"7"
14-08-2008, 11:35 AM
... vec neko vreme mi povremeno zastane masina i prijavi (ne uvek) cpu overload... medjutim to su samo povremeni pikovi, inace masina radi dobro, pritom je to otprilike pocelo kad sam prikacio Firestudio pa sam mislio i da fw kontroler mozda pravi probleme... medjutim... i kad je Firestudio ugasen to se desava, a najzanimljivije i najcudnije je sto mi u Task manager-u pod procesima pokazuje Idle 98% a na Performance pod cpu usage pokazuje stalno izmedju 55 i 62%...:confused: ... nije mi jasno kako moze da bude zauzet 60% a Idle da bude 98%... i to kad se nista ne desava tj. kad nije startovan nijedan program, samo background servisi... :confused: ... ima li neko ideju sta moze da mu bude? da li moze da bude problem do Win-a? postoji li neki softver koji bi mi rekao sta mu vuce tih 60%, posto se u Task Manager-u to ne vidi?...
Pozz
p.s.: zaboravih... procesor je Intel C2Duo 6550, ploca je Gygabite GA-P35-DS3 a memorija je Geil Black Dragon 2x1Gb... inace skoro sam skontao da mi je pripao primerak procesora koji ne moze da se overklokuje :banghead: :banghead: :banghead:
Pozz
p.s.: zaboravih... procesor je Intel C2Duo 6550, ploca je Gygabite GA-P35-DS3 a memorija je Geil Black Dragon 2x1Gb... inace skoro sam skontao da mi je pripao primerak procesora koji ne moze da se overklokuje :banghead: :banghead: :banghead: