View Full Version : Domaci house :)
igormladenovic
12-07-2008, 04:15 AM
eto, provedoh sate citajuci razne postove pa reko da ostavim ja neke moje radove :)
domaca house muzika...
www.hogarmusic.com/igor&nenad.rar
http://www.hogarmusic.com/Igor_i_Marija_-_Volela_Sam_Te.mp3
a ovo smo moja drugarica marija iz razreda i ja hteli malo da se poigramo za muzikom 90ih godina... sve sam ja uradio... tekst, muzika, aranzman, snimanje, mix... pa cak i katastrofalni muski vokal sam ja hehe :)
poslusajte pa bacite neki comment... :D
Hollywood
12-07-2008, 05:01 PM
lepo iskopirani moderni (ljakse) haus koji definitvno ima smisla u ovom trenutku u prostoru i vremenu.
a ovo sa ovom ribom se iskreno nadam da je zajebancija ?
igormladenovic
12-07-2008, 09:26 PM
naravno :)
DaBear
12-07-2008, 10:28 PM
Ova druga (sa drugaricom)...odlican refren! radi mi i harmonski krug, i pevanje, sve je super catchy...NARAVNO kao demo..moze mnogo bolje da se odradi ali ima potencijal !! Muski rap ili sta vec - zaboravi, izbaci, uopste neradi..nema veze!!
ja bi razradio sa onim zenskim refren riff-om!! Novi zvukovi, malo cvrsce sve..itd...
ovaj drugi house
01 - sa ovakvim vokalima, sve sto se stavi radi super. Mogli sete da nadjete i bolji gitar riff!
02 - 05 sve ste izmesali..i house i trance zvukove, mnooogo reverba (nevalj)..rap na zadnjoj pesmi - ne! Sareno, musavo...nerazradjeno...nije ludilo!
Nije lose za pocetak (ne znam koliko dugo se bavite ovim) ...samo napred
igormladenovic
14-07-2008, 06:36 PM
ne bih se slozio sa tobom sto se tice housa... jer ove pesmice se vec duze vreme vrte po domacim i stranim radio stanicama i nasle su se u mixevima mnogih stranih dj-eva... cak smo i na exitu nastupali pod imenom funk that beat i pustali stvari bez vokala... sve je proslo super... a za ovaj muski rap :) to je fora, pesma je postala pravi hitic bas zbog toga, jer vraca car 90ih, dr iggy i slicno... to je i bio cilj... pesma je nastala za nesto vise od sat vremena i isto toliko snimanja i mixanja... :)
DaBear
14-07-2008, 09:57 PM
ne bih se slozio sa tobom sto se tice housa... jer ove pesmice se vec duze vreme vrte po domacim i stranim radio stanicama i nasle su se u mixevima mnogih stranih dj-eva... cak smo i na exitu nastupali pod imenom funk that beat i pustali stvari bez vokala... sve je proslo super... a za ovaj muski rap :) to je fora, pesma je postala pravi hitic bas zbog toga, jer vraca car 90ih, dr iggy i slicno... to je i bio cilj... pesma je nastala za nesto vise od sat vremena i isto toliko snimanja i mixanja... :)
koje strane stanice i koji DJ mixevi.....?
A za foru, ako ti kazes da treba tako...onda ok!
jer vraca car 90ih
Sto se mene tice iz 90-tih se vraca samo smrad a ne car... Sorry...
Ne mislim na tvoju stvar vec samo na 90-te sveukupno.
igormladenovic
14-07-2008, 11:41 PM
mrzi me da trazim ponovo, ali ako te zanima googlaj malo :)
Ken Dingle
25-07-2008, 12:41 PM
ima ko msn od mladenovica mozda?
danijelsh
04-11-2008, 05:17 AM
ajde bre, igore, deder se aktiviraj malo na forumu!
ja sam se totalno naprzio :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.