View Full Version : MINISTRY na Exitu
silicon science
15-07-2008, 10:17 AM
Jel bio neko??? Kakava svirka ljudi uh. Video sam Artura iz daljine al nisam hteo da ga smaram. Zvuk je bio dobar, cak i vise nego dobar, i naravno sveprisutna anti Bush kampanja, koja je vec preko 10 godina prisutna kod gosn Jurgensena. Jedino sto je trajalo samo 1 sat:(
O.T. Pekinshka Patka odvalila, pokazali su ovim matorim fegetima Sex Pistols kako se svira pod stare dane, a na Pistolsima sam izdrzao 15 min i pobegao.
Arthur
15-07-2008, 12:19 PM
ministriy oduvali, zvuk brutalan, jedino mi muski falilo bubnja. ubi se covek svirajuci za dzaba. Cak su bili komercijalniji nego sto sam ocekivao :) nista ritam masina ovoono, samo rokanje. Meni su patke bile malko isforsirane, a za pistolse nemam komentar.
silicon science
15-07-2008, 12:27 PM
U pravu si za bubanj na Ministry-u, ubi se covek al slabo izaslo... S obzirom da je zvuk na main stejdzu "lutrija", moze se reci da su dosta dobro zvucali... Mada, gledao sam bas juche dvd Ministry iz '96 (Sphintour), gde je svirao Ray Washam, uh, 2 klase vishi bubnjar od ovoga. Ali Pistolsi:banghead: Zvuk toliko tih da se culo kad neko prdne iza tebe, gitara pretiha, a ovaj jadnik Steve Jones se ubi svirajuci, i dobro je on to odsvirao al dzaba, bubnjar je glavni smarach tu bio, vidi se da ne moze da izgura svirku, a Dzoni Roten zapevao po "narodnjacki" par puta...
Marky Ramone prijatno iznenadio, bio sam skepticham malo al kad sam chuo kako sviraju:shock: Chovek je trazio Ludvigov bubanj striktno, i jedva su mu nasli (drugar radio binsku opremu za taj stejdz), i bogme mi je jasno zasto je toliko insistirao. Ne secam se kada sam chuo bolji zvuk bubnja uzivo, svaka chast. Svirali su stvari od Ramonsa, i odlicno odsvirali, a bila je i obrada "What a wonderful world"... Sve u svemu, poslednje veche je "izvuklo" Exit od potpune katastrofe sto se tiche imena koja su nastupala, da ne spominjem Dance arenu koja je ove godine toliko jadna da mi se povraca. Kruder & Drfmeister, ciju muzika stvarno volim, su takva 2 matora smaracha... Pustali sa cd-a i to vec smiksane pesme, nisam video da su 5 pesama "smiksali", i ta njihova bezizrazajna lica, HOROR
Arthur
15-07-2008, 07:45 PM
heh mene da su pitali zavrrsio bi im ludwiga za 3 minuta, znam decka koji ih skuplja :) Kruderi su meni bili dostojanstveni, nisam ni ocekivao vise od summer sessiona, u arenu nisam zalazio inace. Meni su u najlepsem secanju ostali N.e.r.d i the hives (iako nisam imao visoka ocekivanja), odlicni koncerti. Prijali su mi i BadCopy i Let3, potpuno haoticni nastupi. Sve ostalo mi je bilo manje ili vise ocekivano razocaravajuce,a narocito Reprazent... ako je ono live act, ja sam Robert De Niro u mrsavoj fazi :cool:
disco violence
16-07-2008, 06:38 AM
Ministry su po meni bili najsvetlija tacka te nedelje uvece. Prva stvar ''lets go'' bila je malo ne razumna, ali onda je tonac namestio zvuk i sve je zvucalo mnogo bolje nego na disku, svirka uvezbana, bubanj ziv i nisam primetio ovo o cemu govorite da je bio tih, semplovi na mestu, a ovaj ne da peva nego peva, jedino mi je atmosfera bila previse blaga ocekivao sam mnogo vise i zbog toga mislim da su tako kratko svirali. Sve u svemu ne znam ko je sastavljao program Exita ali ubedljivo najlosije ove godine.
silicon science
16-07-2008, 10:40 AM
Ministry su po meni bili najsvetlija tacka te nedelje uvece. Prva stvar ''lets go'' bila je malo ne razumna, ali onda je tonac namestio zvuk i sve je zvucalo mnogo bolje nego na disku, svirka uvezbana, bubanj ziv i nisam primetio ovo o cemu govorite da je bio tih, semplovi na mestu, a ovaj ne da peva nego peva, jedino mi je atmosfera bila previse blaga ocekivao sam mnogo vise i zbog toga mislim da su tako kratko svirali. Sve u svemu ne znam ko je sastavljao program Exita ali ubedljivo najlosije ove godine.
Ipak je festival u pitanju i ne verujem da su mogli duze da sviraju, u svakom slucaju hvala Exitu za Ministry, uvatili smo poslednji voz da ih pogledamo:)
silicon science
16-07-2008, 03:30 PM
Kruderi su meni bili dostojanstveni, nisam ni ocekivao vise od summer sessiona
Zvucali su oni okej, nije to u pitanju (mada sam ih gledao i kao TOSCA u Gracu pre 3 godine) gde su isto bili tako smoreni, a TOSCA je jos bio i live, sviralo se. Ne svidja mi se sto nemaju energije ni za lek, tako nezainteresovano deluju, ocekivao sam puno vise od njih. Gledao sam ih u obe varijante (i live i dj), i oba puta sam se razocarao. Od sada ih samo kuci slusam, vise mi tako prijaju:D
silicon science
16-07-2008, 03:36 PM
Ja sam tek negde na polovini chuo da je tonac namestio zvuk, mada sam bio skroz napred, dosta je brujalo u pocetku, dok je kasnije gitare fino izostrio(taman kako treba). Dosta ljudi mi kazu da je Ministry "otezgario" svirku:shock: Ne znam, nisam imao taj osecaj, bas naprotiv... Jeste da ume Jurgensen da bude i "zivlji", al mator je on i pouuuno je droge proslo kroz njega, kontam da mu je dosta vise i turneja i svega... Ne znam da li je neko gledao koncert iz '89-"In case you didnt feel like showing up" sa dva bubnjara i 5 gitara:da: :da: To je bilo najludje od njih:)
disco violence
16-07-2008, 04:05 PM
A atmosfera? Po meni to je trebalo da gori. A sem omanje sutke nista drugo se nije dogadjalo, dzaba bilo kresta vranih po livadi razigranih. Kontam da je pola mase tu vise iz fazona. Malo je onih koji zaista kontaju o cemu se radi i to je ono sto me skenja svaki Exit.
Arthur
17-07-2008, 10:24 AM
pa pod milim bogom niko od prisutnih to vece nije imao predstave sta da ocekuje od ministrija, ni ko su ni sta su, malo sklepan repertoar za to vece
shpira
20-07-2008, 07:32 PM
ma bilo je .... ... .. ministry.
silicon science
20-07-2008, 07:43 PM
pa pod milim bogom niko od prisutnih to vece nije imao predstave sta da ocekuje od ministrija, ni ko su ni sta su, malo sklepan repertoar za to vece
Nije sklepano za to vece jer to su pesme koje sviraju na ovoj turneji, video sam spisak,drugar dobio mejlom, cak "Thieves" nisu ni svirali na turneji a nas su pochastili tim starim hitom:wink: :) Sve u svemu, atmosfera je bila odlichna
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.