PDA

View Full Version : ArhiteK - Spider Bluese

ArhiteK
22-05-2008, 12:46 PM
Kako vam se chini? Zvuk, slika, aranzhman, ideja?

milos
22-05-2008, 02:24 PM
Od silnog ushicenja zaboravio si link da okacis :D:wink:
Ocekujem dobre synth deonice8-)

predrag7
26-05-2008, 04:41 PM
meni se ovde nishta ne chuje, ako mi je crkla kartica od ovog tvog fajla, onda stvarno ne znam shta cu dalje....

Aj sada stvaarno, ostavi link.....

kVu
28-05-2008, 03:28 AM
Kako vam se chini? Zvuk, slika, aranzhman, ideja?
extra! nema suma!

alavuk
28-05-2008, 04:13 PM
veoma odlican glitch blues :) eheej covece , stvarno gde je link , ne volimo da prdimo u prazno :]

predrag7
28-05-2008, 08:14 PM
chisto, dok chovek ne ostavi link..... za ovaj oglas - to je klasichno menjanje delatnosti i stvarno ne razumem shta ti je tu chudno.... :)
jednostavno je lik shvatio da mu ne ide meshenje. pozzzzzzzz

P.S. ajde, moooooolllliiiiimmmooooo te svi

OSTAVI LINK

lesha
28-05-2008, 08:39 PM
veoma odlican glitch blues :) eheej covece , stvarno gde je link , ne volimo da prdimo u prazno :]

bolje u prazno, nego u cabar :D

ArhiteK
30-05-2008, 04:15 PM
:rotfl:

kakva potrazhnja!!! :) sada mi malo frka i da kachim post, mada nesvesno dobar promo potez.

Izvinjenje svima. MIslio sam da ovaj post nisam ni okachio, poshto sam se vratio nazad u DAW da malo doteram stvar. No, posle ovolike potrazhnje, poslushajte i staru varijantu. Saveti i dalje ultrakorisni, jel.

Zvuk je (po meni) minimalni house sa bluz prizvukom, pa ako neko ne voli elektrizovane vode, da ne uplivava bzvz.

dakle, stvar je na mom mspc:

www.myspace.com/arhitek (http://www.myspace.com/arhitek)

lesha
30-05-2008, 05:46 PM
hm, mozda sam oguglao na slican zvuk, ali mi ovo tvoje zvuci maltene isto kao i 90% ostalih mnml producenata.

ili se nista ne desava, ili je mracno.. ja bar volim da se iznenadim ili cujem neku melodiju.

nhf :wink:

ArhiteK
30-05-2008, 06:49 PM
koji god zvuk da posmatrash od spolja, ostavlja utisak kao da je sve isto. nrvno, ne rachunajuci nekolicinu genija...

kada udjesh unutra, pochinjesh da se lozhish na sitne detalje, ambijent, ideju, prichu, a sve u okviru tog stila ili zhanra.

sa druge strane, predamnom je put od 1.000.000 milja do zvuka koji stvarno zhelim.

u svakom sluchaju, hvala na komentaru. ako mozhesh da mi pomognesh sa vishe tehnichkim komentarom oko zvuka i produkcije, zahvalan josh vishe.

lesha
30-05-2008, 07:22 PM
heh, bice da nisam genije.
zvuk je suvise los na ms, da bih mogao da dam neki sud..

ArhiteK
30-05-2008, 07:32 PM
:)

"genije" se odnosilo na umetnika koji stvarajuci sopstveni zvuk nadogradi odredjeni zhanr iz koga je potekao.

oni koji slushaju taj zvuk, ne moraju biti geniji da bi chuli jedinstvenost.

mspc stvarno ozbiljno oshteti stvar...