PDA

View Full Version : nova pesma:-)

master29
04-07-2008, 11:56 PM
probni(raf miks)dajte neki komentar.napomena devojka radi komercijalni pop-folk cd,ovo je samo mali izlet na njenom cd-u:-))))))))

http://rapidshare.com/files/127170412/proba-ana.mp3.html

silicon science
05-07-2008, 11:07 AM
probni(raf miks)dajte neki komentar.napomena devojka radi komercijalni pop-folk cd,ovo je samo mali izlet na njenom cd-u:-))))))))

http://rapidshare.com/files/127170412/proba-ana.mp3.html

Aj na neki drugi share leba ti, izgleda da sa nekim delim IP i da taj vec 5 dana NON STOP NESTO SKIDA S RAPIDA. Poludeo sam:banghead: :banghead:

master29
05-07-2008, 03:02 PM
Aj na neki drugi share leba ti, izgleda da sa nekim delim IP i da taj vec 5 dana NON STOP NESTO SKIDA S RAPIDA. Poludeo sam:banghead: :banghead:

ajd probaj ovde http://www.zshare.net/audio/147458720a045b8d/

pozz

Mika Technika
06-07-2008, 02:44 AM
muzika je prava letnja!!! i skroz super!!!!
a text je krsh!!!! ovaj text vise ide uz novokomponovanu "narodnu" muziku, nego uz ovaj "latino" stil.

bas steta.. a bit je tako dobar!!!!

master29
06-07-2008, 03:39 AM
muzika je prava letnja!!! i skroz super!!!!
a text je krsh!!!! ovaj text vise ide uz novokomponovanu "narodnu" muziku, nego uz ovaj "latino" stil.

I jeste novokomponovana muzika,napisao sam u prvom postu,nisi obratio paznju:-) samo je moj aranzmanski izlet iz te price,pozz

DaBear
06-07-2008, 08:12 AM

[/quote]

Jesi mislio "beat" je jako dobar (drum beat..) ili
16 "bit" ili 24 "bit je jako dobar" ?

:confused:

sasaristic
06-07-2008, 08:21 AM
Ova ti pevacica place za autotunom.

alavuk
06-07-2008, 10:56 AM

:confused:[/quote]

drum beat ako sam dobro shvatio ... mislim i logicno sto bi se neko bakcao oko bit depth-a u obicnom preslusavanju ...

silicon science
06-07-2008, 12:00 PM
Mjuz odlican, pevacica uzas:(

Mika Technika
06-07-2008, 03:45 PM

:confused:[/quote]

logicno, drum beat!

Max
06-07-2008, 03:59 PM
Ma Da Bear vas zeze ;)

..... ja muziku i ne cujem od njenog glasa .... koliko je glasniji od matrice ....

Pozdrav

silicon science
06-07-2008, 04:05 PM

:confused:[/QUOTE]

Da Bear - Shaljivdzijo jedan

DaBear
06-07-2008, 06:31 PM
PA COVRK NAPISAO "DOBAR BIT"........sad nisam skapirao da li je na nasem ili Engleskom...hmm, he, he

Jer se PISE BEAT (na engleskom) a ne BIT, a ako je na nasem onda je ok...:(

master29
06-07-2008, 06:40 PM
Ma Da Bear vas zeze ;)

..... ja muziku i ne cujem od njenog glasa .... koliko je glasniji od matrice ....

Pozdrav

lep savet,smanjiti vokal....i ja sam nocas slusao na kucnim malim kutijama:-)))
totalno si u pravu.......stize prepravka sura uvece,ajd josh nesto ako cujes,daj neke parametre.pozz

Tribal_kg
06-07-2008, 10:22 PM
Imam utisak kao da sam vec cuo pesmu. Verovatno zato sto mnogo podseca na danasnje "hitove" iz Granda. :)

Turi bre neki jachi kick. :wink:

master29
06-07-2008, 11:06 PM
Imam utisak kao da sam vec cuo pesmu. Verovatno zato sto mnogo podseca na danasnje "hitove" iz Granda. :)

Turi bre neki jachi kick. :wink:

:confused::confused::confused: Di cujes grand majke ti?pa ja sam bas bezao od toga,jedino vokal nije u sistemu(mozda je on grandovski)sve ostalo se nadam da nije.Pozz

Tribal_kg
06-07-2008, 11:34 PM
Pa cela pesma mi nekako vuce na taj grandovski kvazi narodni fazon.. Nisam rekao da je lose vec da me podseca.. Cak mislim da pesma moze dobro da prodje jer je slusljiva i ima zarazan ritam. Samo probaj neki malo jachi kick..

Da nisu perkusije sa "Voice of Instanbul" Akai diska?:)

master29
07-07-2008, 03:51 AM
Pa cela pesma mi nekako vuce na taj grandovski kvazi narodni fazon.. Nisam rekao da je lose vec da me podseca.. Cak mislim da pesma moze dobro da prodje jer je slusljiva i ima zarazan ritam. Samo probaj neki malo jachi kick..

Da nisu perkusije sa "Voice of Instanbul" Akai diska?:)

Ne,svirane su live,svirao Caki bivsi bubnjar Viktorije:Dlepo se snalazi u ovom arr,po meni apsolutno nista nije grandovsko,ja bar necujem a saradjujem sa njima,pa znam sta traze.Ja sam neznam kako bi ovo nazvao(da nema glasa)ima apsolutno svacega po malo,svega osim folk-pop muzike(pricam za aranzman koji sam uradio,melodija je vec nesto drugo i da sam je odradio sematski verovatno bi bila u tom folk fazonu ali nisam.Pozz

mandrak
07-07-2008, 11:02 AM
Sve cool, samo mjenjaj onaj sax solo.... on ti nije ba? u tom latino-salsa điru ?to je ?teta za ukupni dojam, ostalo je8-).

debrex
07-07-2008, 11:09 AM
stvarno brate smanji malo zenski vokal...
e onaj deo pre nego shto pochne da peva (gde kao neshto pricha na pochetku) malo jache joj se chuje slovo s! probaj to da joj malo sasechesh.Ne znam kolko je dobro da koristish deesser kompresor ali bi trebao malo da joj sredish to.Pozdrav

master29
07-07-2008, 01:57 PM
stvarno brate smanji malo zenski vokal...
e onaj deo pre nego shto pochne da peva (gde kao neshto pricha na pochetku) malo jache joj se chuje slovo s! probaj to da joj malo sasechesh.Ne znam kolko je dobro da koristish deesser kompresor ali bi trebao malo da joj sredish to.Pozdrav

Vokal deff,treba da se sredjuje i sredicu ga danas.Kad sam postavio pesmu nisam ni mislio na vokal nego na arr,u prvom postu sam napisao da nije deff snimak.Ajte malo obratite paznju na arr,posto cu glas ponovo raditi.Hvala na komentarima.Pozz

debrex
12-07-2008, 07:18 PM
dobro si ga ovako odradio.pejs

HeatMan
13-07-2008, 09:23 AM
dora je mala.. svidja mi se kako pjeva.. al da ga hebem, nishta nisam uspeo da je razumem.. :?

milanCHE
13-07-2008, 12:09 PM
dora je mala.. svidja mi se kako pjeva.. al da ga hebem, nishta nisam uspeo da je razumem.. :?

:rotfl: e,ovo je najjace!!!
pozdraV:D

master29
13-07-2008, 03:08 PM

E da ga hebes,ni ja tebe ne razumem.:confused:Ne razumes tekst,muziku arr?Ajd razjesni mi sta ti nije jasno.pozz:-)

HeatMan
13-07-2008, 03:21 PM
teks teks.. mada, znash kak'.. slushao sam na lap topovim spikerima.. mada, opet, i tu bi trebalo je razumem..

a veruj mi, engleski znadem.. :) ako je ono engleski.. :?

master29
13-07-2008, 03:26 PM
teks teks.. mada, znash kak'.. slushao sam na lap topovim spikerima.. mada, opet, i tu bi trebalo je razumem..

a veruj mi, engleski znadem.. :) ako je ono engleski.. :?

Da nisi pogresio pesme,xaxaxaxaxa usao si u drugi link.Mislis na malu koja je pevala kristinu agileru itd.hahahaha sale da ne pijes pivoooooo????:rotfl::rotfl::rotfl:

HeatMan
13-07-2008, 04:38 PM
hahahahah.. brate.. sad nemam pojma shta se deshava.. shta sam sad ja uradio? gde je trebalo da postujem? a u kurac.. hahahahah...

btw, planiraj pijanku neki dan od 20og pa na dalje.. samo da se izvuchem iz ovog dupeta u kom sam..

edit, jao da jbt.. ono je bio komentar na onu malu shto je pevala na neke karaoke matrice.. :?

Tribal_kg
13-07-2008, 07:07 PM
Sale, uzmi odmor na par dana. :)

Max
13-07-2008, 07:21 PM
Sale, uzmi odmor na par dana. :)

Ne moze ...... Sale , zavrsavaj pesmu da te ne sanjam .....:da:

Pozdrav

HeatMan
13-07-2008, 11:29 PM
hahahah.. daaa tataaa.. :) u utorak mi stize jebeni lowden.. btw, svrni ak osh da snimamo dzitricu zajedno.. :) i ako imash neki majk dostojan zvuka te akustare..

btw, ne javljash mi nishta shta je sa gudachima...

p.s. izvinjavam se svima na offu, al na 56k sam, pa dok se otvori pp vaskrsnem 3 puta..

poz

Max
14-07-2008, 12:15 AM
hahahah.. daaa tataaa.. :) u utorak mi stize jebeni lowden.. btw, svrni ak osh da snimamo dzitricu zajedno.. :) i ako imash neki majk dostojan zvuka te akustare..

Necu imati vremena da snimam , ali imam mikrofoncice bas za tu svrhu :) , tako da svrati ;)

btw, ne javljash mi nishta shta je sa gudachima...

Iako je celistkinja vrlo prijatna devojka i fino svira , ipak me je ispalila na dan snimanja ( zbog tezge , tako da ne zameram ) i onda otisla kuci .... i mislim da se ne vraca u Bg do septembra , tako da sam primoran da pronadjem drugo resenje .... vrlo brzo ......

Inace , probni snimci su odlicno ispali ......

Pozdrav

HeatMan
14-07-2008, 12:40 AM
iscimacu je ja da vidim shta je sa njom.. riba je na 300 strana.. shljaka po moru, po cupriji i ovde studira.. sutra cu videti sa njom, i u gradu sam sa devojkom oko 5/6 pa mozda svratim ako hocesh kuvash kafu.. :)

kVu
04-08-2008, 12:41 PM
u jebote al ovde ima da se shtima... :)))