View Full Version : RnB za vas
HeatMan
18-07-2008, 04:27 AM
da mi kazete shta mislite o mixu.. anravno, opet sam u cajtnotu i 5 i 15 je i ja blejim u studiju..
elem
shta mislite?
btw, max, ako je ovo zabranjeno urgiraj kad se dignesh da se brishe.. elem, to bi bilo to
par informacija:
rnb radjen za festival, malo mediteranskog zvuka chisto da bi bilo pitkije..
hvala svima unapred
pozdrav
Sale
Color
18-07-2008, 08:06 AM
Slusam na obicnim sluskama na laptopu, meni je ovo sasvim korektno, svidja mi se kako su rasporedjeni vokali... bas cu uvece da pustim u studiju da poslusam :-)
BTW lepa stvar, vrlo pitka... ko je kompozitor? Aranzman?
Samo mi je malo onaj klavirski intro na pocetku suvisan... inace :thumbsup: :D
E, da i ovaj poslednji ton na klaviru mi je nepotreban...
sasaristic
18-07-2008, 08:44 AM
Auuuu, pa ova riba izuva sa pevanjem...intro i kraj su mi malo "pase", ali ovo izmedju izuva.
Cestitke
super zvuci,na sluskama takodje...ali bas dobra stvar,slusljiva...:wink:
HeatMan
18-07-2008, 11:49 AM
Slusam na obicnim sluskama na laptopu, meni je ovo sasvim korektno, svidja mi se kako su rasporedjeni vokali... bas cu uvece da pustim u studiju da poslusam :-)
BTW lepa stvar, vrlo pitka... ko je kompozitor? Aranzman?
Samo mi je malo onaj klavirski intro na pocetku suvisan... inace :thumbsup: :D
E, da i ovaj poslednji ton na klaviru mi je nepotreban...
hvala.. hvala svima.. ne znam, svi mi prave problem oko tog introa, al meni se i dalje svidja..
kompozitor ja, aranzman ja mix ja i tako to.. :)
pozdrav.. :)
Rhino
18-07-2008, 12:02 PM
Sto se tice mixa, nekako mi je pomalo 'zaguseno'.... Treba sve malo vishe da 'dise'... Ali su mi odnosi i panovi ok...
Mozda da se poigras sa EQ-om na cjelokupnoj pjesmi.
Stvar kao stvar mi je SUPER! Just keep rockin:mase:
HeatMan
18-07-2008, 12:07 PM
des rajno, glavna stvar zashto ne dishe je zbog hatova (shakera) i ovog shatro clapa.. spustio sam ih namerno da ne bi ubijali na mono tv prenosu..
a riba, jako jako dobro peva.. al ima malo problematichnije sibilante, pa sam uradio sve shto sam mogao, za kratko vreme.. ipak sam mogao malo da dignem visoke, al jbg..
Rhino
18-07-2008, 12:17 PM
Jasno je to zbog tv-a...Ok...
Riba pjeva bas kako se meni svidja, snimio sam je i prije na onom njenom 'nervoznom' threadu davno, kad sam stao na njenu stranu...
Stvar je odlicna, sad stajem na vasu stranu... I pozivam u ring svakoga ko kaze suprotno..:D
BTW imam jednu njenog kalibra (malo drugacije zvake) koja takodje pjeva totalno pravi black zvuk.... Bilo bi ih vrh cuti zajedno *ebesh mi sve....
HeatMan
18-07-2008, 12:20 PM
pukni me na pp.. :) otvorena je za saradnju.. :) al ako je pravo crno sranje.. :) poshto je ovo malo ispalo komercijalnije nego shto je bila zamisao.. al doro, nema veze, valja da jedna bude taka..
btw hvala na drzanju strane
a riba, jako jako dobro peva.. al ima malo problematichnije sibilante, pa sam uradio sve shto sam mogao, za kratko vreme.. ipak sam mogao malo da dignem visoke, al jbg..
Proveri mic i pre .... kako kod mene nije bilo nikakvih problema s sibilantima ????
Sad cu da preslusam . ali odmah da ti kazem , ako je ostao onaj isti intro ..... skracuj ga ..... ko ce bre to da prezivi ???? :D
Pozdrav
Rhino
18-07-2008, 12:30 PM
Ne smeta meni ni intro ni nista:)
HeatMan
18-07-2008, 12:38 PM
zamislio sam shta ce da bude za intro.. :) poshto je ideja da dovede igrachice, pa da one budu same na bini, i onda iva da udje kao diva na fest.. :)
nije skroz isti intro ovaj put je malo masniji klavir sa malo lepshom melodijom.. da ga jebem shto se tiche sibilanata, mene su zubi boleli i kod tebe i na svakom sistemu na kom sam slushao od s i sh.. nekako jezivo ume da izgovori to s, da zvuchi ko test ton na 16 herca... ono shto te tera da ogladnish i da napastvujesh machke po kraju
HeatMan
18-07-2008, 12:48 PM
morao skinem link
master29
18-07-2008, 03:43 PM
morao skinem link
hahaha,a ja trazim,pa trazimmmmmmm......crni sale:wink:
Eeva_r&b
31-07-2008, 01:35 PM
C,c,c,nema me par meSSSeci na forumu i izogovaraSSSte me..(primecujete li kako naglaSHavam SSSibilante) :-p Sve u svemu,drago mi je sto me niste preterano popljuvali,i hvala na pohvalama :)
Opaaaaa , ko nam se to vratio ;)
Eeva_r&b
31-07-2008, 01:45 PM
Hahaha,slucajno sam naletela na thread,i to na googleu,pa reko da prosvrljam i vidim sta se desavalo...Vidim i reklamu si okacio...ocekivala sam vise negativnih kritika priznacu...kul...
Pa bilo je koji su popljuvali reklamu :) ....
Sta ces .... teska publika :D
Pozdrav
Arthur
01-08-2008, 02:38 AM
ej maxonja, ajd ako se ovde vec svi fale, baci mi master verziju onog sto sam zbudzio, pa da okacim i ja konja ;)
master29
01-08-2008, 09:56 AM
morao skinem link
Preslusao,ono sto si poslaoooooo.super puno vam srece zelim i vidimo se u finalu.....ocekujem dobru zurku posle:-)
ej maxonja, ajd ako se ovde vec svi fale, baci mi master verziju onog sto sam zbudzio, pa da okacim i ja konja ;)
Nema kacenja konja ..... Heatman ova stvar je odmah povucena ..... nista ne sme pre festivala , posle muvajte ribe na svoje pesme:da:
Pozdrav
HeatMan
01-08-2008, 04:42 PM
taj fazon.. nema potrebe da obojca ispadnemo glupi..
mada, arti, rado cu izaci sa tobom na pice i ovako.. :P
Arthur
01-08-2008, 05:32 PM
m'da, zadovoljstvo je obostrano :P
HeatMan
01-08-2008, 05:36 PM
heh.. nego, osh ti onaj mic il nesh? meni je trenutno "vishak" poshto nema nikoga.. svi su na odmorima..
Arthur
01-08-2008, 05:38 PM
hehm, sad mi ne treba, trubac se snimio na sm57 :banghead:
HeatMan
01-08-2008, 05:54 PM
e jbg.. nishta ondak..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.