PDA

View Full Version : 29524 radionica: what does this button do @ CK13 (Novi Sad) // 28.09

Lag
24-09-2008, 01:41 PM
http://img362.imageshack.us/img362/666/slagao2.jpg

alavuk
24-09-2008, 05:11 PM
potrudicu se da pomerim svoje lenjo dupe ukoliko ne navrnem do kuchke ko prosli put :]

Moritz
24-09-2008, 05:28 PM
Nateracemo i kuchku da dodje :wink:

lesha
24-09-2008, 05:37 PM
e jbg, da je bar dan kasnije..

Lag
24-09-2008, 08:00 PM
da je dan kasnije niko ne bi doshao jer je nedelja i ljudi imaju obaveze :)
bice opet, nemash brige.

lesha
24-09-2008, 08:11 PM
mada se mozemo okupiti i ovako..
ako vam treba predavac, javite :D

Lag
24-09-2008, 10:13 PM
uvek nam treba josh ljudi koji su mudri
chucemo se

Coconut
24-09-2008, 10:50 PM
Ima da dodjnemo, bre :drums:

Lag
26-09-2008, 09:10 AM
super :)

Lag
28-09-2008, 10:41 PM
bilo je ovo kul, samo mi se chini da je bilo malo ofrlje. nismo ochekivali toliki odziv tj drugachije smo ovo zamishljali.
sledeci put ce verovatno biti tri stola (razdvojena po razlichitim delovima prostorije) sa begginer intermediate i advanced levelima, s tim shto cemo angazhovati nekog lokalca (tipa moritz) da na advancedu neshto drvi (spominjan je reaktor puno:)).

okachim slike sutra
hvala svima shto su bili

Everbeatz
28-09-2008, 11:17 PM
s tim shto cemo angazhovati nekog lokalca (tipa moritz) da na advancedu neshto drvi

:rotfl:

Moritz
28-09-2008, 11:19 PM
Podrzavam celu ideju samo bih imao jednu primedbicu.
Rec je o tome da ste potpuno zaobislil MIDI i pricali samo o sample based produkciji i progamiranju.
Nemam nista protiv toga, ali ako cete da workshop bude stvarno ozbiljan bez osnove MIDI porgramiranja cela stvar je malo semi pro....Po meni je nedopustivo da se neko bavi eletronikom a da nema pojma o MIDI-ju, a primetio sam dosta likova tamo koji su prilicno bledo gledali kada smo nesto palamudili oko MIDI-ja.
Ako treba pomoc vrlo radu cu da pomognem, ali prvo da se smisli koncept sta kako , ko i kada da ne bude malko zbrda zdola kao danas.

U svakom slucaju, da ponovim, podrzavam i pozdravljam celu akciju.

Moritz
28-09-2008, 11:20 PM
:rotfl:

Jeli bre ti, sta se tu podsmevas, a ?
Umesto sto si kafenisao bolje da si se pojavio :wink:

Lag
28-09-2008, 11:39 PM
Podrzavam celu ideju samo bih imao jednu primedbicu.
Rec je o tome da ste potpuno zaobislil MIDI i pricali samo o sample based produkciji i progamiranju.
Nemam nista protiv toga, ali ako cete da workshop bude stvarno ozbiljan bez osnove MIDI porgramiranja cela stvar je malo semi pro....Po meni je nedopustivo da se neko bavi eletronikom a da nema pojma o MIDI-ju, a primetio sam dosta likova tamo koji su prilicno bledo gledali kada smo nesto palamudili oko MIDI-ja.
Ako treba pomoc vrlo radu cu da pomognem, ali prvo da se smisli koncept sta kako , ko i kada da ne bude malko zbrda zdola kao danas.

U svakom slucaju, da ponovim, podrzavam i pozdravljam celu akciju.
proshli put kada smo organizovali nije bilo ni upola ovoliko ljudi, tako da je oko svakog "predavacha" u jednom trenutku bilo max troje ljudi i onda se tu lepo ispricha sve shto treba. takodje, proshli put kada smo rekli "ajde koga shta od kojih programa zanima - pridjite" ljudi su reagovali. sada su samo nastavili da sede, a kada ljudi nastave tako da sede deshavaju se dve stvari: 1. pojavljuje se "uchionica" efekat shto znachi da kada nekome neshto nije jasno, a predavach pita "jel nekome nije jasno?" taj neko nece reci "meni" jer ga je stid 2. ne znamo shta da predajemo tachno jer smo plemeniti (chitaj: alavi) pa hocemo da pokrijemo i one koji neshto znaju i koji nishta ne znaju. ako prichamo advanced stvari - pochetnici ce se smoriti. ako prichamo pochetnichke stvari - advanced useri ce se smoriti. iako je zbdra zdola kapiram da smo odradili neki kompromis gde su i pochetnici skontali neke stvari, a i advanced useri. ipak, to nije dovoljno. zato kazhem za sledeci put bice 3 lvl-a pa ko dodje nek odabere gde ce da sedne i pricha se odgovarajuci nivo.

problem sa nekim konkretnim predavanjem o bilo chemu je shto su ovo novosadjani, a novosadjani su inertni. da bi nekome objasnio midi morash da sednesh i prichash lapo sata. mi smo za proshlu radionicu najavili predavanje i gomila ljudi koja je htela da dodje nije doshla jer ih je mrzelo da krenu na vreme a posle su bili u fazonu "jao propustio sam predavanje - sad ionako nishta necu razumeti)

mislim, fora sa ovim radionicama nije da sednemo i da odjednom nauchimo ljude svemu. fora je da se nadjemo, da prichamo o stvarima, da se ljudi interesuju i da poneshto novo i kuci odnesu. meni je recimo totalni fejl shto ja danas nishta novo nisam nauchio. a to shto si ti nekome pomenuo midi a on se pretvorio u upitnik - to je isto super. neko ce mu opet pomenuti midi i on ce se dovoljno zainteresovati da ce i sam izguglati.

Everbeatz
28-09-2008, 11:57 PM
Jeli bre ti, sta se tu podsmevas, a ?
Umesto sto si kafenisao bolje da si se pojavio :wink:

Osh da drvis tamo nesto?:) ako oces ja dolazim sledeci put

Lag
28-09-2008, 11:58 PM
kakvi su ovo pozivi na izlive nezhnosti..

"jao ako hocesh da dodjem - doci cu"
"jao dodji"
"jao dolazim onda" :)

Everbeatz
29-09-2008, 12:01 AM
pa ti ne znas da je ovo gay forum - pitaj kejkza:rotfl:

Lag
29-09-2008, 12:02 AM
:ups:

silicon science
29-09-2008, 12:05 AM
pa ti ne znas da je ovo gay forum - pitaj kejkza:rotfl:

I mene isto:wink:

Lag
29-09-2008, 12:07 AM
ti nisi gej - tebi se svideo shadwell!

silicon science
29-09-2008, 12:10 AM
ti nisi gej - tebi se svideo shadwell!

Eee, i Kejkzu se svidza Sepultura pa ti vidi. Nije ti to danas vise merilo, sve se izokrenulo

Everbeatz
29-09-2008, 12:12 AM
ti si vec izvezban sa stilistima:D

silicon science
29-09-2008, 12:14 AM
ti si vec izvezban sa stilistima:D

Jes vala, slusha se tu svashta... Smejte se vi, jednog dana bicu i ja STILISTA, kreator koji ne kreira, producent koji ne producira:rotfl:

Everbeatz
29-09-2008, 12:15 AM
to me vec podseca na ZEN matori:D

silicon science
29-09-2008, 12:21 AM
to me vec podseca na ZEN matori:D

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Moritz
29-09-2008, 12:50 AM
Ne, Silicon science je sada u Jin Jang fazi zivota kada crno postaje belo i obrnuto...tako da ovi gay ispadi su experiment...tzv druga mladost u cilju istrazivanja svojih dubina i kolicine kreativnosti unutrasnjeg univerzuma.....:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Everbeatz
29-09-2008, 12:57 AM
i naravno - preobrazenje istog u licni muzicki izrazaj:rotfl:

auuu, ako sad ne popiz**i:D

Mika Technika
29-09-2008, 05:51 PM
bilo je bas kuliska :)

bas sam se prijatno iznenadio kad sam video poznate mi ljude :) i upoznao nove :) koji sam upoznavach :))))))))))))))))

Lag
29-09-2008, 07:56 PM
mika upoznavach!

evo chak i dve slike!

negde na sredini
http://img88.imageshack.us/img88/1834/dscn2638qb1.jpg

pred kraj radionice
http://img300.imageshack.us/img300/381/dscn2645yx2.jpg

pochetak nismo uslikali, mada je snimljen i ici ce prilog na panoniji o radionici. utorak ili sreda, ne znam tachno kad. okachicu tachno vreme i dan kad saznam