Log in

View Full Version : Nesto novo

silicon science
27-05-2008, 10:24 PM
Evo nove numere pa koga zanima moze je cuti na ovom linku tj. my space.:)
Zove se Liquid plastic
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=283608009

kalson
28-05-2008, 01:48 AM
iako ne volim progressive, ovo je jako lepo
kolko mi se cini da je masna pemsa, toliko mi i fali josh nekih leadov-a i fx-eva
donje frekvencije su jako lepe i boje su mi do jaja
ako si hteo da pesma ne bude mnogo "zategnuta" onda je sasvim ok.
ubaci neki zenski vokal i daj tamo markus schulzu da izdaje :)

silicon science
28-05-2008, 11:03 AM
Ma ti vokali su mi naj veci problem, izbegavao bih semplove a nemam koga da usnimim:banghead: No videcu, a za FX si mozda u pravu, videcemo:wink:

fischek
28-05-2008, 12:29 PM
super :wink: nastavio sam da slusam dalje spontano...pa sam poslusao i Time Traveller -stvar odlicna!

silicon science
28-05-2008, 01:06 PM
super :wink: nastavio sam da slusam dalje spontano...pa sam poslusao i Time Traveller -stvar odlicna!

Fala, fala:wink:

dlukace
23-02-2009, 06:41 PM
Like two Pc, Mac, Waldorf Blofeld, Waldorf Pulse, Korg Monopoly, Roland Juno 60, Jomox Xbase09 Rhythm mashine, Boss SE-70, Wind pipe, Soundcraft 12 channels mixer...
da li je noga sa jomoxa?
boss se-70-da li je u ovoj pjesmi i gdje(čuo sam da je sprava do jaja!)
waldorfi su zakon!
a pjesma-ona je sasvim ok.Dobra produkcija,bas je ok i ritam sekcija je dobra,samo me malo guše pojedini sint soundovi...malo me vuče na dub...From Pargue Avenuse.

balthazaar
23-02-2009, 07:43 PM
Fina vožnja...super boje...atmosferično i prijatno....

silicon science
23-02-2009, 07:57 PM
Like two Pc, Mac, Waldorf Blofeld, Waldorf Pulse, Korg Monopoly, Roland Juno 60, Jomox Xbase09 Rhythm mashine, Boss SE-70, Wind pipe, Soundcraft 12 channels mixer...
da li je noga sa jomoxa?
boss se-70-da li je u ovoj pjesmi i gdje(čuo sam da je sprava do jaja!)
waldorfi su zakon!
a pjesma-ona je sasvim ok.Dobra produkcija,bas je ok i ritam sekcija je dobra,samo me malo guše pojedini sint soundovi...malo me vuče na dub...From Pargue Avenuse.

Noga jeste sa Jomoxa, ali nema Boss-se 70, nisam ga imao tada. I namera nam je bila da malo sve "pomesamo"...

silicon science
23-02-2009, 07:57 PM
Fina vožnja...super boje...atmosferično i prijatno....

Na leto izdajemo valjda, za SKC Novi Sad 8-)8-)

SHIVA
23-02-2009, 10:02 PM
Odličan ti ovaj "from pargue avenues" (btw: što je točno pargue?) ;)

Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super :wink:

ps: sretno sa izdanjem, i da dođete to promovirat u Rijeku, pa da izađem već jednom iz kuće :D

silicon science
23-02-2009, 11:31 PM

Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super :wink:

ps: sretno sa izdanjem, i da dođete to promovirat u Rijeku, pa da izađem već jednom iz kuće :D

Hvala lepo buraz. E dolazimo u Pulu poslednjeg vikenda travnja (april), pa brate Shiva mozes da pomeris gujzcu i da dodjes na parti. Poziv vazi za sve zainteresovane, videcu i Clusterchorda da iscimam da se pojavi..:)

silicon science
23-02-2009, 11:32 PM

Sredit cemo, predlog je na mestu skroz:wink:

SHIVA
24-02-2009, 12:53 AM
Hvala lepo buraz. E dolazimo u Pulu poslednjeg vikenda travnja (april), pa brate Shiva mozes da pomeris gujzcu i da dodjes na parti. Poziv vazi za sve zainteresovane, videcu i Clusterchorda da iscimam da se pojavi..:)

Samo javi par dana unaprijed, i nadam se da nie @ Karlo Rojc :D

ps: ne reče mi što je "pargue"... tipfeler ili?

SumAnuT
24-02-2009, 05:02 AM
Evo nove numere pa koga zanima moze je cuti na ovom linku tj. my space.:)
Zove se Liquid plastic
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=283608009

Nema pesme?

zoolander
24-02-2009, 05:31 AM
Nije lo?e, zvukovi su ljepi, ali me atmosfera ostavlja pomalo ravnodu?nim.

SumAnuT
24-02-2009, 05:56 AM
:shock:

koju stvar komentarises ja ne vidim nigde liquid plastic?
Jel me jos nije pustilo ovo od sinoc il sta? :)

Dobar i ovaj mamut :)

zoolander
24-02-2009, 08:48 AM

"from pargue avenues", naziv liquid plastic sam uopće previdio...

lesha
24-02-2009, 09:56 AM

pogledaj kad je postavljena tema..

SumAnuT
24-02-2009, 09:59 AM
Masala :)

silicon science
24-02-2009, 03:03 PM
Liquid Plastic je skinuta, mora mix ponovo da se odradi, promenio sam kick, pa kachim ponovo.
@Shiva-greska u naslovu, From Prague Avenues treba da pise, ispravio sam...
A u Puli je u pitanju rodjendanski parti kod drugara, pa sam svechano pozvan, a bice i jos par didzeja, tako da bice sjuper, a ko dodje bice moj specijalni gost:D Javim nedelju dana ranije, a ti gledaj da isplaniras, mislim da je u pitanju 23. i 24. april.:)

SHIVA
24-02-2009, 04:55 PM
Dogovoreno. U povratku se uvijek mo?ete jo? i zaustavit u Rijeci. Čisto da malo "predahnete" pred put :D

noonchaka
19-03-2009, 10:19 AM
dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

silicon science
19-03-2009, 11:51 AM
dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

Drago mi je da ti se svidza... Bice novih stvari uskoro, tj. gotove su samo da Everlast smixa...:wink:

AudioStorm
07-11-2010, 12:56 AM

Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science
07-11-2010, 08:40 AM
Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Hvala... Btw. u medjuvremenu smo izdali tu pesmu sa jos nekima, imas dole link u mom "potpisu" ka beat portu pa mozes da chujes i masterovanu verziju :)

silicon science
07-11-2010, 08:38 PM
Evo, koga zanima mozeda chuje masterovane pesme koje je gosn. Everlast odradio (master) :)
Enjoy

http://soundcloud.com/hekatasbastard

Mika Technika
07-11-2010, 09:13 PM
Intermezzo (http://soundcloud.com/hekatasbastard/intermezzo)

From Prague Avenues (http://soundcloud.com/hekatasbastard/from-prague-avenues)

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

AudioStorm
07-11-2010, 11:54 PM
Intermezzo (http://soundcloud.com/hekatasbastard/intermezzo)

From Prague Avenues (http://soundcloud.com/hekatasbastard/from-prague-avenues)

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science
08-11-2010, 12:16 AM
Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Upravo zbog te "nepripadnosti" nismo nesto narocito poznati, nit jurimo trendove, sto ne mislim da je loshe ako neko radi... Imamo jos nekolicinu pesama koje su u ovom fazonu, al su jako loshe smixane, a mix mastera nemamo tako da za sada to stoji tako...
Al eto sve to vrlo ima smisla sto radimo zbog vas koji uzivate u tome sto radimo, i to je samo po sebi dovoljno i chak i vishe nego to...

Mika Technika
08-11-2010, 12:26 AM
Ma jel tako Miko majstore?:)

believe me me, it is! :)