Log in

View Full Version : Olimpijska himna Srbije

idekius
01-08-2008, 06:23 PM
Jel? cuo nekada neko ista neukusnije, a Boga mi i smesnije? :)

Danny Lou
01-08-2008, 06:28 PM
ima li negdje link?

idekius
01-08-2008, 06:32 PM
http://www.youtube.com/watch?v=4FdXPc4z9t8

HeatMan
01-08-2008, 06:32 PM
ja nisam nishta.. shto je najgore narodu se svidja... :?

idekius
01-08-2008, 06:39 PM
ja nisam nishta.. shto je najgore narodu se svidja... :?

Mislim da Arthur, ako se ne varam, bese nekada rekao u vezi ko zna chega da je 1933 vecina bila za Hitlera, da je vecina glasala za Slobu pocetkom 90-ih... toliko o tome kako je vecina "u pravu".

Mene je kao Srbina sramota kad cujem da nas predstavlja ovakva turbo-bljuzgetina. Kompozitoru i aranzeru skidam kapu na neukusu... ovo bas trebas da se potrudis, pa da budes ovoliki ljakse :) Nije ni to lako :wink:

HeatMan
01-08-2008, 06:43 PM
ma kaki.. ovo je verovatno bila fora, poshto cemo ispushiti u japanu, aj kao da damo max 200 eura da se snimi...

gru je trebalo da snima, al je ipak doshao kod mene.. :)

idekius
01-08-2008, 06:48 PM
...poshto cemo ispushiti u japanu...

:rotfl::rotfl::rotfl: U Kini, poznavaoche sporta :D
Ma da... isti k... ... do Pekinga, do Tokija... :grin:

Francuz
01-08-2008, 07:22 PM
Slazem se sa vama u potpunosti sto se tice pesme. mada moram reci i cinjenicu do kod nas vlada ogromna kriza autorskih pesama rock-a i ostalih
proteranih pesama sa nasih prostora. Mada su sami autori krivi sto su lenji jer dobra pesma ce se probiti pored sunda i ostalih azdaja . To je moje licno misljenje .:banghead:

pecass
01-08-2008, 07:44 PM
Ama ljudi ne mojte tako...

Bas se Lenotina po trudi la :rotfl:

lesha
01-08-2008, 08:21 PM
Ama ljudi ne mojte tako...

Bas se Lenotina po trudi la :rotfl:

sa naglaskom na "la"

HeatMan
01-08-2008, 09:44 PM
:rotfl::rotfl::rotfl: U Kini, poznavaoche sporta :D
Ma da... isti k... ... do Pekinga, do Tokija... :grin:

isti ku**.. opet cemo ispushiti.. :)

btw, ne pratim sport od svoje 15-e, a tv ne gledam vec 4/5 godina.. (2 godine ga nisam imao, a onda sam se i odvikao)... tako da nemojte da se zachudite ako bude opet neki cunami a ja posle tri meseca uletim ko budala i pitam shta se deshava.. :)

Arthur
02-08-2008, 08:02 AM
nista manje idiotska od slicnih pesmica u slicnoj nameri u zadnjoj deceniji... eventualno mi je "Riblje Pusenje" bilo simpaticnijie...

Danny Lou
02-08-2008, 10:33 AM
bljax... braaateeee ajmo malo mijenjati jebem ga ja!

master29
02-08-2008, 04:24 PM
Ima i maznutih delova u isto pomenutom sranju.Steta,verovatno je fond bio veci ali jbg,kako onda da se ustine neka kinta.Narod i ovako sve guta,sva poskupljenja,virtualne akcije itd,pa moze i ovo govno koje se navodno zove himna.Steta kakvim izrazima se koriste......pazi himna by lajontina:confused: i cuveni miki ricpe zvani vajarovoditeljskopevacki junak i srpskih crtaca s'pocetka 21 veka.

silicon science
02-08-2008, 07:46 PM
Stvarno, kakvo djubre, al vise nije ni sramota, navikli smo:banghead:

kejkz
02-08-2008, 09:19 PM
Odlicna je! Kakva zemlja, takva himna.

DADDY Z
03-08-2008, 10:28 AM
Odlicna je! Kakva zemlja, takva himna.
:thumbsup:

LACKY
04-08-2008, 12:38 AM
Baja Mali Knindza je pre 15 godina snimao ovakve pesme.
E posle pada Slobe je to bili"zabranjeno"(jerbo je seljana).
E sad sa time mi kao Europejci cemo da dobijemo "beli" sengen i treba da idemo na Olimpijadu u Japan!
Sto rece Bata Debeli: Sestro zivot nije bajka, klekni na kolena!

darkstar
04-08-2008, 01:20 AM
cekaj da vidis ako ikad avanzujemo ka evropi,e onda cemo da vristimo kad sva ova seljana populacija krene da se okrece ka pop muzici.

zamisli pakla.

idekius
04-08-2008, 01:30 AM
zamisli pakla.

Ma zamisli ti dve pakle! :D
Ja se samo bijim da mi kad krenemo da avanzujemo po Jevropi ne sjebemo i EU, sto me ni malo ne bi chudilo...

Ko sto rekose u nekoj TV zezaalici:
-Znas li ti zasto nas nece u Jevropu?
-Ne...
-Jel ti kod kuce imas bure kvalitetnog Vlasotinackog vina u podrumu?
-Imam.
-Eeee... Sta bi se desilo kada bi u to bure kvalitetnog Vlasotinackog vina sipaao malo sirca?
-Pa pokvarilo bi se...
-Eto! Tacno tako! Zato i nas nece u EU! :rolleyes::idea:

LACKY
04-08-2008, 01:35 AM
To sto ce seljaci da se okrenu Pop-u je mnogo manji pakao od onog da su nam Popovi vec vekovima okrenuti seljacima.
Tako da kada nam se seljaci okrenu Pop-u, valda ce i pop da slusa Pop.
A kada pop slusa Pop, onda je to cist' Pop.

idekius
04-08-2008, 01:38 AM
A kada pop slusa Pop, onda je to cist' Pop.

...koji radi dop, dok celo selo voli belo :rotfl:

LACKY
04-08-2008, 01:41 AM
Tako da je pop opet u minusu, dok s'vati da je moderno belo, ovi ce da predju na Rock & Roll.
Crkva je uvek kaskala za vremenom.

LACKY
04-08-2008, 01:57 AM
Elem(da se uozbiljimo), ovo je jedna divna pesma.
Ja odavno necuh ovako talentovano iskomponovano, izaranzirano (i propraceno sa adekvatnim textom) muzicko delo.
Jedina stvar na kojoj zavidim je: Sto nisam imao priliku da ucestvujem u stvaranju ovakvok jednog dela.
Cisto da po necemu imaju da me pamte buduca poklenja!

darkstar
04-08-2008, 02:05 AM
zamisli koliko je to odvratno,ceo zivot radis DOBRO a pamte te manje nego kad jednom napravis GROZNO :)

LACKY
04-08-2008, 02:17 AM
Muško sam i zovem se meho ljiga , al na derneku me zovu ljigavac. sarajevo(negdje na uscu miljacke) je grad u kojem sam se rodio, a Sarajevo je grad u kojem živim i naravno - DERNEČIM!

Tri riječi koje me opisuju su: jednom rijeciju ljigavac Moji omiljeni tipovi muzike su: Domace, House, Electro, Narodnjaci, Rap, Reggae, Rock, Techno i često me možete vidjeti u sljedećim kaficima/klubovima (Sarajevo): wc solje.....septicka jama 33....gdje smrdi tu sam......

Trenutno sam u vezi i već smo zajedno pravili male ljigavce. Moja seksualna orijentacija je hetero - volim cure.

Moj lični moto je: ma budi ljigavac u svemu

Registrovao sam se na dernek 11.01.2008, napisao sam 189 postova na forumu i dao sam ukupno 14 komentara.
http://www.dernek.ba/profil/ljigavac

dexyco
06-08-2008, 12:52 PM
nista manje idiotska od slicnih pesmica u slicnoj nameri u zadnjoj deceniji... eventualno mi je "Riblje Pusenje" bilo simpaticnijie...
Haha, oni su za svaki slucaj odradili obe varjante, znajuci nase sportiste... :D

zamisli koliko je to odvratno,ceo zivot radis DOBRO a pamte te manje nego kad jednom napravis GROZNO
Meni je najjace kad neko od izvodjaca kad na pocetku dobije nesto kvalitetniju stvar (slozeniju), tek posle par godina shvati znacenje npr. teksta ili same emocije... :rotfl:

Ilija Ilic
08-08-2008, 12:02 AM
,,Uzbuna zvoni,, ,,zajedno do Pekinga,, mi ne ide nikako:wink: Muzika, tekst... Dobro da imamo neku pocetnu himnu, valjda ce biti i boljih u buducnosti.

idekius
08-08-2008, 12:22 AM
Dobro da imamo neku pocetnu himnu, valjda ce biti i boljih u buducnosti.

Svaki pocetak je tezak, ali kraj je mnogo tezi, a meni ovo pre lichi na KRAJ :D

OFF
08-08-2008, 09:26 PM
Sva sreca pa se pominje Peking, pa nece moci da je koriste za 4 godine na nekoj novoj olimpijadi. :banghead:

STUDIOTON
08-08-2008, 11:03 PM
Sva sreca pa se pominje Peking, pa nece moci da je koriste za 4 godine na nekoj novoj olimpijadi. :banghead:

sto .. tesko da samo nasnime LONDON umesto PEKING .. isti broj slogova :)

Era
09-08-2008, 10:48 AM
Ma JOK,ceka se nova himna sa novim tekstom ,sa novom lokacijom,za novu manifestacij ,ali UVEK SA ISTIM LJUDIMA,e to je glavni problem ,ti davno izvakani refreni,smesno horsko pevanje,bljutavi aranzmani....Ma culi ste sve svi to davno....

google
09-08-2008, 04:07 PM
Zvuci kao da je uradjeno za 3 minuta.

Dexxy
09-08-2008, 10:02 PM
Ma bitno da se uzela kinta, a sad muzika text.....:banghead:

master29
14-08-2008, 01:37 AM
Sta reci.......reci su suvisne:banghead::banghead::banghead::banghead:

http://www.alo.co.yu/vesti/6001/Melodija_cetnicke_pesme_uzeta_za_olimpijsku_himnu_ Srbije

idekius
14-08-2008, 11:53 PM
Sta reci.......reci su suvisne:banghead::banghead::banghead::banghead:

http://www.alo.co.yu/vesti/6001/Melodija_cetnicke_pesme_uzeta_za_olimpijsku_himnu_ Srbije

Nasao sam MP3 i preslusao pomenutu pesmu.... uhhhh... :shock: .. zgrozen sam :(

blags
16-08-2008, 08:57 PM
Nasao sam MP3 i preslusao pomenutu pesmu.... uhhhh... :shock: .. zgrozen sam :(
Vjerovatno los bit rate.:wink:
Pa ljudi moji sta je ovo?Nije ni cudo sto nam reprezentacije(fudbal,odbojka) lose igraju.Ja sam je cuo i nije mi se islo na posao.

master29
17-08-2008, 02:44 PM
Vjerovatno los bit rate.:wink:
Pa ljudi moji sta je ovo?Nije ni cudo sto nam reprezentacije(fudbal,odbojka) lose igraju.Ja sam je cuo i nije mi se islo na posao.

Ako sam dobro ukapirao Deki je zgrozen zbog drugih stvari,ali i tvoje zgrozavanje je totalno razumljivo......i olimpijci su zgrozeni,veruj mi na rec.

idekius
17-08-2008, 03:18 PM
Ako sam dobro ukapirao Deki je zgrozen zbog drugih stvari,ali i tvoje zgrozavanje je totalno razumljivo......i olimpijci su zgrozeni,veruj mi na rec.

Deki je zgrozen na vise nacina :) Bajmom Malim Knindzomm odavno, jer je pre svega bolid, a tek potom shovinista, nacionalista i cetnik-pocetnik, a jos zgrozeniji onima koji prepisuju pesme... Eee... posebna je fora ako se neko napravi pametan pa prepise od Baje M.K.... to je vec dno-dna.

Dakle, citav niz razloga za zgrazavanje :)

master29
17-08-2008, 04:44 PM
Deki je zgrozen na vise nacina :) Bajmom Malim Knindzomm odavno, jer je pre svega bolid, a tek potom shovinista, nacionalista i cetnik-pocetnik, a jos zgrozeniji onima koji prepisuju pesme... Eee... posebna je fora ako se neko napravi pametan pa prepise od Baje M.K.... to je vec dno-dna.

Dakle, citav niz razloga za zgrazavanje :)

Pretpostavio sam zato sam i napisao da su vam razlicita zgrazavanja.pozz

LACKY
19-08-2008, 12:32 AM
Nakraju se ispostavi da i jeste pokradena neka stara cetnicka pesma.
Rekose mi neki ljudi koji su bili na nekakvoj svadbi, gde im je "krmecak" majstor otpevao original. Pa cak i tekst (kazu) na momente ima dodirnih tacaka.

silicon science
20-08-2008, 12:55 AM
Nakraju se ispostavi da i jeste pokradena neka stara cetnicka pesma.
Rekose mi neki ljudi koji su bili na nekakvoj svadbi, gde im je "krmecak" majstor otpevao original. Pa cak i tekst (kazu) na momente ima dodirnih tacaka.

Toliko vise nisam time iznenadjen da sam iznenadjen, vise nije ni gadjenje vec ravnodushnost.