PDA

View Full Version : Pederasti 007

idekius
22-09-2008, 07:18 PM
Sjebase i James Bonda! Uzas!!!! :banghead::banghead::banghead:
Ne vozi vise Aston Martin nego BMW (dobro je da nije Fiat Punto sa euro 3 motorom, ako se ono uopste moze nazvati motor), nema vise legendarne rechenice "My name is Bond, James Bond", jer je smatraju zastarelom, a u duhu ovih pederastih tripova zdravog zivota, vise ne pije martini, vec coca-colu zero :banghead::banghead::banghead:

Svetogrdje!!! :mad:

Ko ce da voli takvog Jamesa?
Jos od 60-ih godina James Bond uziva tone alkohola, vozi automobile koji trose 25l na 100, kreshe sexy lepotice i predstavlja se sa "My name is Bond, James Bond"!!!

Takav treba i da ostane i hocemo svog starog Bonda natrag! :da:

http://www.mtsmondo.com/entertainment/movies/text.php?vest=110267

Nema više "My name is Bond, James Bond" <table width="340" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> Ponedeljak, 22. septembar 2008. 15:46 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Ni tajni agent 007 Džejms Bond neće više biti kao što je bio! U novom filmu Danijel Krejg više neće da vozi Aston Martin, neće naručivati martini, a neće se ni predstavljati kako smo navikli!

Posle šoka kojeg su producenti priredili ljubitelje tajnog agenta 007 saopštavajući da više neće da pije martini nego koka-kolu zero, i da će umesto Aston Martina da vozi BMW, usledio je novi, težak udarac - u filmu "Zrno utehe" nema legendarne rečenice: "My name is Bond, James Bond" (zovem se Bond, Džejms Bond)!

Producenti smatraju da je ta rečenica staromodna za modernog agenta.

"U scenariju su stajale rečenice 'Bond, James Bond'. Na nekoliko mesta smo to i snimili, ali nije funkcionisalo kako smo se nadali. Mislio sam da bi to trebalo da izbacimo, a producenti su se složili. Složio se i Danijel Krejg. Treba biti otvoren kad je Džejms Bond u pitanju. Nekim stvarima uvek možete da se vratite kasnije", rekao je reditelj Mark Foster.

A činilo se da su osim agenta 007 besmrtnije čuvene replike, poput: "My name is Bond..." i naručivanje pića: "martini, shaken, not stirred".

Ali, to nije sve. Iz novog filma izbačene su i čuvene spravice kojima se Bond izvlačio iz svih neprijatnih situacija, nema više čuvenog Kjua (Q), kao ni Mis Manipeni.

(MONDO)

silicon science
22-09-2008, 07:29 PM
Dzejms Bonda ne gledam odkad je Rodzer Mur prestao da ga glumi:( :(
Konacno su uspeli da razje*u i to malo sto je krasilo 007 filmove, pa cak mi je i taj Pirs Brosnan bio pomalo simpatichan ajd, al ovo posle je bljak:banghead: :banghead: :banghead: Totalno bezidejni filmovi, pricha sa buvljaka (mada se tamo chuju i zanimljive priche), specijalni efekti ludilo, glumci koji glume Bonda sve manje harizmatichni, grozno...

awacs
22-09-2008, 07:38 PM
Nema vi?e "My name is Bond, James Bond"

Ne bih smeo da se zakunem, ali mislim da je jo? u "Pierce Brosnan" fazi bilo nagove?taja toga. Koliko se sećam, bila je scena kada Rusi krenu da ga klepaju po glavi tokom istrage, pa on ka?e: "My name is Bond...", ali mu "zlikovci" ne dozvole da zavr?i repliku...

Ma, nema veze, i Tony Blair je svojevremeno re?io da se vozi u BMW-u, pa se vratio u Jaguara XJ i selio se iz 10 Downing Street u 11 Downing Street, stvari se menjaju :wink:. Ipak, dogod Bajaga ne bude poku?ao da peva u falsetu mislim da će svemir biti pod kontrolom 8-)

idekius
22-09-2008, 09:53 PM
Ipak, dogod Bajaga ne bude poku?ao da peva u falsetu mislim da će svemir biti pod kontrolom 8-)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Roger Moore je bio odlichan Bond! Po meni prvi iza Sean Connery-ja, koji je definitivno bio najbolji i to je tvarno imalo smeka... uvek je bilo preterivanja, ali to su stvari koje smo samo Bondu oprastali. Glupo bi bilo ocekivati da film o 007 bude realan.

Ali ovog Bonda - balavca - anti alkoholicara definitivno necu moci da smislim :twisted:

**bes macho lika sa Coca-Colom u ruci :grize:
Kad bolje razmislim, mozda bi mi preostali macho man tipovi tebalo da organizujemo protest :da::D

Danny Lou
23-09-2008, 09:38 AM
ma daj... pederluk sve preuzeo.. :mad::mad:

kejkz
23-09-2008, 10:12 AM
sta vi imate protiv nas pedera?

Oggy
23-09-2008, 10:24 AM
**bes macho lika sa Coca-Colom u ruci :grize:
A cak ni Koka Kola nije prava, nego "Zero" smrdljivi... :)

STUDIOTON
23-09-2008, 10:39 AM
(dobro je da nije Fiat Punto sa euro 3 motorom, ako se ono uopste moze nazvati motor)

pazi sta pricas :rafal:

idekius
23-09-2008, 10:40 AM
pazi sta pricas :rafal:

Ups! Zaboravih na Srpske verzije James Bonda u Puntu, u vidu tebe i Shimeta :D:ups::D

silicon science
23-09-2008, 11:31 AM
sta vi imate protiv nas pedera?

Utoku :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oggy
23-09-2008, 11:43 AM
Ups! Zaboravih na Srpske verzije James Bonda u Puntu, u vidu tebe i Shimeta :D:ups::D

Shime se ponovio? :)

idekius
23-09-2008, 11:45 AM
Shime se ponovio? :)

Jashta! Iz rockera preshao u dizelashe :)

idekius
23-09-2008, 11:46 AM
Utoku :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Municija je skupa! Bolje je koristiti nacionalni instrument... "bejzbolku" :)

Heh... nemam ja nista protiv, neka rade sta rade, mada mislim da treba da se zna sta chemu sluzi i sta u sta ide, a sta ne. Neam nista protiv dok ne izadju na ulice da prave parade. Ruzno... A oprasta se od strane zakona samo zato sto su to sto jesu!

Pa zamislite kako bi izgledalo da se na ulici pojave heteroseksualci sa parolama "Mi karamo ribe" :) To bi svako osudio i digla bi se frka i po. A ovima se gleda kroz prste, umesto da takve skupove zabrane...

kejkz
23-09-2008, 12:08 PM
Sta fali da se okupljanju pedera i lezbejki? Kad mogu da se okupljaju ratni veterani (i oni koji bi to voleli postati, ako im uspe), borci za zastitu zivotne sredine i ostalih zverova, simpatizeri politickih stranaka i pokreta (razlicitih profila), zasto se i mi pederi ne bi mogli okupljati? To sto se nase okupljanje odredjenim kategorijama stanovnistva ne svidja, te predstavlja udar na njihovu licnost i moral, to je pre svega njihov problem, a u razloge zasto je to tako ne bih ulazio. To je sloboda okupljanja, jednaka za sve... ili bi bar trebala biti ;)

E a sad bez sve sale, ne salim se oko ovoga, svako moze da radi sta hoce, i da to pokazuje bez bojazni da ga neka rulja zbog toga linchuje. Kome se ne svidja, ne mora da gleda, niti da ucestvuje.

A da je Dzejms Bond oduvek bio peder koji se krio iza lepih zenskih i dobrih kola, to se tek sada pokazuje :p

redroom
23-09-2008, 12:12 PM
he, he, vidim da ste svi za mir i toleranciju u svijetu :)
a sta ako ti sin dodje jednog dana i kaze: "tata, ja sam gej!"
oces ga odma bejzbolkom po glavi :rotfl::rotfl:

Municija je skupa! Bolje je koristiti nacionalni instrument... "bejzbolku" :)

Heh... nemam ja nista protiv, neka rade sta rade, mada mislim da treba da se zna sta chemu sluzi i sta u sta ide, a sta ne. Neam nista protiv dok ne izadju na ulice da prave parade. Ruzno... A oprasta se od strane zakona samo zato sto su to sto jesu!

Pa zamislite kako bi izgledalo da se na ulici pojave heteroseksualci sa parolama "Mi karamo ribe" :) To bi svako osudio i digla bi se frka i po. A ovima se gleda kroz prste, umesto da takve skupove zabrane...

Moritz
23-09-2008, 12:25 PM
To sa gej paradama u Srbiji mi je kao da udjes medvedu u jazbinu dok spava i onda ga otkines nogom u glavu i kazes sve je ok medo samo ti spavaj.

Ma budi i marsovac zabole me , dokle god si ok i gledas svoja posla sve je super.

Lepo kaze narod " Zbog cega je glvic roza boje?...zato sto je za devojcice! " :grin:

P.S. ali ovo sto uradise jadnom 007 je svetogrdje ...dokle vise skrnavljenja !!?

idekius
23-09-2008, 12:27 PM
Sta fali da se okupljanju pedera i lezbejki? Kad mogu da se okupljaju ratni veterani (i oni koji bi to voleli postati, ako im uspe), borci za zastitu zivotne sredine i ostalih zverova, simpatizeri politickih stranaka i pokreta (razlicitih profila), zasto se i mi pederi ne bi mogli okupljati? To sto se nase okupljanje odredjenim kategorijama stanovnistva ne svidja, te predstavlja udar na njihovu licnost i moral, to je pre svega njihov problem, a u razloge zasto je to tako ne bih ulazio. To je sloboda okupljanja, jednaka za sve... ili bi bar trebala biti ;)

E a sad bez sve sale, ne salim se oko ovoga, svako moze da radi sta hoce, i da to pokazuje bez bojazni da ga neka rulja zbog toga linchuje. Kome se ne svidja, ne mora da gleda, niti da ucestvuje.

A da je Dzejms Bond oduvek bio peder koji se krio iza lepih zenskih i dobrih kola, to se tek sada pokazuje :p

Fali... ja nemam jos uvek dete, ali da ga imam, ne bih voleo da mu na ulici objasnjavam da te cike prave paradu koja propagira ono sto on sutra ne bi trebalo da radi. I onako deci treba objasnjavati previse stvari i moliti Boga da ih ne privuche neka od trenutno vrlo dostupnih i neprikrivenih stranputica (nazalost), pa jos fali i ovo.
Uostalom, koji je razlog njihovih okupljanja? Niko ih ne dira i niko im zakonski ne brani da rade to sto rade. U cemu je fora? Propagiranje i shirenje homoseksualnosti? E pa tako nesto stvarno treba spreciti.

Niko ne moze da me ubedi u to da je homoseksualnost prirodna pojava, da to nije izopacheno i da to treba propagirati.
Ako svi imaju prava na okupljanje, daj onda da dozvolimo i okupljanja korisnika teskih droga. Po zakonu je konzumiranje dozvoljeno i niko nije uhapsen zato sto je korisnik, dok je stavljanje u promet zabranjeno. Dakle, takodje imaju prava da naprave svoju narko paradu. E... jos stvarno fali i to da krene da se desava... ne znam gde to ide ovaj svet i kome ce to da ostane, ako se tako radi.

silicon science
23-09-2008, 01:02 PM
@ Idekius -Slazem se milijardu%.A naj vise me nerviraju te proevropske teznje tipa gej paradiranja, navodno nas nece primiti u zajednicu dok ne legalizujemo homoseksualnost... Ljudi, prvo sredite zivotni standard, zaposlite ljude, sredite puteve i bolnice, pa tek onda donosite evropske zakone i paradirajte ulicama sa prsticem u guzici...

Max
23-09-2008, 03:28 PM
Lepo kaze narod " Zbog cega je glvic roza boje?...zato sto je za devojcice! " :grin:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: .... ha ha ha ha .... popravio si mi dan !!! :rotfl:

HeatMan
23-09-2008, 05:06 PM
preterujete.. svet trazi realnije shpijunske filmove.. a najlakshe je napraviti tako neshto pod imenom koje se vec prodaje..

kad su vec iz temelja promenili bonda, shto ne bi i izbacili te lajnove? mene su recimo smorili.. a klinac sam.. dobro, jesam odgledao sve bondove po vishe puta, al opet.. meni je poslednji bond mnogo bolji od svih predhodnika.. onaj sa pirsom mi je blagi uzas.. gde je vec vozio bmw-a, s tim shto su ga posle minut voznje presekli na 3 dela.. :?

bolji mi je poslednji od svih pre njega, ali realno nema ni on veze sa ovim pre njega..

isto tako mi je poslednji betmen bolji od svih predhodnika, al ni on nema veze sa njima.. tj predposlednji.. nisam gledao ovaj shto je skoro izashao..

ako me kapirate..

Danny Lou
23-09-2008, 05:13 PM
ma mozemo mi biti liberalni do kraja a opet smo siromasna zemlja! (zemlje)

silicon science
23-09-2008, 05:18 PM
ma mozemo mi biti liberalni do kraja a opet smo siromasna zemlja! (zemlje)

Istina. Zamljacivanje oko totalno marginalnih stvari, mosh misliti, prava gejeva u ex Yu zemljama :banghead: :banghead: :banghead:

idekius
23-09-2008, 05:24 PM
Istina. Zamljacivanje oko totalno marginalnih stvari, mosh misliti, prava gejeva u ex Yu zemljama :banghead: :banghead: :banghead:

Aaaa... pa mi imamo specifican put u Jevropu! Prvo usvaamo najgrdje stvari iz nje, a one dobre cemo valjda kasnije, ako ih ikada usvojimo :D

alavuk
23-09-2008, 05:53 PM
ako ikada i udjemo !

btw koka kola i bmw debelo iskesirali za film pa su mogli da postave uslove ... inace dabogda crk'o denijel krejg od koka kole zero koja je i inace smrtnosna tj previse kancerogena da bi se konzumirala ... cudi me niste opljuvali po timoti daltonu(daltonisti) ...

http://www.imdb.com/name/nm0001096/

Oggy
23-09-2008, 06:10 PM
U cemu je fora? Propagiranje i shirenje homoseksualnosti? E pa tako nesto stvarno treba spreciti.

To je otprilike isto kao da propagiras prednosti tuberkoloze, aidsa, variole vere... Bolest ko bolest...
Nisam za to da se bolesni "ubijaju" zato sto su bolesni (svakako im treba obezbediti adekvatno lecenje), ali nisam takodje ni za to da samom tom cinjenicom dobiju "odresene ruke" da te zajase (i figurativno i bukvalno... :D ) :)
Homoseksualnost je podjednako pitanje i trenda i genetike, u svakom slucaju realnost. Slazem se da treba da dobije svoje mesto, ali ne u drustvenom zivotu kao validan obrazac ponasanja, vec u udzbenicima medicine. Jedino se tako moze pomoci ljudima koji su bolesni.

A to ko, sta i gde mece, me savrseno ne zanima ni u slucaju heterosexualaca, a ni u gorepomenutom slucaju. Neka radi ko sta hoce, samo da ne dize revoluciju zbog toga... :)

Everbeatz
23-09-2008, 06:42 PM
Slazem se da treba da dobije svoje mesto, ali ne u drustvenom zivotu kao validan obrazac ponasanja, vec u udzbenicima medicine. Jedino se tako moze pomoci ljudima koji su bolesni.

Zvanicno, po medicini to se vise ne smatra za bolest kao nekad..lobiranje je cudo

Oggy
23-09-2008, 06:47 PM
Pa onda jedino preostaje donosenje zakona po kome cemo svi morati "da ga primimo" dva puta nedeljno da ne bi povredjivali njihova suptilna osecanja i potrebe... :)

Oggy
23-09-2008, 06:48 PM
I zasto ovaj "Rumski" skin nije ruzicast?! :D

lesha
23-09-2008, 07:27 PM
I zasto ovaj "Rumski" skin nije ruzicast?! :D

rumski nije za devojcice

HeatMan
23-09-2008, 07:37 PM
ochigledno beshe dana kada isteraste anitu.. :)

"7"
23-09-2008, 07:42 PM
Zvanicno, po medicini to se vise ne smatra za bolest kao nekad..lobiranje je cudo

Pa generalno to i nije bolest vec greska prirode, kao sto se rode ljudi sa 9 ili 11 prstiju ili bez ruku i sl. dnk se malo zabrojao pa napravio musko telo a zenske hormone i obrnuto... i nema leka... jer zamislite da ima lek koji kad popijete vise ne volite zene nego muskarce :banghead: :da: :D ...
... inace ja nikad nisam cuo konkretno sta oni hoce:confused: ... sve kao dobijaju otkaz ako se sazna da su gej i sl. a to nema veze s mozgom jer oni bar mogu da precute sta rade a sta cemo sa ruznim i debelim ljudima :da: oni ne mogu da precute... pa ajmo na ulice za prava debelih i ruznih 8-) :D
... a one protuve sto predlazu i prihvataju da gej parovi stupaju u brak i jos gore usvajaju decu:shock: :confused: :banghead: ... zbog takvih bih uveo smrtnu kaznu... debili, nisu ucili biologiju u skoli :mad: :banghead:

Everbeatz
23-09-2008, 07:47 PM
Pa onda jedino preostaje donosenje zakona po kome cemo svi morati "da ga primimo" dva puta nedeljno da ne bi povredjivali njihova suptilna osecanja i potrebe... :)

Cuti, samo im dajes ideje:D

HeatMan
23-09-2008, 07:52 PM
da, da.. to nije bolest, a pedofilija jeste?

ajte molimte.. :) ni pedofili ne piju neke tabletice, nego idu kod psihijatra..

po nekom psiholoshkom istrazivanju, pederalije potichu josh od malih nogu.. i povezuju to sa analnim dobom.. zaboravio sam vec sve te definicije, al postoje analno oralno i josh neko doba odrastanja.. oralno spada u dojenje, analno u fekalisanje itd..

i sad po nechijoj teoriji, zaboravih chijoj, a necu da lupim frojdovoj.. pederi su uglavnom u tom analnom dobu odrastanja, imali problema sa stolicom.. uglavnom tvrda stolica koju kad izbace iz sebe, osecaju neizmerno zadovoljstvo.. kasnije pri odrastanju nisu bili dovoljno u zenskom drushtvu, i nisu imali normalno detinjstvo.. ali koren problema pochinje u tom analnom dobu..

sad, meni to logichno zvuchi, al sve jedno.. i to se moze izlechiti.. ama i nema ni potrebe... ne diraju oni nas, ne diramo mi njih.. ustvari, postoje trenutci kada im neshto prsne u mozgu pa naprave gej paradu, iz nepoznatih razloga, i pochnu da salecu heteroseksualce kao npr mene..

u oba sluchaja dobiju batine..

alavuk
23-09-2008, 08:10 PM
eh sa 007 odosmo na gejeve ...

Oggy
23-09-2008, 08:10 PM
... a one protuve sto predlazu i prihvataju da gej parovi stupaju u brak i jos gore usvajaju decu:shock: :confused: :banghead: ... zbog takvih bih uveo smrtnu kaznu... debili, nisu ucili biologiju u skoli :mad: :banghead:

Ja nisam protivan tome da homoseksualci imaju decu.
Kada budu uspeli da ih jedno drugome naprave, neka ih do mile volje... :)

idekius
23-09-2008, 08:26 PM

Bljak!!! Ne samo da ih usvajaju, vec ce izgleda moci i da ih i radjaju :kipuceljut: :banghead::banghead::banghead:

"Njujork -- Amerikanac Tomas Biti prvi je muškarac u istoriji čovečanstva koji je rodio dete, izvestili su mediji.
Tomas Biti (34), poznatiji kao "muškarac u blagoslovenom stanju", rodio je zdravu devojčicu u nedelju u porodilištu u gradiću Bend, u američkoj saveznoj državi Oregon. "Jedino po čemu se razlikujem jeste to što ne mogu da dojim bebu, ali mnoge majke to ne mogu", rekao je on.
Biti je rođen kao žena po imenu Trejsi Lagondino, ali je hirurškom intervencijom promenio pol. Već godinama je u braku sa Nensi.
Pošto se njegova supruga pre nekoliko godina podvrgla histerektomiji i ne može da ima decu, Biti, koji je zadržao ženske reproduktivne organe, rešio je problem tako što je odlučio da on ostane u drugom stanju putem veštačke oplodnje.
"Biću otac mojoj kćerki, a Nensi će joj biti majka. Bićemo porodica", kazao je tada Biti. "

To su teski dusevni poremecaji.. po meni, a uopste nisam neliberalan tip! Zao mi je sto to kazem i znam kako to zvuchi... ALI!!!!... STRELJAO BI IH ZA TAKVE STVARI!!!! Pocev od lekara i naucnika koji tako nesto omogucavaju!

Umobolno... morbidno... uvrnuto... , ati Oggy ne reci dvaput za to pravljenje dece medju pederima, jer (kao sto vidis) kako je pocelo, jos ce stvarno u blizoj buducnosti i toga da bude :(

A sto se usvajanja tice, mogu da zamislim kako ce samo da izgleda vaspitanje te dece :( :

"Jaaaaaooo... bas je sladak.. tatin mali pederchic.."

:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Everbeatz
23-09-2008, 08:26 PM
eh sa 007 odosmo na gejeve ...
pa naslov treda i objedinjuje pomenute:)

Oggy
23-09-2008, 08:35 PM
Ali je ta rodjena kao zensko... :)
Sumnjam da ce u skorije vreme doakati genetici, pa napraviti muskarce sposobnim za tako nesto... :)

idekius
23-09-2008, 08:44 PM
Ali je ta rodjena kao zensko... :)
Sumnjam da ce u skorije vreme doakati genetici, pa napraviti muskarce sposobnim za tako nesto... :)

... priroda (ili neko drugi) je sve lepo smislila i sve se fenomenalno pasuje u delic milimetra, kao muska banana u zensku i to Neutrik! Pritom i dihtuje, a resen je i system podmazivanja zarad smanjenja trenja, hidraulichni system (koji doduse u poznijim godinama ume da zakaze, a nekima hidraulika rikne i ranije :( :confused: )... :) i sad su se tu nasli neki izopacheni likovi da i to rade naopako i remete taj savrseni mehanizam :rolleyes:

Ko je gledao film "Dogma" u kom Alanis Morissette igra ulogu Boga, dobro zna da cak i face koje ljudi slazu prilikom vodjenja ljubavi nisu slucajno tu, vec da su to ovi sa neba smislili da bi se smejali posmatrajuci ih :D

alavuk
23-09-2008, 08:47 PM
deki ti si a i ostali zaboravili na film junior sa svarcijem i denijem de vitom :S :shock:

Oggy
23-09-2008, 08:52 PM
Ko je gledao film "Dogma" u kom Alanis Morissette igra ulogu Boga, dobro zna da cak i face koje ljudi slazu prilikom vodjenja ljubavi nisu slucajno tu, vec da su to ovi sa neba smislili da bi se smejali posmatrajuci ih :D

Kako je to jak film!!!! :)

Danny Lou
24-09-2008, 09:06 AM

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl:

manijak, manijak ne moze biti svak!

silicon science
24-09-2008, 11:02 AM
E moj Gandalfe:banghead: :banghead: :banghead:

http://www.mailonsunday.co.uk/tvshowbiz/article-1060731/Sir-Ian-McKellen-tours-schools-tell-children-gay-OK.html

DADDY Z
24-09-2008, 11:52 AM
..
Ma budi i marsovac zabole me , dokle god si ok i gledas svoja posla sve je super...

Mi marsovci inače ćutimo,krijemo se i gledamo svoja posla...ima nekih teorija da postojimo ali se sve uglavnom zataška...zamisli kad bi nas provalili ovde u Srbiju :D ...kuku lele majko !!!

...
po nekom psiholoshkom istrazivanju, pederalije potichu josh od malih nogu.. i povezuju to sa analnim dobom.. zaboravio sam vec sve te definicije, al postoje analno oralno i josh neko doba odrastanja.. oralno spada u dojenje, analno u fekalisanje itd..

i sad po nechijoj teoriji, zaboravih chijoj, a necu da lupim frojdovoj..

Pa jeste Frojdova teorija..

"7"
24-09-2008, 11:57 AM
Mi marsovci inače ćutimo,krijemo se i gledamo svoja posla...ima nekih teorija da postojimo ali se sve uglavnom zata?ka...zamisli kad bi nas provalili ovde u Srbiju :D ...kuku lele majko !!!

Samo treba te vase marsovke da se paze od ICE-T-a... kako ono rece "If you're from Mars and you got a pussy - we will fu*k you..." :rotfl: :da: :D

filip
24-09-2008, 12:55 PM
kad smo vec kog gayeva, i kad se vec razjasnjavamo koliko je to pogresno i odvratno (u ovu grupu spadam i ja), ruku na srce, koliko vas voli da se "zadrzi" na kanalima gde se neke dve plavuse oblizuju - jel sada GAY nije toliko gadno?! Kladim se da bi vecina ovde uzivala da gleda ovo live!

Ne volim tu pricu "nije isto - 2 ribe kao sto su 2 tipa"

Dobro kazu: "God created Adam and Eve, not Adam and STEVE!"

kejkz
24-09-2008, 01:56 PM
Kakve muskarcine, skroz sam se napalio pored svih vas! Moracu manje dolaziti na forum, mozda vas zarazim, a preko vas i vasu decu, zene, babe... mozda predje i na kucne ljubimce! :rotfl:

HeatMan
24-09-2008, 04:17 PM
Mi marsovci inače ćutimo,krijemo se i gledamo svoja posla...ima nekih teorija da postojimo ali se sve uglavnom zataška...zamisli kad bi nas provalili ovde u Srbiju :D ...kuku lele majko !!!

Pa jeste Frojdova teorija..

kul, nisam hteo da ispadnem glup u drushtvu... to sam chitao davno...

kad smo vec kog gayeva, i kad se vec razjasnjavamo koliko je to pogresno i odvratno (u ovu grupu spadam i ja), ruku na srce, koliko vas voli da se "zadrzi" na kanalima gde se neke dve plavuse oblizuju - jel sada GAY nije toliko gadno?! Kladim se da bi vecina ovde uzivala da gleda ovo live!

Ne volim tu pricu "nije isto - 2 ribe kao sto su 2 tipa"

Dobro kazu: "God created Adam and Eve, not Adam and STEVE!"

ma pazi, nemam nikakvih problema sa gejevima.. kad ih vidim ovako na ulici kako se drze za ruchice, samo cu ih najverovatnije prokomentarisati jbg.. osim ako se ne hvataju bash na sred pune autobuske stanice.. to je vec nepristojno, isto tako cu da reagujem i na obichan hetero par.. staromodan sam jbg, ne mosh bash da vatash ribu i lizesh joj khm.. grudi na sred stanice.. lezbejke kad vidim, isto tako sam ravnodushan.. erotske filmove sa njima.. hmm mogu da gledam samo ako su obe prelepe i ako ima akcije.. jer me uglavnom jako smara kad snimaju lika pola sata, nije mi filing.. :)

da ih vidim ovako u klubu, pozvao bi ih do mene.. :)

da im pokazem ipak da lezbo ipak nije prava stvar..

kako sam odvratan mushkarac.

idekius
24-09-2008, 04:58 PM
Kakve muskarcine, skroz sam se napalio pored svih vas! Moracu manje dolaziti na forum, mozda vas zarazim, a preko vas i vasu decu, zene, babe... mozda predje i na kucne ljubimce! :rotfl:

Poznato je da su veliki muzichari nastrani, pa i ti :)

Secam se kada se pisalo po novinama kajo je zena ulovila u krevetu David Bowie-a i Mick Jagger-a i mislim da je red da i kod nas pocne da se deava tao nesto :) Najromanticnije mi deluje slika kako riba upada u sobu i zatiche zagrljene u krevetu u obliku srca Studiotonca i Oggy-ja :rotfl::rotfl::rotfl:

Moritz
24-09-2008, 04:59 PM
Poznato je da su veliki muzichari nastrani, pa i ti :)

Secam se kada se pisalo po novinama kajo je zena ulovila u krevetu David Bowie-a i Mick Jagger-a i mislim da je red da i kod nas pocne da se deava tao nesto :) Najromanticnije mi deluje slika kako riba upada u sobu i zatiche zagrljene u krevetu u obliku srca Studiotonca i Oggy-ja :rotfl::rotfl::rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ...raj za oci

alavuk
24-09-2008, 05:03 PM
idekiuse manje posecuj sa dzegerom kit kat klub u berlinu :P