View Full Version : Madonna novi album
DaBear
28-05-2008, 11:31 AM
jel cuo neko novi album?
Sad preslusavam, prvih par stvari - super ! Prosto, inteligentno..
Pharell radio pola...super radi, bass razara, ..bas mi radi sve!!
DaBear
28-05-2008, 11:41 AM
duet sa Kanye West-om...mega cool stvar!!
bas mi radi cela ploca!!
Everbeatz
28-05-2008, 01:51 PM
Meni se uopste ne dopada na prvo slusanje. Ali Madonna voli da bude u trendu, a sad se taj trend zove Timbaland i Timberlake:)
lesha
28-05-2008, 02:33 PM
timbaland, timberlake i timbe - sveto trojstvo :D
Sasha Fishter
28-05-2008, 03:55 PM
Ni meni se ne dopada...
iatros
28-05-2008, 04:53 PM
Super je, sve u svemu dobro radi! Moj favorit "Give it 2 me", sto se tice djuskanja :D !
Hollywood
28-05-2008, 05:13 PM
timbaland, timberlake i timbe - sveto trojstvo :D
samo mislim da je timbe ovaj put odjavio, mnogo mu je gej :rotfl: :rotfl: :rotfl:
SumAnuT
29-05-2008, 01:39 PM
Zali boze talenta ... Vise uopste ni ne peva nego nabraja, nigde da pusti glas, ovo bi mogao i ja otpevati ... Kad se setim samo one pesme Frozen, celog fazona u kojem je tada bila i kad pogledam ovo dans, sazalim se ...
Ne razumem zasto neko ko ima ime, pare, slavu, i sve ostalo sto je potrebno da ne budes rob, robuje trenutnim trendovima :banghead:
DADDY Z
29-05-2008, 01:42 PM
Meni jedino Candy Shop ima neki vibe...ostalo vrlo mlako...
Arthur
29-05-2008, 01:48 PM
Zali boze talenta ... Vise uopste ni ne peva nego nabraja, nigde da pusti glas, ovo bi mogao i ja otpevati ... Kad se setim samo one pesme Frozen, celog fazona u kojem je tada bila i kad pogledam ovo dans, sazalim se ...
Ne razumem zasto neko ko ima ime, pare, slavu, i sve ostalo sto je potrebno da ne budes rob, robuje trenutnim trendovima :banghead:
zato sto ce se i ovo, kao i ostala sranja, prodati, a ona inkesirati jos novca, koga, svi znamo, nikad nije dosta.
Ovo je njen najgori album... neponovljivo los !! :shock:
p.s. mozda ja nisam u trendu ali ovo je tesko njesra
Who's that girl//
DaBear
29-05-2008, 03:10 PM
hebiga, sta da vam kazem !?
Ako se neko menja da ostane uvek aktuelan i isperd vremena, to je ona!
Uvek proceni sta je ono sto je naj-cool u datom periodu, okruzi se ljudima koji imaju dobre ideje i uradi plocu !
Meni je ovaj album mnogo sveziji od proslog, koji je bio tipican bedroom-house
album...bilo je par stvari, ali dosadno bre..!
Nemoze ni to svako...
Neki dan sam gledao snimak sa kratkog BBC koncerta pre 3 nedelje i bilo je koma! DJ ,zivi band, igraci, ludilo...sve sa electro bazom! Pa kad su umiksali "Put your hands up" preko "Music" ..vrlo pametno!
http://www.youtube.com/watch?v=6wXRH460XSE
uzivo, ima i falsiranja i svega, ali sve to radi mega! Plus, ima 50 godina, pa vi videte...
ona radi a mi kenjamo...
PS Srce..nisi u trendu! he,he..
roginator
29-05-2008, 04:10 PM
Meni je ploca odlicna...nije da sam loood za madonom ili Timbom
ali vrlo moderno i dobro!!!!
ako se malo okrenete i poslusate ostale songove u tzv pop maniri to je to meni leglo...malo kasnim ali nemam puno vremena za slusanje
ali jos ktome sad kad sam cuo novu kylie i neke summer hitove sve u svemu super i opasno!!!!
LjEtni hitovi uz madonnu: OT ali da se slusa
http://www.youtube.com/watch?v=7LrL6GRr2xA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RE8EAqneUbM
http://www.youtube.com/watch?v=h_0Ei7qz4i0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Pcmh1YN092U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QyztOhMRK6g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KYWpSp0ZHvk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nDNnLKjM3Wg
i nesto sto klinci jak vole ;) htjeli mi to ili ne :harmonikas: :taz: :taz: :jupi: :jupi: :dance:
http://www.youtube.com/watch?v=_kL8xmHotu0
Everbeatz
29-05-2008, 04:25 PM
ona radi a mi kenjamo...
E sad ga pretera malo:)
sadux
02-06-2008, 01:49 AM
Znaci produkcija vrh,aranzmani..
Ovakav nacin razmisljanja muzike + 50 godina nece doci kod nas..
DaBear
02-06-2008, 08:26 AM
Znaci produkcija vrh,aranzmani..
Ovakav nacin razmisljanja muzike + 50 godina nece doci kod nas..
dobro si to rekao! ....."nacin razmisljanja".....
idekius
06-06-2008, 09:06 PM
Svidjala se Madona nama, or ne, Beograd joj je nudio 5 miliona, Zagreb 5 milijuna, Budva 9 milona + pregrsht krshnih Crnogoraca, a ona je sve to lepo odbila i najblizi njen koncert nama ce biti u Bechu...
Izgleda da je Balkanerosi ne zanimaju mnogo... cim je odbila i onih 9 miliona iz Budve...
To znaci da nas vise voli od Crnogorijanaca .... cim nama trazi 5 milki a njima 9 .... he he he .... kako se glasine brzo prenaduvavaju ... :)
Inace BG je bio 4 mil ....
A naravno da je odbila , kad na Rumskom kazu da ne valja album ...... ;)
Pozdrav
InsaneEyes
07-06-2008, 12:10 AM
meni je ovo mnogo lose, nema pesme, true blue ipak najbolji album!
http://i230.photobucket.com/albums/ee57/loyalhearts/priss02.jpg
a tako sam mislio i za duran duran notorious kad je izas'o a sad mi je album broj1.... ko zna, mala je verovatnoca da je bas sad u 2008-moj napravila svoj prvi los album
dobro si to rekao! ....."nacin razmisljanja".....
jes
kod nas bi rekli... ha ha, vidi pogresio je, nije u harmoniji, ha ha... kako su gluuuuuuupi... nije bogato, nema milion i petsto 'iljada instrumenata i sl...
:)))
SHIVA
08-06-2008, 01:00 PM
Onda da potpishe govno prodalo bi se u milijardu primjeraka... Frozen je zadnje shto me impresioniralo, a svaki sljedechi je sve loshiji od prethodnog... To je valda taj klimakterij :D
Arthur
08-06-2008, 01:59 PM
nije losiji, nego se tebi manje svidja. Nemoj davati olako tako jake kategorizacije, povucen iskljucivo subjektivnim dozivljajem.
SHIVA
08-06-2008, 02:15 PM
Zar oni koi kazhu da je album dobar ne rade jednako jaku kategorizaciju temeljem iskljuchivo njihovog subjektivnog dozhivljaja?
silicon science
08-06-2008, 02:19 PM
Zar oni koi kazhu da je album dobar ne rade jednako jaku kategorizaciju temeljem iskljuchivo njihovog subjektivnog dozhivljaja?
Slazem se. Upravo tako:wink:
Arthur
08-06-2008, 02:47 PM
pa zapravo ne. Ja itekako mogu da kazem za neki album da je dobar, efektan, da je pogodio svoj cilj i svrhu postojanja, a da mi licno cak ni taj zanr ne prija, i ne bi ga slusao nikad privatno. Cak dosta u zadnje vreme i slusam neka dela mainstream produkcije (ponekad i kupim), necega sto definitivno nije fazonu koji bih ja slusao na repeat sam sa sobom ili u intimnom drustvu i raspolozenju kada mi je muzika podloga za opustanje i uzivanje. Tako eto, meni se cini da je poslednji album dzastina timberlejka izuzetno dobar, odlican broj veoma kvalitetnih i uspesnih singlova, savrseno smisleno i osmiljeno, a nikad pod milim bogom ne bih rekao da mi se licno neka pesma svidja - kao sto se tebi, a bogami i meni svidjaju par pesama sa Ray of Light (mislim da bese Orbit producirao?). eto, negde sam malopre nahvalio novi Radiohead, iskljucivo iz licnog ugla, jer mi se cini da sve vise pogadjaju neki moj unutrasnji sentiment, sta god publika ili kritika o tome pisala.
cucko
08-06-2008, 02:47 PM
Svidjala se Madona nama, or ne, Beograd joj je nudio 5 miliona, Zagreb 5 milijuna, Budva 9 milona + pregrsht krshnih Crnogoraca, a ona je sve to lepo odbila i najblizi njen koncert nama ce biti u Bechu...
Izgleda da je Balkanerosi ne zanimaju mnogo... cim je odbila i onih 9 miliona iz Budve...
Izgleda da joj je bapsko dupe ipak zinulo, pa ce nastupiti u Budvi:
http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&nav_id=302676
SHIVA
08-06-2008, 07:12 PM
pa zapravo ne. Ja itekako mogu da kazem za neki album da je dobar, efektan, da je pogodio svoj cilj i svrhu postojanja, a da mi licno cak ni taj zanr ne prija, i ne bi ga slusao nikad privatno.
Pa nie ni meni Frozen bio najdrazhi album... dapache nie ni moj uzhi glazbeni izbor, ali iako sam tada slushao sasvim drugi tip glazbe Frozen mi je bio toliko OK da sam ga i kupio. Ovaj album nechu ni download-at, a kamo li kupovat CD. I produkcijski i tematski mi je daleko manje zanimljiv i inovativan nego shto je Frozen bio u svoe vrijeme u odnosu na drugu pop glazbu. Chak i spotovi su bili neusporedivo zanimljiviji od novih.
Mozhda je u odnosu na aktualnu pop ljestvicu ovaj album i dobar, ali je definitivno loshiji od njenih starijih albuma... barem se meni tako chini.
bezsmisla
08-06-2008, 08:30 PM
Album definitivno govori da je kranje vreme da se jedan muzicki pravac nazove Pharel-izam ;)...on i Timbaland su sabili ovaj album i zvuci neverovatno [po meni]!
master29
08-06-2008, 08:45 PM
Onda da potpishe govno prodalo bi se u milijardu primjeraka...
Bog me u pravi si,nije jedina ima ih josh na spisku za te milijarde primeraka.:D
redroom
09-06-2008, 07:03 PM
Je*ala vas Madonna, ajte radit muziku i pare zaradjivat, a ne ovde mlatit praznu slamu o Madonni :D
Ko joj je*e mater, ostarila je i otisla u krasni koortz :D
Koliko god zadnjih godina bila "in" u zvuku i suradjivala sa facama tipa William Orbit, Mirwais i Stuart Price Madonna se jednostavno nije prodavala na najjacem i najbogatijem trzistu - u USA.
I onda je jednostavno provjerila sta se tamo prodaje i dosla do podatka da su to Timbaland, Justin Timberlake, Pharell Williams i Kanye West. I - gle cuda, svo cetvoro su na novom albumu (wow! koje iznenadjenje!).
Sta god vi govorili, meni je ploca grozna, ovo je prvi put da Madonna nije "isisala" najbolje iz svojih suradnika. Sve je ovde zanatski dobro napravljeno, produkcija rastura (zar smo drugacije i ocekivali!?) ali album je bezveze. Ali ko pita nas dezurne grintavce i cangrizavce, uostalom ionako je odje*ala balkanske krajeve u ovoj turneji (oh ne, zar opet!?, smrc, prc, skvrc:cry: )
Ovo raja voli, za raju je i napravljeno, Ameri puse ovakav sound i nije uopce upitno da li ce pametna stara kravetina napokon okrenit dobru kintu sa ovom plocom :D
Svaka joj cast, ta je oduvijek znala sa parama i usput - je*o joj ja mater:D
InsaneEyes
17-07-2008, 01:41 AM
ljudi ovo je PERFEKTAN album
DaBear
17-07-2008, 10:06 AM
ljudi ovo je PERFEKTAN album
opet sam neki dan preslusao album i opet ponavljam isto...odlicno!
Cak su i linije za pevanje u njenom starom fazonu iz Vogue ere, ali su nove , moderen R'n;B matrice i rade super!!
Pesma sa Kanye Westom - koma!! prosto, fanki, zarazno..rap je odlican vibe...
InsaneEyes
17-08-2008, 05:30 PM
"Devil Wouldn't Recognize You" hebe kevu kakva je stvarcuga :guitar:
ja se uzdrzavah od komentara "na prvu" obzirom da mi se jako dopao tada, a evo sada nemam zelju uopste da ga pustim... cesce opet pustim "bedtime stories" nego taj...
bice da ipak i nije nesto :) a od stvari jedino dance tonight i heartbeat me i dalje rade, verovatno zato sto me podsecaju aranzmanski malo na MJ-a u najboljim danima :D
opet sam neki dan preslusao album i opet ponavljam isto...odlicno!
Cak su i linije za pevanje u njenom starom fazonu iz Vogue ere, ali su nove , moderen R'n;B matrice i rade super!!
Pesma sa Kanye Westom - koma!! prosto, fanki, zarazno..rap je odlican vibe...
e sad cu ja da se ispravim i da kazem da sam zestoko pogresio onomad i da je album dojajan :grin:
LACKY
30-03-2009, 02:08 AM
A ja cu isto da priznam kao i ti!
Samo je moj zakljucak sada suprotan, nemogu vise da ga cujem!
Priroda ti je cudo, na prvu loptu mi se dopao (a tebi nije) a kada sam ga dobro svario, sada mi je odvratan (a tebi se dopao)!
No nije ni vazno, obojica smo ga dobro prostudirali!
A ona je postigla svoj cilj! Snimila je album koji se svima u nekoj fazi dopao, ali bogami i zgadio!
PS. Prosle godine sam popizdeo sto nisam moga otici da gledam koncert na Jaz! A ove necu otici na Usce!
Odavno sam shvato da su Coke i Mac smece, e sad sam shvato i za ovo trece!
Bas se lepo rimuje!
a ko zna... vreme ce pokazat' valja li stvarno to necemu...
LACKY
30-03-2009, 03:30 AM
A kada je Juncky food valjao?
pa ne bih ga ja bas svrstao u to.. tu moze nesto tipa 50cent i ostala teen boranija... i jel si bas 100% siguran da mozda neces hteti za koju godinu opet da ga preslusas?
ja nisam, mada mi se u ovom trenutku cini kao i tebi da ce mi se opasno smuciti za neko vreme... a dal' cu u buducnosti hteti opet neku pesmu da cujem sa albuma, ne smem bas da tvrdim...
:)
LACKY
30-03-2009, 04:18 AM
Pa i ona ti je zadnje vreme u toj papazijaniji!
Tesko je tvrditi 100% da si u nesto siguran! Znam da sam veceras najpametniji u svom dosadasnjem zivotu.
Ali cu sutra biti sigurno pametniji nego veceras!
lesha
30-03-2009, 02:07 PM
nisam slusao, niti cu. :D
DaBear
30-03-2009, 08:37 PM
nisam slusao, niti cu. :D
ja sam, na primer, preslusao one tvoje DJ mikseve sto si uploadovao....iako nije moja muzika...
lesha
31-03-2009, 03:12 AM
ja sam, na primer, preslusao one tvoje DJ mikseve sto si uploadovao....iako nije moja muzika...
nemoj da se ljutis, nisam znao da si ti radio madonnu :D
naravno, ja sam poslusao tvoje stvari, ali madonnu bojkotujem.
u stvari, bojkotujem celu masineriju pravljenja para i "hitova" koji traju mesec dana.
InsaneEyes
31-03-2009, 05:35 AM
u stvari, bojkotujem celu masineriju pravljenja para i "hitova" koji traju mesec dana.
evo zHa tebe najnoviji HIT za 2009 :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=J6rxbgAm-Do&feature=channel_page
jel'da je uzhazs? :D
lesha
31-03-2009, 09:40 AM
evo zHa tebe najnoviji HIT za 2009 :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=J6rxbgAm-Do&feature=channel_page
jel'da je uzhazs? :D
jeste da je za infantilnu publiku, ali ovo uopste nije lose, uz male izmene bi bila bas dobra stvar :wink:
alavuk
31-03-2009, 07:17 PM
mislim da ce bird and the bee biti na exitu ...
InsaneEyes
31-03-2009, 11:43 PM
jeste da je za infantilnu publiku, ali ovo uopste nije lose, uz male izmene bi bila bas dobra stvar :wink:
pa svaka stvar bi uz male izmene bila jos bolja stvar :rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.