Log in

View Full Version : Jmj U Bg!

Arthur
25-07-2008, 11:36 AM
http://kontraweb.net/vesti/ekskluzivno-jean-michel-jarre-u-beogradu.html

fischek
25-07-2008, 12:07 PM
sad sam video na B92! :D wohoo! :)

alavuk
25-07-2008, 01:42 PM
sreca !!!!sreca !!! radost !

silicon science
25-07-2008, 01:43 PM
Od radosti cu se prezderati veshalica na Zan Mishel Zaru

milos
25-07-2008, 01:57 PM
Ekstra, odvajam od danas za kartu8-)

alavuk
25-07-2008, 02:30 PM
http://aero-magazine.com/oxygene-tour-stage-ii

predrag7
26-07-2008, 07:06 PM
jel se zna kolika ce biti cena karte????

HeatMan
02-08-2008, 10:54 AM
zar nije jam master jay umro? :)

pozdrav

silicon science
02-08-2008, 12:40 PM
Nadam se da je servisirao malo sintove, da ne bude zavijanja:banghead: :banghead:

lesha
02-08-2008, 12:53 PM
Nadam se da je servisirao malo sintove, da ne bude zavijanja:banghead: :banghead:

pa izgleda da ovdasnja publika to i voli..

fischek
17-10-2008, 06:06 PM
malo jeftino izgledaju, ali sad mogu se opustim ;)

http://www.gazibara.net/jmj.gif

alavuk
17-10-2008, 07:06 PM
zar nije jam master jay umro? :)

pozdrav

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

pogledaj post iznad mog :]

milos
17-10-2008, 07:43 PM
Uh pa moje karte ne izgledaju ovako, sta su mi to prodali :banghead: :rotfl: :rotfl:
Salim se, to je to :wink:

HeatMan
18-10-2008, 05:35 PM
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

pogledaj post iznad mog :]

fazon, bratori.. :)

pusa

fipke
18-10-2008, 10:10 PM
nekako sam zamisljao da cu ga gledati u nekom imaginativnijem okruzenju, kako samo on to ume, ali izgleda da ni on vise nije ono sto je i bio. eh
no, naravno da cu ici...

alavuk
19-10-2008, 03:51 PM
fazon, bratori.. :)

pusa

pljusa i tebi !

sRce
04-11-2008, 06:36 PM
Kupio i ja pre neki dan karte... Parter Gold je bio rasprodat... uzeo od 2900 dinara i blize sam bini nego gold... doduse malo iskosa ali nije lose... pozdrav i vidimo se...

sRce
06-11-2008, 05:48 PM
Da li je dozvoljeno unosenje fotografskih aparata na doticni koncert ?

milos
07-11-2008, 08:39 AM
Nije, pise tako nesto na karti...

alavuk
07-11-2008, 09:26 AM
ma ... !!!!!!!! konacno sam i ja uz'o kartu tako da ono vidimo se :]]]]

fischek
07-11-2008, 10:37 AM
e da, divimo se, svi se divimo tamo...ko ne zna kako neko izgleda neka samo mase besomucno, pa ce svi da ga ugledaju i da znaju ko je on :rotfl:

alavuk
07-11-2008, 11:12 AM
hhahahaha :]

sRce
07-11-2008, 03:30 PM
Ako mene ne prepoznate... onda koj ste djavo i dolazili na koncert...

milos
07-11-2008, 06:28 PM
Jel dolaze Clusterchord i Niksa aka analog moonrider?

fischek
07-11-2008, 07:02 PM
Jel dolaze Clusterchord i Niksa aka analog moonrider?

ne...Cluster rece da ide u Ljubljanu

Arthur
07-11-2008, 08:00 PM
ja danas uzeo parter gold, peti red, dolazim u Rumski majci ;)

lesha
07-11-2008, 10:31 PM
ja necu.

sRce
08-11-2008, 12:38 AM
ja danas uzeo parter gold, peti red, dolazim u Rumski majci ;)

Jel si kartu uzeo u Areni ili na nekom drugom prodajnom mestu ?

milos
08-11-2008, 05:56 AM
Odo' na posao pa cu popodne da se zaletim u Bg...:grin:

alavuk
08-11-2008, 06:20 AM
-ii-

Arthur
08-11-2008, 12:30 PM
Jel si kartu uzeo u Areni ili na nekom drugom prodajnom mestu ?
zvao u četvrtak Eventim, imali 2 karte ta 5ti red, ja rezervisao.

yoloko
08-11-2008, 01:52 PM
kupujem jednu kartu 0645795540

milos
09-11-2008, 08:56 AM
Brale ja poklonio drugu i njegovoj zeni 2 karte parter gold i nisu otisli...

alavuk
09-11-2008, 09:18 AM
ja bi ih istog momenta eliminisao !!! znaci ono sinoc je bilo ... UH ! ...

fischek
09-11-2008, 09:21 AM
ja bi ih istog momenta eliminisao !!! znaci ono sinoc je bilo ... UH ! ...

jeste, zvuk odlican - bas sam pricao sa Milosem - cini mi se da nisu mnogo efekata koristili (delay, phaser), a zvuk je ipak bio mocan...jedino je malo smorio sa onim theremin i keytar egzibicijama, ali generalno je bilo super

alavuk
09-11-2008, 10:04 AM
da keytar :D pa pazi sluzilo je to svrsi da nije toliko "Drndao" ovako je licilo e pazi sto sviram keytar ko elektricnu gitaru i poceo da skace i da pali ko hendrix :]]] a sto se tice temerina mislio sam u nekom momentu da ce da sutne taj temerin i da odleti u pm ...

analogne spravice su odradile svoj pos'o , mada iskreno plasio sam se , da ce da , pocne rastimavanje , jel provalio neko ko je sta svirao ???

znam da je zarko svirao andromedu A6 i memorymoog-a , elku , cs80 , propetha 5 , i one sitne noise dzidza bidze ... koji je ono modular bio izmedju moog modulara i arp-a ???? da nije to mozda machbet ili buchla ??? generalno nisam se toliko opterecivao sintovima koliko sam dosao da uzivam u muzici :D

primetio sam izmedju ostalog : minimoog , roland mc505 , jupiter 8 ... ucinilo mi se da sam video i ms20 ali nemojte me drzati za rec

SumAnuT
09-11-2008, 10:28 AM
Ne znam sta bih rekao, ja sam se smejao kao budala tamo mislio sam da ce da nas izbace ...

Ona drndanja su mi bila masu smesna, a osim tih drndanja i na momente muzike i nije bilo nista zanimljivo, bar za mene.
Ono je, kapiram, za ljude koji ne slusaju elektroniku, pa da cuju sta se radi sa efektima, ja sam se tih efekata naslusao sit ...

Lik ili je masu detinjas pa skakuce po bini u fazonu jeee bas je super ili se ponasao kao tezgaros i lozio masu kao ajmo ruke gore, skuter fazon :)
Na to sam se takodje posteno ismijao :)

Onaj instrument sto se svira rukama je banja pitam se zasto ne prave jos uvek takve instrumente :)

yoloko
09-11-2008, 10:32 AM
http://it.youtube.com/watch?v=y_W4I8xOfKg

momenat sa divnim video bimom :grin:

SumAnuT
09-11-2008, 11:05 AM
Ona pcela sto djuska (mase krilima u ritmu muzike) je bila vrh :)

alavuk
09-11-2008, 11:13 AM
http://www.youtube.com/watch?v=kTRJRTBvjeA&NR=1

isto to :] samo malo duze :]

silicon science
09-11-2008, 11:48 AM
http://www.youtube.com/watch?v=kTRJRTBvjeA&NR=1

isto to :] samo malo duze :]

Jbt ladno ista tema od Vangelisovog Blade runnera, ona na kraju, pretposlednja pesma na soundtracku :banghead: :banghead:

alavuk
09-11-2008, 12:33 PM
mislis na end theme , ne mora da znaci ali je slicno ... :] oxygen 4 i end theme imaju slicnu harmoniju ali je end theme nastala posle tj za potrebe filma blade runner-a

silicon science
09-11-2008, 03:29 PM
Evo je end theme

http://www.youtube.com/watch?v=JAwo7DPUFUM

Vrlo slichna melodija ako ne i ista.

milos
09-11-2008, 04:55 PM
Da , slazem se sa Fischekom u vezi Liberationa i Theremina...
Ne znam sta mu bi da se tako izivljava:rotfl:
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao :shock: :rotfl:

DaBear
09-11-2008, 05:24 PM
znaci bilo sranje ? bezveze? ...otaljali posao..? lozili publiku..?
Nije dao sve od sebe..? izivljavao se? a?
to "uvek rade SAMO kod nas"....a?

e boze.....

Arthur
09-11-2008, 05:28 PM
meni je bilo lepo. nisam ni očekivao spektakl.. pobogu, jmj u areni, jasno je koliko je sati. Ja sam taman onakav koncert i očekivao, i drago mi je da sam čuo muziku koju sam slušao kad sam imao 10godina na raspalom vokmenu...
veoma mi se dopala skromna i efektna vizuelna postavka, sound je bio odličan.

alavuk
09-11-2008, 05:29 PM
@ dabear

??? koji ti je , sve to sto smo naveli je bilo veoma simpaticno , barem meni , koncert je bio stvarno za pamcenje , cekamo pureta i clusterchord-a da jave svoje utiske iz ljubljane

milos
09-11-2008, 05:33 PM
Koncert je bio ekstra , a meni su se oni EMS zvukovi laserski urezali u pamcenje :shock: 8-)
Neko ce vec uploadovati to drndanje keytara pa ces da vidis da je zaista preterao:)

alavuk
09-11-2008, 05:35 PM
da ali moras da priznas da ima odlican i tacan glide/roll na keytar-u :]]]] kako god hocu opet ali ovog puta neki best off pa makar i u ovoj varijanti takozvanoj intimnoj varijanti :]

SumAnuT
09-11-2008, 05:40 PM
A joj ne podsecajte me vise opet mi suze idu na oci!

Kad opali onu visoku notu, suze mi na oci krenu :)
Prvo mi kroz glavu prodje tekst neke reklame za neku kafanu a onda sam se na kraju setio da je bio ovde neki video one "ribe" sto drnda taj keytar ako se neko seca, kad sam se setio toga nisam vise mogao do vazduha da dodjem :)

milos
09-11-2008, 05:49 PM
da da Belinda Bedekovic :D
http://www.belindabedekovic.com/
Ja se makar ponadao neko kolce da ce da odvali kako je krenuo sa trilerima :D

SumAnuT
09-11-2008, 06:08 PM
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

fischek
09-11-2008, 06:14 PM
uhvatio ga ortak (koji komunicira s njim sve vreme) posle koncerta, pa je opet rekao da se vraca u Beograd sledece godine da napravi jos veci koncert; ima 3 klipa ukupno

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/l_SplsBv58E&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/l_SplsBv58E&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Aleksandar Filipovic
09-11-2008, 06:24 PM
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao :shock: :rotfl:

Ta pijana budala je sedela upravo pored mene.:shock: Srecom, lik je izasao na pola koncerta(valjda je otisao po pivo) i vise se nije vracao.:D Inace, zaista je vredelo doci na koncert.Zvuk jako dobar,vizuelno sve svedeno na pravu meru(nista prebudzeno),a malo "divljanja" na Thereminu je lako oprostiti.Covek je ipak deo muzicke istorije.Ako nista drugo lepo je bilo videti i cuti onu gomilu analogije na jednom mestu.:grin: Svirka od 1h 15minuta(sa dva bisa) ostavlja prostor za razne komentare.Prvi su da je JMJ "odtezgario" svirku,a oni drugi da smo previse naviknuti na megalomanske trosatne "spektakle" uglavnom domacih "zvezda".S' obzirom da je koncert poceo sa skoro sat zakasnjenja,bar meni je sve to trajalo sasvim dovoljno.Do karte sam jedva dosao,jer je tri dana pre koncerta sve rasprodato,a eto sinoc se videlo da kompletan "gornji prsten" Arene nije ni pusten u prodaju.:confused:

fischek
09-11-2008, 06:27 PM
Svirka od 1h 15minuta(sa dva bisa) ostavlja prostor za razne komentare.Prvi su da je JMJ "odtezgario" svirku,a oni drugi da smo previse naviknuti na megalomanske trosatne "spektakle" uglavnom domacih "zvezda".:

Pa moze da bude iznenadjen samo neko ko apsolutno nije upoznat sa konceptom cele turneje, odnosno *novog* albuma. Oni na celoj turneji sviraju samo Oxygene od pocetka do kraja - live. I to je to. Jedan ceo album. Nama je odsvirao jos i 2 bisa tako da...sto se mene tice sve ok.

Aleksandar Filipovic
09-11-2008, 06:32 PM
Kao sto rekoh, i za mene sasvim OK.

MilTon
09-11-2008, 09:52 PM
Ne znam sta bih rekao, ja sam se smejao kao budala tamo mislio sam da ce da nas izbace ...

Ona drndanja su mi bila masu smesna, a osim tih drndanja i na momente muzike i nije bilo nista zanimljivo, bar za mene.
Ono je, kapiram, za ljude koji ne slusaju elektroniku, pa da cuju sta se radi sa efektima, ja sam se tih efekata naslusao sit ...

Lik ili je masu detinjas pa skakuce po bini u fazonu jeee bas je super ili se ponasao kao tezgaros i lozio masu kao ajmo ruke gore, skuter fazon :)
Na to sam se takodje posteno ismijao :)

Onaj instrument sto se svira rukama je banja pitam se zasto ne prave jos uvek takve instrumente :)

E znao sam da ce neko ovako da iskomentarise... Cuj, drndanje. Ti si se tih efekata sit naslusao? A gde to, leba ti? Ne mogu da shvatim ovdasnji mentalitet da mora po svemu da se posere. Covek je svirao album Oxygen, jedno od remek dela moderne elektronske muzike, na kome su mnogi od nas starijih odrasli (moj prvi singl koji sam kupio). I to za sve pare! Dosao sa originalnim instumentima i odsvirao sto je i obecao. Meni je to bio vrhunski dozivljaj, mnogo vise nego da je palio lasere i neone po Beogradu. Karakter ovog koncerta je bio da se da omaz njegovom najvaznijem albumu i to smo dobili krajnje posteno. A to sto je covek normalan, i pozeli da se jos uvek raduje sa publikom, mogu samo da mu zavidim, u njegovim godinama i sa milionima ploca koje je prodao. A ti se samo smej... Niko vise nema postovanja prema velicinama...

alavuk
09-11-2008, 10:10 PM
nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa (o tome drugom prilikom) ali mislim da je ta solaza malo stvarno dugo trajala , ja korektno nemam ni jednu jedinu zamerku na njegov koncept niti dal je bio digitalni/analogni sint , ja sam prvenstveno dosao zbog muzike a tek posle koji su sintovi bili i da li je furao midi ili ne ali kao sto rekox covek tj ekipa je odlicno odsvirala koncert , i mislim da smo medju privilegovanim sto je odradio cak 2 bisa !

silicon science
09-11-2008, 10:17 PM
nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa (o tome drugom prilikom)

E od Vangelisa bogme nije, al o tome cemo drugom prilikom

alavuk
09-11-2008, 10:21 PM
dobro :D , evo licnog verbalnog duela u crnoj kuci 13 sad u subotu 15-og novembra start od 22h :P

silicon science
09-11-2008, 10:22 PM
dobro :D , evo licnog verbalnog duela u crnoj kuci 13 sad u subotu 15-og novembra start od 22h :P

Video sam najavu pojavit cu se, u komsiluku mi je. A mozes i do mene da svrnesh kad si vec u blizini, dobices i za pojest nesto :wink:

alavuk
09-11-2008, 10:25 PM
hahahahahaha :] ako bude bilo vremena dolazim tj ako bude sve kako smo planirali tj da probava bude oko 18h ...

SumAnuT
09-11-2008, 10:42 PM
Ja ti kazem kako sam se iskreno osecao posle koncerta.
Poslednjih 15 minuta je bilo kul, i to je to.
Pre toga mi je jedno 10 puta palo na pamet "dal nas ovaj lik zajebava?". :)
Keytar je tu bio neprevazidjen, vide mi se trbusnjaci od smejanja :)
Ako treba da lazem kako mi je bilo zato sto je neko velicina onda jeba ga ...

Bespredmetno je pricati o Zaretovoj velicini, nigde ja nisam komentarisao njegov zivotni rad, vec jedan koncert i to sam rekao da je meni kao pojedincu bilo ispod ocekivanja, ne sto se tice svetla, jer nisam dosao da gledam nego da slusam, vec same muzike u kojoj je za moj ukus bilo previse efekata i premalo muzike, to je sve sto sam rekao i ne vidim tu nista toliko strasno.

Ja kada pustim oxygen ne cujem toliko efekata, tj cujem ali su u pozadini, a ovde su efekti bili u prvom planu ceo koncert, nisam ni cuo nesto puno muziku sve dok nije prestao sa drndanjem, a to je tih poslendjih 15 minuta, tek tada me uvukao u pricu, pre toga to nije bilo to, za mene naravno, ne kazem da je koncert generalno imao neke slabe tacke ...

Mnogo tu faktora igra ulogu, ko ce ih sve pobrojati i ko bi to sve citao ...
Jedan cini mi se od najbintijih je taj sto sam ja navikao na klasicne zurke, i po osecaju dok je muzika isla, ne mogu da poredim recimmo vibrasphere, za koga 90% foruma nije ni culo, kojeg sam slusao pre dve subote u klubu sa bezveze zvucenjem i Zareta sinoc u areni i ne mogu niti zelim da lazem sebe po tom pitanju.

Jos da je vibrasphere bio u areni :da:

peter the great
09-11-2008, 11:48 PM
Zvuk jako dobar,vizuelno sve svedeno na pravu meru(nista prebudzeno),a malo "divljanja" na Thereminu je lako oprostiti.Covek je ipak deo muzicke istorije.Ako nista drugo lepo je bilo videti i cuti onu gomilu analogije na jednom mestu.:grin:

Ovde je sve receno, bravo...

vly
10-11-2008, 01:11 AM
Ja sam kupio i majcu i sholju za kafu, a malo je falilo da kupim i ceger,toliko sam odlepio na koncert...:)

Ovo sto smo imali priliku da cujemo,cist je poklon,i pitanje je da li cemo tako nesto ikad ponovo cuti,a ko to ne kapira,i ne treba...

JMJ,TNX!

Mika Technika
10-11-2008, 01:42 AM
gledam ovaj snimak gde skace po bini :rotfl::rotfl::rotfl:drago mi je sto nisam bio!

slowstar
10-11-2008, 01:57 AM
nisi ga dobro skontao , daleko od toga da barem ja njega ne postujem cak sta vise tu je ako ne i malo veci od kraftwerka i vangelisa

Alo, Alavuce!!!
Ipak te molim, malo razmisli pre nego li izbacis takvu konstataciju, za Kraftwerk ne znam, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nemoj Vangelisa molim te da uzimas u obzir za poredjenje ni u sali, tu je debela razlika u klasi. Postujem JMJ-a veoma, mnogo je doneo tokom svog rada (na pocetku) ali Vangelis je za njega kombinacija
Mozarta, Wagnera i Gustava Mahlera... U odnosu na Vangelisa, Jare je decija muzika, ali dostojna postovanja, voljenja i divljenja zbog svezine i pristupa.
Vangelisov koncert u Sava Centru je ono sto bih voleo da vidim i cujem, sa simfonijskim orkestrom i horom, naravno, a i ucinicu sve sto je u mojoj moci (znaci ne mnogo, nazalost) da do tog koncerta dodje, iako je, kako cujem jedno tri puta skuplji i tezi za realizaciju od JMJ.
Pozdrav, zdravlje i sreca svima!!!

clusterchord
10-11-2008, 03:35 AM
koncert je bio SUPER. ko voli i razumije Oxygene i njegovu velicinu, sigurno je uzivao..

meni je sound bio do jaja. bilo je fascinantno cut eminent310 kroz small stone, arp2500 bas (koji ruši kuću), RMI harmonic synth i sve one ostale soundove u originalu uzivo, nakon 30 godina.. Gregor Z i ja smo bili skupa... u trenucima highlighta (kojih je koncert imao nekoliko) smo se pogledali u nevjerici.. jel mi to zaista cujemo to uzivo ili sanjamo.. sound je bio DEBEO i nenad*ebiv. ko ne voli zvuk analogije, nema sto da trazi na tom koncertu.. nek uzme ex i trci medju ostarejle rejverice.. da nesto umoci,... (makar nije ni to lose hahahaa)

salu na stranu... zamjerke: i mene je udavio sa thereminom jer ga ni nakon svih ovih godina nije naucio tocno svirati.. liberation solo je imao momenata, .. ali predug. miks: cesto su solo lines bila prejaka (i presuha) u odnosu na kontrpaunktalne linije na eminentu, minimoogu itd.. .. medjutim ko sto rekoh prije,,,, bilo je jedno 5 - 6 momenata/trackova,,, koji kad su krenuli... najezio sam se...i "upade mi nesto u oko" ... e to mi ne moze napravit nijedan izvodjac danas...koliko god se trudio.. eventualno nastup victoria's secret show... da sjedim u prvom redu,..,.i sjedne mi u krilo alessandra ambrosio.. 8-):D .

snimili smo nesto na video i malo fotki.. al ostade kod gregora .. eto cim mi posalje danas sutra.. stavicu na rumski..

eto, drago mi je da sam ga vidio za zivota. kako god okrenes tip je obiljezio, ne samo elektronsku glazbu, vec glazbu uopce u zadnjih 30 godina. da ga nije bilo tada kad se pojavio, puno stvari bi islo drugim putem. ukljucujuci mene.. to mije , uz Stratosphere od Tangerine Dream, bila prva ploca elektrnoske muzike koju sam cuo.

kad bi se ovako Tangeirne Dream skupio u oriingalu, sa originalnom opremom i odsvirao... mogao bi mirno da legnem... i umrem. Svaka čast Jarreu na ovakvoj turneji, u doba laptopova i matrica..

sRce
10-11-2008, 04:50 AM
Alo, Alavuce!!!
Ipak te molim, malo razmisli pre nego li izbacis takvu konstataciju, za Kraftwerk ne znam, svako ima pravo na svoje misljenje, ali nemoj Vangelisa molim te da uzimas u obzir za poredjenje ni u sali, tu je debela razlika u klasi. Postujem JMJ-a veoma, mnogo je doneo tokom svog rada (na pocetku) ali Vangelis je za njega kombinacija
Mozarta, Wagnera i Gustava Mahlera... U odnosu na Vangelisa, Jare je decija muzika, ali dostojna postovanja, voljenja i divljenja zbog svezine i pristupa.

Kako je to lepo kad neko kaze sve sto si pomislio...

samo bih dodao... Ljudi, kad sledeci put kucate ime "Vangelis" ... molim Vas ustanite i stanite mirno makar na trenutak...

fischek
10-11-2008, 06:58 AM
evo i čika Jarre-ovih komentara sa njegovog bloga:

http://aerojarre.blogspot.com/2008/11/dear-all-here-i-am-again-on-blog.html

nixylive
10-11-2008, 07:25 AM
Brale ja poklonio drugu i njegovoj zeni 2 karte parter gold i nisu otisli...

Haha, ja sam tu sedeo :) Imao sam za M 11 i M 12, to mi bilo malo koso, pa sam presao red iza u N8 i N9. Jel te karte bile u pitanju :)

nixylive
10-11-2008, 07:27 AM
malo jeftino izgledaju, ali sad mogu se opustim ;)

http://www.gazibara.net/jmj.gif

Ja sam ladno bio dva reda iza tebe :) Nisam na ovom forumu bio dve godine, a hteo sam da svratim par ana pred koncert da vidim ko sve ide, al mi djavo nije dao :( i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.

E, da. Kad je prolazio kroz publiku, uspeo sam da mu ugrabim ruku i da kazem, rukujem se s njim :) Kad sam video da se pozdravlja sa ljudima, izleteo sam iz sredine reda, pogazio pola ljudi i stigao na vreme, izasao sam do pola prolaza i nije mogao, a da ne pruzi ruku :)

Da , slazem se sa Fischekom u vezi Liberationa i Theremina...
Ne znam sta mu bi da se tako izivljava
Najjaci mi bio onaj lik sto se na pocetku koncerta tamo negde levo na tribinama posteno proderao

Taj lik je sedeo iza mene i drao se kao manijak sve vreme. Najbolje je bilo kad se izdrao, a ono bila tisina. Zar je sigurno pomislio, Boze, budala. U svakoj masi ima po jedna, ali lik je stvarno otkacen. Ili je bio veseo ili zivotinjski raspolozen. Pio je samo pivo, cudno da pivo tako razdrazljivo utice na neke :)))

fischek
10-11-2008, 08:20 AM
Ja sam ladno bio dva reda iza tebe :)

pa, sto se ne javi covece :rotfl: salim se, trebalo je mozda malo bolje da se organizujemo pa da se nadjemo kod "rumski" pulta u Areni, al' sta ces...

i propustio sam slikanje sa Zarom i upoznavanje. Vojin Sarcevic je izgleda nesto organizovao sa fan klubom. Btw. video sam ga u Areni, tj. on je mene prepoznao. Zadnji put sam ga video sa bradom, pa me malo zbunio u pocetku.

jeste, uhapsio ga je posle koncerta...imas klip u nekom od prethodnih postova ili pogledaj ovden (http://www.youtube.com/vojinko)

nixylive
10-11-2008, 08:32 AM
Ma znam, video sam malopre na youtube-u. Trazio sam a vidim sta su drugi snimali, kad ono, Vojin i ostali clanovi kluba.

Ma ok, vazno da sam bio na koncertu i da sam se pozdravio sa njim :) Ali, bilo bi mnogo bolje da sam se i slikao sa njim. Evo gledam na Rumski, nigde se nije pisalo o zajednickom odlasku i startovanju Zara pre ili posle koncerta, tako da, i da sam se raspitivao, verovatno ne bih nista saznao vezano za to.

Mada me Vojin video u areni, ali mi nista nije najavio, verovatno ni oni nisu znali da ce uspeti da ga navataju posle koncerta.

Sklopicu jedan poduzi video od snimaka koje imam pa cu da stavim na youtube i postujem link. Razmisljao sam da uklopim i tudje snimke, ali me mrzi to da radim, bar ovih dana...

Pozdrav.

P.S. Upravo sam ovo pronasao http://www.youtube.com/watch?v=4B5w1E-j-cI&feature=channel

Lepo zvuci, kao i uvek Chronologie 6 mi je njegova omiljena pesma.

milos
10-11-2008, 09:21 AM
Haha, ja sam tu sedeo :) Imao sam za M 11 i M 12, to mi bilo malo koso, pa sam presao red iza u N8 i N9. Jel te karte bile u pitanju :)
Ma moguce, ne znam - kada ga vidim pitacu ga...

alavuk
10-11-2008, 09:46 AM
Alo, Alavuce!!!
Vangelisov koncert u Sava Centru je ono sto bih voleo da vidim i cujem, sa simfonijskim orkestrom i horom, naravno, a i ucinicu sve sto je u mojoj moci (znaci ne mnogo, nazalost) da do tog koncerta dodje, iako je, kako cujem jedno tri puta skuplji i tezi za realizaciju od JMJ.
Pozdrav, zdravlje i sreca svima!!!

dobro bre cika slobo to sam napisao u afektu , kao sto rece babic , drago mi je da sam ga video dok sam ziv , postujem i jmj-a vangelisa i kraftwerk , bas me je dosta ljudi pitalo , dal' je bio bolji od kraftwerka , moj odgovor je da ne mogu da se porede , tako da je to moje misljenje o jmj/vangelis/kraftwerk trouglu .

a sto se tice koncerta vangelisa zeleo bi da ga cujem na uscu tj na bini napravljena izmedju velikog ratnog ostrva, novog beograda i kalemegdana , pa da bude bal na vodi ! :D

silicon science
10-11-2008, 01:06 PM
a sto se tice koncerta vangelisa zeleo bi da ga cujem na uscu tj na bini napravljena izmedju velikog ratnog ostrva, novog beograda i kalemegdana , pa da bude bal na vodi ! :D

Bolje bi bilo kod nas u N.S na tvrdjavi gore, itd :D :D :wink: :rotfl: :rotfl:

alavuk
10-11-2008, 03:17 PM
ma vazi , onda jos bolja varijanta je kula sibinjanin janka tj gardoska kula pa tu ima jedan amfiteatar ... :P

nixylive
10-11-2008, 05:41 PM
Ma ne, nego na duginom mostu :))) pa da skoci u Dunav :D

milos
10-11-2008, 05:57 PM
Vangelis je i sam izjavio da ne voli da promovise albume i sto se toga tice cista je suprotnost Jarreu ...

nixylive
10-11-2008, 10:00 PM
Ni Zar nije promovisao album, samo je odsvirao jedan, star 32 godine :)

yoloko
14-11-2008, 04:28 AM
haha pogledajte ovo

http://www.youtube.com/watch?v=dt5AjT_AaLY

siroti zare

AVaX
14-11-2008, 10:17 AM
:)
Super klip, ma Jarre je car, volim tog lika.....
Koncert je bio extra!

nixylive
14-11-2008, 04:35 PM
Pogledajte ovo i procitajte komentare ispod.

http://www.youtube.com/watch?v=PCSk1Je-Mto&feature=email

Ovaj lik je svirao sa njim u Budimpesti, a pokupio ga je na ulici, neki ulicni muzicar i ni manje ni vise nego sa Zarom rame uz rame na koncertu svirao :) Koja sreca za tog decka ;)