Log in

View Full Version : Operacija Trijumf

Orba
07-07-2008, 02:35 PM
E ovo već ne mogu da prećutim. Daklem, o čemu se radi:

Odlučim ja da se prijavim za Operaciju Trijumf. Sa muzikom sam oduvek bio nekako na pola-pola. S jedne strane imam dvadesetpetogodišnje iskustvo u sviranju, tezgarenju i radu u studiju, 7 gitara, 5 pojačala, mali studio i još gomilu prateće opreme a sa druge nikad nisam prelomio da mi muzika bude glavno zanimanje. Uzgred imam već 39 godina, skoro sam se oženio i dobio dete pa reko' ajde da probam da se prijavim na audiciju pa ako upali to bi konačno bio dobar početak za ozbiljniju karijeru a ako ne - znak da sam svoje odsvirao i da na dalje umesto u opremu ulažem u porodicu. : ) Malo se šalim ali shvatate šta želim da kažem.

Prijavim se ja i oni me zovnu na audiciju. Informaciju o datumu i mestu audicije dobijam prvim SMS-om. U drugom koji stiže posle samo par minuta doslovno piše: "...ako imate instrument možete da ga ponesete... " Dakle napominjem da nije pisalo "treba" već "možete" da ga ponesete što će se kasnije ispostaviti kao bitno.

Dođem ja na zakazano mesto u 10:00 kada je trebalo da počne audicija a od "Produkcijske kuće E-Motion" naravno ni traga ni glasa. Obzirom da navedeni restoran nije najpoznatiji polovina kandidata se pita da li smo uopšte na pravom mestu. Kombi sa logom kuće koji sve organizuje pojavljuje se u 11:17. Audicija počinje tek u pola 1. Mada mnogi ovo doživljavaju kao normalno ja takvo ponašanje ipak smatram nedopustivim. To je bio prvi faul.

Faul broj dva - kad se ekipa najzad smilovala da nas anketira ja se prijavim kao drugi, nisam uspeo da budem prvi a žurilo mi se pa nisam hteo da odugovlačim. Ulazim i imam šta da vidim: astal za kojim sedi devojka (voditeljka), kamerman, tonac za miksetom i jedan stalak sa mikrofonom za kandidate. Prilazeći sačekuje me devojčin glas sa rečima: "Molim vas da stanete za mikrofon, jasno i glasno kažete vaš redni broj, ime i prezime i da nam nešto otpevate." Priđem ja i kažem šta je trebalo da kažem ali i dodam kako ja ne znam da pevam. Devojka je bila u tolikom čudu da bukvalno jedno pola minuta nije znala šta da mi kaže. Tišinu prekidam ja i podsetim je da je u najavi i reklamama svugde bilo naglašavano da se traže muzički talenti (pod čim ja smatram i didžriduiste ako su stvarno talenti) i da ja sviram gitaru pa je usledilo i pitanje - šta ćemo sad? Na to mi ona odgovara – pa dobro onda nam nesto odsvirajte. Ja jos napaljenko nosim Telekastera Deluksa iz 77. kako bih imao što bolji ton ali avaj, na pitanje da li imaju pojačalo šta mislite kakav sam odgovor dobio. E pa nemožete da zamislite. Ona g**** je bila u tolikom čudu da je i ovaj put zanemela. Stvar vadi tonac nudeći mi da se zabodem u njegov mix. Sviram, ako je posle svega to uopšte važno, Little Wing (jer tu stvar jako volim i uvek je sviram sa posebnim emocijama) uključen u miksetu i razglasnom kutijom okrenutom prema njoj. Verujem da je moj "nastup" bio krajnje sumnjiv jer zvuk sigurno nije mogao da me napali a umesto da se koncentrišem na to šta ću i kako da odsviram razmišljan o besmislenosti mog tamošnjeg bitisanja.

Ma u celoj priči me najviše iznerviralo to što svugde k****** kako traže muzičke talente a u stvari traže pevače. Stvarno mi nije bilo jasno da li oni nemaju intelektualni potencijal da shvate razliku između to dvoje ili su toliko bezobrazni da to namerno rade. Sami su smišljali svoju reklamu, verujem da su je sami i pravili. Čemu onda laž? Te džukačke fore stvarno ne podnosim. Pojava u narodu znana pod nazivom "srpska posla" uvek će za mene ostati potpuno neshvatljiva. To je bio treći faul.

E da, u malo da zaboravim. Kad sam izašao nekolicina me je želeći da ponešto sazna o tome šta ih čeka pitalo za utiske. Spomenuo sam kako sam verovatno otpao jer je sve očigledno smišljeno isključivo za pevače i uzgred se požalio na organizaciju, tačnije nedostatak osnovne opreme našta je jedan jadničak iza mojih leđa pitao: "Nemoj mi reči da nema bubnjeva?" a druga devojka je nepostavljajući pitanje konkretno meni spominjala violinu.

Četvrti faul me je naterao da celu priču za koju sam džentlmenski planirao da ostane između nas negde ipak ispričam. Naizgled je najprozaičniji ali ako se pogleda suštinski ništa manje drzak. Razmišljajuči kako ću da izvedem odazivanje na bratovljevu svadbu u Poljskoj koja je zakazana u vreme planiranog šoua, godišnji odmor i moj izostanak s posla i iz porodice sa šestomesečnom bebom ako sam na audiciji kojim čudom ipak prošao padne mi na pamet da ih zovnem i pitam ih kada će rezultaima biti poznali. Dobijam nonšalantan odogovor da su učesnici već izabrani i ukoliko nisam dobio SMS nisam prošao.

Šta da kažem? E-Motion i B92 sucks!

alavuk
07-07-2008, 02:45 PM
cek , ovaj , imas podosta godina a svesno tj podsvesno svi znamo da je to za napaljene tinejdzerke i tinejdzere tj muzicare u pokusaju ( naravno oni koji valjaju tu nece proci tj nece ni uci u makar prvi krug) deca od 12 13 godina pa do 16-17 god.

HeatMan
07-07-2008, 03:42 PM
malo ljudi razmishlja na taj nachin.. malo ljudi ima iskustva sa emotionom..

Arthur
07-07-2008, 04:33 PM
ja imam podosta, i nista me ne cudi. Neorganizovaniju bagru u ovoj drzavi nisam video.

Tiki the Boyler
07-07-2008, 04:48 PM
Pa već odavno je jasno da se tu traži:
1. minimum muzičkog talenta, (kako bismo emisiju ipak mogli nazvati muzičkom)
2. maksimum fizičkog izgleda, (kako bi emisiju neko i gledao)
3. potpuno odsustvo mozga! (kako bi se učesnicima moglo u potpunosti manipulisati)

Evo i ovaj put se to dokazuje...

alavuk
07-07-2008, 05:06 PM
upravo to sam i hteo to da kazem samo sam naveo godine koje su najidealnije za to sto si napisao

lesha
07-07-2008, 09:46 PM
uopste me ne cudi, zna se ko je tamo glavni..

master29
07-07-2008, 09:51 PM
uopste me ne cudi, zna se ko je tamo glavni..

ko:confused::confused::confused:

Arthur
07-07-2008, 11:26 PM
zLi, gosha i supruga mu Ana Mihajlovski/Stamenkovic

master29
07-07-2008, 11:31 PM
zLi, gosha i supruga mu Ana Mihajlovski/Stamenkovic

Mislis na Zlog,sto je nekada radio spotove za pevaljke:confused:

Gianfranco
08-07-2008, 04:58 AM
Ovo pise na oficijelnom sajtu operacije trijumf:

U ?Operaciju Trijumf? ulazi 16 takmičara koji će kao u ?Velikom bratu? biti zatvoreni u specijalno konstruisanoj kući, gde će ih timovi stručnjaka (kompozitori, koreografi, stilisti...) trenirati da postanu pravi ?oumeni. To znači da će učesnici, pored pevanja, morati da uve?bavaju i ples, vladanje na sceni, kao i komunikaciju sa publikom.

Arthur
08-07-2008, 10:45 AM
Mislis na Zlog,sto je nekada radio spotove za pevaljke:confused:
da, mislim da je bas taj.

Arthur
08-07-2008, 10:45 AM
jes' bas ce oni od super gitariste da prave zvezdu

slowstar
08-07-2008, 09:43 PM
Jel' to neko pomenuo da pevaci treba da budu pametni (inteligentni)
Otkud vam to?
Pravi pevac,(pevacica) koji(koja) osim talenta zeli i da napravi karijeru, treba da bude osrednje inteligencije, dobrog glasa i izgleda, i da ima srecu da pronadje 3 licnosti u koje mora da ima maltene NEOGRANICENO poverenje:
Kompozitora (ili vise njih), producenta, i menadzera. To su osnovi za karijeru, a ostalo zavisi od jos nekih okolnosti, a i srece....
Mnogima sam video pocetak karijere, uspon, a takodje i pad, koji se uglavnom desavao kada su poceli sami da MISLE, i odredjuju kompozitore, producente, i tako dalje. Tako "pale" pevace je veoma tesko vratiti nazad, cak i kada se najiskrenije pokaju, ispadne lakse napraviti novog, nego vracati starog. To na osnovu svoga (tuznog) iskustva, narocito sa pevacicama i pevacima koji se prave "pametni"...

LACKY
08-07-2008, 10:19 PM
Jeste, preko operacije Trijumf su uspeli takodje Sting, Jager, Princ itd. Da su se pravili pametni nikada nebi uspeli!
A svi su nasli dve(oni su teca) licnosti u koje su imali poverenje, Koplend, Samers i Vots, Richards, treci nije imao srece, bio je sam(ima izuzetaka koji samo ptvrudjuju pravila)!
Sto reci a ostati dosledan, sem da pevac nije zanimanje, to je MENTALNO STANJE, sem u izuzetnim situacijam(doduse retkim)!
Tako da se slazem sa Slowstarom(bez obzira sto nisam dzak), dzakovi se slazu(cement,brasno, krec itd.)!

master29
09-07-2008, 03:45 AM
Jeste, preko operacije Trijumf su uspeli takodje Sting, Jager, Princ itd. Da su se pravili pametni nikada nebi uspeli!
A svi su nasli dve(oni su teca) licnosti u koje su imali poverenje, Koplend, Samers i Vots, Richards, treci nije imao srece, bio je sam(ima izuzetaka koji samo ptvrudjuju pravila)!
Sto reci a ostati dosledan, sem da pevac nije zanimanje, to je MENTALNO STANJE, sem u izuzetnim situacijam(doduse retkim)!
Tako da se slazem sa Slowstarom(bez obzira sto nisam dzak), dzakovi se slazu(cement,brasno, krec itd.)!

Ti se slazes sa Slobom,ja sa tobom eto temelja,ako nastavimo tako kucu cemo sagraditi.:rotfl::rotfl:

Arthur
09-07-2008, 10:25 AM
i to Kucu Snova..

spidermusic
09-07-2008, 11:53 AM
...A Zli i njemu slicni ce od svega toga dobro da zarade...

Ilija Ilic
09-07-2008, 02:25 PM
Opusteno, u Srbiji su svi strucnjaci:D Dok vecina koji znaju posao se povukli:banghead:

master29
11-07-2008, 12:18 AM
danas mi de dosla devojka u studio koja je primljena na trijumf,evo usnimio sam je,otpevala je pesmu na keca bez ijednog vracanja,nista nisam stimao.ako su im ovako dobri svi svaka im cast

http://www.zshare.net/audio/150742904baa743f/

p.s.pevala je pesmu christine aguilere.imace milica ima samo 19 godina

Gianfranco
11-07-2008, 01:06 AM
sjajno!!!

master29
11-07-2008, 01:22 AM
sjajno!!!

Pazi davno mi tako lose nije bilooooo,mislio sam da vise nema dobrih maldih pevaca,kad je zinulaaaaa usrao sam se.19 godina 43kg,strasno odakle izlazi onakav glassss.Ako ne prodje dalje na trijunfu odmah pada cd.pozz

darkstar
11-07-2008, 02:59 AM
vala master zbog tog rocky potpisa,ako je ti ne snimis niko nece ! ! ! :rotfl:

Max
11-07-2008, 03:06 AM
Pazi davno mi tako lose nije bilooooo,mislio sam da vise nema dobrih maldih pevaca,kad je zinulaaaaa usrao sam se.19 godina 43kg,strasno odakle izlazi onakav glassss.Ako ne prodje dalje na trijunfu odmah pada cd.pozz

Mala odlicno zvuci .....

Ovo je karaoke matrica ????

Pozdrav

master29
11-07-2008, 03:12 AM
Mala odlicno zvuci .....

Ovo je karaoke matrica ????

Pozdrav
Jeste,donela desetak izabrali smo tri koje je pevala.Pozz

master29
11-07-2008, 03:14 AM
vala master zbog tog rocky potpisa,ako je ti ne snimis niko nece ! ! ! :rotfl:

Ne kapiram:confused::confused::confused:

Gianfranco
11-07-2008, 05:50 AM
Jeste,donela desetak izabrali smo tri koje je pevala.Pozz

pa salji i ostale 2 boga mu... :)

master29
11-07-2008, 02:19 PM

Evo poslacu u toku dana.pozz:wink:

master29
11-07-2008, 02:43 PM

http://www.zshare.net/audio/1511125202b4b352/

http://www.zshare.net/audio/151112774ec9f899/

Molim vas da imate u vidu,da joj je ovo prvo pevanje u studiju,da je imala tremu i da su sve pesme otpevane na keca,tako da ima poneki falsic tu i tamo.Pozz

p.s.njena slika:wink:

HeatMan
11-07-2008, 03:18 PM
poznata mi je odnekud.. :? skidam pesme chim stignem u studio

dexyco
11-07-2008, 05:14 PM
Pozz iz pecine. vec 10 dana zbog kooperecije Boki&lelekom nemam ni fixni ni adsl - kucam na mobilnom. Hajd videcu da nadjem neki normalan int kafe pa da preslusam, bas me interesuje kako zvuci. :)

Synclavier
20-07-2008, 02:07 AM
Malo zakasnelo, ali da i ja nesto kazem... Potpuno se slazem sa slowstarom (i svima koji se sa njim slazu:wink: - Lacky, Tiki, Master...) i tu nema sta preterano da se doda (u kratkim crtama).
Inace, imao sam priliku da radim nesti slicno ("Idol" - BKTV, takmicari iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i "pola" Bosne) sto - solo piano, sto - bend podrska i zaista, u glavnom su vazile Slobine i Tikijeve "definicije". Ipak, ruku na srce, bilo je i nekoliko zaista dobrih i talentovanih likova. Pogadjate, vecina njih je brzo otpala (nisu dobili dovoljno SMS glasova, a i strucni ziri ih nije nesto posebno gotivio), a prolazili su oni sa "najboljom logistikom", sto me je posle nekog vremena vec i nerviralo.
Elem, ovih dana su me "cimali" ljudi iz "Emotion-a" da napravim bend za podrsku takmicarima, ali zahtevi su takvi da su prakticno neostvarivi - traze se top muzicari (i sve sto ide uz to) koji bi od septembra pa do nove godine svakodnevno bili zauzeti probama/snimanjima, pritom sa "klauzulom o ekskluzivi" za novac koji ne bi prihvatili ni bolje zaposleni "splavarski muzikanti", eventualno neko ko je potpuno besposlen ili mu je jako bitno da bude vidjen na TV-u:wink: . Posto se sve vreme prica o "ozbiljnoj produkciji":rolleyes: i "visokim standardima"8-) , ocekivao bi se i honorar na istom nivou :da: (tu je "Idol" bio vise nego OK), kao i mogucnost da svako u bendu, u slucaju potrebe (citaj: svi dobri su uglavnom prilicno zaposleni), ima svoju zamenu. U tom slucaju (uz jos neke druge uslove) nista nam drugo ne preostaje nego da pomognemo onim koji to zasluzuju (kao npr. devojka koju je pominjao master29), makar u svom domenu.
Btw, iskreno se nadam da ce pobednik (ako ne bude netalentovani mediokritet sa "jakom logistikom") zaista imati i nekakvu korist od toga, da se sve ne zavrsi sa nekom polovicnom varijantom kao na "Idolu".
Izvinite na opsirnosti...

master29
20-07-2008, 03:37 PM
U tom slucaju (uz jos neke druge uslove) nista nam drugo ne preostaje nego da pomognemo onim koji to zasluzuju (kao npr. devojka koju je pominjao master29), makar u svom domenu.

Na zalos Milica je ispala u zadnjem krugu tako da nece ucestvovati u Trijunfu,verovatno postoje bolji:confused::confused::confused:Bar se nadam i ako ne verujem,tako da omladino deff treba da imate mame i tate iza sebe u ovoj usranoj drzavi.sorry za post jbg isprovociran sam maminim i tatinim dupeglavcima.

Ilija Ilic
20-07-2008, 04:08 PM
Nista novo master... I sad ce Milica i njeni i prijatelji, komsije ... da gledaju Trijumf da bas vide ko je prosao i zasto ona nije:D A to njima i jeste jedini cilj sa tim audicijama.... Ja ga necu ni upaliti to je sigurno, a tako bi trebala i Milica i ti...
P.S. Master kvalitet nista ne moze da zaustavi tako da pozdravis Milicu:)
naravno kvalitet u svim stvarima kod coveka...

Wookee
19-08-2008, 01:35 PM
E ovako, ljudi... Da vam se obrati neko ko ima veze sta prica... Prvo, Milicu poznajem licno vec skoro dve godine. Pored toga, bio sam sa njom i u prvom i u drugom krugu i jeste me tada iznenadilo sto je nisu pozvali da radi promocije kao mene i jos neke ljude... Rekli su joj da se previse oslanja na talenat i da je neozbiljna. Ali pozvali su je sada na probno snimanje, gde ce imati sansu da se vrati u igru kao konacni ucesnik. Drugo, ja sam jedan od kandidata koji su prosli dalje, i koji je radio promocije sa njima, po gradovima Srbije... Licno poznajem SVE potencijalne ucesnike iz Srbije... Niste svesni koliko gresite... Da, ne vrednuje se SAMO pevanje. Vrednuje se i harizma, ponasanje na bini, stil... SVE. Verujte mi, tamo su vecinom ljudi koji nemaju cemu da se vrate, ako ne udju u tu kucu, ukljucujuci i mene... Sve sam podredio ovome. Ko mi ne veruje, neka pita Milicu. Ako neko ima konkretno pitanje, slobodno neka pita. Vukasin Brajic

HeatMan
19-08-2008, 01:51 PM
a jel se vrednuje sviranje instrumenta? npr gitare?

ivanajukebox
19-08-2008, 03:04 PM
sve se vrednuje.. Vrednuje se i komponovanje i sviranje i pevanje i pisanje textova i odnos sa bendom i nastup i talenat za igru itd.. evo npr.. wookee je svirao na tim promocijama gitaru.. tako da oni pokusavaju da ispolje svaki talenat kandidata.. Osnova jeste pevanje ali promovisu se i sve ostale pozitivne strane svakog potencijalnog ucesnika..

master29
19-08-2008, 03:50 PM
Milica ipak ulazi u kucu 28.08.2008 godine,ja nisam ni znao ali bila je van svake konkurencije,pa nije morala da tezgari sa ostalima....Pozz

ivanajukebox
19-08-2008, 03:57 PM
Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.

master29
19-08-2008, 04:15 PM
Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.

Jebem li ga zvali su je da udje u kucu.e sad kako to ide nisam bas najupuceniji.....znam samo da vredi vokalno mnogo,mnogo vise nego ti sto su vuceni ko magarci iz grada u grad da bi emousn zaradio neku paru....pozzz ti ako znas vise demantuj me:wink:

ivanajukebox
19-08-2008, 04:16 PM
a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika

http://www.youtube.com/watch?v=t63R0ODamKM&feature=related

master29
19-08-2008, 04:31 PM
a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika

http://www.youtube.com/watch?v=t63R0ODamKM&feature=related

To sam zargonski rekao,totalno si u pravu....nema van svake konkurencije nikog,nije mi ova Mika nista spec,moje misljenje......ako je ona nesto najprezentnije onda je operacija sa smrtnim ishodom:rotfl::rotfl::rotfl:

master29
19-08-2008, 04:32 PM
Opet su doktori napravili gresku,ovog puta pri odabiru interpretatora jojjjj cega sve ima:banghead::banghead::banghead:

http://www.youtube.com/watch?v=IoulffnquPc&feature=related

ivanajukebox
19-08-2008, 05:08 PM
joj slazem se Mastere sa tobom zaista za ovaj prethodni klip.. Ima stvarno raznih..

Znas sta je jedino zeznuto na tim promotivnim koncertima (ne vezano za prethodni klip).. zeznuto je to sto nam oni zadaju pesme koje nam uopste ne odgovaraju.. pa se onda mi rukovodimo parolom-ko se prvi snadje.. npr ja sam pevala Johnny budi dobar od Azre.. extremno duboko i extremno tezak text za izgovor i extremno bez melodije.. tesko mi je da je otpevam jer stalno djuskam kao nenormalna i zadisem se.. :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=23147787964

master29
19-08-2008, 05:28 PM
joj slazem se Mastere sa tobom zaista za ovaj prethodni klip.. Ima stvarno raznih..

Znas sta je jedino zeznuto na tim promotivnim koncertima (ne vezano za prethodni klip).. zeznuto je to sto nam oni zadaju pesme koje nam uopste ne odgovaraju.. pa se onda mi rukovodimo parolom-ko se prvi snadje.. npr ja sam pevala Johnny budi dobar od Azre.. extremno duboko i extremno tezak text za izgovor i extremno bez melodije.. tesko mi je da je otpevam jer stalno djuskam kao nenormalna i zadisem se.. :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=23147787964

Hahaha,manje igraj zbog pravilnog disanja,salim se...zelim ti puno srece i uspeha,potrudi se da operacija bude uspesna...pozz

Wookee
19-08-2008, 06:02 PM
Ma bice ovo dobro, videcete... Ne znam kako ce na kraju sve ispasti, ali pevaci koji su bili konstantni na promocijama (a takvi sigurno nisu losi), su u najmanju ruku interesantni, tako da verujem da ce Trijumf biti mnogo zanimljiviji za gledanje od Velikog bRatara. I jos nesto... Mika je jako dobra pevacica... A uslovi na sceni su cesto jako losi... Ekipa se jos uhodava. Govori vam covek kome mikrofon nije radio u live prenosu. :) Uz sve nedostatke, mislim da Trijumf moze da osvezi nasu muzicku scenu...

master29
19-08-2008, 06:12 PM
ako ce ovo biti dobro,sta je lose??????

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964#/video/video.php?v=23144802964

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964#/video/video.php?v=23141992964

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964#/video/video.php?v=23141252964

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964#/video/video.php?v=23034487964

http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964#/video/video.php?v=23044452964

KATASTROFAAAAAAAAA i sa kim da se mereeeee,sa svetskim facama,milion eura.ne kapiram,jedino ako ce na nekom dobrotvornom balu da budu sankeri i konobarice.GDE JE OVDE SVETSKO LICEEEEEEE?????????

master29
19-08-2008, 06:19 PM
Jos jednom da vas potsetim kakva vam je konkurencija:wink::wink::wink:

Pevano iz prvog,live kako god hocete.......................

Pozz i cuvajte se:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: Ipak je ovo stvarno van konkurencije za gornje linkove.pozz

master29
19-08-2008, 06:22 PM
Jos jednom da vas potsetim kakva vam je konkurencija:wink::wink::wink:

Pevano iz prvog,live kako god hocete.......................

Pozz i cuvajte se:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: Ipak je ovo stvarno van konkurencije za gornje linkove.pozz

S'tim da najbolji uglavnom ne pobedjuju ali cisto da se potsetite:wink::wink::wink:

Wookee
19-08-2008, 06:40 PM
Stvarno mi nije jasno zasto si pun gorcine... Prvo, Milica je pevala u studiju, a ne na sceni pred hiljadu ljudi... Na osnovu njenog pevanja nije se odlucivalo da li ce joj se san ostvariti... Znaci, faktor treme kod nje ne postoji... Drugo, garantujem da joj je monitoring bio bolji nego nama. Boze moj, ja bih voleo da sto kvalitetniji ljudi udju... Osim toga, kazem, Milica mi je drugarica... Kamo srece da iz generalne probe ona bude ta koja ce uci u kucu. Ali veruj mi, ako udje, preznojice se ako bude zelela da natpeva ovu istu Sonju koju si postovao malopre, sto je pevala Colu... :) Znam ih obe i iskreno ti kazem. Ljudi u Emotion-u mogu da biraju koga hoce jer svoj novac ulazu u te ljude. Isto to rade menadzeri, sponzori i slicno... A Milica je od "dobrotvora" dobila pesmu za izvesnu sumu. :) Zasto joj ta osoba, na osnovu njenog talenta nije dala dzabe? :)
Mislim da se razumemo...

master29
19-08-2008, 07:04 PM
S. A Milica je od "dobrotvora" dobila pesmu za izvesnu sumu. :) Zasto joj ta osoba, na osnovu njenog talenta nije dala dzabe? :)
Mislim da se razumemo...

Slusaj sine,razumeli smo se totalno kako treba,jos mnogo mora moras da preplivas i jos mnogo kilometera da prodjes da bi mogao da bilo sta komentarises,na osnovu par svirki koje si odradio je apsolutno bezveze da komentarises.Vidi sad i ovako!!!!!Milica je kompletno sve dobila dzabe,ne od dobrotvora nego od mene,ja na to imam apsolutno pravooooo usput,platila je aranzman,muzicare i pratece vokale.......iskreno bi mi bilo jako zao da udje u tu kucu sa vama zajedno....na osnovu ovakvog komentara...vidim da joj zavidite...usput imala je vecu tremu u studiju nego vi svi zajedno na trijumfu(veruj mi na rec)nego jednostavno uvek prodju oni koji imaju vise srece.....tako da ovo sto sam cuo nije pljuvanje i nikakva gorcina,samo ne mogu da verujem da su doktori pre operacije ubili pacijenta....znaci odabir katastrofa,ljutili se vi ili ne.to je moje misljenje.pozz

Wookee
19-08-2008, 07:20 PM
Hmmm... Vidim da se strasti zahuktavaju... Muzicare i pratece sam ja mogao da joj obezbedim dzabe, a verovatno i ti... Ja bih voleo da Milica udje, jer mislim da time moze mnogo vise da dobije nego jednom pesmom... Pokusao sam da stavim do znanja da ste pogresili u proceni ranije i da ljudima odgovorim na nesto sto ih mozda interesuje, kao neko ko je UPUCEN... Ali vidim da neko ima problem sa sukobom misljenja, a to se, cini mi se, zove sujeta... Kroz svoje malo iskustvo, naucio sam da je u zivotu lakse bez toga. Nisam ja kriv sto ucim brze od drugih. Ne ljuti se, nisam imao nameru da vredjam, vec sam ti stavljao do znanja da svako po svojim kriterijumima bira, i za svoje pare dobija ono sto zeli. Ja sam jednom prilikom dobio singl za dzabe... :) Mislim da nema potreba da kazem na sta je to licilo... Zato, ako joj mislis dobro, brani je njenim kvalitetom, a ne manama drugih... To je profesionalnije. Jer ona treba da bude nova generacija pevaca... A ne ovaj Grand ogovaracki sljam. Nadam se da shvatas da je iza mojih reci dobra namera. Ako ne... Onda jos jace zelim da Milica udje u kucu, da ne bi saradjivala sa likovima koji ne vide dalje od sebe.

master29
19-08-2008, 07:31 PM
Koje pratece si mogao da obezbedis???Maru iz donjih popovica????Daj sine ne pricamo o istoj kategoriji,ti koji njoj pevaju ce ti biti u ziriju pa ih obezbedi sebi dzabe za prolaz.Taj tvoj singl nikada nisam ni cuo...bogami do malopre ni za tebe,dok nisam video kako si sjajno interpretirao pokojnog toseta:confused:Nema ovde kompleksa niti bilo kakve sujete ja sam izneo svoje misljenje i svoj stav....nisam zeleo nikoga da povredim samo sam rekao da je to mnogo losije od ocekivanog,ja sam mislio da ce te ujedati a vi svi zajedno cveti majtanovic niste do kolena...kako ona nije imala problem o kome ti pricas????Ista vam je produkcija isti ziri pa ti razmisli cije ce te vi topovsko meso biti????Ali ne vidim vam neki dugi opstanak u toj operacionoj sali izuzev ako niste neki sasa curcic pa vas narado zavoli na neku drugu foru i pricu...izvini nicm ne zelim da te povredim ali takvih kao u operaciji trijumf ima na svakom cusku u ovoj zemlji.....nema tu niceg da te izuje iz cipela ako me kapiras..prosek i ispod proseka....zato vi igrajte,skacite i zelim vam sve najbolje

Wookee
19-08-2008, 07:45 PM
Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol... Verujem da zna o cemu prica. Isto tako, vec sam rekao da ne znam kako ce to na kraju ispasti, i ko ce uopste u kucu uci. Samo sam rekao da vecina potencijalnih ukucana nema nikakvu podrsku. Sto se tice pratecih, da li ime znaci klasu? Veruj mi... Doveo bih ti devojke koje ujedaju kako pevaju... :) Mene ziri ne brine... Ja se trudim da budem sto bolji, i nadam se da ce me TO nekuda u zivotu odvesti. A singl... Naravno da nisi cuo za njega... Snimiti ga, ne znaci uraditi nesto. To je najlakse. A sta posle? A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta... Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.

master29
19-08-2008, 07:53 PM
A nisi mogao da cujes ni za mene, jer sam oduvek pevao po kaficima za mali broj ljudi, jer nisam pristajao na kompromise u zivotu, i nisam hteo da pevam svasta... Zar nisi sam sebe demantovao ovim postom?????Sadas pevas svasta,ako ti daju i Maru iz Drvara ces pevati....veruj mi

Topovsko meso ili ne... Reklamu nekako moras da platis. Para nemam. Znaci, ako moram da budem zatvoren i sniman ceo dan i noc... So be it... Nadajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.
Vidis izmedju ova dva dela tvog pametnog posta koliko si sam sebe demantovao.....kao nisi pristajao na kompromise pa onda bi i zatvoren pevao citav dan,.......zar to nije kompromis????Pevaces sve sto ti kazu,radices apsolutno sve sto oni pozele...koliko samo nisi upucen.zao mi je...i ako budes ovako dvolicne komentare davao veruj mi brze ces iz kuce nego sto si i usao...pozz

master29
19-08-2008, 07:57 PM
I brate POJMA NEMATE to je moj stav,bar jedno 50toro iz mog okruzenja znam sto mogu da vas pojedu za dorucak....necu da se vise smaram rekla,kazala...POJMA NEMATE to je moje misljenje.....nisam ja Milicu postavio vas da degradiram,samo sam stavio kako devojka peva a vi sto ste se nasli isprozivanim jer ste svesni da joj niste do kolena to je samo vas problem.....jos jednom ti kazem....zelim vam svu srecu jer u ovoj zemlji najbolji nikada nisu ni bili najpopularniji tako da imate svu moju podrsku...pozz

master29
19-08-2008, 08:05 PM
Prvo, hvala na komplimentu... A sto se tice Cvete, Mirko Vukomanovic, cija je ona miljenica je rekao da smo tri puta jaca ekipa nego Idol..ajmo se da ce ovo biti bolje od Idola. Nasoj sceni je to neophodno.

Kolika mu je miljenica ni Cd koji joj je obecan joj nije uradio,pa sada radi kao voditeljka neke lokalne televizije......Velika mu je ljubimica vidi se za ovih par godina koliko je uradio za njeno bolje,,,pozz

Wookee
19-08-2008, 08:08 PM
Vidim ja da ti ne razumes... Toga sto ja nisam hteo da pevam, ovde nema... Sta god da mi daju, otpevacu. Jer ja sam pevac, i to mi je posao. Pa cak i ako mi daju narodnjake, otpevacu. Onoliko dobro, koliko mogu... Ali ne zato sto mi neko gura lovu u gace, vec zato sto tamo idem da pokazem ko sam i od cega sam napravljen. To sto mi oni zadaju nije muzicka zelja nekog krimosa, vec zadatak koji su ti postavili, da bi ocenili kolike su ti mogucnosti. Ti imas veliki problem... Sve gledas kroz prvi utisak koji si stvorio jos pre nekog vremena, i mislis da mene mozes da dovedes u pitanje izvlacenjem iz konteksta mojih izjava... Prijatelju, ili da te zovem cale, posto me oslovljavas sa sine... Ja govorim razumno a ne iz revolta kao ti... Poslusaj me. Sagledaj situaciju ponovo. Kao i svog sagovornika. Ako to ne uradis, moze se desiti da se diskreditujes. Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.

Wookee
19-08-2008, 08:11 PM
Kolika mu je miljenica ni Cd koji joj je obecan joj nije uradio,pa sada radi kao voditeljka neke lokalne televizije......Velika mu je ljubimica vidi se za ovih par godina koliko je uradio za njeno bolje,,,pozz

Pa ona po mojim standardima i nije neka pevacica... A i stil joj je krsh. Imitatorka. Ja se ne nadam pobedi, albumima, velikoj lovi... Nadam se reklami. A to je zagarantovano. Posle cu lako. Nisam nesposoban. :)

master29
19-08-2008, 08:14 PM
Ja nisam pevac koji je bezao iz skole da bi pevao u kafani. Ja sam intelektualac, koji se posvetio muzici kada je za to stekao uslove. I sve sto sam zaradjivao tom beskompromisnom svirkom, davao sam na casove, opremu i ulagao. Ovo je prilika da to pokazem, i nadam se da ce mi se konacno bar deo toga vratiti.

Intelektualac,pevac sa stecenim uslovima:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Evo ja sam totalno ne skolovan,bezao sam sa casova...pevao kriminalcima i od njih kupio studio,stan i zaradio milione.Zbog toga sada siljim ku..c..jebiga.Sorry skolovani covece,nisu te nesto iskolovali..nazalost:banghead::banghead::banghead:

Wookee
19-08-2008, 08:16 PM
Na zalos Milica je ispala u zadnjem krugu tako da nece ucestvovati u Trijunfu,verovatno postoje bolji:confused::confused::confused:Bar se nadam i ako ne verujem,tako da omladino deff treba da imate mame i tate iza sebe u ovoj usranoj drzavi.sorry za post jbg isprovociran sam maminim i tatinim dupeglavcima.

Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe?

master29
19-08-2008, 08:17 PM
Pa ona po mojim standardima i nije neka pevacica... A i stil joj je krsh. Imitatorka. Ja se ne nadam pobedi, albumima, velikoj lovi... Nadam se reklami. A to je zagarantovano. Posle cu lako. Nisam nesposoban. :)
Ja tebe ne kapiram uopste...ali majke mi,sto si se onda prijavio za trijumf kad te nista ne interesuje,zbog bakinih kolaca?????

LACKY
19-08-2008, 08:18 PM
Pa onda si pogresio adresu. Trebao si da se prijavis na Grandovu audiciju, od ove zajebancije se nes' 'leba najesti.

Wookee
19-08-2008, 08:22 PM
Intelektualac,pevac sa stecenim uslovima:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Evo ja sam totalno ne skolovan,bezao sam sa casova...pevao kriminalcima i od njih kupio studio,stan i zaradio milione.Zbog toga sada siljim ku..c..jebiga.Sorry skolovani covece,nisu te nesto iskolovali..nazalost:banghead::banghead::banghead:

Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... :) Nemoj da se kacimo, veruj mi... Nema potrebe. To sta si ti radio mene ne interesuje, jer ja tvoj kvalitet nisam doveo u pitanje. Vidim ja da ti sve shvatas licno. Iskolovan sam koliko mi je potrebno. Ako sumnjas u moj kvalitet, evo obecavam ti da te nikada u zivotu necu zamoliti za pomoc... A koliko znam... I tvoji matorci su u muzickom biznisu. Zar ne? Mora da je tesko bilo kao muzicaru da odrastas u takvom okruzenju.

master29
19-08-2008, 08:23 PM
Pa onda si pogresio adresu. Trebao si da se prijavis na Grandovu audiciju, od ove zajebancije se nes' 'leba najesti.

Vrhhhhh:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Wookee
Ja tebe ne kapiram uopste...ali majke mi,sto si se onda prijavio za trijumf kad te nista ne interesuje,zbog bakinih kolaca?????

Reklama... Napisao sam. Ali od besa propustas poentu.

silicon science
Stvarno, kakav nedostatak harizme kod svih ovih ljudi. Stvarno, niko, ali niko ne izgleda kao buduca "zvezda", strasno... Pa ja lichno znad desetinu ljudi koji i bolje pevaju i bolje izgledaju, bez preterivanja... Cela ova pricha mi je tako jeftina da boli. Da se ne uvrede ljudi koji su "upali" ili nisu a chitaju ovo, sve najbolje vam zelim... E da, i stajling tj. odeca uchesnika mi je skroz Kineski buvljak

Wookee
19-08-2008, 08:24 PM

Jebi ga... Veciti optimista. Sta da ti kazem. A nisam ja za Grand, druze.

silicon science
19-08-2008, 08:25 PM
Jebi ga... Veciti optimista. Sta da ti kazem. A nisam ja za Grand, druze.

Da nisi za "Warp" mozda:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee

Wookee
19-08-2008, 08:27 PM
Stvarno, kakav nedostatak harizme kod svih ovih ljudi. Stvarno, niko, ali niko ne izgleda kao buduca "zvezda", strasno... Pa ja lichno znad desetinu ljudi koji i bolje pevaju i bolje izgledaju, bez preterivanja... Cela ova pricha mi je tako jeftina da boli. Da se ne uvrede ljudi koji su "upali" ili nisu a chitaju ovo, sve najbolje vam zelim... E da, i stajling tj. odeca uchesnika mi je skroz Kineski buvljak

Pa mozda nemamo para za bolje... Niko jos nije upao, i zato je smesno ovoliko se raspravljati. Meni je namera bila da odgovorim ljudima na nesto sto ih mozda interesuje, ali vidim koliko je nas narod ogorcen. Bili dobro ili losi, volimo to sto radimo, i niko nas u tome ne gura. Zato mislim da zasluzujemo podrsku. Nisu mi krivi sto smo izabrani, a neko bolji nije.

master29
19-08-2008, 08:28 PM
Ovo je razlog zasto smo se osetili isprozivanim. Veruj mi, da hocu da se svadjam sa tobom, do sada bih te sazvakao komentarima. Kao sto vidis, daleko sam od glupog i naivnog. Stao sam u odbranu ljudi koji ne zasluzuju da se tako o njima prica. Opet stvaras tenziju. Zasto tih 50 nisi doveo Milici, da joj otpevaju pratece za dzabe?

Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz

LACKY
19-08-2008, 08:28 PM
Stari Grci rekose "Hleba I Igara"! Nije sve ni u hlebu, nekada je vise do igara! Pa srcno ti bilo.

Wookee
19-08-2008, 08:29 PM
Da nisi za "Warp" mozda:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nemoj se ljutis, nisam mogao da odolim. Vec vidim kompilaciju-Autechre, Edward d. James, Wookee

Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...

Wookee
19-08-2008, 08:30 PM
Zato sto se saradnici placaju,pevali su na mnogo mojih projekata i bili ispostovani.....ja sam svoje uradio iz cistog zadovoljstva.....moze mi se....da si pametan odavno bi prestao da diskutujes jer ku.cu ne vredite,svaka cast izuzetcima u koje ti ne spadas......i dalje mislim da ste dupeglavci i glupo mi vise da bljujem,,jednostavno ste izabrani i to je to...stvarno vam zelim svu srecu jer samo sreca moze da vam pomogne,kad bilo ko od vas pobedi treba stati pred nekog evropskog pobednika koji ce da vas sazvace sa sve gacama.pozz

Bring it on... :)

master29
19-08-2008, 08:38 PM
Hahaha... Ovo mi se svidja. Veruj mi, vece su mi sanse za tu, nego za kompilaciju: Saulic, Miric, Rokvic, Wookee...

Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz

Wookee
19-08-2008, 08:56 PM
Bio bi ti i tarmi ricmi veruj mi na rec,takve kao sto si ti sam odavno sazvakao,i gnjurac bi bio da bi te ljudi znali.pozz

:) Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga. ;)

master29
19-08-2008, 08:59 PM
:) Pa ti si se to razbesneo? Joooooooooj... Nemoj. Videcemo se ti i ja za par godina, upao ja u trijumf ili ne... Pa cemo videti ko ce sta da radi i za koga. ;)

e sad si me nasmejaoooo,:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:vrlo si vickast.

Wookee
19-08-2008, 09:02 PM
e sad si me nasmejaoooo,:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:vrlo si vickast.

Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.

master29
19-08-2008, 09:05 PM
Dobro je... Bar jedna pozitivna stvar u svemu ovome. Uzivaj. I uradi dobro tu pesmu Milici. Zasluzila je. Over and Out.
Ne znam engleski,napisao sam ti da sam ne sk ol ov an,molim prevod...pozz

Wookee
19-08-2008, 09:10 PM
:)

master29
19-08-2008, 09:44 PM
Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... :) Nemoj da se kacimo, veruj mi... Nema potrebe. To sta si ti radio mene ne interesuje, jer ja tvoj kvalitet nisam doveo u pitanje. Vidim ja da ti sve shvatas licno. Iskolovan sam koliko mi je potrebno. Ako sumnjas u moj kvalitet, evo obecavam ti da te nikada u zivotu necu zamoliti za pomoc... A koliko znam... I tvoji matorci su u muzickom biznisu. Zar ne? Mora da je tesko bilo kao muzicaru da odrastas u takvom okruzenju.

I moja Baka je bila u muzickom biznisu,pevala je sa Beckom filharmonijom i u Milanskoj skali,steta sto je mlada preminula.U pravu si i roditelji su mi muzicki obrazovani....jedino sam ja otpadnik,hahahahaha.........imam samo nizu zivotnu zavfrsenu od svih ovozemaljskih skola,jbg

silicon science
19-08-2008, 10:45 PM
Pa mozda nemamo para za bolje...

Nije to stvar novaca vec ukusa:wink:

Ilija Ilic
19-08-2008, 10:56 PM
Opusteno master:wink:
Decko ima svoju glavu pa nek misli, ja ga podrzavam samo zato sto je svoj, ali se ne slazem u vecini recenog...

Wookee
19-08-2008, 11:03 PM
Nije to stvar novaca vec ukusa:wink:

Na tome se da raditi... :) Ne mislim da mom oblacenju nesto fali, ali uvek moze bolje. ;)

silicon science
19-08-2008, 11:04 PM
Na tome se da raditi... :) Ne mislim da mom oblacenju nesto fali, ali uvek moze bolje. ;)

E sad ne znam koji si, daj link di si ti pa da vidim.:)

Wookee
19-08-2008, 11:11 PM
http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23147787964&ref=share
http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23027312964&ref=share
http://www.new.facebook.com/video/video.php?v=23023232964&ref=share

silicon science
19-08-2008, 11:19 PM
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa, mozda i prodjes
Edit: jaooo pa sto bre taj Van Gogh breee. Pa ta pesma je grozna, text jeftino pretenciozan a Djuleta treba banovati sa scene i primorati ga da se javno izvine naciji za godine trovanja mozgova omladinaca i besramno srozavanje tog nekog pop-rocka na jako, jako niske grane

Wookee
19-08-2008, 11:30 PM
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa, mozda i prodjes
Edit: jaooo pa sto bre taj Van Gogh breee. Pa ta pesma je grozna, text jeftino pretenciozan a Djuleta treba banovati sa scene i primorati ga da se javno izvine naciji za godine trovanja mozgova omladinaca i besramno srozavanje tog nekog pop-rocka na jako, jako niske grane

Pa kao sto je receno u prethodnim postovima, oni nam zadaju pesme... Ne biramo ih mi. I to nam daju nesto sto inace ne pevamo, da vide kako se snalazimo. I... Stilisti uticu na to kako cemo obuceni da budemo... Naravno u okviru svog stila oblacenja. Predlozis par opcija i oni odaberu.

silicon science
19-08-2008, 11:35 PM
Pa kao sto je receno u prethodnim postovima, oni nam zadaju pesme... Ne biramo ih mi. I to nam daju nesto sto inace ne pevamo, da vide kako se snalazimo. I... Stilisti uticu na to kako cemo obuceni da budemo... Naravno u okviru svog stila oblacenja. Predlozis par opcija i oni odaberu.

Uf, nije tebi lako onda, al provalio sam to sto skidate Djuletov izgovor:rotfl: :rotfl: Ne znam, cela ta pricha mi je prilichno socijalna i smesna, a taj Emoushn mi se gadi u naj manju ruku. A kad si spomenuo stiliste, znas li ko su oni??? ima dva odgovora:
1. Kreatori koji ne kreiraju (taj mi je omiljeni):rotfl: :rotfl:
2. Pederi sa zaposlenjem:wink:
Eto, pa i da se nasalimo malo posle svih ovih rasprava:wink:
Btw. a taj njihov "stajling" mislim da vise ni u Rumuniji ne prolazi

master29
19-08-2008, 11:40 PM
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa

Sto si takav,decko peva a ti pominjes kosulju...umesto da mu kazes da je vrhunski interpretator ti pominjes kosulju.......:rotfl::rotfl::rotfl:

Vukasine-Sad bez sale bolji si od vecine tamo,ali ja i dalje mislim da je sve to promaseno ali totalno.....pregledaj linkove pa ce ti sve biti jasno....nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,ti si na pocetku karijere i ne smes da imas drcan stav odmah ces naici na otpor,sto je i normalno.....ne smes da pametujes puno i tamo ce te ziri mustrati i sta ces reci"znate ja sam kurcevit momak"neces veruj mi....budi pametan jer zbog jednog pogresnog komentara mozes biti negativno obelezen...i to ti je kraj.

silicon science
19-08-2008, 11:43 PM
Sto si takav,decko peva a ti pominjes kosulju...umesto da mu kazes da je vrhunski interpretator ti pominjes kosulju.......:rotfl::rotfl::rotfl:

Zar ne vidis da bih da budem stilista al da ga ne primim odzada ako je moguce:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Wookee
19-08-2008, 11:45 PM
Hahaha... Dobra fora. Ali stilisti su nam zene, i ne namecu nam svoj stil. Mi donesemo svoju garderobu, i one predloze kombinaciju. Oni ponesu nesto stvari od sponzora, pa kome se sta svidi, uzme za nastup. Ova prica je ozbiljnija od bilo koje do sada. Uzasno skupa oprema je uzeta, i licenca je kupljena na 3 godine... Sto znaci da ne smeju da useru kao Idol, koji je pukao odmah sledece godine. Pored toga, Endemol (kuca koja je dala licencu) je zaduzena evropsku karijeru pobednika. Album se snima u Becu, a izdaje u Finskoj, Francuskoj, Austriji, Nemackoj, Spaniji i zemljama ex YU... U kucu ulaze ljudi iz svih republika ex Yu osim Makedonije. Samim tim, Trijumf ce se emitovati u svim tim zemljama... Vidis li potencijal samog marketinga u tome?

master29
19-08-2008, 11:47 PM
E ovako, ljudi... Da vam se obrati neko ko ima veze sta prica... Vukasin Brajic

Zbog ovakog komentara mozes lose proci u zivotu.......Ispade da niko sem tebe nista ne zna,ovde su ljudi koji su imali vise poslova sa gore napomenutom producentskom kucom nego ti svirki po klubovima.Los i drcan stav ti nije potreban.....Treba da imas svoj stav ali uspori jer ima mnogo zajebanih igraca po pitanju muzike na Rumskom...Vrlo.vrlo uspesnih sto i tebi zelim da postanes....Ne mozes prvim postom degradirati ljude a ne znati ni ko su ni sta su.pozz

Wookee
19-08-2008, 11:47 PM

Vukasine-Sad bez sale bolji si od vecine tamo,ali ja i dalje mislim da je sve to promaseno ali totalno.....pregledaj linkove pa ce ti sve biti jasno....nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,ti si na pocetku karijere i ne smes da imas drcan stav odmah ces naici na otpor,sto je i normalno.....ne smes da pametujes puno i tamo ce te ziri mustrati i sta ces reci"znate ja sam kurcevit momak"neces veruj mi....budi pametan jer zbog jednog pogresnog komentara mozes biti negativno obelezen...i to ti je kraj.

E tako treba da pricamo... Ja zaista nisam imao drcan stav... Zao mi je sto si to tako doziveo. Ja sam tu gde jesam zato sto sam slusao iskusnije. Verujem da ta prica nece biti skroz onakva, kakva tvrde da ce biti, ali neosporno je da moze drasticno da pomogne u karijeri, onome ko se tamo dobro pokaze. Zar ne?

master29
19-08-2008, 11:48 PM
Zar ne vidis da bih da budem stilista al da ga ne primim odzada ako je moguce:rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Place producentska kuca za tobom,zvacu Zlog da te ubaci u ekipu,POzz

silicon science
19-08-2008, 11:54 PM
E pa sad, prvo kazes stilisti diktiraju sta i kako, ja ti pohvalim koshulju a ti u fazonu: ma ja sam je kupio:rotfl: ,a pritom se podrazumeva da su stilisti "mushkarci", a ono zene (a mozda su i nekada davno i bili mushkarci, da stvar bude gora:shock: ). Ne znam sta da ti kazem, puno uspeha zelim, mada bi vishe voleo da uspeju ovo malo bendova sto vrede a nisu afirmisani, GUNSALE recimo iz Novog Sada:) To je burazeru muzika, prava, kvalitetna, autorska, s mudima... Ove instant priche su kao sto i naziv kaze, instant, znachi surogat za nesto sto bi trebalo da valja i vredi, al jebiga, nikada to nece biti original, vec iz kesice:banghead: :banghead: :banghead::( :(

Wookee
19-08-2008, 11:56 PM
Zbog ovakog komentara mozes lose proci u zivotu.......Ispade da niko sem tebe nista ne zna,ovde su ljudi koji su imali vise poslova sa gore napomenutom producentskom kucom nego ti svirki po klubovima.Los i drcan stav ti nije potreban.....Treba da imas svoj stav ali uspori jer ima mnogo zajebanih igraca po pitanju muzike na Rumskom...Vrlo.vrlo uspesnih sto i tebi zelim da postanes....Ne mozes prvim postom degradirati ljude a ne znati ni ko su ni sta su.pozz

To je bilo receno u kontekstu osobe koja se nalazi u centru desavanja sa ove strane zida... Ucesnicke.... Video sam iz prethodnih postova da se pipa u mraku i nagadja... Sigurno Emotion ovo ne radi zato sto zeli nama da pomogne. Boze moj, naravno da je sve u njihovu korist. Ali ako mi smrtnici mozemo da se ogrebemo... Zasto da ne? Respect svim muzicarima... Nema potrebe da se ljute. Dobri ili losi... Najboljom stvari na svetu se bave.

LACKY
19-08-2008, 11:59 PM
Oni i Mirko to rade iskljucivo zarad ljubavi prema muzici.
Vole ljudi, sta ces!

silicon science
20-08-2008, 12:00 AM
Najboljom stvari na svetu se bave.

Bolje je biti stilista

Wookee
20-08-2008, 12:01 AM
@ Sillicon... Nisam rekao da diktiraju vec da biraju od onoga sto mi ponudimo. :) I kosulja, gle ironije, nije moja. :) I ne svidja mi se preterano, ali imao sam razlog zasto sam je nosio. I ja zelim svim dobrim bendovima da uspeju. Pokusavao sam i ja sa 202 da uradim nesto... Imao sam i autorski bend... Koji je imao muda... Ali nije delio moj entuzijazam. Videcemo sta ce na kraju biti. Kao sto rekoh... Veciti sam optimista. ;)

Wookee
20-08-2008, 12:02 AM
Bolje je biti stilista

Ili frizer... Na isto mu dodje.

lesha
20-08-2008, 12:02 AM
mislim da se na ovo sve gleda suvise kratkovido.
bez obzira sto neko ne voli emotion, svako skretanje paznje na neku drugu vrstu muzike osim folk-turbo-dzihad-narodne je po meni vrlo, vrlo pozitivna stvar.
sa te strane ovaj projekat ima moju punu podrsku.

silicon science
20-08-2008, 12:03 AM
Ili frizer... Na isto mu dodje.

Naprotiv, biti stilista je mnogo odgovorniji posao od frizera.

silicon science
20-08-2008, 12:04 AM
mislim da se na ovo sve gleda suvise kratkovido.
bez obzira sto neko ne voli emotion, svako skretanje paznje na neku drugu vrstu muzike osim folk-turbo-dzihad-narodne je po meni vrlo, vrlo pozitivna stvar.
sa te strane ovaj projekat ima moju punu podrsku.

To si 100% u pravu, mada se ponekad svede na isto, tj. da je i ta nefolkturbo blablabla muzika podjednako bezvredna kao i ta turbo... Kao recimo Van Gogh:rotfl: :rotfl:

LACKY
20-08-2008, 12:08 AM
I ona gomiletina trecerazrednih klonova Vlade Georgijeva, i moglo bi se tu nabrojati jos kojesta.

lesha
20-08-2008, 12:09 AM
To si 100% u pravu, mada se ponekad svede na isto, tj. da je i ta nefolkturbo blablabla muzika podjednako bezvredna kao i ta turbo... Kao recimo Van Gogh:rotfl: :rotfl:

sta si se uhvatio van gogha kao pijan plota? :D

silicon science
20-08-2008, 12:09 AM
I ona gomiletina klonova Vlade Georgijeva, i moglo bi se tu nabrojati jos kojesta.

Uuu da svakako, kakve su to lobanje mozak da te zaboli:banghead: :banghead:

Wookee
20-08-2008, 12:11 AM

Ma samo neka se stil muzike promeni... Onda ce mnogi kvalitetni muzicari mnogo lakse isplivati... Vidi... Oni ce u ovoj prici popularisati 5-10 pevaca iz Srbije. Ne zna se jos tacan broj ucesnika iz ostalih ex YU republika. Od 16 ukucana, plan je da 5 najboljih MUZICARA, znaci ne poslednjih 5 koji ostanu u kuci, snimi albume. Od toga su pobednicki album i jos jedan, i za svetsko trziste. Tri sezone toga, i mi na sceni imamo 10-15 ljudi koji su maksimalno izreklamirani, izpopularizovani i NISU NARODNJACI. Mislim da je to dobro seme. A bolje sorte ce se praviti lako kada plod jednom nikne. JBT, ala kenjam. :) I slazem se za ove Georgijev kopije... Ali ipak mi je to bolje od.... Granda. UH!

lesha
20-08-2008, 12:13 AM
ovo mu dodje kao kontra udar mladim zvezdama granda, jos jednom, vrlo pozitivna stvar.

LACKY
20-08-2008, 12:15 AM
Pa i Tarmi ricmi je za svetsko trziste, bilo ko u svetu moze da poruci disk preko neta. Jedino sto jos niko nije trazio da peva na engleskom, svidja im se ovoako kako jeste.

Wookee
20-08-2008, 12:16 AM
Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...

silicon science
20-08-2008, 12:17 AM
sta si se uhvatio van gogha kao pijan plota? :D

Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo:wink: A ne zaboravite, radim u novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.

master29
20-08-2008, 12:17 AM
Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi.....sta sad su svi dj-evi do jaja ili d&b,koliko smo samo puta imali polemiku oko toga....pa ne trcimo maraton bavimo se muzikom....po meni ima par kvalitetnih izvodjaca u trijumfu ostalo su gola g..na... i nemoj da se lazemo na kraju ce voditi leteci start po ulici i deliti televizore..kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo

LACKY
20-08-2008, 12:18 AM
ovo mu dodje kao kontra udar mladim zvezdama granda, jos jednom, vrlo pozitivna stvar.
Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.

master29
20-08-2008, 12:20 AM
Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kaj, zapamto sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretno voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
-Djule-jos bih dodao samo to, da poruchim svim bendovima da ne pokusavaju i da se ne trude da sviraju i da naprave album, zato sto ce nas sledeci biti bolji od tog vasheg.

Ljudi, ovo je doslovno citat, i zapamtio sam ga iz razloga sto je to nesto najjadnije sto sam u zivotu chuo i bio sam zgrozen, i to toliko da ni vishe chasovno tushiranje ladnom vodom nije pomoglo:wink: A ne zaboravite, radim u <iframe style="border: 2px inset ; width: 540px; height: 250px;" tabindex="1" id="vB_Editor_001_iframe"></iframe>novinam koje se zovu "SVET", i prochitao sam i chuo svakakva sranja u zivotu, ali nesto ovako jadno NIKAD.

Znaci ti si Cobanov zet???:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

silicon science
20-08-2008, 12:21 AM
kakav crni endemol i ostale pro.kuce......gde je 3ka dur,idol...oni gledaju da uzmu kes,vuku tu decu skoro za dzabe naplacuju se iz grada u grad.Gde je ljubimica Cveta(lokalna voditeljka)strasnooooo

Bojim se da ce tako i biti, nazalost. A sto se narodnjaka tiche, pa nije Grand sve sto postoji. A sta cemo sa Radetom Jorovicem, Zoranom Jovanovicem uostalom:rotfl: :rotfl: :rotfl:

silicon science
20-08-2008, 12:24 AM
Znaci ti si Cobanov zet???:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama:rotfl: :rotfl:

lesha
20-08-2008, 12:26 AM
Zasto bre Leso ti to stalno dozivljavas kao neki rat, pa zar mislis da su u Americi ljudi isfurali rap da bi ratovali sa kantrijasima.
Zanrovi muzike nastaju i poropadaju, ljudi slusaju pa neslusaju i svi prave od toga i neki biznis.
ne dozivljavam kao rat, ali uz ovoliko mladih generacija kojima je pink isprao mozak, pozdravljam sve sto ima veze sa po meni normalnom muzikom.

LACKY
20-08-2008, 12:27 AM
Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ćušpajz Pop.

master29
20-08-2008, 12:29 AM
E, da sam ja zet neb se ja ovde zamlacivao sa nama:rotfl: :rotfl:

.....polako ko zna:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

LACKY
20-08-2008, 12:32 AM
ne dozivljavam kao rat, ali uz ovoliko mladih generacija kojima je pink isprao mozak, pozdravljam sve sto ima veze sa po meni normalnom muzikom.
Nije bre leso nikome Pink isprao mozak.
Evo ti par razmisljanja.
Prosle godine su Pepersi u kukuruzima pokraj Indjije skupili oko 100 000 ljudi, Stonsi 50 000, pa kroz Exit svake godine u proseku prodje izmedju 150 i 200 000 i da ne nabrajam dalje.
Bojim se da je problem druge prirode!
Nije problem da nece ljudi da slusaju neku drugu muziku vec.
Nevalja nam ta muzika.

silicon science
20-08-2008, 12:32 AM
.....polako ko zna:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

I to sto kazesh, nikad se ne zna:grin: :D :) :rotfl:

master29
20-08-2008, 12:36 AM

A sto je normalniji klon Vlade Georgijeva od na primer.....Slavka Banjca???

ili klon David-a Coverdale-a (kojih ima pun k..ac) od Zdravka Colica????

i sta je to vise normalna muzika????

silicon science
20-08-2008, 12:36 AM
Nevalja nam ta muzika.

E barem su nam zene lepe:wink: Sto je, jes. Lako cemo za muziku:wink:

lesha
20-08-2008, 12:37 AM
Nije bre leso nikome Pink isprao mozak.
Evo ti par razmisljanja.
Prosle godine su Pepersi u kukuruzima pokraj Indjije skupili oko 100 000 ljudi, Stonsi 50 000, pa kroz Exit svake godine u proseku prodje izmedju 150 i 200 000 i da ne nabrajam dalje.
Bojim se da je problem druge prirode!
Nevalja nam ta muzika.

kapiram, valjda ce se nesto promeniti.
samo znam da velika vecina mladih slusa narodnjake.

lesha
20-08-2008, 12:39 AM
i sta je to vise normalna muzika????

pa napisah gore, sve sto nije turbo folk - domaci dance.

silicon science
20-08-2008, 12:42 AM
Ne znam samo kad ce se promeniti. Pa sad je vreme iz razloga sto je muzicka oprema "jeftina" i dostupna skoro svakome. Nekada je bilo drugachije i sami znate... Nije bilo Kineskih jeftinih gitara (koje mogu da zavrse posao), nije bilo kompa vec bato morao si mixer da pazaris pa ovo pa ono, i kostalo je sve to papreno, i to je jedan od 200 ljudi mogao da priusti, cak i tada kada se imalo kesha... Mialim da je muzika kod nas reciprochna velicini nase jadne i napacene zemlje:wink: Mala smo zemlja i zato ima malo dobre muzike, ali ima dobre muzike definitivno:) I u Londonu i Njujorku imas gomile jadnih bendova koji su smesni, al sta ces kad ima mnogo (cak i previse za moj ukus), i spram toga mora da ima mnogo dobre muzike. E a sad, kada cemo da mi postavimo neki standard i da izmislimo i odsviramo nesto sto niko nije, verovatno nikada:( :cry: :ups:

LACKY
20-08-2008, 12:42 AM
kapiram, valjda ce se nesto promeniti.
samo znam da velika vecina mladih slusa narodnjake.
Pa to ti i govorim da mnogi radije slusaju Cecu nego Dza Ili Bu i zbog toga im nemogu zameriti.

silicon science
20-08-2008, 12:47 AM
Pa to ti i govorim da mnogi radije slusaju Cecu nego Dza Ili Bu i zbog toga im nemogu zameriti.

Uf Dza ili Bu.
"Na svako tudje NE, ja kazem svoje DA":rotfl: :rotfl: :rotfl: xaxaxaxa
Anarhija bato pa ti vidi:rotfl: 8-) 8-) :banghead:
E upravo o tome pricham, i ta "normalna muzika" ume da bude zatupljujuca, i to vrlo

@Lesha-u pravu si ti sto se toga tiche, samo sto nazalost ta pricha nije vise crno-bela, vec ima mnogo nijansi

master29
20-08-2008, 12:50 AM
pa napisah gore, sve sto nije turbo folk - domaci dance.

Lesho skoro svi su u nekom segmentu svog zivota imali dodira i sa turbo folkom i sa domacim dance-om...nema tu neke velike filozofije,najbolji nasi pevaci pevaju narodnjake na nastupima...to je surova realnost,takav nam je sistem,ljudi itd....mozda ti nebi to radio mozda mnogi ne zele ni da cuju za to...ali toga ce biti i sa nama i bez nas....bice neki drugi ultra folk ili buvljak folk nema tu izbegavanja....kako Betovena da slusa lik koji muze krave,nemamo mi tu kulturu....mi smo zemlja seljaka na brdovitom balkanu.hteli to ili ne...ja ne mrzim ni jednu vrstu muzike....neko to dobro radi,neko ne i to je to.Ajd mi objasni jel su svi u tvom zanru vrhunski???Nisu i nece biti,jer je prosto nemoguce...tako je u svakoj vrsti muzike.Pozz

LACKY
20-08-2008, 12:57 AM
Ako mislis da americki farmer nemuze krave, onda si u velikoj zabludi.
I sta mislis kada bi negde u texaskoj provinciji u lokalni salun doveli Dr. Dre-a da nastupi, pa bilo bi mu dupe kao kod pavijana od karanja.
Nije poenta u tome.
Prica se vodi oko toga dali ljudi hoce da slusaju razlicite zanrove,(ja tvrdim da da) ako tu ima dobre muzike.
Govori se o domacoj muzici.

master29
20-08-2008, 12:59 AM
I sta mislis kada bi negde u texaskoj provinciji u lokalni salun doveli Dr. Dre-a da nastupi, pa bilo bi mu dupe kao kod pavijana od karanja.
Nije poenta u tome.
Prica se vodi oko toga dali ljudi hoce da slusaju sve zanrove,(ja tvrdim da da) ako tu ima dobre muzike.

Slazem se....u svakoj vrsti muzike ima dobre i lose(produkcije,pesama itd)

kejkz
20-08-2008, 01:09 AM
Nije poenta u tome.
Prica se vodi oko toga dali ljudi hoce da slusaju razlicite zanrove,(ja tvrdim da da) ako tu ima dobre muzike.
Govori se o domacoj muzici.

Pa ček bre, ?ta fali kravarima, ja ba? volim kada mi se zabalegaju u zvučnike :p

LACKY
20-08-2008, 01:14 AM
Otisli smo previse off. Po ko zna koji put.
Elem da se vratim na temu, i da se malo uozbiljim.
Cela prica se vrti oko toga sto su ljudi uzeli licencirani shou program i sada treba da ga primene ovde.
E gde tu sada lezi zasckoljica (u prici cu upotrbiti i neke podatke koje znam direktno od ljudi koji se bave ovim).
Preslikavati ovu igrariju bukvalno kako se radi u Amrici ( prenebregavati razlike u obicajima i tradiciji) je cista fula, to se i desilo sa Idolom.
Nazalost ljudi koji celu pricu vode nista neznaju o muzickom bisnisu kod nas, pa i uopste.
Ja sam bio sokiran kada mi je jedan od kjlucnih ljudi u organizaciji na moje pitanje: Koja ce to biti vasa matematika da nekome snimite materijal, izdatega i reklamirate (niste televizija pa prema tome svaki sekund marketinga placate)?
Covek mi odgovara: Pa prodas 500-600 000 diskova (to je neki normalan tiraz a ako bas ubodemo ide to preko 1 000 000) i kada se saberes mora ti ostati 200-300 000 evra.
Eto to.
Mi imamo staru Tv seriju (koju cesto i reprizioraju) a koja se cini mi se zvase Grlom U Jagode.
Ono sto jedino moze biti pozitivno sto neko od ucesnika (uz mnogo srece i pameti) bude uspeo da iskoristi za svoju medijsku prezentaciju.
A ono sto je najgore oko ovoga je (kao sto Filipovic napisa u jedno prethodnom postu) je sto ceo taj tim na ljude iz muzike generalno gleda kao na stoku.
U startu je bila prica da skupe najbolje muzicare: Koliko para da im damo? Sta da im damo pa bice na televiziji ima da se lupaju nogom u dupe.
E posle kada niko nije hteo poceli su da nude neke sitne pare: Pazi ti njih bre traze pare.
Pa su se opet cudili kako ozbiljni muzicari nece da sviraju za te pare, pa me covek pitao:Pa koliko to oni zaradjuju?
Kada sm mu rekao neke cifre bili su u soku: Sta bre, ma ko ih jebe ima da andjemo druge, dovescemo za te pare poznate strance.
E sad su spali na B ligu, pa i tu imaju problema.

master29
20-08-2008, 01:24 AM
Otisli smo previse off. Po ko zna koji put.
Elem da se vratim na temu, i da se malo uozbiljim.
Cela prica se vrti oko toga sto su ljudi uzeli licencirani shou program i sada treba da ga primene ovde.
E gde tu sada lezi zasckoljica (u prici cu upotrbiti i neke podatke koje znam direktno od ljudi koji se bave ovim).
Preslikavati ovu igrariju bukvalno kako se radi u Amrici ( prenebregavati razlike u obicajima i tradiciji) je cista fula, to se i desilo sa Idolom.
Nazalost ljudi koji celu pricu vode nista neznaju o muzickom bisnisu kod nas, pa i uopste.
Ja sam bio sokiran kada mi je jedan od kjlucnih ljudi u organizaciji na moje pitanje: Koja ce to biti vasa matematika da nekome snimite materijal, izdatega i reklamirate (niste televizija pa prema tome svaki sekund marketinga placate)?
Covek mi odgovara: Pa prodas 500-600 000 diskova (to je neki normalan tiraz a ako bas ubodemo ide to preko 1 000 000) i kada se saberes mora ti ostati 200-300 000 evra.
Eto to.
Mi imamo staru Tv seriju (koju cesto i reprizioraju) a koja se cini mi se zvase Grlom U Jagode.

Izvini gde da prodaju milion,kod nas?ili u zemljama zapadne i istocne evrope?
nisam ukapirao:confused::confused::confused:

LACKY
20-08-2008, 01:38 AM
Pa ta sica je samo kod nas, u svetu su milioni.

master29
20-08-2008, 01:47 AM
Pa ta sica je samo kod nas, u svetu su milioni.

eto bar imaju jednu 10ku od mene za glupost.strasnooooo

Arthur
20-08-2008, 01:09 PM
sve je džaba jer će u udarnim terminima i direktnim prenosima da im nestaje čas zvuk, čas slika, voditelji će lupetati gluposti nepismene, i bivati zbunjeni iznenadnim uključenjima i prekidima programa.. A ako monitoring uopšte bude radio, biće spektakularno. Nažalost, previše dobro poznajem pristup Emotiona tehničkoj organizaciji...

dexyco
20-08-2008, 01:36 PM
Pa i Tarmi ricmi je za svetsko trziste, bilo ko u svetu moze da poruci disk preko neta. Jedino sto jos niko nije trazio da peva na engleskom, svidja im se ovoako kako jeste.
Tako je! On predstavlja muziku iz svojih krajeva na pravi nacin! Nesto poput ciganskih romansi, spanskih balada i nemackog death metala! Originalno!

Nisam siguran da TO moze da se "otpeva" na engleskom. Engleski vokali nisu pogodni za taj thriller...
Naravno da moze, kad sam cuo da postoje verzije ovdasnjih turcizama i u zapadnoj evropi, shvatio sam da vise nista nije ne moguce, a i, spao mi je kamen sa srca... :D

Ne znam, mislim da je moje gadjenje prema spomenutom otpocelo jos od pre desetak godina kada sam gledao na TV jedan intervju sa njima, i imali su tako loshu i jadnu prichu u fazonu: mi smo jako kvalitetna grupa, mozda jedina koja radi ovako nesto na ovim prostorima ibla blabla. I za kraj, zapamtio sam sta je gosn. Djule dotichni rekao, i citiram, znachi citiram.
-Nesretni voditelj: I, sta bi ste izjavili za kraj emisije?
Gledao covek MTV pre toga, pa je ostao pri utiscima, jbg... Pa i klinci stalno ponavljaju fore iz crtaca, sto on ne bi sa "najnezavisnije" sveCke televizije...

Pa ljudi u svakoj muzici ima govana na kilometre smrdi...

Jednom prilikom je nas prijatelj Mogli citirao Bregu...
Ovde na forumu su stvarno opasni momci, profesionalci, entuzijasti i fanatici, svega ima i moze se jako puno nauciti, samo ako se hoce!! Medjutim, tu generalno postoji jedan problem, a to je ono sto svi znaju - muzicari su jako sujetni ljudi i to je nepromenljiva kategorija. Verovatno sam i sam takav. Jednom prilikom je Bregovic rekao - Kad se skupi vise muzicara na jednom mestu, to ti je kao kad vise muva sleti na jedno go*no...Atmosfera topla, ali nesto...smrdi... :lol:

Grand vec duze vreme nefura "narodnjake". Kodnas se vec odavno ukorenila Rambova formulacija Turbo Folk, koja je podosta evoluirala od tada. Ja bi to danas formulisao (recimo) Ću?pajz Pop.
Crni Rambo, pa jos i da ga proglase ocem novopecene Kjushpaiz muzike... :da:

E barem su nam zene lepe:wink: Sto je, jes. Lako cemo za muziku:wink:
Daa, o tome je pisana najlepsa domaca lirika, evo npr.
"Utorkom i petkom i ponedeljkom
ne krijes, ne krijes da spavas s njom
sredom i cetvrtkom spavas kod mene
a vikenda svakog sa obadve

Ona zna za mene i ja znam za nju
nema tu, nema tu sujeti mesta
jer da boljeg nema na celom svetu
svaka od nas je bas toga svesna

Ref.
Vreo ko Afrika, jak ko Amerika
koja ne bi pristala
da te sa drugom deli
kad s tobom ima sve sto pozeli

Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska
to nije interes, dragi, daleko bilo
a to je ljubav
ma sto to znacilo" (cudi me da tekstopisac nije prelistao Vujakliju, ali dobro sad, bar je ima, i presuje cvece u njoj)

Mi Srbi smo jako tolerantna nacija, pa ovako izgleda nasa verzija ljubavnog trougla, treba da se ponosimo time! :da:

E a sad, kada cemo da mi postavimo neki standard i da izmislimo i odsviramo nesto sto niko nije, verovatno nikada
Vidi, neki strani kriticari upravo nasu Kjushpaiz mjuzu ocenjuju kao jedinstvenu u svetu. :da: Jadno, zar ne? A ruku na srce ima dosta toga sto se moze nazvati jedinstvenim, a da je sa ovih prostora. ;)

Lesho skoro svi su u nekom segmentu svog zivota imali dodira i sa turbo folkom i sa domacim dance-om...
Kao i Ivan Gavrilovic kad je to sklopio u celinu i napisao pesmu "Hocu s tobom da djuskam". :) Ta pesma je po spajanju nesvakidasnjem domaci ekvivalent Stingovoj "Desert Rose". :D

kako Betovena da slusa lik koji muze krave,nemamo mi tu kulturu....mi smo zemlja seljaka na brdovitom balkanu.hteli to ili ne...ja ne mrzim ni jednu vrstu muzike....
Nasi seljaci su moderni ljudi i slusaju rap... ;)
3783

A ono sto je najgore oko ovoga je (kao sto Filipovic napisa u jedno prethodnom postu) je sto ceo taj tim na ljude iz muzike generalno gleda kao na stoku.
Pa sta je tu toliko cudno, i seljak stoki daje da jede, izvodi je na ispasu, mazi je, sve dok ima mleka, a onda je odpise, da ne upotrebim odvratniji izraz, mada se u moru sujete i prepucavanja nekad i on moze upotrebiti...

sve je d?aba jer će u udarnim terminima i direktnim prenosima da im nestaje čas zvuk, čas slika, voditelji će lupetati gluposti nepismene, i bivati zbunjeni iznenadnim uključenjima i prekidima programa.. A ako monitoring uop?te bude radio, biće spektakularno. Na?alost, previ?e dobro poznajem pristup Emotiona tehničkoj organizaciji...
I pored svega ti prosli put zagibe od onog Macana, bar se nadam da su pokrili zdravstveno... :banghead:

Wookee
20-08-2008, 02:18 PM
Uh... Ovo bejase temeljno...:bend:

ivanajukebox
22-08-2008, 01:34 AM
evo jos malo informacija o trijumfu..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1042054688911&oid=29803769760

:wink:

crv
22-08-2008, 01:51 AM
Izvini gde da prodaju milion,kod nas?ili u zemljama zapadne i istocne evrope?
nisam ukapirao:confused::confused::confused:

50 cent ne moze prebaci milion

master29
22-08-2008, 02:45 AM
50 cent ne moze prebaci milion

Sto si neozbiljan,vis da ozbiljno pricamo da ce mladjane zvezde velikog nam trijumfa prebaciti tu cifru na keca....imas gore linkove sa pouzdanim informacijama...npr meni 300hiljada njemu 500 hiljada,hahaha kazu ljudi iz produkcijske kuce E:D

Milosh84
29-08-2008, 08:45 AM
na moje pitanje: Koja ce to biti vasa matematika da nekome snimite materijal, izdatega i reklamirate (niste televizija pa prema tome svaki sekund marketinga placate)?

ostaje im sigurno ta kinta ako ne i vise,ipak su tu bogati roditelji,sponzori i procenat od sms glasanja (verovatno vrlo cestih)...

Ilija Ilic
01-09-2008, 12:13 AM
:shock: milion tiraz!!!! :rotfl:Ludilooooo

dexyco
01-09-2008, 12:29 AM
Ajd i ja da se upisem u listu...

MILION!? :jupi: :harmonikas: :trchi: :bounce2:

Oggy
03-09-2008, 01:56 AM
Ja sad prvi put vidim ovu temu. Ocigledno da sam je propustio dok sam bio odsutan iz zemlje.
Radilo se tu i "na poziv" ili sto ja zovem "na nepristojnu ponudu" od kojih jednu licno nisam dozvolio.
Totalno zamlacivanje i trosenje vremena, cega su svesni i ljudi koji to organizuju cim si pribegavali takvoj vrsti regrutacije, ne bi li show ucinili zanimljivim.
Onaj ko vredi, uradice posao svakako, a onaj ko ne vredi, dzaba mu i pojavljivanje u bilo kakvom Reality Show-u.
Takodje, onaj ko stvarno vredi ce uvek naci nekoga ko ce uloziti u njega, jer je to realno obostrani interes koji se na kraju svima isplati, a ako dodjes u situaciju da te gura RS, slab ti taj talenat i "harizma" (kako glupa rec...)

I ja umesto da radim, trosim vreme na ovo... I ja sam odlepio... :)

HeatMan
03-09-2008, 02:01 AM
^istina.. vrbovali su i jednog chlana foruma, i ja sam odmah odreagovao na to.. mada, i sam je skapirao o chemu se radi..

master29
03-09-2008, 02:31 AM
Sta je to operacija Trijumf,ja moram na operaciju meniskusa pa se pitam jel to isto:confused::confused::confused::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl:

Ilija Ilic
25-09-2008, 05:19 PM
Ja sam to sve lepo objasnio u prvom postu na ovu temu!:banghead:
Mada ima ljudi kojima je dosadno pa neka idu malo u zezanje, moj drugar Marinko je usao medju 12... Ali ovo sto Oggy rece to je to.

dexyco
29-09-2008, 11:59 PM
Da budem iskren, mislim da ovde ne postoji ni jedna osoba koja gleda muziku na pravi nacin...

Oggy
30-09-2008, 12:07 AM
Sta je to operacija Trijumf,ja moram na operaciju meniskusa pa se pitam jel to isto:confused::confused::confused::rotfl::rotfl::r otfl::rotfl:

Nije isto!
Gledao sam par minuta u prolazu veceras...
Operacija meniskusa se odigrava u full anesteziji i manje je bolna, a i oporavak je brzi. Ovo preti da ostavi trajne posledice ... :)

master29
30-09-2008, 02:13 PM
Nije isto!
Gledao sam par minuta u prolazu veceras...
Operacija meniskusa se odigrava u full anesteziji i manje je bolna, a i oporavak je brzi. Ovo preti da ostavi trajne posledice ... :)

Hahaha,evo ja upravo imam post operativne radnje,glavu sam izvukao...sto nebi rekao da su me operisali ti vasi Trijumfalni doktori,a ovoj omladini sa naseg foruma sto su u Trijumfu preporucujem da pod hitno idu na operaciju Meniskusa,jer je stvaro laksi oporavak.Do duse oni bi prvo trebali da nauce da pevaju,posto su konstantno bili u falsu,a ovde su prosipali toplu vodu.Josh jednom prelazim na LINK"Skolstvo bi trebalo zabraniti"U njihovom slucaju su jadne one muzicke skole koje su oni zavrsili...kamo srece da su isli na rudarstvo,barem bi ugalj prepoznali...stvarno zalosno.Pozz

Orba
01-12-2008, 10:12 AM
OK. Kao neko ko je započeo thread nakon nekoliko meseci odsustva (rekonstruisao sam kuću a ko me poznaje sa foruma zna da sam se skoro oženio i dobio ćerku pa me zato nije bilo) dodao bih nešto.

Sada kad je stvar za mene završena (odnosno obzirom da nisam prošao) stvarno nema razloga da kritikujem hira radi a nisam takav lik da bih to radio bez razloga mogu da kažem kako ponekad namerno pogledam šta se dešava u "Operaciji" i moram priznati da sam iskreno vrlo razočaran. Ne toliko izabranima (mada bih se mogao složiti sa mnogima koji kažu da poznaju barem 10 ljudi koji su po kvalitetu svake vrste: vokalne mogućnosti, karma, ukus u oblačenju... bolji od "studenata". Iznenadilo me je to da tamo niko nema veze sa životom. Što bi davnih 80-ih rekao Koja: "Mladost ne opravdava besvest". Naime primetio sam da niko od njih nije iskreno zainteresovan za muziku. Svaki put kad bih pogledao šta se dešava, sem kada su u pitanju trenuci konkretnog rada sa "polaznicima kursa" primetio bih da im je vaznije da se muvaju, ogovaraju i(li) ke*aju o koječemu a da nikog ne interesuje to što su (verovatno u jedinstvenoj prilici u životu) da maksimalno iskoriste prisustvo kolega muzičara, instrumenata, opreme i odatle izvuku maksimum znanja. To je toliko uočljivo da su me baš o tome pitali i moji prijatelji koji nisu muzičari ali im je Trijumf interesantan jer znaju da sam se prijavio na njega pa ga ponekad pogledaju. Evo citiraću jednog: "J*****, ne mogu da verujem da oni likovi tamo samo gluvare. Ja da imam priliku samo bih d*kao po onim dugmičima i kapirao kako se barata sa svim tim s*anjima."

Sve u svemu šteta što će još jedna prilika da se napravi nešto lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta važniji.

silicon science
01-12-2008, 12:38 PM
OK. Kao neko ko je započeo thread nakon nekoliko meseci odsustva (rekonstruisao sam kuću a ko me poznaje sa foruma zna da sam se skoro oženio i dobio ćerku pa me zato nije bilo) dodao bih nešto.

Sada kad je stvar za mene završena (odnosno obzirom da nisam prošao) stvarno nema razloga da kritikujem hira radi a nisam takav lik da bih to radio bez razloga mogu da kažem kako ponekad namerno pogledam šta se dešava u "Operaciji" i moram priznati da sam iskreno vrlo razočaran. Ne toliko izabranima (mada bih se mogao složiti sa mnogima koji kažu da poznaju barem 10 ljudi koji su po kvalitetu svake vrste: vokalne mogućnosti, karma, ukus u oblačenju... bolji od "studenata". Iznenadilo me je to da tamo niko nema veze sa životom. Što bi davnih 80-ih rekao Koja: "Mladost ne opravdava besvest". Naime primetio sam da niko od njih nije iskreno zainteresovan za muziku. Svaki put kad bih pogledao šta se dešava, sem kada su u pitanju trenuci konkretnog rada sa "polaznicima kursa" primetio bih da im je vaznije da se muvaju, ogovaraju i(li) ke*aju o koječemu a da nikog ne interesuje to što su (verovatno u jedinstvenoj prilici u životu) da maksimalno iskoriste prisustvo kolega muzičara, instrumenata, opreme i odatle izvuku maksimum znanja. To je toliko uočljivo da su me baš o tome pitali i moji prijatelji koji nisu muzičari ali im je Trijumf interesantan jer znaju da sam se prijavio na njega pa ga ponekad pogledaju. Evo citiraću jednog: "J*****, ne mogu da verujem da oni likovi tamo samo gluvare. Ja da imam priliku samo bih d*kao po onim dugmičima i kapirao kako se barata sa svim tim s*anjima."

Sve u svemu šteta što će još jedna prilika da se napravi nešto lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta važniji.

Puno ochekujes od seljaka na brdovitom Balkanu :wink:

LACKY
02-12-2008, 02:39 AM
OK.
Sve u svemu ?teta ?to će jo? jedna prilika da se napravi ne?to lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta va?niji.
Zasto mislis da je to dobra prilika? Pa nisu to oni izmislili, to je licencni Americki serijal. Ako niko nije postao zvezda tamo (i ostalim razvijenim Evropskim zemljama) zasto mislis da bi se to ovde trebalo desiti.
Mercedes prodaje automobile u Americi(najvece trziste), pa i u Evropi. Pa (bez obzira sto je skup) nema razloga da ga mi ovde tretiramo Space Shatll-om!

psionic
02-12-2008, 03:43 AM
U mom selu,ako neko hoce da postane zvezda, plati lepo kintu di treba i cas posla dobije priliku - i na TVu i na radiju - i postane zvezda :) Nema leba od tih emisija, man'te se corava posla i gubljenja vremena... A znanje pevanja i muzike je pozeljno... ako ga nema, sta ces, smislicemo vec nesto :)

Eeva_r&b
02-12-2008, 12:48 PM
za americku operaciju trijumf nisam cula (mozda je pod drugim nazivom?),ja mislim da ta ideja nije kupljena od amera...mislim da je uk..ili cak holandija,ne drz me za rec.

ali sto se americkog "Idola" tice ,nije bas da niko nije postao popularan! Jennifer Hudson (koja nije cak ni pobedila vec je usla u valjda prvih sest i ostala dovoljno zapazena)sada je cak i dobitnica oskara, Fantasia Barrino, Kelly Clarkson,sad ova Jordin Sparks itd. Dobro,nisu napravile Madoninu karijeru ,ali ja se ne bih bunila da sam postigla koliko one,ne verujem ni da bi neko od vas...
ne znam,ja te emisije gledam kao priliku da ti budes zapazen i pokases sirim masama sta znas i ko si (sto ti je i ulaznica za druge prilike)... a ako nemas sta da pokazes,tu si samo ti odgovoran,ne emisija...

ne moze ni od cega da postane nesto veliko...ovi bre ljudi iz operacije nisu ni dovoljno simpaticni da kafu s njima popijes,a kamo li dovoljno interesantni da ih gledas na bini..(cast izuzecima)

a to sto vecina nasih 'akademika' i 'uspesnih biznismena u muzickoj industriji' ne bi pronasli dobrog i harizmaticnog pevaca ni da ih sutne u dupe (jer nemaju pre svega sposobnost da nanjuse ni ono sto se moze prodati svetu,a kamo li ikakav kvalitet i skill), ne znaci da je sama ideja losa..(ako iskljucimo imbecilni uslov da 'zvezda' prethodno mora da dozvoli da je 4 drzave 24/7 gledaju kako cacka nos,cese se za dupe,pokazuje svoje slabosti i komplekse itd.) jbt cak ni karleusa nije pristala na vip velikog brata da bi zadrzala svoju privatnost,a to se jos i placa soma jura po nedelji,za razliku od operacije.
valjda je svesna (il bar njen PR) da joj takva razotkrivanja samo odmazu popularnosti,a i vec ima para koliko sisa i blamirajucih izjava.

jer,zasto bi neko zeleo da dalje gleda nekoga ko je od prvog dana prikazao SVE sto ima,i 'skinuo se go' na keca? sta jos ima dalje da se vidi?? ljudi ne zele da im sve bude otkriveno odmah. oni zele idola i ikonu koja ce da ih intrigira i ucini da zele vise,a ne pajaca kojim svi manipulisu!

Zasto mislis da je to dobra prilika? Pa nisu to oni izmislili, to je licencni Americki serijal. Ako niko nije postao zvezda tamo (i ostalim razvijenim Evropskim zemljama) zasto mislis da bi se to ovde trebalo desiti.

dexyco
02-12-2008, 03:46 PM
ali sto se americkog "Idola" tice ,nije bas da niko nije postao popularan! Jennifer Hudson (koja nije cak ni pobedila vec je usla u valjda prvih sest i ostala dovoljno zapazena)sada je cak i dobitnica oskara, Fantasia Barrino, Kelly Clarkson,sad ova Jordin Sparks itd. Dobro,nisu napravile Madoninu karijeru ,ali ja se ne bih bunila da sam postigla koliko one,ne verujem ni da bi neko od vas...
ne znam,ja te emisije gledam kao priliku da ti budes zapazen i pokases sirim masama sta znas i ko si (sto ti je i ulaznica za druge prilike)... a ako nemas sta da pokazes,tu si samo ti odgovoran,ne emisija...
Ja opet moram da vas podsetim na 3K dur, kroz koji su prosli neki koji se danas bave profesionalno time...

alavuk
02-12-2008, 03:58 PM
koje uopste i pobedio u tom finalu 3k-a dura , secam se ane nikolic - pojescu sve kolacice , tijana bogicevic je bila tu , pevac alogije ili tako nekog rok benda je bio tu ... stade mi mozak , pre 10 godina bese ta emisija ...

dexyco
02-12-2008, 04:51 PM
Auuu, tad sam bio bas mali, pa se ne secam... Znam da je pored ovih koje si nabrojao ucestvovala Jana (pevacica Nevernih Beba), a Jelena Tomasevic je valjda pobedila u nekom serijalu...