View Full Version : Brisanje oglasa
redroom
04-06-2008, 04:03 PM
Molim nekog od administratora da ukloni moj oglas (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22038) jer sam synth prodao.
Da li je moguce da nam u Malim oglasima ostavite opciju Prodano ili Delete tako da mozemo obavjestit ljude da smo oglaseno prodali ili jednostavno skinuti oglas ako se u medjuvremenu predomislimo i sl.?
Fala :)
lesha
04-06-2008, 04:21 PM
obrisano, mada mislim da to mozes i ti..
diviner
04-06-2008, 08:49 PM
Mozete i sami postovati "Prodato" na kraju uglasa, pa ce moderator skloniti (ako vec nemate delete opciju).
Bice sitnih korekcija pravilnika sa upustvima sta raditi uskoro!
... malo da upadnem u thread da ne otvaram novi...
...pod Qick Links jedan ispod drugog su Today's Posts i Mark Forums Read... nekoliko puta sam se u brzini zeznuo i kliknuo na ovaj drugi... bilo bi lepo da se malo razdvoje... mislim, nije neka frka i ne desava mi se cesto da se zeznem, ali totalno su suprotnog znacenja pa mi je logicnije da stoje malo razdvojeni
Pozz
... e da, i jedno pitanje... dakle kada citam neki thread i posle toga odem na Back u exploreru, vrati me nazad bez osvezavanja stranice i to obavi brzo... medjutim ako u tom thread-u kliknem na bilo koji link, posle toga kad odem na Back obavezno se stranica osvezava i onda to ne ide tako brzo... ok, nije neki problem kad mi je veza slobodna, ali vrlo cesto nesto skidam i onda je smaranje kad ima vise linkova na koje kliknem pa svaki put cekam da se osvezi...
... opet, nije neki extra problem, ali bi bilo lepo da to radi (osvezava stranicu) samo kad mu ja to kazem 8-)
Pozz
dexyco
04-06-2008, 11:16 PM
To ce teze da moze, mislim ipak je do explorera, jedino da koristis back istoriju za brze otvaranje, a putanju koja se nalazi na vrhu ove i svake stranice za ponovno ucitavanje...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.