View Full Version : Guns n Roses-Chinese democracy"
silicon science
26-06-2008, 01:05 PM
The blogger who leaked new tracks by the rockers is questioned…
Kevin Skwerl- the former record company employee who leaked new Guns N Roses tracks- has been questioned by the FBI.
Songs from the rock group’s much delayed Chinese Democracy album appeared on the internet last week.
Skwerl was immediately issued with a cease and desist legal notice by Axl Rose telling him to take the songs down.
However after taking them down the blogger was reportedly questioned by the FBI agents about the source of the files.
Chinese Democracy has entered rock folklore after being repeatedly scheduled for release and then cancelled.
Hahaha, pocela je hajka, cak su i nesretni FBI uvukli u prichu:rotfl: Nasao sam neke rapid linkove ali su ugaseni brzinom svetlosti. Ovoliko kasnjenje albuma koji se ocekuje jos od '94 kostalo je mr. Axl Rosea chitavih 13 miliona $. Garantujem da ce za 2 nedelje ponovo da "procuri" negde
SumAnuT
27-06-2008, 02:36 AM
Fali poslednja, 10 stvar.
Nisam jos isprobao, tek skidam, ali trebalo bi da je to - to.
PS. samo da me ne uhapse :shock:
alavuk
27-06-2008, 06:38 AM
This file has been deleted.
Reason: This file is forbidden to be shared.
inace sve mi ovo lici na reklamu za album
SumAnuT
27-06-2008, 09:32 AM
Ja sam uspeo da skinem :)
alavuk
27-06-2008, 10:29 AM
i kako posle 10 tisuca ljeta zvuci taj album ??? mislim na muziku ne na produkciju i sl. tekstovi i pevanje me takodje ne zanimaju
SumAnuT
27-06-2008, 10:43 AM
Ma sta znam, ukusi su razliciti.
Bice link novi ovde, za oko dva sata, pa naleti.
silicon science
27-06-2008, 10:47 AM
Nemoj samo da nam OZNA ili VMRO da nam zakucaju na vrata... Na PM baci linkove
SumAnuT
27-06-2008, 05:45 PM
Sad sam usao u kucu, izvinte sto nisam ispostovao rokove :)
lesha
27-06-2008, 06:21 PM
ajde da je neki rookie to uradio, ali zar i ti sine brute?
SumAnuT
27-06-2008, 06:29 PM
:shock:
Evo ih dolsi su da me hapse, lesha ih predvodi :rotfl:
Nista, ko hoce link nek se javi na PM.
Izvinjavam se Forumu :ups:
alavuk
27-06-2008, 10:50 PM
hej dobro je ovo , veoma tvrdo i svidja mi se sto je sacuvan gnr zvuk ima tu raznih aditiva ali to je to ... !
-Tom-
29-06-2008, 11:19 PM
Inače sam odraso na Gunsima, i kao mnoge stvari koje upiješ kad si mulac, teško da će mi Kineska Demokracija nadmašit, ma šta nadmašit, približit se jednom Appetite For Destruction...
Danas kad pogledam spot recimo Paradise City tek sad kužim kolike su oni bili rock zvijezde u pravom smislu te riječi.
Čak mislim da su najveće rockstars i ikone hard rocka 90ih, Metallica mi nikako ne može bit ispred Gunsa, a ostali bendovi su previše ličili na transvestite sa stylingom.
Onim tempom nijedan bend nebi duže trajao, a sa ozbirom kakve su to individue tamo se našle na okupu, to jest točnije kakav čudak je frontman bio, dobro je i da su trajali koliko su trajali.
Nisam pobornik starih rokera i "revival" kombinacija, jer je to u 99,99999% zgrtanje para za penziju na račun stare slave.
Ima izuzetaka, samo su rijetki i ne padaju mi na pamet...
A glede albuma, teško da će bit čudo....nekako mislim da kad se album radi više od 10 godina ima dosta šansi da podbaci i kod najžustrijih fanova i fanatika grupe.
Bumo vidli :D
SumAnuT
30-06-2008, 01:31 AM
Meni su gunsi, iako ne volim da koristim tu terminologiju, najbolji bend svih vremena :)
Svasta sam od ostalog roka i metala preslusao, ali jedino njih sam slusao stalno :)
Ovaj album mi zaista nije nesto preterano zanimljiv, mada treba uzeti u obzir i kolika su nasa ocekivanja bila ;)
silicon science
30-06-2008, 02:02 AM
Ovaj album je njesra... Al sta drugo ocekivati, samo dokaz da su Guns n Roses bili bend, ne jedan chovek tj. gosn Axl Ruzic:wink: Apetit for destruction je r'n'r' album decenije.
Arthur
30-06-2008, 11:42 AM
system of a down - toxicity :P
a moze i Rammstein - Mutter/Reise/Benzin ne mogu se odluciti
kejkz
30-06-2008, 11:49 AM
Jupi, chiche u helankama rajdz agen.
silicon science
30-06-2008, 12:15 PM
Jupi, chiche u helankama rajdz agen.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: GLAM IS BACK
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.