Log in

View Full Version : Ruse pobeda kostala 10M Eura !!!

DaBear
26-05-2008, 09:54 PM
pazi ovo !!!

album radi Timbaland !!??

Koliko je Dimin nastup na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“ važan za Rusiju govori i činjenica da su, prema pisanjima svetskih medija, Rusi u njegov nastup u Beogradu uložili čak 10 miliona evra. Ta suma pokrila je Diminu promotivnu turneju po Evropi pre „Evrovizije“, potom angažovanje jednog od najboljih svetskih violinista Edvarda Martona, koji je svirao na Stradivarijusovoj violini iz 16. veka, kao i pojavljivanje svetskog prvaka u klizanju Jevgenija Pluščenka. Trebalo je odvojiti novac i pripremiti ekstravagantnu scenografiju za nastup na ledu, a tu su i troškovi brojnih drugih promotivnih aktivnosti.
Nakon ženskog dueta „t.A.t.O“ , koji je postigao veliki uspeh u svetu, i Dima Bilan se sprema da osvoji svetsku muzičku scenu, pa je za svoj novi album, koji će biti izdat na španskom i engleskom jeziku, angažovao čuvenog američkog producenta Timbalanda, a na albumu će imati i dva dueta, jedan sa Neli Furtado, a drugi sa Timbalandovim bratom Sebastijanom.

LACKY
27-05-2008, 12:02 AM
Prosle godine nasi su u Marjana Serifovica-zvanog Elvis ulozili soma i pobedili! Postoje dva puta ka uspehu.

HeatMan
27-05-2008, 12:31 AM
taj fazon..

i da, ne kapiram shta je sa svim ovim ljudima.. sad svi imaju alter egoe i rade na engleskom i shpanskom... daj jbt.. cu uradim album na izvornom svahiliju i na ukrajinskom.. sve ce to biti topli letnji hitovi koji se prodaju.. :?

LACKY
27-05-2008, 12:45 AM
Trebao bi pokusati na Esperantu, jeste da je jezik uzaludan( i jedna od najuzaludnijih stvari na zemaljskoj kugli, sem srpske automobilske industrije). Ali nista manje nego njihovi pokusaji na Engleskom i Spanskom, tako da ti sanse uopste nisu lose)

Jan
27-05-2008, 09:19 AM
Trebao bi pokusati na Esperantu, jeste da je jezik uzaludan( i jedna od najuzaludnijih stvari na zemaljskoj kugli, sem srpske automobilske industrije). Ali nista manje nego njihovi pokusaji na Engleskom i Spanskom, tako da ti sanse uopste nisu lose)

Pa ne verujem da ce njegov pokusaj biti uzaludan obzirom da ce mu Timbaland raditi na albumu...Mada iskreno ja tog Timbaland-a ne gotivim, a Rusa nisam ni cuo:)hahaha, ali cini mi se da cemo biti bombardovani jos vecom dozom ljigave muzike uopste:)

Tribal_kg
27-05-2008, 09:48 AM
Verovatno ce tu da rade njegovi pomocnici, a Timbaland ce samo da se potpise. Jes, bas ce on da se zamlacuje s Rusima. Svasta... :D

HeatMan
27-05-2008, 03:25 PM
ok, ljudi.. prelazim na pravljenje ringtonova.. jebesh ovo.. sad gledam neshto forum, i sve sam vishe depresivan... :(

Marqes
27-05-2008, 06:48 PM
e HeatMan-e ne znas ti sta je depresija:banghead: (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=206009&posted=1#post206009)

DaBear
27-05-2008, 09:56 PM
ok, ljudi.. prelazim na pravljenje ringtonova.. jebesh ovo.. sad gledam neshto forum, i sve sam vishe depresivan... :(

to ce ti biti jedna od najboljih ideja na koje si dosao u zadnje vreme !!
Obezbedi se lepo, pa posle kad je sve na mestu, onda opusteno...

Jan
28-05-2008, 02:36 AM
E a koja fora sa pravljenjem tih ringtonova?
Vidim da je sad to popularno, ja nemam pojma o cemu se radi

kVu
28-05-2008, 03:09 AM
pa zar nije timbaland radio tu pobednicku pesmu?

HeatMan
28-05-2008, 07:21 AM
jao a koji su oni shto su digli od timboa beat u potpunosti..? ovaj novi.. mislim da je nelly furtado u toj pesmi.. onaj prvi singl sa albuma.. a msilim i prva pesma na istom...

znachi skroz dignut beat..

pogreshan topic. :?

DaBear
28-05-2008, 09:28 AM
PAZI STVARNO !!???:shock: :shock:

BILAN WINS EUROVISION FOR RUSSIA WITH TIMBALAND TRACK

Russian singer DIMA BILAN is celebrating after claiming victory for his country at Saturday's (24May08) Eurovision Song Contest - with a TIMBALAND-produced song.

roginator
28-05-2008, 10:06 AM
:D :D :D :D :D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

DIMA BILAN ruski = I zamjeni s T i imas TiMBALAND engleski

malo bolje promjesas slova :)

zafrkavam se jako slice imena

kVu
28-05-2008, 12:36 PM
jao a koji su oni shto su digli od timboa beat u potpunosti..? ovaj novi.. mislim da je nelly furtado u toj pesmi.. onaj prvi singl sa albuma.. a msilim i prva pesma na istom...

znachi skroz dignut beat..

pogreshan topic. :?
grci... a beat je iz pesme "give it to me", sa timbetovog albuma :)

Max
28-05-2008, 04:05 PM
PAZI STVARNO !!???:shock: :shock:

BILAN WINS EUROVISION FOR RUSSIA WITH TIMBALAND TRACK

Russian singer DIMA BILAN is celebrating after claiming victory for his country at Saturday's (24May08) Eurovision Song Contest - with a TIMBALAND-produced song.

A bas sam se pitao gde ode 10 M ....osim ako sendvici za ekipu ne kostaju po 1500 $ svaki :)

Pozdrav