PDA

View Full Version : Audiophile2496 problem

Blaze
17-08-2008, 08:07 PM
Pozdrav!
Ovako,imam Rode NT-2,koji preko Behringer mic 2200 pre-ampa ide u ulaz Audiophile 2496,izlaz iz audiophile ide u pojacalo..Moj problem je sledeci : kada pevac snima,ne cuje svoj glas u slusalicama...Probao sam sve moguce kombinacije u mixeru i routeru ali opet isto,ne cujem signal iz mikrofona u zvucnicima/slusalicama...Celu stvar mi je zakomplikovao jedan moj prijatelj takodje vlasnik pomenute kartice koji tvrdi da na ovaj nacin ne mogu nikako da dobijem da cujem mikrofon,vec da mi treba i mixer,pa ukratko ,da sve povezem na taj mixer i tada ce da radi....Moje pitanje je da li je zaista ovo potrebno ili postoji nacin da resim ovaj problem bez mixera??U attachmentu su slike mixera i routera...Hvala unapred

Maiv
17-08-2008, 08:44 PM
mozda ovo rjesava problem:

http://rumski.com/forum/showthread.php?t=17681

Blaze
17-08-2008, 09:44 PM
Eh da,snimam u Acidu....A u Nuendu kada stisnem monitor signal iz mikrofona kasni 2-3 sekunde....Da li postoji neko univerzalno resenje sa kojim bih mogao i u acidu da snimam??

alavuk
17-08-2008, 10:00 PM
mozda kad bi pojacao signal input 1/2 bi se desilo nesto + u acid-u moras da setujes in out ,a to sto ti kasni signal je do latencije tj buffersize u podesavanjima na karti

radsoul
18-08-2008, 10:42 AM
Ukljuci Direct monitoring i nece biti kasnjenja!