View Full Version : Mrtvi pixeli, a nov monitor....?
Drugar mi nudi nov monitor sa par mrtvih pixela (22'', wide, neki, da li MAG ili takva konfekcija), upola cene, skoro. E, sad, treba mi monitor, (2, cak i 3 takva), ali, da li stisnuti i uzeti to. Naravno, garancije nema. Nije me briga za tih par mrtvih, ali da ih ne bude jos:confused: .
Rhino
06-07-2008, 12:18 AM
Cisto sumnjam da ce se to pogorsati.... Ja bih uzeo za dzabaluka, tj ako te ne nerviraju tih par mrtvih...
Mrtvi pixeli su crni i generalno i ne mogu mnogo da smetaju, a ako su fluorescentno zeleni onda mogu i da se poprave (bar su mi tako rekli)... a tih par mrtvih ne bi trebalo da su zarazni:wink: , nece ti se zbog njih pojaviti jos, nadalje ti zavisi samo od kvaliteta samog monitora... uzmi to opusteno ako je tako mala lova u pitanju...
Pozz
dawid
06-07-2008, 09:28 AM
Mrtvi pixeli su crni i generalno i ne mogu mnogo da smetaju, a ako su fluorescentno zeleni onda mogu i da se poprave (bar su mi tako rekli)... a tih par mrtvih ne bi trebalo da su zarazni:wink: , nece ti se zbog njih pojaviti jos, nadalje ti zavisi samo od kvaliteta samog monitora... uzmi to opusteno ako je tako mala lova u pitanju...
Pozz
Meni se pojavio zeleni par dana posle kupovine. Par nedelja posle toga sam pokazivao drugu gde se nalazi taj pixel, drzao sam hemijsku olovku u ruci i prislonio je na taj deo ekrana i mrtav pixel je nestao :rotfl:
Posle se pojavio jos jednom. Ponovio sam "popravku" olovkom i vise ga nema :D
Ma meni to ne smeta ni najmanje, samo me brine stavka da je monitor fakticki bez garancije (garancija 7 dana).
lesha
06-07-2008, 10:54 AM
a tu je i undead pixel (http://udpix.free.fr/)
Ma meni to ne smeta ni najmanje, samo me brine stavka da je monitor fakticki bez garancije (garancija 7 dana).
Pa za pola cene nemas ni polovan monitor da kupis, o kojem ne znas nista, a taj je ipak nov... jbg jeste malo rizik ali mnogo manji nego kad uzimas polovan...
Pozz
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.