View Full Version : UAD carevi
Dexxy
03-06-2008, 01:07 AM
Trazio sam od Uad-a da mi resetuju karte za demo plugove da ih probam jos malo. Nikakav problem, resetovali ljudi odmah....A ovi iz TC electronics-a ne daju za prvu generaciju karti PoCo Element demo verzije (MD3, VSS...).Cak mislim da ne moze vise ni plugin da se kupi.....Strasno ...:ups:
....zato im "hvala lepo" na njihovim TC experimentima.Od mene nece dobiti ni pare.
Ljudi , lepo kupite i ne brinite .... VSS3 i MD3 .... pa boga mi i DVR 2 su neuporedivi u odnosu na bilo koje druge plagove .....
Pozdrav
ne vidim ja tu nikakve eksperimente (pricam o tc-u)......prosto se ponasaju kao bila koja velika firma...
a VSS3 je i dalje brutalno dobra stvar, a vi slobodno ne kupujte... :)
...experimenti su im muzicke karte na koje se mnogi zale.VSS3 je super ali ja vise volim Lexicon hardver,stvar ukusa:) .
Moritz
04-06-2008, 10:36 AM
Sta mislis pod tim da su im muzicke karte experimenti? Ne zale se nista vise nego na ostale firme.
Po kvalitetu su ako ne u istom rangu kao i RME onda odmah posle njih, pricam o FW kartama posto samo takve i prave.
Ako imash Lex PCM 91 onda ok, sve manje od toga nije vredno ni pomena ( pricam o reverbu) u poredjenju sa VSS3
Ako imash Lex PCM 91 onda ok, sve manje od toga nije vredno ni pomena ( pricam o reverbu) u poredjenju sa VSS3
Upravo sam to hteo da kazem .... pri tome je VSS3 dosta jeftiniji i otvaras 8 kom :)
Pozdrav
LACKY
04-06-2008, 10:46 AM
Uuu to je dobra fora, kupis taj VSS3, od tih 8 ostavis sebi 2 a 6 prodas, cak i zaradis. 21 vek, trgovina ima rec.
....jos fali Lacky pa se ponovo skupila ekipa:).Ne znam sta je vama vredno pomena a sta ne,svidja vam se VSS3?Sve o.k. Samo radite na njemu,nemam nista protiv,podrzavam.
...eto ga i pre nego sto sam napisao post:rotfl:
....jos fali Lacky pa se ponovo skupila ekipa:).Ne znam sta je vama vredno pomena a sta ne,svidja vam se VSS3?Sve o.k. Samo radite na njemu,nemam nista protiv,podrzavam.
Znaci nista od 91 inice :)
Zezam se .... uzivaj :)
Pozdrav
@max...uradili smo upgrade lxp15 ili lpx15,zaboravih vec oznaku i ne zvuci uopste lose.
LACKY
04-06-2008, 11:02 AM
Dobro je imati i Lexa i TC, ustvari je idealno imati oboje, samo kod lexa je sve ispod PCM serije igrarija.
Promenis o.p., konvertore, potove i balansiras in i out na lxp15 i dobijes dobru spravu za ne mnogo para.Svi imaju 91 i vec se malo jezim od njega,ne mora sve isto da zvuci.
LACKY
04-06-2008, 11:35 AM
Pa i po Americi svi imaju 300-tke, 480-ice, 960-tice, 6000-rke i td. pa se niko nejezi.
Mozes ti Ficu da balansiras i opujes koliko hoces, ali nikada nece postati jaguar, bice samo balansirani Fica.
A PCM nije samo 91, imas 80, 81, 96 i prastarog 70.
...da...u AMERICI.Kod nas svi imaju PC,Nuendo,Uad,Poco,RME,Waves,Alesis i par hiljada postova na forumima.Amerika zemlja daleka.
@max...uradili smo upgrade lxp15 ili lpx15,zaboravih vec oznaku i ne zvuci uopste lose.
Cuo sam to ..... nisam se bas nesto odusevio .... ok , za narodnjake .... da shushti ....
Pozdrav
Shusti nama skoro sve sto se vrti zadnjih deset godina na tv-u i radiju iz domace superiorne produkcije.Samo pisite ljudi,ja odoh na cevape.
LACKY
04-06-2008, 11:55 PM
Cuo sam to ..... nisam se bas nesto odusevio .... ok , za narodnjake .... da shushti ....
Pozdrav
Koje bre narodnjake? Pa narodnjaci su na Sistem 6000 (tri studia) Lexovi 300(u najgoroj varijanti) i 960!
Koje bre narodnjake? Pa narodnjaci su na Sistem 6000 (tri studia) Lexovi 300(u najgoroj varijanti) i 960!
Mislim na " one " narodnjake :rotfl:
Pozdrav
milos
05-06-2008, 11:36 AM
Ovaj mi interfejs deluje zanimljivo od TC za te pare
http://tcelectronic.com/desktopkonnekt6
Da li je Cubase 4 LE sto se dobija uz njega isto sto i Essential?
Tolerancija
16-06-2008, 08:09 AM
Da li mo?e neko da mi pomogne. Kupio bih UAD expert pack, ali mi je jako hitno dok se mjesec nije zavr?io. Ali da kartica stigne brzo po?to ispada 900$ u voucherima ako ga uspjem registrovati do kraja ovog mjececa. Ko to radi u Srbiji,
voomighty
16-06-2008, 12:25 PM
Da li mo?e neko da mi pomogne. Kupio bih UAD expert pack, ali mi je jako hitno dok se mjesec nije zavr?io. Ali da kartica stigne brzo po?to ispada 900$ u voucherima ako ga uspjem registrovati do kraja ovog mjececa. Ko to radi u Srbiji,
zoves artist i pitas ih jel imaju i koliko kosta..... neke imaju na lageru neke bi se cekale, sto ti ne odgovara zbog bonus kinte... ako imaju na lageru imaju ih odmah i ulazis u one popuste i bonus kintu.. cimas ih za cene pa vidi da li ti se isplati, uporedi sa thomann cenama, ako je veeelika razlika... juri nekog ko je kupovao puuno kod njih pa nek ih on pita i moli i sta znam ja sta sve...
pozdrav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.