "nije zadovoljan" produkcijom nekog lika koji producira milionske tiraze ...

Tako je to ovde, vrednuje se ucinak, a ne vidim zasto i ne bi. Ovde ljudi vecinom zive od muzike, a ne za muziku, (ne mislim sa ovime nista lose, takav je svaki profesionalizam) tako da nemoj da ti je cudno sto se na kraju ipak racuna koliko je ko prodao, a ne kako je neki muzicki akademik (ne mislim ovde na tebe :p ) ocenio necije pevanje.

Eeva_r&b
02-10-2008, 01:03 PM
A kad pljujete narodnjake po forumu,zasto tad ne mislite o postovanju ucinka, necije prodaje i popularnosti?
Niko se tad ne seti bilo koga da 'napusava' i opominje sta se vrednuje.

Napuse i Saleta kada kaze da "nije zadovoljan" produkcijom nekog lika koji producira milionske tiraze ...

Tako je to ovde, vrednuje se ucinak, a ne vidim zasto i ne bi. Ovde ljudi vecinom zive od muzike, a ne za muziku, (ne mislim sa ovime nista lose, takav je svaki profesionalizam) tako da nemoj da ti je cudno sto se na kraju ipak racuna koliko je ko prodao, a ne kako je neki muzicki akademik (ne mislim ovde na tebe :p ) ocenio necije pevanje.

balthazaar
02-10-2008, 01:05 PM
Sumanut, nemoj molim te, da pričaš tu priču o profesionalizmu ovdje ...nemoj...i to u kontekstu Anastasije , američke zvijezde .....ne bih volio da moram da govorim šta mislim o tom "profesionalizmu"...

S druge strane...veznao za Anastasijino pjevanje - poneta je u tome što je sasvim normalno da se nekom takav način pjevanja ne sviđa što nekog taj stil iritira i ne može da ga podnese - to je nečiji lični ukus i tu nema priče dalje . Ja sam lično ravnodušan prema toj pjevačici, niti me oduševljava, niti me nervira! Međutim, strašno je naivno iznostit sudove o "kvalitetu" njenog pjevanja kao pjevanja...ne znam šta vam je ljudi...ajte onda brate slušajte operu i ostavite "soul" na miru...jer ne znam koliko tu ima mjesta za teoriju i naglabanje oko teorije. Žena je razvila jedan određeni stil koji gura i koji je , eto, i prodala! Ti se Evo previše ložiš na te neke fore kao vokal koučinga , ispravnog pjevanja i slićno...to su sve sporedne stvari...zar misliš stvarno da su crnci koji su stvarali tu muziku imali trenere galsa i te zajebancije?! Milsiš li da je ko trenirao one nesrećnike što se voze podzemnom željeznicom i griju oko bačvi sa hensijem u papirnoj kesi ;) da kidaju sa pjevanjem kao što kidaju? Ili su možda oni oko delte Misisipija imali učitelje gitare da im razvlače prstiće da bi pravilno svirali gitare? Možda je i Luija neko učio da pravilno duva u trubu? Definitivno je i Rej Čarls išao kod učitelja klavira petkom, a kod trenera glasa subotom ;) Džejms Braun je sigurno išao na neki plesni tečaj svakog vikedenda.....

Baš si prije pomenula "cigane" u pežorativnom smislu...a i ti cigani, kao i crnci mahom imaju tu neku "muzičku žicu" koju ne mogu da usade svi koučeri i sve akademije svijeta! Svako treći od njih ima "to", a svaki 23-ći od nas, a Anastasija je igrom slučaja bijela žena koja ima "to nešto njihovo" što ne uči ni jedna školi, niti učitelj

Eeva_r&b
02-10-2008, 01:28 PM
'Soul' ? Auuu...Mislim da treba da googlujes sta je zapravo zanr zvan 'soul'..

Ja se ne 'lozim' ni na kakve fore,neki ljudi instinktivno koriste svoju boju glasa i uspesno se sluze dobrom tehnikom do koje su dosli spontanim putem,drugima je potreban coaching da to postignu,treci su tvrdoglavi i nemaju pojma sta rade,cesto zavrse sa polipima i bednim izvodjenjem.

Svaki pevac koji se upustio u muzicki biznis je imao coaching,neki cak i idu na re-training svog glasa).Ne znam koje si ti to crnce iz podzemne zeleznice imao priliku da cujes uzivo pa da tako nesto kazes.Jer i crnci na koje se pozivas su isli na casove,i Stevie Wonder,i Ray Charles,i Michael Jackson,i Aretha Franklin,the list goes on n on.

Sumanut, nemoj molim te, da priča? tu priču o profesionalizmu ovdje ...nemoj...i to u kontekstu Anastasije , američke zvijezde .....ne bih volio da moram da govorim ?ta mislim o tom "profesionalizmu"...

S druge strane...veznao za Anastasijino pjevanje - poneta je u tome ?to je sasvim normalno da se nekom takav način pjevanja ne sviđa ?to nekog taj stil iritira i ne mo?e da ga podnese - to je nečiji lični ukus i tu nema priče dalje . Ja sam lično ravnodu?an prema toj pjevačici, niti me odu?evljava, niti me nervira! Međutim, stra?no je naivno iznostit sudove o "kvalitetu" njenog pjevanja kao pjevanja...ne znam ?ta vam je ljudi...ajte onda brate slu?ajte operu i ostavite "soul" na miru...jer ne znam koliko tu ima mjesta za teoriju i naglabanje oko teorije. ?ena je razvila jedan određeni stil koji gura i koji je , eto, i prodala! Ti se Evo previ?e lo?i? na te neke fore kao vokal koučinga , ispravnog pjevanja i slićno...to su sve sporedne stvari...zar misli? stvarno da su crnci koji su stvarali tu muziku imali trenere galsa i te zajebancije?! Milsi? li da je ko trenirao one nesrećnike ?to se voze podzemnom ?eljeznicom i griju oko bačvi sa hensijem u papirnoj kesi ;) da kidaju sa pjevanjem kao ?to kidaju?

Eeva_r&b
02-10-2008, 01:31 PM
Hahah eto u isto vreme smo ga pomenuli.Da, Ray Charles JESTE isao na casove pevanja.

Balthazar,uz svo duzno postovanje,nisi informisan,pricas o svemu napamet iz neke tvoje teorije bazirane na iluzijama u kojim dobri muzicari i pevaci padaju s neba bez ikakvog rada,nisi ni gledao (bar si tako rekao) nastup Anastasie koji toliko branis.

O cemu tacno pricamo u tom slucaju :-S

Sumanut, nemoj molim te, da pričaš tu priču o profesionalizmu ovdje ...nemoj...i to u kontekstu Anastasije , američke zvijezde .....ne bih volio da moram da govorim šta mislim o tom "profesionalizmu"...

S druge strane...veznao za Anastasijino pjevanje - poneta je u tome što je sasvim normalno da se nekom takav način pjevanja ne sviđa što nekog taj stil iritira i ne može da ga podnese - to je nečiji lični ukus i tu nema priče dalje . Ja sam lično ravnodušan prema toj pjevačici, niti me oduševljava, niti me nervira! Međutim, strašno je naivno iznostit sudove o "kvalitetu" njenog pjevanja kao pjevanja...ne znam šta vam je ljudi...ajte onda brate slušajte operu i ostavite "soul" na miru...jer ne znam koliko tu ima mjesta za teoriju i naglabanje oko teorije. Žena je razvila jedan određeni stil koji gura i koji je , eto, i prodala! Ti se Evo previše ložiš na te neke fore kao vokal koučinga , ispravnog pjevanja i slićno...to su sve sporedne stvari...zar misliš stvarno da su crnci koji su stvarali tu muziku imali trenere galsa i te zajebancije?! Milsiš li da je ko trenirao one nesrećnike što se voze podzemnom željeznicom i griju oko bačvi sa hensijem u papirnoj kesi ;) da kidaju sa pjevanjem kao što kidaju? Ili su možda oni oko delte Misisipija imali učitelje gitare da im razvlače prstiće da bi pravilno svirali gitare? Možda je i Luija neko učio da pravilno duva u trubu? Definitivno je i Rej Ćarls išao kod učitelja klavira petkom, a kod trenera glasa subotom ;) Džejms Braun je sigurno išao na neki plesni tečaj svakog vikedenda.....

balthazaar
02-10-2008, 01:39 PM
'Soul' ? Auuu...Mislim da treba da googlujes sta je zapravo zanr zvan 'soul'..

Ja se ne 'lozim' ni na kakve fore,neki ljudi instinktivno koriste svoju boju glasa i uspesno se sluze dobrom tehnikom do koje su dosli spontanim putem,drugima je potreban coaching da to postignu,treci su tvrdoglavi i nemaju pojma sta rade,cesto zavrse sa polipima i bednim izvodjenjem.

Svaki pevac koji se upustio u muzicki biznis je imao coaching,neki cak i idu na re-training svog glasa).Ne znam koje si ti to crnce iz podzemne zeleznice imao priliku da cujes uzivo pa da tako nesto kazes.Jer i crnci na koje se pozivas su isli na casove,i Stevie Wonder,i Ray Charles,i Michael Jackson,i Aretha Franklin,the list goes on n on.

Tripuješ se puno na te časove...neko te žestoko naložio na to....Nemoj ti mene ,molim te, upućivati da googlam, dobro si vidjela da sam napisao "soul" a ne soul kao strogo žanr muzike...a, ti malo youtjubuj, pa ćeš čuti crnaca iz podzemene željeznice...džaba, džaba i džaba svi treneri glasa (meni npr.ahahah :)) ko prosto nema ono što je potrebno za takvo vrhunsko pjevanje...ti se malo bolje udubi u istorju "crne muzike" pa ćeš da vidiš u kakvim je uslovima ta muzika nastajala, da im nije padalo na pamet da idu kod "trenera", no prije šta će pojest...a te zajebancije kao treneri glasa i slično su došli posle

a evo da malo i googlamo :

Anastacia is world renowned for her edgy, soulful voice and is famous for her ability to hit powerful notes in a full voice range well into Soprano tessituras. Her small stature (160 cm or 5'3"[2]) has also led to her being nicknamed "The Little Lady with The Big Voice".

Eeva_r&b
02-10-2008, 01:48 PM
Pa ako je tebi Anastasia merilo dobrog pevanja,mogu da zamislim kako to zvuci...Al ajde da ne pricam u prazno,ako zvuce zaista dobro,njima sigurno pise na celu da li su isli na casove,ili se sami informisali kako da se sluze glasom,pa ti znas koliko su oni radili i ucili...tako si i za Ray Charles-a do sad verovao da nije radio na sebi i imao casove...

Svako ko je iole ozbiljan ce da uci,isto kao sto ne postoji producent koji se nije interesovao i radio vec se oslanjao na Boga i talenat nije dobio na kvalitetu,sto vi uvek prepoznate.

Tako i ja nisam potpuno zadovoljna svojim zvukom i mislim da mi treba trening za zanr muzike kojim se bavim,da drzim svoj glas zdrav i u kondiciji,i uvek pevam sa lakocom i uzivanjem.

Tripuje? se puno na te časove...neko te ?estoko nalo?io na to....Memoj ti mene molim te upućivati da googlam, dobro si vidjela da sam napisao "soul" a ne soul kao strogo ?anr muzike...a, ti malo youtjubuj, pa će? čuti crnaca iz podzemene ?eljeznice...

balthazaar
02-10-2008, 01:53 PM
Pa ako je tebi Anastasia merilo dobrog pevanja,mogu da zamislim kako to zvuci...

Ja ne zna šta je tebi!? Jesam li ja reko da je Anastasija moje mjerilo vrhunskog pjevanja? Ali stvarno je glupo da nam ti ovjde sad "raskrinkavaš" jedan svjetski priznati vokal!

E, da tačno je da vrhunski i najbolju muzčari padaju s neba. Čovjek se rodi sa tim što posle razivja ,jer se rodio da bi to razvijao, a to je najčešće i jedino što umije. Tu definitivno nisu presudni nikakvi časovi...ako ti moraš da ideš na časove, nemoj da nas ubjeđuješ da su časovi načinili najveće velikane onim što jesu...

HeatMan
02-10-2008, 01:57 PM

istina, al ja se ne uznemiravam.. jbg to je net.. i siguran sam da bih uz kaficu mogao da otvorim ochi svima koji su rekli suprotno.. a ovako nema svrhe.. jedno je kad npr ogi kaze "ja bih voleo da umem i tako" a drugo je kad me neko napadne neargumentovano.. a tu vec nastaje problem jer mi je to stvarno detinjasto kao i "uradi ti bolje"..

@iva:

1. balti jedan od dobrih momaka..
2. opet chujesh al ne slushash (ne chitash lepo shta je napisao)
3. slazem se sa njim u potpunosti, i ti bi da probash da ga razumesh..

@balti: crnje i nashe crnje su imali (i imaju) vishak vremena i frustracije.. ja to tako tumachim.. drugo, kad neko odrasta uz muziku, nastavice sigurno na tu stranu.. znam po sebi, a siguran sam da su i ostali chlanovi foruma bili aktivni slushaoci i u blizini (bar jednog) muzichara pre nego shto su krenuli u sve ovo..

ja sam davno davno u kraju sviruckao gitaru (bluz) i cepao azrine akorde (a,f,c,g) :D sa drushtvom do iznemoglosti.. i slushao i pushtao rep po kucnim zurkama (who is the best, gru, 2pac, b.i.g., snoop, warren G -kad se samo setim) a odrastao sam na jazzu, rocku, i bluzu.. to mi se slushalo u kuci..

poz

Eeva_r&b
02-10-2008, 01:57 PM
ko prosto nema ono ?to je potrebno za takvo vrhunsko pjevanje

Jedno je kad neko ima potencijal za vrhunsko pevanje ,ali ako sa tim potencijalom ne dodje do vrhunskog pevanja ,sta taj potencijal znaci.

Rekla sam u prethodnom postu na koji si selektivno odgovorio NEKI LJUDI PRIRODNIM PUTEM DODJU DO OSNOVE ZA DOBAR VOKALNI ZVUK,DRUGIMA JE POTREBAN NEKO DRUGI DA IM NA TO UKAZE.

A u tom dobu o kome pricas su imali na sta da se ugledaju.Bilo je kvalitetnije muzike,a ne ela-ela-ela pevaljki.

Eeva_r&b
02-10-2008, 02:05 PM
1.Nisam uvredila Baltija,i kao sto vec rekoh,ove rasprave su razmene misljenja a ne tuca i nikad ne osudjujem nikog licno (bilo je izuzetaka doduse,ali ovo nije slucaj).Ukoliko sam mu rekla nesto sto ga je uvredilo,izvinjavam se,Balthazar.A ti opet advokatises :)

2.U cemu se slazes sa njim?Vec znam tvoje misljenje o tome da meni casovi nisu potrebni,ali objasni mi ako si ga ti bolje protumacio u cemu gresim?

istina, al ja se ne uznemiravam.. jbg to je net.. i siguran sam da bih uz kaficu mogao da otvorim ochi svima koji su rekli suprotno.. a ovako nema svrhe.. jedno je kad npr ogi kaze "ja bih voleo da umem i tako" a drugo je kad me neko napadne neargumentovano.. a tu vec nastaje problem jer mi je to stvarno detinjasto kao i "uradi ti bolje"..

@iva:

2. opet chujesh al ne slushash (ne chitash lepo shta je napisao)
3. slazem se sa njim u potpunosti, i ti bi da probash da ga razumesh..

@balti: crnje i nashe crnje su imali (i imaju) vishak vremena i frustracije.. ja to tako tumachim.. drugo, kad neko odrasta uz muziku, nastavice sigurno na tu stranu.. znam po sebi, a siguran sam da su i ostali chlanovi foruma bili aktivni slushaoci i u blizini (bar jednog) muzichara pre nego shto su krenuli u sve ovo..

ja sam davno davno u kraju sviruckao gitaru (bluz) i cepao azrine akorde (a,f,c,g) :D sa drushtvom do iznemoglosti.. i slushao i pushtao rep po kucnim zurkama (who is the best, gru, 2pac, b.i.g., snoop, warren G -kad se samo setim) a odrastao sam na jazzu, rocku, i bluzu.. to mi se slushalo u kuci..

poz

Gianfranco
02-10-2008, 02:33 PM
Evo ja tvrdim da Usain Bolt-ova tehnika trcanja je katastrofalna i da vara gledaoce sirom sveta,jer originalno ima jako kratak korak,ali neprirodno sireci noge,dostize taj veliki volume i na taj nacin vara gledaoce sirom sveta...
Trkaci sa takvom tehnikom su skloni cestim povredama prepona i obicno ne opstanu dugo na sceni...

A videli ste ranije i onog Michael Johnson-a,...on je tek imao nepravilnu i smesnu tehniku...

Everbeatz
02-10-2008, 02:35 PM
A videli ste ranije i onog Michael Johnson-a,...on je tek imao smesnu tehniku...

Mislis Michael Jacksona?? - ja cuo komentatora kako kaze - "Michael Jackson ulazi u cilj prvi, Michael Jackson...":D:D

Gianfranco
02-10-2008, 02:41 PM
Da,da... i ja sam gledao tu trku! :D

Eeva_r&b
02-10-2008, 02:49 PM
Verovatno taj Usain bolt svojom tehnikom uspe da istrci,Anastasia svojom tehnikom uzivo ne uspe da dobro otpeva.
Iako pevanje i trcanje nemaju nikakvu slicnost da bi se napravila ovakva paralela...

Ne mogu vise ljudi stvarno...mislite sta zelite,kao sto rekoh verovatno ste u pravu,zakljucajte prokleti thread jer sam previse radoznala i strpljiva (trenutno i dokona bogme) da vam ne bih svaki put odgovorila u nadi da cemo se naci na pola puta....ali ne vredi ocigledno jbg.

Tako da,mir svima,opet cu reci nista licno nikome,ovo je bila samo rasprava (sto se mene tice barem) iako drugi ljudi radije vole da se 'popickaju' i stvore neprijateljski odnos na forumu...

Zelim vam prijatno i kreativno popodne,prekinite ovaj OFF ako imate srca prema jadnicima koji ovo citaju...

Poz svima

Evo ja tvrdim da Usain Bolt-ova tehnika trcanja je katastrofalna i da vara gledaoce sirom sveta,jer originalno ima jako kratak korak,ali neprirodno sireci noge,dostize taj veliki volume i na taj nacin vara gledaoce sirom sveta...
Trkaci sa takvom tehnikom su skloni cestim povredama prepona i obicno ne opstanu dugo na sceni...

A videli ste ranije i onog Michael Johnson-a,...on je tek imao nepravilnu i smesnu tehniku...

"7"
02-10-2008, 02:54 PM
Npr,zanimljivo je sto Saletu niko nista nije rekao kad je na cak znatno grublji nacin prokomentarisao Anastasiu.Ali ne,ja sam pevac,moj bilo kakav komentar nije dozvoljen i moze samo da znaci da sam frustrirana i nezadovoljna sobom pa 'pljujem' druge,nikako da imam svoje misljenje bazirano na cinjenicama i znanju,cak i sopstvenom iskustvu...

Pa ja se nisam obratio direktno tebi, jos neko se cini mi se pridruzio tvom misljenju, ali nije to ni bitno... uopste nisam imao nameru da aludiram na to da ti ne smes imati takvo misljenje ili da si frustrirana i sl. zato sto si pevacica ili zato sto si mladja (mada i ne znam koje si godiste, koje inace nije ni bitno)... vise sam mislio na cinjenicu da ona ima stvarno specifican i svetski priznat glas i stvarno dobro peva (na stranu poneki nastup gde nije sve kako treba) a ti (ili vi svejedno) dajete komentar tipa - ne valja to nista zato sto peva kroz nos ili mase usima dok peva:D ili pojela je jaje pre pevanja a ajde da je vidim da peva gladna i sl. :da: ... mislim, da napomenem, niste bas tako rekli ali to je otprilike to, i onda se pitam koji su to argumenti za ocenu necijeg pevanja? znaci ne zna da peva zato sto peva kroz nos?... evo procitaj opet sta si napisala za njeno studijsko pevanje (znaci na stranu los nastup uzivo) na prvoj strani post 12...
... a nije me mrzelo ni da nadjem sta je rekao Sale posto rece da ima protekciju:da: ... on covek rece da je imala los nastup (sa cime se generalno slazemo) i da ga njen glas opasno nervira, sto je opet u redu jer ne mora svima da se svidja. Primetices razliku izmedju njegovih i tvojih izjava...
I opet da naglasim, stvarno nemam nista protiv tebe niti (verujem ni bilo ko ovde) i nije mi bilo bitno ni ko si ni sta si, ni da li znas da pevas ili si klinka ili baba, vec iskljucivo jedna tvoja izjava na koju sam te podsetio negde iznad... eto...
peace bako, peace :wink: :D

Ajd' pa pozz

dexyco
02-10-2008, 03:11 PM
Vidi, bogca mu, pevanje jos i nije toliko opasna disciplina, jer ako nepravilno pevas, mozes samo da izgubis glas, a ako trcis nepravilno, mozes ostati bez potomstva...

Sale mirovnjak, "drug Balti nije strani placenik"! :rotfl:

@Iva

Mogu da shvatim da na vecinu ljudi gledas tako da mnogo pricaju, a blage nemaju, jer i jeste tako, ali ne kontam odakle ti ideja da Balti nema blage sta znaci termin "Soul"!? Ja koliko vidim, vi pricate o istoj stvari potencirajuci razlicite delove. Dok Balti govori o prirodnim talentima, ti se hvatas za muzicki biznis. Za muzicki biznis je verovatno i neophodan retrening glasa, ali ako nekom bas i nije stalo do finansija, cisto sumnjam da ce se cimati oko toga. I sama si napomenula da postoje tri grupe ljudi, ali ne razumem zasto neki crnac iz metroa ne bi mogao da spada u prvu?
Trening glasa je super stvar, jer ti moze biti samo koristan (ako je dobar naravno), ali opet, muzika nije matematika da ti mozes svesno programirati treperenje recimo uz tu i tu emociju. Trening je dobar da naucis vec poznate metode i mozda kanalises sebe ka stvaranju neceg novog. Ali samim tim, sam trening ne dovodi do autenticnosti, vec to dolazi iz tebe, nakon treninga, pre njega, bez njega. Mislim, sta je starije, koka ili jaje? Neko je prvo morao decenijama da se cima istrazujuci moc pevanja, da bi se kasnije pojavio neko mladji, a taj stariji mu preneo to znanje za mnogo krace vreme. Ipak, nije mu mogao preneti kompletno znanje, vec samo sustinu, no opet je i to puno za jako kratko vreme, sve je stvar kompromisa i onog sta tebi kao jedinki treba... :)

Drugo, koliko sam ja primetio, svi su se slozili sa tobom da Anastasija nije kvalitet, jedini problem je tvoj stav i nacin na koji se obracas koji tumace u smislu "e sad cu ja kao profesionalni pevac da vam svima otvorim oci". A sto se odnosa novac/muzika tice, opet zavisi od osobe do osobe, neko je u jednoj, neko u drugoj krajnosti, ali su uglavnom u pitanju nijanse izmedju ta dva... :)

SumAnuT
02-10-2008, 03:44 PM

Spomenuo sam profesionalizam u smislu kako ljudi na ovom forumu gledaju na muzicki biznis, a ne opisujuci anestezijin profesionalizam.

A kad pljujete narodnjake po forumu,zasto tad ne mislite o postovanju ucinka, necije prodaje i popularnosti?
Niko se tad ne seti bilo koga da 'napusava' i opominje sta se vrednuje.

Mi pljujemo odredjeni pravac, ali i u tom pravcu se moze napraviti razlika po kolicini prodatih pesama i napunjenih koncerata. Cini mi se da ipak postoji razlika izmedju cece i dare bubasvabe, a porediti izvodjace iz razlicitih pravaca je bezveze jer je to vec stvar ukusa.

Mi se drzimo samo jednog pravca ovde a to je taj MTV pop ili sta vec izvinte ne razumem se, samo sam hteo reci da je reakcija ljudi sa ovog foruma normalna, jer oni i svoj uspeh mere koliciniom prodatih pesama.

Tvoja prica mene podeseca na mog drugara koji svira neki death metal.
On meni kaze da Santana ne zna da svira gitaru jer ne moze da odsvira "sedamhiljda" nota u sekundi. Sad zbog toga Santana ne zna da svira gitaru ali je on svetski poznat, a moj drugar koji to moze da uradi, radi stalno, ali je slabo nesto poznat.

Da li je onda moguce, da zasvetsku slavu mozda i nije neophodno da se odsvira 7000 nota u sekundi?

Trening je dobar da naucis vec poznate metode i mozda kanalises sebe ka stvaranju neceg novog. Ali samim tim, sam trening ne dovodi do autenticnosti, vec to dolazi iz tebe, nakon treninga, pre njega, bez njega.

Sa ovim bi se potuno slozio.

@Eeva_r&b

Divim se tvojoj energiji za raspravu, mada iste ne manjka ni meni.
Ako sa tolikom upornoscu i energijom pevas i vezbas onda samo nastavi, rad se mora isplatiti.

HeatMan
03-10-2008, 03:50 AM
donosim dobre i loshe vesti

prvo loshe.

potpuno sam flipnuo i sad sam doshao iz hitne pomoci i urgentnog (butcher center) i mogu vam reci, da od sada ako imate problem koji zahteva okretanje broja 94 da to ne uradite, nego kolima da idete direktno u hitnu pomoc (na auto putu). ocu mi je danas skochio pritisak nenormalno i opet je povracao padao u nesvest itd.. i nakon 5-o-minutnog chekanja dok operater 94ke ne kaze to svima veoma poznato istorijsko i sudbonosno "DA?", i nakon 10ominutnih pregovora oko toga da li ce da poshalju vozilo ili ne po njega, i 2minutne rasprave sa "upravnikom" hitne pomoci nakon koje mi je na svu moju ljubaznost mudotitranje i molbe koje su bile uoblichene prevelikom dozom eufemizama, glat zalupio slushalicu i rekao mi "pushi kurac nek ti umre otac".

zvao sam ortaka kog nisam video mesec dana sa kojim se vidim samo kad bude neko sranje sa mojima il njegovima i odvezao ga u hitnu pomoc gde su nakon 4 inekcije ustanovili da nije samo pritisak problem nego ima neki nervni problem (skenirali mu vrat, nije josh gotovo jbg).. uglavnom policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. da ne idem u novine, jer ne bi bio prvi put da im je "pao sistem" i da "nisu radile" kamere/snimanje razgovora operatera.

ja nemam zivaca da se tuzakam, a nisu mi dali da udjem u deo gde su operateri da ne bih napravio sranje.

toliko o loshim vestima, verujte mi ako vam je stalo do nekoga makar morali do pumpe da idete jer nemate chorbe, uradite to.. druge nema.. a ovo im nije prvi put da kasne/zajebavaju/idu na kurac gradjanima..

sa druge strane.. dobra/losha vest.. je:

sokoj je krenuo da ide po prodavnicama u bulevaru u bg-u i prodavnicama sa muzikom naplacuje 400 dinara nedeljno.. dve prodavnice su imale te "probleme" (kako bi ih oni nazvali), za ostale ne znam.. ne znam da li je svima ista tarifa..

u sv sl kad sam pitao zashto je to problem, vlasnici (valjda su vlasnici poshto ne rade nishta nego samo sede i gundjaju) su rekli da je 400 din nedeljno previshe, a drugo "zashto bi mi njima placali? na nashem cd-u ne pishe da nije za javno pushtanje.."

na shta sam ih pitao "a koji je cd?"

oboje su odgovorili sa "ma mp3 sam srezao pa pushtamo ovde"

moj odgovor je naravno bio, da to ne bi smeli da kazu.. i da ako su rekli, imaju srece da se policija ne cima toliko oko piraterije..

zashto bash ova tema, pitate se?

da bi vas malo skrenuo sa ovoga.. bar dok ne bude neshto zanimljivo u trijumfu da se komentarishe..

pozdrav

cAAc
03-10-2008, 04:18 AM
donosim dobre i loshe vesti

prvo loshe.

potpuno sam flipnuo i sad sam doshao iz hitne pomoci i urgentnog (butcher center) i mogu vam reci, da od sada ako imate problem koji zahteva okretanje broja 94 da to ne uradite, nego kolima da idete direktno u hitnu pomoc (na auto putu). ocu mi je danas skochio pritisak nenormalno i opet je povracao padao u nesvest itd.. i nakon 5-o-minutnog chekanja dok operater 94ke ne kaze to svima veoma poznato istorijsko i sudbonosno "DA?", i nakon 10ominutnih pregovora oko toga da li ce da poshalju vozilo ili ne po njega, i 2minutne rasprave sa "upravnikom" hitne pomoci nakon koje mi je na svu moju ljubaznost mudotitranje i molbe koje su bile uoblichene prevelikom dozom eufemizama, glat zalupio slushalicu i rekao mi "pushi kurac nek ti umre otac".

zvao sam ortaka kog nisam video mesec dana sa kojim se vidim samo kad bude neko sranje sa mojima il njegovima i odvezao ga u hitnu pomoc gde su nakon 4 inekcije ustanovili da nije samo pritisak problem nego ima neki nervni problem (skenirali mu vrat, nije josh gotovo jbg).. uglavnom policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. da ne idem u novine, jer ne bi bio prvi put da im je "pao sistem" i da "nisu radile" kamere/snimanje razgovora operatera.

ja nemam zivaca da se tuzakam, a nisu mi dali da udjem u deo gde su operateri da ne bih napravio sranje.

toliko o loshim vestima, verujte mi ako vam je stalo do nekoga makar morali do pumpe da idete jer nemate chorbe, uradite to.. druge nema.. a ovo im nije prvi put da kasne/zajebavaju/idu na kurac gradjanima..

sa druge strane.. dobra/losha vest.. je:

sokoj je krenuo da ide po prodavnicama u bulevaru u bg-u i prodavnicama sa muzikom naplacuje 400 dinara nedeljno.. dve prodavnice su imale te "probleme" (kako bi ih oni nazvali), za ostale ne znam.. ne znam da li je svima ista tarifa..

u sv sl kad sam pitao zashto je to problem, vlasnici (valjda su vlasnici poshto ne rade nishta nego samo sede i gundjaju) su rekli da je 400 din nedeljno previshe, a drugo "zashto bi mi njima placali? na nashem cd-u ne pishe da nije za javno pushtanje.."

na shta sam ih pitao "a koji je cd?"

oboje su odgovorili sa "ma mp3 sam srezao pa pushtamo ovde"

moj odgovor je naravno bio, da to ne bi smeli da kazu.. i da ako su rekli, imaju srece da se policija ne cima toliko oko piraterije..

zashto bash ova tema, pitate se?

da bi vas malo skrenuo sa ovoga.. bar dok ne bude neshto zanimljivo u trijumfu da se komentarishe..

pozdrav

nemas zivaca ??? uradi to obavezno i to ne samo operatere vec i gospodu koja te je tako lepo savetovala i diskretno rekla da se nesto ne daj boze desilo zbog tih morona niko ne bi odgovarao.Znaci prica urgentnog u beogradu je otprilike kad god neki operater ostane bez trodona umre par ljudi ..
Decka iz kraja koji je na moru u CRNOJ Gori putem vode na letovanju zakacio meningitis lekar ovde posle par dana provedenih u bolnici ga posalje kuci i isti decko premine i takvih primera mnogo ..

HeatMan
03-10-2008, 04:43 AM
drug moj (kao burazer mi je) je pre par nedelja imao ozbiljniju saobracajku.. prelom butne kosti (dva puta uzduzno, na froncle bukvalno) izleteo lakat iz lezishta, naprsla kljuchna (karlichna, vateva) kost.. i gomila modrica posekotina itd..

dok je bio u bolnici, kao svinju su ga tretirali.. o tome bash i ne bih, jer sam to video pa mi je lakshe da pricham o nechemu shto nisam video, a nazalost je gore..

pustili ga kuci posle dve nedelje splachina i nepristojnog osoblja koje ne obavlja svoj posao..

i naravno, prve komplikacije.. loshe su ga previli, i inficirala mu se rana.. tj imao je shinu u nozi.. od kolena do kuka.. toliko da mu je noga opet otekla (dva ako ne i tri puta veca je bila od onoga kakva je inache).. "upala mu je prashina izmedju shine i mesa".. objashnjenje lekara..

cedili su mu gnoj uz tu shipku bez ikakvog morfijuma il shtatijaznam chega, jer se il nisu setili il ih mrzelo.. bol verujem da ne moze niko ko nije doziveo neshto slichno, da zamisli.. jer ja znam kako je meni bilo kad su mi u belmedicu cedili gnoj iz palca koji se usled nehigijene urgentnog centra upalio, poplaveo pocrveneo i pozuteo.. nakon toga je bio chak i ljubichast.. :? a meni su rekli da sam ja kriv (u urgentnom) i da je kasno za chupanje nokta za koje pre toga "nije bilo potrebe".. da ce morati da "saniraju problem" i da mi se "nece svideti".. naravno u samoodbrani su se gadjali latinskim terminima koje sam sluchajno nachuo ranije pa su kasnije mrmljali iste sebi u bradu.. nisu smeli da chupaju nokat da ne bi doshlo do sepse..

sutradan mi je lik u bel medicu to odradio za 20 minuta.. i bio prijatan u pich.. ko da mi je dechko.. (no homo) iako je bila lokalna anestezija, opet je bolelo jer je govno bilo zabodeno do koske jbt..

druga stvar, drzavni zubar mi je rekao da mi je vilica premala za zube.. i da kad dodju umnjaci da ce mi napraviti sranje u ustima.. izvadio mi gornji ZDRAV ZIV I STALNI JEBENI ZUB da bi mi "ostavio mesta za umnjake"..

shta mislite shta je posle bilo na skeneru/rendgenu shta god da je to?

gornje umnjake ni nemam.. ni zachetke nisam imao tada..

jedino dobro iskustvo je bilo sa crnogorskim neurohirurgom koji me je operisao pre 16ak godina nakon saobracajke.. niko drugi to nije smeo, a on je sluchajno bio u drzavi jer je valjda radio u berlinu.. imao sam otok na mozgu, kosku koja je pritiskala mozak i koja se morala ispraviti.. i imao sam 4 godine.

sada imam 21dnu, nikakav znak epilepsije, i prilichno sam normalan.. nadam se.. :)

osim shto mi zena ne da da se relaksiram uz zen muziku (ko je gledao children of men zna o chemu pricham) i "smeshne cigare".

pozdrav

Danny Lou
03-10-2008, 08:30 AM
au covjece gdje ti ode jebote.... kud bas da ovo citam uz prvu jutranju kafu... :shock::shock::shock::shock:

a taman sam htio nesto napisati vezano za operaciju trijumf ali napisacu kasnije kad dodjem malo sebi od ovoga... :confused::confused::confused:

"7"
03-10-2008, 08:36 AM
Urgentni centar necu ni da pominjem jer su takvi bolidi kakvih nema... imao sam pre par godina posekotinu na nosu i dok sam najzad dosao kod lekara on mi kaze da je vec pocelo da zarasta i da je mozda bolje da ne usiva:shock: ... onda imate predstavu koliko sam bio tamo...
... ako vam je bas frka OBAVEZNO sesti u auto i otici u hitnu pomoc (na auto putu) nikako u urgentni, a i cekanje na javljanje operatera pa onda njegovo ispitivanje u 100 koraka o cemu se radi je dovoljno vremena da se stigne do hitne. Ako vec morate da zovete hitnu (ne daj Boze) cim se operater javi panicno recite ulicu i broj i da ste vec zvali i da covek/zena umire (iako mozda nije bas tako) i spustite slusalicu, onda ce morati da odmah posalju nekog... mada ni tad se ne zna jbg...:banghead:

... a evo i moje price vezane za hitnu i klinicki centar... '92 sam imao saobracajku (bio na zurci pa krenuli po pice) i, posto sam izgubio svest, budim se dok me je decko koji je vozio izvlacio napolje i skontam da ne mogu da pomeram glavu... onako krvavi vratimo se pesaka do kuce u kojoj je bila zurka (oni mislili prvo da smo se pobili sa nekim:da: ) i zove se hitna koja dolazi posle "rekordnih" 45 minuta... oni me u hitnoj snime i ostave me u sobi da cekicam... lekar koji me nije video gleda snimke i dolazi do zakljucka da sam mrtav a ako slucajno nisam, da sam ostao invalid (zato sto sam slomio 3 vratna prsljena, one siljke sto mogu da se napipaju na vratu, po vertikali i toliko blizu kicmene mozdine da je ovaj mislio da je gotovo)... i sve bi bilo u redu da nije naisao na moje roditelje koji su dosli da vide sta se desilo (ja ih zvao da je sve u redu i da ce samo da me snime da bi bili sigurni) i ladno im kaze:" znate, vas sin ako prezivi, ostace invalid"... keva pada u nesvest i budi se 10 godina starija... posle dolazi do mene i kad je video da mrdam bolje pogleda snimke i vidi da ima neki deo milimetra izmedju preloma i kicmene mozdine... posle sam ga trazio da mu je*em mamicu za doticnu "suptilnu" informaciju ali niko kao nije znao ko je to bio... prodje to, morao sam da cekam par dana da splasne otok sa vrata da bi stavili gips... a inace ostavili su me na krevetu bez ikakve potpore za vrat i rekli da se ne mrdam:banghead: kakvi debili a? pa kako su majmuni mislili da se ne mrdam dok recimo spavam... nego sreca pa je keva bila sve vreme tu pa me je ona drzala dok sam spavao (5 dana tako...)... i najzad dolazi vreme da se stavi gips... oni kazu gipsa nema i da moramo da se snadjemo :banghead: ... srecom, posto mi keva radi u zdravstvu, nabavi najbolji gips, neki nemacki u granulama, i odnese ga u klinicki centar... oni regularno uzmu taj a meni stave neki eksperimentalni plasticni gips koji je zadnje dve nedelje nosenja gipsa (od ukupno 50 dana) toliko bio rastegnut da sam regularno mogao da pomeram glavu skoro kao da ga nema... i eto... poenta je - idite privatno ako imate sredstava, ako nemate obavezno nadjite neku vezu i poklanjajte onim sestrama i lekaru svasta da bi bar malo obratili paznju... uff, opet sam se setio svega i muka mi je od idiota...
... ajd' pa nadam se da necete morati nikad da razmisljate o ovome tj. da vam nece zatrebati...

Pozz

"7"
03-10-2008, 08:37 AM
Pa ne desava se nista bitno u "operaciji" pa malo da ubijemo vreme:da: :banghead:

Pozz

Eeva_r&b
03-10-2008, 09:33 AM
@sale

Uh jbt vala bas...zaboravila sam da pojedem palacinku kad sam ovo pocela da citam...a ti bar znas da me nikad nista ne sprecava da jedem...
uh...mamu im jebem.Da izvinete....

Rekla sam ti u sms-u,reci cu ti i ovde nemoj nikako da iskuliras ovo.Znam da ti sad bilo kakav 'okrsaj' sa njima nije potreban jer ti ne moze pomoci mnogo u ovom trenutku,uradili su sta su uradili..ali moze pomoci daljim ovakvim situacijama ,ljudi moraju da znaju za ovo!!!!
jebi im majku dok je jos sveze.napravi skandal nek izadje u medije,da bar ljudi znaju...

'policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. ' molim? a kakvo je njihovo obrazlozenje (opravdanje) sto ti predlazu da cutis?
posto nemas ni love ni zivaca za sud,pisi ministarstvu zdravlja,obrati se kome stignes,samo da se procuje..

@ko god cita..

Uh...ja sam za besenje 80% medicinskih radnika u nasoj drzavi.

iskreno vam svima savetujem (iako sam sigurna da ste imali losa iskustva s lekarstvom,ako ne i gora od mojih) posto ne smemo da se oslonimo ni na znanje ni na (ne)sposobnost vecine lekara- ucite o svojim bolestima koliko god mozete,informisite se sto vise,razmenjujte iskustva sa drugima,nema nam druge...
zivimo u drzavi gde ce nam internet pre pomoci da uspostavimo dijagnozu i pomognemo sebi nego jedan prosecan lekar (iskustvo moje majke).Da nije ucila o svojoj bolesti,ubili bi je do sad,to mogu da garantujem.Jer je bilo takvih situacija,gde je bila u smrtnoj opasnosti zbog necijeg neznanja i brzopletosti...
a ukoliko imate neku alergiju ,Bog vam pomogao kad vam zatreba neka medicinska pomoc..

uh odo da probam da dovrsim dorucak...j*bem ti drzavu.

pozz svima, j*bes operaciju trijumf, zdravlje je najvaznije.
zato ne gledajte operaciju trijumf da ocuvate zdravlje :)

dawid
03-10-2008, 12:55 PM
Najavljuju Rihanu. Osecam da ce ovo biti najduzi thread na forumu :D
Jos ako isprovocira Evu ..... :wink:

Eeva_r&b
03-10-2008, 01:01 PM
Ko najavljuje Rihannu?Mislis bice u Operaciji trijumf?
AAAAAAA nije valjda??? ONA JE NAJNEMUZIKALNIJA OSOBA KOJA JE IKAD DOBILA UGOVORRR U ISTORIJI MUZICKOG BIZNISA AAAAAA NEK MI NEKO PUCA U CELO MOLIM VAS.:banghead:

Najavljuju Rihanu. Osecam da ce ovo biti najduzi thread na forumu :D
Jos ako isprovocira Evu ..... :wink:

dawid
03-10-2008, 02:30 PM
AAAAAAA nije valjda??? ONA JE NAJNEMUZIKALNIJA OSOBA KOJA JE IKAD DOBILA UGOVORRR U ISTORIJI MUZICKOG BIZNISA AAAAAA NEK MI NEKO PUCA U CELO MOLIM VAS.:banghead:
Pa uveliko je spominju na radiju B92. Kazu da su u pregovorima sa njom stigli najdalje. Jedva cekam :rotfl: Mada ako dovede tri bek vokala mozda bude i dobro. Gledao sam neki live i kontam da je los sinhron...Cujem pevanje refrena al riba non stop drugacije otvara usta. I onda skontah da u stvari jedan od bek vokala peva prvi glas :banghead:

Gianfranco
03-10-2008, 02:45 PM

Stvarno ne znam o cemu pricas!?
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu!
Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine.

Eeva_r&b
03-10-2008, 03:42 PM
ok i Anastacia,ali jbt...Rihanna je ekstrem...i Jelena Karleusa je za nju Natalie Cole 'bo te zivot...ne znam da li su uspeli da je izvuku backovi u areni taj put (ume i da 'otvara usta',uhvacena je par puta),ali iz klipa koji videh na youtubeu,daleko je od pefektnog..ne znam koji su tvoji kriterijumi,ali valjda pevanje podrazumeva melodiju...a rihanna je samo fals do falsa uz poneki mjauk...cak i njeni fanovi priznaju da zvuci ko ku*ac...

pa jeste najpopularnija ove god,svi klinci slusaju pesme koje je kupila i 'izvodi' ih...

Stvarno ne znam o cemu pricas!?
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu!
Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine.

Eeva_r&b
03-10-2008, 03:47 PM
ma da uhvatili su je par puta da zeva...a ima jedan klip iz 2004 godine valjda, koji sam okacila na ovom threadu kad ju je neko pomenuo,jer me uvek ime rihanna asocira na te..zvuke...jer klip je...bolan...

al ne hejtujem ,devojka je stvarno slatka i zgodna i sve to...ali 'pevanje'...:banghead:

Pa uveliko je spominju na radiju B92. Kazu da su u pregovorima sa njom stigli najdalje. Jedva cekam :rotfl: Mada ako dovede tri bek vokala mozda bude i dobro. Gledao sam neki live i kontam da je los sinhron...Cujem pevanje refrena al riba non stop drugacije otvara usta. I onda skontah da u stvari jedan od bek vokala peva prvi glas :banghead:

allegrosteva
03-10-2008, 05:43 PM
Kako bi ja bio srecan covek kada bi u ovoj nasoj profesiji bilo manje "to je djubre", "to nista ne valja", "ovo je odlicno" i slicnih komentara a bilo vise"ovo mise svidja" i "ne svidja mi se"(normalno, kada se ispune neke osnovne muzicke norme, ne pricam o vendi i slicnim budalama).
Ajd i ja da dodam svoj komentar.Znam za 3 slucaja da su u toj trijumfalnoj smejuriji odbijeni jaako kvalitetni vokali. A prosao je ko? A ziri je ko? A organizator je ko? I od koga ce posle biti kupljene pesme? U kom ce se studiju snimati... da ne nabrajam kako cela masinerija funkcionise. A u jednom predjasnjem tred-u rekose-nema kod nas lobija. Nema,nema :wink:.
K'o da nisam bar 10 puta na svojoj kozi osetio suprotno

Ilija Ilic
03-10-2008, 06:14 PM
Ma bre sve ide preko lobija, ne znam kome to jos nije jasno:banghead: Menadzer Frenk Sinatre je bio necak Al Kaponea.... Svi veliki moraju jednostavno tako ili nikako, i to je i meni normalno, ja sam obican mrav pa mi se zivot promenuo skroz u svakom koraku, reci, intervju, nastupi... sve sad radim drugacije nego kad sam poceo pre par godina:) A o ziriju sta reci, moze jedna fora, Carli Caplin se prijavio za takmicenje ,,dvojnika Carli Caplin,, i osvojio cetvrto mesto:D Mislim kritikovati nekoga ili biti ziri je jako glupo, ja recimo cu uvek da ga poklopim u raspravi dok ne odustane:D Meni ne smeta niko, ni ti Trijumfasi, Rijana... Svako neka radi na sebi, ako zatrazi savet tu sam a ako ne neka se pati sam kao i ja sto mislim da je mnooooogo bolje... Biti svoj u svakom pogledu! Gledao sam mislim da je bilo otvaranje, i to slucajno naleteo na tvu, bilo mi je drago kad sam video Anastasiju, sve drugo mi se uopste ne svidja sto se tice Trijumfa! Glupo mi je da trosim vreme na njih :rotfl: Ima dosta toga drugog....

Eeva_r&b
03-10-2008, 06:31 PM
A sta su onda 'osnovne muzicke norme' za jednog pevaca?
Prodaja ploca...?
Primetices da nisam rekla za Anastaciu i Rihannu da su djubre,govna niti bilo sta drugo nego da ne ispunjavaju osnovne muzicke norme...Dobro,ajde Anastacia nekad i uspe da ih uspuni,posle kidanja glasa i stenjanja ubode i koju notu,a Rihanna samo kad zeva na playback...i ne moze niko da me ubedi da je to muzicki dobro ako im se licno dopada.

Uvek pohvalim nesto kad vidim da vredi,cak ni kad mi se ne dopada...ovo ne vredi jbg. Ima klinaca kojima je to kul,ali je to realno slabo/prosecno i svi ste toga svesni samo vam smeta sto ja to kazem...

HeatMan
03-10-2008, 06:42 PM
shto se rijane tiche JEEEEJ! bar cemo moci da se smejemo, il da se samozadovoljavamo dok je gledamo.. trece mislim da nema ema ema e e e

shto se tiche bolnica i svega... meni je baba obolela od raka i tri puta im nije uspela gastroskopija, i sada hoce da je otvaraju ali "postoji velika shansa da ne prezivi". a pre toga su je skoro godinu dana jebali i niko nije mogao da je pusti da ide na preglede niti da je primi u bolnicu.. ima 73 godine, al je duhom mladja od mene, a telom.. hmm.. recicu samo da svaki dan ide na pijac (oko 3km dalje) peshice, i da se peshice i vraca sa punim rukama.. baba-devojchica.. nishta je ne mrzi..

secam se i ja kad sam ishao na magnetnu rezonanciju.. slikali mi glavu jer sam imao neke kretenske glavobolje.. i konstatovali TUMOR na sinusima.. da bi posle pada moje majke u nesvest, rekli: "ma to je samo cistica, ALI moze da poraste i da mu gnjechi kosku i da mora da se operishe jer bi ga bolela glava.. ako nije vec doshlo do toga.."

ja se naspavao par dana, glavobolja proshla i nisam hteo kod lekara.. 6 meseci kasnije, aj kao da odradimo mr opet.. i nema nikakve ciste.. tj nestala je.. zashto zato shto je vereovatno bila "mukozna" cista..

u prevodu sline koje sam ja izduvao. :?

cale proshli put kad je bio zbog pritiska, dali su mu brufen.. posle toga su priznali da su napravili greshku i dali mu beta blokatore.. od kojih mu je bilo josh gore.. da bi na kraju sami skapirali da mu samo monopril (za spushtanje pritiska) odgovara.. ostalo ne..

dexyco
03-10-2008, 08:04 PM
Jel je bio neko na koncertu Tokio Hotela?

HeatMan
03-10-2008, 08:15 PM
pa nije ni bio koncert valjda

dexyco
03-10-2008, 08:36 PM
Nije, evo intervua, odlicna stvar za dizanje raspolozenja... :D
http://www.blic.co.yu/intervju.php?id=209

dawid
03-10-2008, 09:13 PM
a ko je taj lobi? :rotfl:

Eeva_r&b
03-10-2008, 10:02 PM
od operacije trijumf...preko anastasie do shakire i rihane,pa svadbe ruskog bogatasa do problema sa zdravstvom...i na kraju tokio hotel...hahah....

ajmo dalje s diskusijom... proizvodnja sibica u poljskoj?porast procenta homoseksualizma na halkidikiju?...mislim stvarno..

...ova tema je cela off...

hahah...rsmo

Everbeatz
03-10-2008, 10:04 PM
ne znam za tebe, ali ja u svemu tome vidim izuzetno jaku povezanost

HeatMan
03-10-2008, 10:13 PM
a shta bi sa sokojem? to ste svi preskochili?

dexyco
03-10-2008, 10:21 PM
a shta bi sa sokojem? to ste svi preskochili?
Sta je bese sokoj, fabrika sokova iz Jagodine???

vasko
03-10-2008, 10:31 PM
gledao sam veceras malo i steko sam utisak da su malo bolje ribe trebali da ubace

cAAc
04-10-2008, 12:54 AM
ma misle ako neka pornicarka peva da su naprzili ovaj nas napaceni narod ,nama je potrtebna akcija ,AKCIJA!!

cAAc
04-10-2008, 01:08 AM
Free Spice Platinum

Everbeatz
04-10-2008, 01:22 AM
Free Spice Platinum

all day long

cAAc
04-10-2008, 01:30 AM
Da su Dzejnu pozvali da otpeva nesto prenosili bi nash trijumf i u Engleskoj ,taman sad kad je prekinula sa glumackom karijerom ovo bi joj dobro doslo da svoju kreativnost razvije i u nekom drugom smeru

Everbeatz
04-10-2008, 01:36 AM
mislis da bi onda uopste bilo nekog ovde?

Everbeatz
04-10-2008, 01:37 AM
jbga, kad menjas postove...ovo je bilo pitanje za prvi post

cAAc
04-10-2008, 01:41 AM
mislis da bi onda uopste bilo nekog ovde?
xaxaxa ja definitivno ne bi :)

vasko
04-10-2008, 12:19 PM
dajte ljudi nemojte da me strecate da jenna prekinula glumacku karijeru?

pa sta cu sad ja da radim?

Everbeatz
04-10-2008, 12:27 PM
pocni malo da gledas komsinice za promenu

vasko
04-10-2008, 12:43 PM
al cime?

budi drug pozajmi mi tvoj dvogled xD

dexyco
05-10-2008, 01:39 AM
Jel ima doktora na forumu? Jel moze da mi objasni neko zasto vise ne mogu da se smejem budalama, nego osecam mucninu u stomaku, ne mozh ni Gelusil da mi pomogne?

"7"
05-10-2008, 02:21 AM
Jel ima doktora na forumu? Jel moze da mi objasni neko zasto vise ne mogu da se smejem budalama, nego osecam mucninu u stomaku, ne mozh ni Gelusil da mi pomogne?

To je zato sto si napufnao gezecnu pa ti sad susnjaju vimbroni...:rolleyes: 8-) :da:

Pozz

dawid
05-10-2008, 01:20 PM
eto i Karleusha je zapevala :rotfl:

dexyco
05-10-2008, 02:21 PM
Ma kad sam cuo Leu Kish kako peva, vise me nista ne cudi...

Arthur
05-10-2008, 10:19 PM
meni se ovo zapravo sviđa. Pošteno spuštaju idiote

Eeva_r&b
05-10-2008, 10:23 PM
meni se ovo zapravo sviđa. Po?teno spu?taju idiote

?

Arthur
06-10-2008, 04:36 AM
mislim na profesore a bogami i voditelje. Konacno je neko gomili samozvanih i umisljenih idiota koji sebe dozivljavaju kao pevace/pevacice, i zive u nekom potpuno petom univerzumu, malko uzeo onako sadisticki da spusta i proziva. Ja to cesto volim da radim, profesionalno :D

Danny Lou
06-10-2008, 09:15 AM
meni je smijesna ona nadrkana instruktorka plesa... a profa sto muda zavrce za cigare je najjaci, jebace ih do kraja, stari hitler, neka neka tako i treba, tako se prave zvijezde :grin:

dexyco
06-10-2008, 01:50 PM
To je jedan veliki cirkus, a trening se zasniva na mucenju zivotinja (i zveri), od strane ljudi koji se kao takvi ne mogu nazvati ljudima. Sve u svemu, koliko sve to bilo jadno, zanimljivo je gledati cirkus. Dajte narodu hleba i igara...

To je zato sto si napufnao gezecnu pa ti sad susnjaju vimbroni...
Zasto ja doktore nikad ne razumem? :confused: Mora da je do latinskog... :rolleyes:

Eeva_r&b
06-10-2008, 05:36 PM
ja nesto i ne primetih da ih prozivaju (sem ona jadna gluma kada vicu i izigravaju strogocu,mada sve mi to komercijalno deluje), stavise, kada oni likovi isfalsiraju 50% pesme kazu im 'savrseno!'...wtf...
ma odustala sam od pracenja...gledacu kad bude 'gala'...

mislim na profesore a bogami i voditelje. Konacno je neko gomili samozvanih i umisljenih idiota koji sebe dozivljavaju kao pevace/pevacice, i zive u nekom potpuno petom univerzumu, malko uzeo onako sadisticki da spusta i proziva. Ja to cesto volim da radim, profesionalno :D

HeatMan
06-10-2008, 08:58 PM
povratio sam 3 puta.. a ovo sranje josh traje..

Arthur
06-10-2008, 09:07 PM
ja par puta što sam uhvatio da gledam po par minuta videh da ih muški maltretitraju i ismevaju, što mi nekako milo

Eeva_r&b
06-10-2008, 10:22 PM
ovo je uzaaaass...jbt nedostaje mi anastasija sad.
jedino ona sonja necemu valja...mada nista posebno...njah,smor...

Haxli
06-10-2008, 11:30 PM
^ xe xe xe :)

"mute" je jako chudan efekat pogotovo kad pojedinci "pust svoje mogucnosti"!

HeatMan
07-10-2008, 01:05 AM
to to.. "ja bih preko svega toga stavio fade out"

Coconut
07-10-2008, 10:11 PM
povratio sam 3 puta.. a ovo sranje josh traje..

lobotomija prijatelji.... trebali bi neki posetiti
One Flew Over the Cuckoo's Nest

he ho ha, ajme grc....:rotfl:

Gianfranco
07-10-2008, 10:30 PM
imam informacije da je panika u emotion-u,zbog male gledanosti...

HeatMan
07-10-2008, 11:13 PM
pa taj fazon.. ko uopshte gleda ove ruzne bolide od antitalenata? josh gore: ko gleda ove plastikanere od voditelja

Eeva_r&b
07-10-2008, 11:28 PM
ja im povecavam gledanost svojom mazohistickom radoznaloscu.

HeatMan
08-10-2008, 12:35 AM
ti nis normalna

dexyco
08-10-2008, 01:34 AM
imam informacije da je panika u emotion-u,zbog male gledanosti...
Pa ko im je kriv kad su izabrali isti termin kad se emituju zvezde granda? :D

pa taj fazon.. ko uopshte gleda ove ruzne bolide od antitalenata? josh gore: ko gleda ove plastikanere od voditelja
To ti pricam, ko jebe Macu, kad Dzej na Pinku radi sexy ritam...

Ne znaju oni sta je Evropa...
http://www.youtube.com/watch?v=zRUdunL3D7s

HeatMan
08-10-2008, 03:13 AM
to to..

kako reperi kazu

"na mom kasu dzej cepa
deset dina pre repa"

disco violence
08-10-2008, 09:47 AM
Jeste da nisam u tom fazonu, ali ona ekipa na zvezdama granda peva i ponasa se bar tri puta bolje, jedino sto su u ziri pozvali najvece srpske dzukele acu lukasa, dzeja i gocu trzan koja je izjavila klincu od 16 godina koji je prvi put stao pred kamere da treba da peva tako da ona ovlazi kada ga cuje(majka novorodjenceta, jadna mu jamajka).Evo jedano pitanje za sve, da li vas bude sramota nekada kada gledate tv?

Dexxy
08-10-2008, 10:54 AM
Zvezde granda pevaju 100 puta bolje od operacije... Ja sam mislio da ce Operacija Trijumf biti bolja. Nisu mogli da skupe 10 pevaca iz cele ex-yu da znaju da pevaju... Strasno.

cAAc
08-10-2008, 11:35 AM
niste shvatili trip ovog shoua koji dokazuje da put do zvezda i talenat nisu u vezi ..sta je bitno prikazuje se u samoj emisiji tako da buduce mlade zvezde odmah nauce da bez para ,blama i mnogo muke i truda da ne budes ono sto jesi nema nicheg .

Dexxy
08-10-2008, 01:29 PM
Aj bas da vidimo kakvu ce (svetsku, kako kazu) zvezdu da naprave :shock:

dexyco
08-10-2008, 02:13 PM
Evo jedano pitanje za sve, da li vas bude sramota nekada kada gledate tv?
Mene ne, mislim ako nije sramota one koji se ponasaju kako se ponasaju. Ali me jako nervira cinjenica da moja sestra '99-to godiste gleda sva ta sranja i uci raznorazne budalastine odatle. (mislim na Zvezde Granda) Pa kad mogu da stave ogranicenje na 16 godina za fizicko nasilje, mogli bi da stave i za ovo mentalno. Ali sve jedno, dokle god su to udarni termini i roditelji to podrzavaju, dzaba sve...

Eeva_r&b
08-10-2008, 04:59 PM
a zasto mi ponedeljkom uvece stizu od tebe poruke 'bacam peglu',to je zato sto ti ne gledas a :-p
ne seri. ti si mazohista in denial.

ps. kad cemo u sokoj da ih prekinemo u bureku ? :)

ti nis normalna

HeatMan
08-10-2008, 11:21 PM
ne nego mi je zena sadista

Arthur
09-10-2008, 01:25 AM
niste shvatili trip ovog shoua koji dokazuje da put do zvezda i talenat nisu u vezi ..sta je bitno prikazuje se u samoj emisiji tako da buduce mlade zvezde odmah nauce da bez para ,blama i mnogo muke i truda da ne budes ono sto jesi nema nicheg .
definitivno nismo shvatili

Synclavier
21-10-2008, 04:06 AM
Bas sam dobro zakasnio, ali hajde da i ja kazem nesto na ovu temu... Iskreno, mnogo tema sam do sad preskocio (osim zbog zauzetosti) zbog negativnog stava o nekome/necemu a, sve zbog toga da ne bi bio pogresno protumacen ili da se neko ne bi uvredio. Elem, zato se i nisam zaletao "na prvu", malo sam iskulirao, ali moj utisak o pomenutoj TV pojavi je vremenom samo jos gori. Nisam imao ni zelje ni zivaca (zaista nisam mazohista) da redovno pratim "Operaciju Trijumf", ali ono sto sam video u poslednjih nekoliko dana je sasvim dovoljno za objektivan sud. Takodje, posto je postojala sansa da budem deo cele price (pominjao sam to u jednom od proslih postova), a nisam jer su uslovi bili ponizavajuce neprihvatljivi, imam dosta informacija "iz prve ruke" koje su uglavnom tragikomicne.

Uvek sam se slagao sa slowstar-ovom definicijom da je biti (samo) pevac pre dijagnoza nego opis posla kojim se neko bavi. Najcesce, radi se o najnetalentovanijem, najneobrazovanijem i najneinteligentnijem delu muzicke populacije (ako joj uopste i pripadaju) kome je muzika samo sredstvo (tj. nuzno zlo) da se dodje do slave, novca, prestiza i svega sto uz to ide. Eventualno, neki od njih vole da se nazivaju muzicarima ili makar, da se sa njima druze. Upravo, taj profil mladih ljudi se i prijavljuje na kastinge za ovakva i slicna takmicenja, a sve u nadi da ce bez mnogo truda i znanja doci precicom do slave, cast retkim izuzecima. Upornost, zelja i spremnost na sve kod ovakvih likova tim su veci sto su im talenat i znanje manji, i ta obrnuta proporcionalnost je cinjenica koja me uvek iznova fascinira.:shock: Istinski talentovane i posvecene ova prica uglavnom ne interesuje, tim pre sto je gotovo pravilo da oni najtalentovaniji na ovakvim takmicenjima ispadaju ranije "zbog losije logistike"...:wink:

Problem terora mediokriteta i netalentovanih "zvezda" nije samo ovdasnji (Srbija. EX YU) vec je globalna stvar, na ceni je povrsnost koju gura muzicka industrija, samo pogled na danasnji MTV moze nam sve reci. Prosecan stanovnik nase planete je osrednje inteligencije, povrsnog obrazovanja, muzicki netalentovan, inertan i nezainteresovan za ikakvo ozbiljnije razmatranje sadrzaja koji mu se nude, pada ne jeftine trikove i lako konzumira "lepo zapakovane" bezvredne sadrzaje. Upravo ove cinjenice obilato koriste "oni mocni" od politicara i verskih vodja do magova muzicke industrije i show biznisa. Jedan od fenomena koje je izrodilo takvo stanje stvari je i pojava tzv. reality show-ova u najrazlicitijim stupidnim i naravno, licenciranim varijantama. Znaci, nema sta da se izmislja i otkriva "topla voda", platis lepo licencu i dobra zabava je zagarantovana, a "talentima" osigurana buducnost. Btw, kad vec pricam o "sumraku originalnosti", da li je neko primetio pravu bujicu serija sa zgodnim i pametnim forenzicarima koji uz pomoc hi tech metoda resavaju misteriozne zlocine? Jedino, sto se meni u celoj stvari cini da se neko malo preracunao i da ne shvata da se ovaj format vestacki odrzava "na vestackim plucima" i da cak i onoj najmanje zahtevnoj publici nije vise interesantan. Podatak koji u konkretnom slucaju potvrdjuje ovu tezu je rejting (ocena gledanosti) koji ne prelazi 6% uzorka (provereni podatak) u Srbiji ( tu i tamo vise u nekim drugim EX YU republikama) sto je potpuni fijasko. Iskreno, do skoro TV B92 i jos par televizija sam dozivljavao kao malo drugacije, ali od pojave "Velikog brata" cini se da je ceo medijski prostor postao jedna velika barustina, na moje razocarenje. Sada vise nista ne moze da me iznenadi.

Sama organizacija i izgled celog dogadjanja mogu da dobiju prelaznu ocenu (izgled scene, uslovi na "akademiji", rezija, audio/video opremljenost) i to je u standardnim granicama za ovakvu TV produkciju. U ovom delu se najmanje stedelo, ali rezultati, evidentno, nisu proporcionalni ulozenim sredstvima.
Voditeljska cetvorka ( od koje mislim da je bar polovina zalutala na TV) odise netalentovanoscu, sklona je smiranju, folira se opustenost, raspolozenje, kolicina neduhovitosti je apsolutno nepodnosljiva, kao i potpuno odsustvo mere. Da ne pricamo o neelokvenciji i potrebom za lektorima...

Sto se "strucnog zirija" tice ne bih previse komentarisao pojedinacno, uocljivo je da je i ovde kao i pri odabiru takmicara i voditelja bio bitan i nacionalni kljuc pre nekih drugih kvaliteta (ovo mi je islo na zivce i u bivsoj SFRJ), mada realno, i bez toga sve bi bilo slicno, a ovako je osigurana sira gledanost, hmm... Inace, poslednjih godina postoji tendencija da se Vise ekonomske skole nazivaju Akademijama za menadzment, frizerski i krojacki kursevi Akademijama za za stajling, instruktori fizickog vezbanja su postali doktori, a timovi masera, depilatora i sminkera su postali ekspertski timovi...:rolleyes: E, sad, u takvoj postavci stvari tromesecno takmicenje kakvo imamo cast da pratimo se moze nazvati "Akademijom za muzicke zvezde", pa u skladu sa tim treba posmatrati i takmicare i "osoblje" akademije. Dakle, iako bar dvoje od tri clana zirija imaju "muzicke zaostavstine" koja se pre moze nazvati "sabranim nedelima":wink: , nesporno je da se radi o veoma tiraznim autorima, pa su kao takvi mozda i najpozvaniji da nam izaberu buducu instant zvezdu.

Sto se tice izbora takmicara, uz sve receno, dodao bih da ne mogu da se otmem utisku da je ovo najlosiji izbor (iako je baza bila najveca) do sada, imajuci u vidu pre svega "Idol" i "Evropsko lice" (radio sam muzicku podrsku za oboje). Iako je i tu bilo puno mediokriteta i netalentovanih, u "Idolu" je bilo bar petnaestak boljih i talentovanijih pevaca, pa i u "Evropskom licu" koje izvorno i nije bilo takmicenje pevaca vec kandidata za voditelje "Eurosong-a". Bilo kako bilo, cini mi se da nigde nisu pobedili najbolji, ai oni koji su pobedili nisu videli neku vajdu od toga. Tragikomicno su bila i sama njihova predstavljanja u kojima su se jako trudili da ispadnu talentovani, duhoviti, lepi, zanimljivi, a izgledali su upravo suprotno. Najindikativniji su bili pokusaji da daju sebi tezinu kao muzicari pred prosecnim svetom, pa smo tako videli razne katastrofalno neuspesne, ali samouverene pokusaje sviranja gitara, bubnjeva, klavira... Stvar jos izgleda beznadeznije kada shvatite da neki od njih idu u neke muzicke skole ili su ih zavrsili:shock:

"Profesorski kadar" je prica za sebe, ne bih mnogo elaborirao o kavalitetima dotocnih, ipak , jedno je sigurno, neko treba toj talentovanoj omladini da kasnije prodaje pesme, "aranzira i producira", vodi njihove karijere, i... naravno to im i naplati. Uz svo postovanje gdin-a Sase Dragica, mislim da je direktor "akademije" pre trebao da bude neki "prekaljeni" producent, a ne menadzer, ali ok, to je jos i najmanje zlo. Tragicno je kad vas bivsa chillidersica uci scenskom pokretu, a muzicki nepismeni ljudi (ovde ne mislim na prof. Pajevica, iako je njegovo angazovanje u pop muzici veoma ogranicenog dometa) muzicki opismenjavaju i usmeravaju. Evo jednog tragikomicnog detalja koji vam moze docarati nivo "kvaliteta" nastave na "akademiji": Tokom uvezbavanja jedne pesme, jedan od profesora "zabrinut' nad "izvodjenjem" pesme takmicara konstantno "konsultuje" i "analizira" notnu partituru za jednu drugu pesmu...:confused: Vazno je ostaviti utisak "strucnosti" na prosecnog gledaoca, uz par proverenih fraza da "treba da donese pesmu tako da mu svi poveruju":rotfl:. Toliko.

Naravno, da su za potpuni utisak bili potrebni i pravi gosti u vidu folk-pop megazvezada kao sto su Rozga, Karleusa, Magazin i slicni, onih koji su kao "drugaciji" i "avangardni" kao Let3 i Laka ili onih spremnih za fight kao Marija Serifovic, a sve u cilju podizanja atmosfere, dobre zabave, a i gledanosti. Kad cujem ko nas jos ocekuje... Tragicno je da su i u konkurenciji ovakvih takmicara, neki od gostiju uspeli da budu losiji:ups: .

Na kraju, par reci o zvuku i o pratecem bendu. Koliko sam uspeo da primetim, na bini ih ima sedmoro, ali zvuce kao prosecnih cetvorica. Ljude ne znam, ali sam uglavnom cuo da se radi o "splavarskoj ligi" i pokusavam to nekako da spojim sa pricom producenata da se "za dosada jos nevidjeni nivo produkcije u regionu traze vrhunski muzicari i profesionalci koji ce biti na nivou projekta". Na kraju dovedeni su ljudi kojima je gotovo jedini kvalitet bio zelja da se bilo kako pojave na TV ekranima, makar i za dzabe. Kad vidim perkusionistu kako svira ne mogu da se ne zapitam da li je ikada svirao "svoj instrument" pre ovog snimanja. Klavijaturisti kao da zajedno imaju jednu ruku...Ako prenebegnemo stalne propuste tipa da ne rade svi mikrofoni, da bubice "krljaju" i prekidaju, da cesto "probija" ambijentalni zvuk" zvuk je na nekoj donjoj granici prihvatljivosti. Cak je i bilo komentara da je bend pristojno odsvirao neke pesme, sto je par puta i bilo tacno. Medjutim, treba znati i ovo (A, to baca drugu senku na celu pricu): Emisija se radi ma tri PT HD/Venue sistema uz dosta zanimljivog outborda, pa se dostignuti nivo zvuka zaista ne moze smatrati ozbiljnim. U gotovo 50% slucajeva bend je plejbekovao na originalne ili dosvirane matrice (to je ono sto je izgledalo dobro odsvirano:) ). Ostalo je svirano i miksano ranije (7 ljudi, vise tejkova), momci se slikaju, i sve zvuci kako zvuci. Uostalom, bolna istina se cuje na probama. Uglavnom sve povrsno skinuto, nijedan iole komplikovaniji detalj nije izasao iz ovog brojnog benda.

Bas sam se raspisao, izvinjavam se na opsirnosti i ponekoj mozda teskoj konstataciji. Verovatno sam neke bas smorio, ali trenutna "muzicka realnost" olicena u "Operaciji Trijumf" mi nikako ne imponuje...

Oggy
21-10-2008, 04:02 PM
:rotfl::rotfl::rotfl:

Hahahahahaa!!!
Bravo!
Ovakvog elaborata dugo nije bilo. Svaka cast! :wink:

silicon science
21-10-2008, 04:15 PM
Hehe respect za Synclaviera :) :) :)

dexyco
21-10-2008, 09:34 PM
Uvek sam se slagao sa slowstar-ovom definicijom da je biti (samo) pevac pre dijagnoza nego opis posla kojim se neko bavi. Najcesce, radi se o najnetalentovanijem, najneobrazovanijem i najneinteligentnijem delu muzicke populacije (ako joj uopste i pripadaju) kome je muzika samo sredstvo (tj. nuzno zlo) da se dodje do slave, novca, prestiza i svega sto uz to ide. Eventualno, neki od njih vole da se nazivaju muzicarima ili makar, da se sa njima druze. Upravo, taj profil mladih ljudi se i prijavljuje na kastinge za ovakva i slicna takmicenja, a sve u nadi da ce bez mnogo truda i znanja doci precicom do slave, cast retkim izuzecima.
Sto se tice ciljne grupe o kojoj govoris - apsolutno se slazem, samo cu morati da skrenem paznju na neke ljude koji opovrgavaju cinjenicu da je uloga izvodjaca (pevaca) dijagnoza, spomenucu samo neke: Freddie Mercury, Milan Mladenovic, Cune Gojkovic, Tose Proeski, Oliver Njego... Ima ih u sustini mnogo, ali opet daleko manje od onih koji pripadaju grupi koju si spomenuo. Znam, recicete, da su mnogi od njih istovremeno i muzicari, jesu. Samo zelim da kazem da je uloga (ne volim mnogo termin posao u muzici :D) izuzetno vazna, a to sto mnogi ljudi kaljaju to znacenje, jbg, pa i u zivotu generalno idioti prave od neceg najlepseg, nesto najruznije. Zato ja delim njih na pevaljke i pevacice, i muzicare i muzichmare. :D Zbog takvih cesto omalovazimo nesto ili jos gore zamrzimo. Meni se barem to desavalo vise puta...

Upornost, zelja i spremnost na sve kod ovakvih likova tim su veci sto su im talenat i znanje manji, i ta obrnuta proporcionalnost je cinjenica koja me uvek iznova fascinira.:shock: Istinski talentovane i posvecene ova prica uglavnom ne interesuje, tim pre sto je gotovo pravilo da oni najtalentovaniji na ovakvim takmicenjima ispadaju ranije "zbog losije logistike"...
Hahaha, istina, prvo sto mi padne na pamet kad vidim takve, jesu ljudi koji sad imaju 50 i kusur godina, bez porodice su, oslanjaju se na poznanike - posto prijatelja jedva da imaju, a svojevremeno su isto tako razmisljali. Bas sam prevrtao po forumu OT i zapazio jednu interesantnu cinjenicu - jaaako malo je njih koji na pitanje "od kada se bavite muzikom" nisu odgovorili ovako "ja se bavim muzikom od 4-te godine od kad sam poceo da pevam na noshi" ili jos gore "ja se bavim muzikom od kad znam za sebe". Hihi... Jbg, mnogi od njih imaju iskustvo vece od pojedinih ljudi koji su vec ostavili dosta toga kvalitetnog iza sebe. :D

Prosecan stanovnik nase planete je osrednje inteligencije, povrsnog obrazovanja, muzicki netalentovan, inertan i nezainteresovan za ikakvo ozbiljnije razmatranje sadrzaja koji mu se nude, pada ne jeftine trikove i lako konzumira "lepo zapakovane" bezvredne sadrzaje.
Uzmimo samo primer kupovine u kineskim radnjama robe koja traje daleko krace, a da ne govorimo o kvalitetu. Saberimo cene svih kineskih patike nosenih u jednom periodu i dobicemo cifru mnogo vecu od cene jednih ljudskih patika koje bi trajale duze od nekoliko kineskih (smrdljivih) parova...

Jedino, sto se meni u celoj stvari cini da se neko malo preracunao i da ne shvata da se ovaj format vestacki odrzava "na vestackim plucima" i da cak i onoj najmanje zahtevnoj publici nije vise interesantan. Podatak koji u konkretnom slucaju potvrdjuje ovu tezu je rejting (ocena gledanosti) koji ne prelazi 6% uzorka (provereni podatak) u Srbiji ( tu i tamo vise u nekim drugim EX YU republikama) sto je potpuni fijasko.
O tome govorim, takvi ce puci, bas kad misle da su na vrhuncu. Doslo je do prezasicenja. Imam utisak da ce se stvari prelomiti i krenuti u pravcu kvaliteta za odprilike 5 godina. Ko se smeje dok ovo cita, vraticu ga na ovaj post jednog dana, ili, nek on vrati mene ako ne budem bio u pravu. :)

Stvar jos izgleda beznadeznije kada shvatite da neki od njih idu u neke muzicke skole ili su ih zavrsili
Muzicke skole su danas blaga katastrofa. Tamo se deca od malena uce kako da omrznu muziku ako su je voleli, ili kako da razvijaju sebe u sujetne idiote. Ja po zavrsetku nize muzicke u Smederevu nisam vadio gitaru iz fotrole okruglo dve godine, ali najbukvalnije!

Drago mi je da je neko opisao stvari potpuno realno i bez uvijanja, podkrepljen cinjenicama, to se retko danas vidja, i to jako volim i postujem. :)

Eeva_r&b
22-10-2008, 01:00 AM
Uh,ovo je nazalost veoma tacno...evo,svoje iskustvo da podelim,malko da se izjadam pred spavanje,ne moz' da skodi...

Zavrsila sam osnovnu muzicku u Bg i to je mesto koje i dan-danas ucini da se blago najezim kad prodjem pored njega...
Da se razumemo u daljem tekstu - lagala bih kad bih rekla da sam bila vredni mrav..davala sam sebi oduska,kao i vecina klinaca u tom dobu...
I kao takva,tada sam cak smatrala da je onakav tretman opravdan,i snosila sam krivicu na sebe i svoj nedovoljan trud...bilo mi je sasvim normalno da me neko vredja i ponizava svaki put kad se pojavim,prevrce ocima kad gresim,i vice na mene manijacki dok mi prsti za instrumentom ne zadrhte ko da dobijam epilepticni napad...heh,a ja sam cak sa klavirom napravila pauzu od 5 godina posle zavrsetka muzicke..zapravo sam bila veoma talentovana za sviranje klavira,i imala sam veliku ljubav prema tom instrumentu,i volju...ni danas mi nije jasno kako je sve to nestalo,i kako su uspeli da me ubede da nista ne vredim,i da me toliko iscrpe...
mislim da bi moji tadasnji profesori,kad bi culi da se zapravo kreativno bavim muzikom,dobili srcani udar..jer nikad nisu obratili paznju,ni potencirali na kreativnosti bilo kog od svojih ucenika,nit imaju pojma koliko bilo ko od njih ima talenta i potencijala..zbog cega nikad necu shvatiti poentu nasih muzickih skola..umesto da razvijaju ljubav prema muzici i potenciraju na njenom stvaranju,one sluze da suzbijaju muzicke vidike,i serviraju muziku kao suvoparno gradivo i iscrpljujucu obavezu,ciji je rezultat uglavnom polu-uspesna interpretacija tudje muzike,znanje teorije od koje se leba ne jede,i trajna emocionalna otupelost na muziku i teznja ka stalnoj kritici.
"a little learning is a dangerous thing" (alexander pope)
- jos gori su oni koji iz muzickih skola/akademija izadju verujuci da su naucili dovoljno...i nastavljaju bavljenje muzikom u okviru svoje uspesno razvijene matematicke kreativnosti.......prekinula mi se nit misli...idem da spavam...hahah...

pozzz

Muzicke skole su danas blaga katastrofa. Tamo se deca od malena uce kako da omrznu muziku ako su je voleli, ili kako da razvijaju sebe u sujetne idiote. Ja po zavrsetku nize muzicke u Smederevu nisam vadio gitaru iz fotrole okruglo dve godine, ali najbukvalnije!

Drago mi je da je neko opisao stvari potpuno realno i bez uvijanja, podkrepljen cinjenicama, to se retko danas vidja, i to jako volim i postujem. :)

LACKY
28-10-2008, 07:10 PM
ispadaju ranije "zbog losije logistike"...:wink:

1 Sama organizacija i izgled celog dogadjanja mogu da dobiju prelaznu ocenu (izgled scene, uslovi na "akademiji", rezija, audio/video opremljenost) i to je u standardnim granicama za ovakvu TV produkciju. U ovom delu se najmanje stedelo, ali rezultati, evidentno, nisu proporcionalni ulozenim sredstvima.

2 U gotovo 50% slucajeva bend je plejbekovao na originalne ili dosvirane matrice (to je ono sto je izgledalo dobro odsvirano:) ).

Ja bih samo na ovo dodao par detalja: Sto se tice tacke jedan, ono sto jeste jeste, vidi se da je ulozeno ali kic scenografija daleko nadmasuje po tom cuveni Grand.

Sto se tice tacke dva Srbin je izmislio novi termin. Kao sto je poznato plejbek je izmislio Gebels pre 70-tak godina (Hitler je sve svoje velike govore drzao na plejbek i samo radio koreografiju).
Ali i Srbin konja za trku imade! Pa izmisli plejbek uzivo.
I da sto se tice gledanosti od 6% si delimicno u pravu. Tu gledanost su imali samo na otvaranju a vec sledeci ponedeljak 3%. Dok im se gledanost ostalim danima vrti izmedju 0,4 i 0,3% (provereno).

HeatMan
29-10-2008, 03:30 PM
^zato su i pozvali BC da mrse muda tamo za pare, i za gledanost.. uspeva im.. ali tek u promilima..

awacs
29-10-2008, 05:44 PM
Uz svo postovanje gdin-a Sase Dragica, mislim da je direktor "akademije" pre trebao da bude neki "prekaljeni" producent, a ne menadzer, ali ok, to je jos i najmanje zlo...

:rotfl: Pa, ako je to najmanje zlo onda stvarno ne ?elim da saznam koje je najveće. Ne pratim dotičnu TV emisiju, ali ovo mi dovoljno govori o smislu iste :rotfl:

Pozdrav,

Vasa

dexyco
01-11-2008, 01:06 AM
Uh,ovo je nazalost veoma tacno...evo,svoje iskustvo da podelim,malko da se izjadam pred spavanje,ne moz' da skodi...

Zavrsila sam osnovnu muzicku u Bg i to je mesto koje i dan-danas ucini da se blago najezim kad prodjem pored njega...
Da se razumemo u daljem tekstu - lagala bih kad bih rekla da sam bila vredni mrav..davala sam sebi oduska,kao i vecina klinaca u tom dobu...
I kao takva,tada sam cak smatrala da je onakav tretman opravdan,i snosila sam krivicu na sebe i svoj nedovoljan trud...bilo mi je sasvim normalno da me neko vredja i ponizava svaki put kad se pojavim,prevrce ocima kad gresim,i vice na mene manijacki dok mi prsti za instrumentom ne zadrhte ko da dobijam epilepticni napad...heh,a ja sam cak sa klavirom napravila pauzu od 5 godina posle zavrsetka muzicke..zapravo sam bila veoma talentovana za sviranje klavira,i imala sam veliku ljubav prema tom instrumentu,i volju...ni danas mi nije jasno kako je sve to nestalo,i kako su uspeli da me ubede da nista ne vredim,i da me toliko iscrpe...
mislim da bi moji tadasnji profesori,kad bi culi da se zapravo kreativno bavim muzikom,dobili srcani udar..jer nikad nisu obratili paznju,ni potencirali na kreativnosti bilo kog od svojih ucenika,nit imaju pojma koliko bilo ko od njih ima talenta i potencijala..zbog cega nikad necu shvatiti poentu nasih muzickih skola..umesto da razvijaju ljubav prema muzici i potenciraju na njenom stvaranju,one sluze da suzbijaju muzicke vidike,i serviraju muziku kao suvoparno gradivo i iscrpljujucu obavezu,ciji je rezultat uglavnom polu-uspesna interpretacija tudje muzike,znanje teorije od koje se leba ne jede,i trajna emocionalna otupelost na muziku i teznja ka stalnoj kritici.
"a little learning is a dangerous thing" (alexander pope)
- jos gori su oni koji iz muzickih skola/akademija izadju verujuci da su naucili dovoljno...i nastavljaju bavljenje muzikom u okviru svoje uspesno razvijene matematicke kreativnosti.......prekinula mi se nit misli...idem da spavam...hahah...
Upravo ista prica... Ma odvratni su, samo je stos sto su profesori uglavnom neizivljeni ljudi koji ako bi krenuli sa muzickom karijerom, vrhunac bi im bio splav na Dunavu, a ovako im se pruza prilika da se osecaju velicanstveno i lepo zarade. Malo je onih normalnih koje kad pitas da li bi radili u skoli, bi ti odgovorilo potvrdno, ali ih ima (mislim na one koji su skoro zavrsili akademiju)... Valjda ce se stvari srediti vremenom, mada iskreno, sumnjam... Iskreno, mnogima bi zakonski trebalo zabraniti rad u skolama, jer krse osnovna pravila postovanja i ucenika i njegovih roditelja. Jako je bitno da roditelji kada upisuju decu u muzicku skolu budu itekako svesni ove cinjenice, jer ako i oni budu vrsili pritisak na dete, onda ne gine gomila kompleksa i strahova, gubljenja samopouzdanja, pa cak do preziranja instrumenta i sviranja uopste. Da stvar bude gora, za oslobadjanje od svih tih kompleksa su potrebne GODINE, i ja npr. nakon 7 godina i dalje vucem neko "gadjenje" i iskrivljeno razmisljanje o svemu tome... Naravno, bilo je i jako dobrih ljudi zahvaljujuci kojima sam zavrsio nekako i tu nizu, ali njih je jako malo, a i sami se osecaju kao stranci u tim skolama, valjda ih jedino zadrzava tamo neka ljubav prema tom poslu...

OT: Uhhh, bacio sam pogled malo na ovo cudo ponovo - ona likusa koja navodno pokusava ucesnike da "nauci" kako da prenose emocije na publiku mi toliko skace po zivcima, da mi dodje da se iz cista mira izderem kao Milic Vukasinovic... :rotfl: Devojka ne zna da analizira dva stiha neke ozbiljnije pesme (mislim na knjizevnu poeziju, ne klasicne tekstove numera), pritom ne moze da obuzda sopstvene impulsivne reakcije (emocije), a ovamo treba nekog necemu da uci...

LACKY
01-11-2008, 01:55 AM
Ajde da pokusam nesto da sublimiram! Svi smo se slozili kako je ova manifestacija to sto jeste. "A sta je po nama trebala da bude." E sada prvo ide pitanje: Ko ovo radi, i iz kojih razloga? Odgovor: Medijska kuca koja je kupila stranu licencu,(kojoj je cilj) zabaviti narod, biti gledan (znaci biti marketinski atraktivan za kompanije koje proizvode kafu,deterdzente ili zvake, automobile ili ko zna sta) ili ti jednom recju napraviti posao. Izvinjavam se gospodo ali vi ste u zabludi. Njih ne zanimate vi, koji se ceo zivit spremate za muziku. Njima trebaju likovi koji ce tamo da placu, da ih oni polivaju govnima, da ih mazu majonezom po glavi a oni, oni pokusavaju da ono malo sluha (sto im bog podari) unovce, jer sa tri velika odmora i dovoljnim uspehom u osnovnoj skoli nebi ni do portira SKC-a dogurali. To je "Survival" na koji niste spremni, jerbo neke stvari nebi trpeli. Nazalost, ovi bi, to je razlika! Ocu reci, neki bi da budu zvezde, ali ne po svaku cenu! A ovi "strucnjaci" bi po svaku cenu.

dexyco
01-11-2008, 02:15 AM
Kad spomenu mazanje majoneza na glavu, odmah se setih Milana Tarota... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Eto, inace dobar primer sta sve ljudi gledaju i cemu veruju, verujem da ni sam taj Milan nije imao blage do koje mere to moze da ide, nasao covek zanimaciju, a usput i zaradi koji dinar... Sto se teme tice, istina, u svakom slucaju, svako ima pravo na svoj izbor, i to na kraju krajeva treba postovati. To da li je taj njihov izbor ispravan ili neispravan - to nije moja stvar (:D), uglavnom mi je islo na nerve to sto se "strucnjaci" predstavljaju kao strucnjaci, a kvalitetni ljudi potiskuju kao "neprofesionalni". No, i ta "masa" je shvatila neke stvari, ali ocigledno ne dovoljno, a kad vec neke stvari ne mozes da menjas, bolje makar sacuvati zivce za neke druge koje mozes, tako da, moj izbor je cuvanje zivaca... :D Di bi mi samo bio kraj, da se prijavim za Zvezde Granda, lomim chashe uz Slinana Sakica i svake subote na splavu shljepkam guzice sponzorusa uz Eru Ojdanica, ali ne mooogu... :rotfl:

LACKY
01-11-2008, 02:26 AM
, a kvalitetni ljudi potiskuju kao "neprofesionalni". No, i ta "masa" je shvatila neke stvari, ali ocigledno ne dovoljno,:D Di bi mi samo bio kraj, da se prijavim za Zvezde Granda, lomim chashe uz Slinana Sakica i svake subote na splavu shljepkam guzice sponzorusa uz Eru Ojdanica, ali ne mooogu... :rotfl:

Ja sam u Aprilu slusao od kvalitetnih ljudi (mislim na ekonomiju) da ce na jesen doci do svetske ekonomske krize ako nebude pameti politicara da se na vreme reaguje(naravno nije je bilo). A kao drugo, "ali ne mogu" je sustina price. "Oni tamo" mogu, i to je njihov kvalitet. Da su ovaj svet vodili mudriji, daleko bi drukcije izgledao. Mozda jos uvek nebi otkrili tocak, ali bi mozda bili zadovoljniji. "?" <object width="425" height="344">
</param>
</param>
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/ReErqTtjkdE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> <object width="425" height="344">
</param>
</param>
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ps1u-5sB77g&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> <object width="425" height="344">
</param>
</param>
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/y5w2fRcIhW4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Vidite nam Adnana ljubi ga majka Ulfeta! <object width="425" height="344">
</param>
</param>
</param><embed src="http://www.youtube.com/v/sW43wQIoU5Y&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

dexyco
01-11-2008, 03:57 AM
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Sa ovim zadnjim je sve receno... Btw, i ja se nesto zaludeh sa ovim youtube-om, ova dva klipa su isto zanimljiva...

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WvvP0J_1JCY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WvvP0J_1JCY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Vrhunsko poredjenje

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JYmD4eVymvE&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JYmD4eVymvE&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> "Tuzna pesma na sto nacina svetom putuje", evo jednog od njih... :bounce2:

Ja sam u Aprilu slusao od kvalitetnih ljudi (mislim na ekonomiju) da ce na jesen doci do svetske ekonomske krize ako nebude pameti politicara da se na vreme reaguje(naravno nije je bilo). A kao drugo, "ali ne mogu" je sustina price. "Oni tamo" mogu, i to je njihov kvalitet. Da su ovaj svet vodili mudriji, daleko bi drukcije izgledao. Mozda jos uvek nebi otkrili tocak, ali bi mozda bili zadovoljniji. "?"
Eh, svet je na bolje uvek vukla nekolicina ljudi, dok su svi ostali ili klimali glavom ili ih ismejavali u pocetku, da bi nakon desetina, pa i stotina godina, poceli da ih velicaju... Danas da pitas nekog klinca sta je Ajnstajn pronasao - svako ce ti reci na prvom mestu "atomsku bombu", po cemu je DaVinci poznat - po Bona Lizi (:p) (doduse, sad ce pre da se vezu za DaVincijev kod), a to sto je covek sebe mnogo manje smatrao slikarem nego necim drugim, to je nesto drugo... :)

DaBear
13-11-2008, 11:39 AM
Ijaaaaoooooo! Pa ovo je komaaa!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dajte jos klipova...mislim klipana.:banghead: .ovaj..u soku sam !! hhkmm!! ha, ha..

LACKY
14-11-2008, 12:40 AM
Vidi se da zivis, tamo negde.:da: