Log in

View Full Version : SeeMe 2008

alavuk
04-06-2008, 09:22 AM
06.06.2008.
Chervilo ONYX ROOM:2000 AND ONE(NL), LAUHAUS(NL), BORIS WERNER(NL), DJ STEVEN(BG)BABY BOX: AUDIO ILUSTRATED(NL) TONY BOOGS(NL), DJ JK(BG)
Yalta
Escape MINUS Presents Marco Carola
Mascara
Life House Alex Escalofrio (France); DJ Aleksij (Slovenia)
Toba&Co Fabiano Bion&EmoKey (Italy)
Mono Tash & DJ Movement (Greece)
Bubbles Antenna 5 Djs (Macedonia)
Cielo Danny (Alpha Radio Greece) Greg Siokos (Greece)
Social Jazz Club Pet & CO (Bulgaria)
Pulse DJ H! & Alavux (E75 RECORDS Serbia); DJ Ondrej; CoryB & Shifty (Serbia)
Tri ushi Freestyle Broken Beat Event-dj toKKah (Freestyle Session / Club 3 Ushi) Rachel Row & KiNK (Live Act / Broken Beat & Down Tempo) Dickie & Tulpa (Live Drums) Phat Breakz Recordings(Live Act / Breakz, Progressive & Down Tempo)dj toKKah (Freestyle Session / Club 3 Ushi)

vise informacija na :

www.http://seeme-sofia.com/2k8/ (http://www.http://seeme-sofia.com/2k8/)

lesha
04-06-2008, 04:12 PM
opa, shirite se :da:

kejkz
04-06-2008, 06:45 PM
SeeYa in week :)

alavuk
04-06-2008, 07:56 PM
:) evo stigli smo pre sat i po u hostel , valjda cu da upoznam bugarsku / bugarke :]]]]

alavuk
06-06-2008, 10:59 AM
evo da napisem par recenica o sofiji tj nekoliko klubova gde smo bili i domu vojske gde smo radili tj reci cu prosto ... sramota me je sto sam iz srbije , sredjenije i opremljenije klubove i nikad bolji zvuk nisam cuo u svom zivotu , juce gde smo svirali u domu vojske nekih 1000 kvadrata je bilo ozvuceno sa samo 4 bose zvucnika !!!! . nista nije falilo , moglo je da se prica opusteno i da osetis talas subova na nekih 40/30 hz-a . eto toliko za sad :) inace sofija je ko bg levo desno pravo ... ne mozes da se pogubis i da hoces :) bugarke , onako nista ama bas nista specijalno , pod jedan ne znaju da se obuku pod 2 ... :]

kejkz
06-06-2008, 11:26 AM
pod jedan ne znaju da se obuku

Ne beri ti brigu, bitno je da one znaju da se svuku.

kalson
06-06-2008, 04:18 PM
:) evo stigli smo pre sat i po u hostel , valjda cu da upoznam bugarsku / bugarke :]]]]

pazi se bugara u tesnim majcicama :rolleyes:

alavuk
06-06-2008, 07:37 PM
@kejkz tako je ...

@ kalson

sefe rekox ti da samo tvoj brat moze da me ... bude li frka :)

inace juce smo videli ogroman plakat kebe i njegovog koncerta i neke tamarare /teodore i toni storara :)

a danas samo sto se nisam srusio od smeha dok smo narucivali kad sam video onog debelog bugarina azisa LOOOOL ! ko zna mozda i dodje na svirku veceras :) bilo je danas nekoliko zanimljivih diskusija ali o tome kad se vrnem i sumiram utiske ....

kalson
07-06-2008, 01:19 AM
@ kalson

sefe rekox ti da samo tvoj brat moze da me ... bude li frka :)

nece valjda tolko frka da ispadne

bez furundzija i topdzija plz...

xD xD :D

alavuk
07-06-2008, 10:41 AM
nece nece :) :wink:

Rhino
07-06-2008, 10:54 AM
Jel bar i dalje pivo dzabe??

Popij jednu 'zagorku' i za mene:D

alavuk
07-06-2008, 12:02 PM
evo pijemo zagorku vec par dana kao i kamenicu ... :) sutra se vracamo i ocekujte svasta toga da napisem :)

ako je bugarska evropska unija onda smo mi amerika ....