PDA

View Full Version : O.T. Roland CR-68

silicon science
30-05-2008, 08:51 PM
Koristim priliku da se zahvalim kolegi Manley-u na poklonu u vidu ove divne spravice:) :) :wink: Ali izgleda da je u kvaru:( :mad: Zvuk koji izlazi iz nje je nekakav plin plonk percission zvuk i to je to, ni traga snareu, kicku itd. Isprobao sam sve moguce sto sprava nudi, pa sam pomislio da mozda nesto ne radim dobro i nasao link na You tube i pogledao ga i nema tu mnogo filozofije, upalis spravu i odaberes patern i play... Moracu da odnesem do servisera da vidimo sta je. Nego ti reche da je Cr78 u pitanju a ne 68:ups:
Ali poklonu se u zube ne gleda:rotfl: Salu na stranu, hvala ti za spravu ali sam se malo rastuzio kad sam skontao da je neispravna, ali popravice se8-)

Mika Technika
31-05-2008, 01:12 AM
ce se sredi, pa ce da radi!!!!!!!! jos jednom cestitam na poklonu!!!!!!

Manley
31-05-2008, 01:34 AM
Izvini, ali i ja sam bio ubedjen do dana dok nisam izvadio spravu da posaljem da je 78-ica, stvarno nisam znao da ne radi, stajo je godinama nekoristen

Mika Technika
31-05-2008, 01:44 AM
aj posalji meni nesta od old skula!:D
moze neki kompresor ili reverb, ne bih se bunio! :D

clusterchord
31-05-2008, 02:43 AM
koliko znam vrlo su slicne. 68 bi trebala imati isti kick i snare kao 78.

moze se to srediti.. i onda stavi na to midi od analog solutions da mozes da okidas midi-notama iz sekvencera.. 8-)

silicon science
31-05-2008, 11:10 AM
moze se to srediti.. i onda stavi na to midi od analog solutions da mozes da okidas midi-notama iz sekvencera.. 8-)

Mislis na Midi sync, ili da mogu note tj. shotove da kucam
Isti su zvukovi na 68 i 78, samo sto se 68 ne moze programirati vec samo pustas gotove paterne

silicon science
31-05-2008, 11:12 AM
Izvini, ali i ja sam bio ubedjen do dana dok nisam izvadio spravu da posaljem da je 78-ica, stvarno nisam znao da ne radi, stajo je godinama nekoristen

Ma bez sekiracije, sredice se... Fino je ochuvana. Preslatka spravica, okachicu fotke danas. Jos jednom hvala na poklonu

clusterchord
31-05-2008, 08:44 PM
Mislis na Midi sync, ili da mogu note tj. shotove da kucam
na ovo drugo. :wink:

alavuk
31-05-2008, 08:49 PM
bravo za pravi analogni stroj :) uzivaj moze se to iskoristiti u svakom slucaju

@ manley
cek cek , pa mene niko nije zvao ... jer moram peruna da zovem ili koga vec ? :S :(

silicon science
31-05-2008, 08:59 PM
@Cluster-Nadjoh ga. Verovatno uzimam ako popravim spravicu, a nadam se da hocu
Ali cene, uhhh:banghead: :banghead: :banghead:

alavuk
09-06-2008, 12:27 PM
HVALA CIKA MANLEY !!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!! HVALA NA SLUSKAMA HVALA NA ER-1-u HVALA NA DI BOX-u :):ups: :ups: :ups: :ups: :ups: :ups: :ups: