View Full Version : Evrovizija
DaBear
20-05-2008, 08:09 PM
jel se prati "najveci TV prenos u istoriji Srpske televizije"...kako kazu ?
A ima i neka muzika uz taj prenos....nije los ni zvuk !
Moritz
20-05-2008, 08:23 PM
Prenos LAWO MC90 x 2
Dvorana Yamaha PM5D x 2
Voditelji Yamaha DM2000 x 2
To ce biti istorijski najbolji zvuk na Srpskoj televiziji.
Jos samo da pesme budu Istorijske :grin: .
zvincic
20-05-2008, 08:52 PM
Prenos LAWO MC90 x 2
Dvorana Yamaha PM5D x 2
Voditelji Yamaha DM2000 x 2
To ce biti istorijski najbolji zvuk na Srpskoj televiziji.
Jos samo da pesme budu Istorijske :grin: .
hoce tu biti sta zive svirke ili je sve to za pustanje matrica i arlaukanje na dva mikrofona + 2 za publiku? :banghead:
btw. ja bi onu norvezanku...........mazao slaninom :D
STUDIOTON
20-05-2008, 08:54 PM
vrh :)
Boze, Boze...ko li postavi ovog maleckog za voditelja...
Dexxy
20-05-2008, 09:02 PM
Extra je scena. Bas sam ponosan :cool4:
zvincic
btw. sa vizualne strane nije los posao...malo nespretna realizacija na momente al sve ok, kaos, live...prolazi bez frke.
nego, pitam se kolike prste tu ima EBU :)
e, da...ovi jingleovi izmedju pjesama su totalno bezveze.
STUDIOTON
meni bolji zvuk :)
Prati se ..... ne znam kako je u sali , ali na TV je zvuk ok .... nije i za padanje u nesvest , a nije ni los .....
Vizuelno ..... veeeliiikoooo .... ali na nekim pesmama spektakularno , a na nekim " onako " ( s' obzirom na kolicinu opreme )
A Joksimovic u patikama i onom odelu .....:shock: .... majko moja :(
Pozdrav
DaBear
20-05-2008, 09:03 PM
Sad sam se podsetio kad sam cuo opet...
Bosna i Hercegovina - MEGA PESMA ! HIT !!
cuo sam je pre 6 meseci... Samo sto se lik budali mnogo, inace je hit ! Svima se svidja...zamislite da je otpeva neko na Engleskom,,,!!
sto rece Engleski komentator, zatvorite oci i odlicna je pesma !
sasaristic
20-05-2008, 09:07 PM
Dobri su ovi Miodio tj. San Marino... a cestitke i likovima koji su odradili vizuelni deo...vrh...
fischek
20-05-2008, 09:11 PM
odlicna je i stvar Dzemper (http://www.youtube.com/watch?v=SqsGycw2Ams) , a boga mi i "Malo sam se razocaro" :) Meni prenos izgleda svetski, posebno bina i kamera.
lesha
20-05-2008, 09:12 PM
sto neko rece, realizacija jeste malo nespretna, mnogo su se razleteli sa kamerama..
STUDIOTON
20-05-2008, 09:16 PM
A Joksimovic u patikama i onom odelu .....:shock: .... majko moja :(
jel to rucni rad?:shock:
Dexxy
20-05-2008, 09:18 PM
jel to rucni rad?:shock:
Ne nozhni :da:
Od kad moja devojka iz Poljske peva ?!? :shock:
dvuckovic
20-05-2008, 09:34 PM
Bosna, svaka cast! Odlicna pjesma! Zdravlje i veselje!
Bosna, svaka cast! Odlicna pjesma! Zdravlje i veselje!
Cist plagijat ..... samo ne mogu da se setim ko !!???
NAjvise mrzim kad mogu da otpevam original , a nema sanse da se setim ko je izvodio ....
pomagajte ljudi :D
Odlepicu :D:D
Pozdrav
dvuckovic
20-05-2008, 09:43 PM
Stvarno?!
sasaristic
20-05-2008, 09:49 PM
Ima par taktova iz Miki Miki veliki( Sladjana Milosevic)...barem se meni tako cini.
STUDIOTON
20-05-2008, 09:49 PM
Cist plagijat ..... samo ne mogu da se setim ko !!???
NAjvise mrzim kad mogu da otpevam original , a nema sanse da se setim ko je izvodio ....
pomagajte ljudi :D
Odlepicu :D:D
Pozdrav
i meni deluje kao neka pesmica iz 90-tih:rolleyes:
Ima par taktova iz Miki Miki veliki( Sladjana Milosevic)...barem se meni tako cini.
Ima , ali nije ..... u pitanju je nesto na engleskom , iz nekih 80 ih .....
Pozdrav
DaBear
20-05-2008, 09:57 PM
Ima , ali nije ..... u pitanju je nesto na engleskom , iz nekih 80 ih .....
Pozdrav
sta je da je - jako inteligentno ! Super, super..steta sto se onaj klovn glupira..
e sad sam malo cuo Spansku pesmu - mega !! Electro - latino - underground rap!! Super...
Evo udjose Bosanci u finale..! Super
sta je da je - jako inteligentno ! Super, super..steta sto se onaj klovn glupira..
e sad sam malo cuo Spansku pesmu - mega !! Electro - latino - underground rap!! Super...
Evo udjose Bosanci u finale..! Super
Spanska je odavno proglasena za jedini hit koji ce da se zavrti mimo Evrovizije ..... i mislim da hoce ....
Pozdrav
P.S. ..... daj Da Bear .... seti se koja je to pesma .....ja mislim da je UK , 80 te , malo " kao " underground ..... sad mi pade na pamet ... to je iz doba Adam anta .... i ekipe ....
Ilija Ilic
20-05-2008, 10:11 PM
Jermenka po mom ukusu pesma!:)
Vrhunac je voditelj sa RTSa koji voditeljku Jovanu bar 10 puta naziva Jelena:banghead:
alavuk
20-05-2008, 10:30 PM
milinko pantic ? :]]]]]]]]
dr.Ru
20-05-2008, 11:19 PM
Meni je dobar Francuz Sebastien Tellier..... inace dosta izvodjaca ne zna da peva, niti ima sluha.... mozda kao nikada do sada, bez obzira sto je ovo festival lakih nota.
filip
20-05-2008, 11:32 PM
mene je impresionirala video ekipa, tj kamere i sl, pa sam se setio ko to zapravo radi pa me nije vise cudilo..... - ekipa sto radi Formulu 1 !!!!!!
poz
dexyco
21-05-2008, 12:09 AM
Ko je komentarisao program? Uglavnom je ranije to radila cini mi se Duska (ex 3K), ovog puta je bio muski glas. Jel to pao neki dogovor, ili se neko zakacio sa nekim?
LACKY
21-05-2008, 12:33 AM
I za informaciju, u tehnickom aspektu nema niti jednog srbina, kako tonu tako ni slici.
Aleksandar Filipovic
21-05-2008, 12:41 AM
Bio sam sinoc u Areni na generalnoj probi ovog prvog polufinala i veceras odgledao sve to na TV-u.Utisci su razliciti.Osim osecaja velicine, sama scena me nije bas impresionirala,ali u samom TV prenosu izgledalo je jako dobro u cemu i jeste poenta.Zvucni utisak,sto se tice nekih pesama,potpuno razlicit.Dok su u Areni na svoj onoj snazi Finci zvucali kao "Ramstajn",na TV-u su mi bili kao "Osvajaci".Jermenka na koju su u publici svi odlepili i cija pesma na svim onim kilovatima prosto nosi,na TV-u bar meni ne ostavlja taj utisak,mada devojka odlicno peva.Slicna prica je i sa Grkinjom.Mali iz Crne Gore zvuci glasovno mnogo zrelije nego sto ima godina,ali pesma ocigledno nije pun pogodak.Isti utisak i u Areni i na TV-u na mene su ostavili San Marino,Poljska(moj favorit),Bosna,Holandija(po meni zasluzila finale) i Rusija.Bosanac je osvezenje,mada stvarno lici na neku "pozajmicu" iz 80-tih.Poljakinja(tj. Amerikanka) glasovno jako dobra(odlicna boja,jako dobra tehnika i kontrola glasa),mada ume malo da nervira to povremeno oponasanje Selin Dion i slicnih... pesma-"americka pop klasika" tj. sve na svom mestu.San Marino-jako zanimljiv.Rumunska pesma po meni bi jedino imala smisla da je otpeva Al Bano na San Remu u prigodnom aranzmanu.Rus je OK.,ali nije bas za padanje u nesvest.Pesma nije bas toliko jaka koliko je cela prica napumpana.Cuje se odlicna produkcija,ali se prica otprilike tu i zavrsava.
Arthur
21-05-2008, 03:17 AM
I za informaciju, u tehnickom aspektu nema niti jednog srbina, kako tonu tako ni slici.
ziva istina, znam vec mesecima
LACKY
21-05-2008, 03:29 AM
Inace bi mi zasrali, i to odmah u najavnoj spici.
Kako smo lepo zlobni.:da:
A zar nije sve to Joksimovic sam ??? :shock: :rolleyes:
Pozdrav
LACKY
21-05-2008, 03:53 AM
Pa da, pa to je njegov Show Program!
dexyco
21-05-2008, 10:16 AM
Rus je OK.,ali nije bas za padanje u nesvest.Pesma nije bas toliko jaka koliko je cela prica napumpana.Cuje se odlicna produkcija,ali se prica otprilike tu i zavrsava.
Mene recimo podseca na Enrique Iglesias-a sa onim grimasama u toku pevanja...
Gianfranco
21-05-2008, 11:37 AM
od onoga sto sam cuo u polufinalu,a nisam cuo sve...
Laka je moj favorit,cak mi se javlja da ce biti pobednik :)
Zato sto ima elemente superstara... a pre svega lucidnost...
u svom je filmu... (sinoc sam imao prilku da cujem ceo njegov album)
svi ostali su blede kopije,imitacije,"likovi iz crtanih filmova",amaterski pokusaji da se lici na neke prave zvezde...
totalno nesinhronizovani stajling voditelja i voditeljke... a styling voditelja nesinhronizovan sam sa sobom :banghead:
LACKY
21-05-2008, 11:42 AM
Mislim da je ovaj stajling primereniji.
master29
21-05-2008, 11:44 AM
Sela baba na banderu,popisala cika Peru.....................Dajte ljudi pa nije to sve tako crno.Ovo je vhrunski izorganizovano ko god da je to uradio.Imamo prefiks da sve sto se u nasoj zemlji uradi nevalja uvek su nam drugi bolji.Nepostujemo sami sebe,kako ce nas drugi postovati?Zato i imamo navalu interpretatora iz drugih zemalja,dajemo im prostora koliko god pozele a kod njih nema ni traga od nase muzike(Jednostavno nepostojimo).Cenimo sebe da bi nas cenili drugi.Ipak je pesma evrovizije kod nas,to je velika stvar.Ljudi su dosli u nasu zemlju,kupuju nase suvenire upoznaju nasu kulturu.Valjda ce ukapirati da nismo ljudozderii ili vec kako nas po svetu predstavljaju.Svaka cast Rts-u i celokupnoj organizacii.Pozz
LACKY
21-05-2008, 11:49 AM
Evrovizija super izgleda, ali to neznaci da mi nemozemo da se rugamo, nekim stvarima koje mozda manje ili vise stoje. I to je deo tradicije,i ne samo kod nas.
Sasha Fishter
21-05-2008, 01:19 PM
Laka favorit :)
alavuk
21-05-2008, 02:08 PM
Sela baba na banderu,popisala cika Peru.....................Dajte ljudi pa nije to sve tako crno.Ovo je vhrunski izorganizovano ko god da je to uradio.Imamo prefiks da sve sto se u nasoj zemlji uradi nevalja uvek su nam drugi bolji.Nepostujemo sami sebe,kako ce nas drugi postovati?Zato i imamo navalu interpretatora iz drugih zemalja,dajemo im prostora koliko god pozele a kod njih nema ni traga od nase muzike(Jednostavno nepostojimo).Cenimo sebe da bi nas cenili drugi.Ipak je pesma evrovizije kod nas,to je velika stvar.Ljudi su dosli u nasu zemlju,kupuju nase suvenire upoznaju nasu kulturu.Valjda ce ukapirati da nismo ljudozderii ili vec kako nas po svetu predstavljaju.Svaka cast Rts-u i celokupnoj organizacii.Pozz
nisam gledao gejoviziju ali verujem i stojim iza ovog sto je receno
master29
21-05-2008, 02:12 PM
nisam gledao gejoviziju ali verujem i stojim iza ovog sto je receno
????? ZA Gdina Pantica????
:rotfl::rotfl:
alavuk
21-05-2008, 03:04 PM
da :)
dawid
21-05-2008, 03:07 PM
Laka mi je favorit od kako sam ga prvi put cuo. Pesma je drugacija (i meni lici na nesto ali to mi se cesto desava kada cujem hiticnu melodiju), a sto se lucidnosti tice, kontam da je to pun pogodak. Nastup "vetar u kosi" i sl. je vec malo dosadio ljudima. Mozda. :)
alavuk
21-05-2008, 03:27 PM
????? ZA Gdina Pantica????
:rotfl::rotfl:
jbg zvezdas ali znas se na kojeg pantica mislim , debeli lapsus :) ali opet i nije :)
a sto se lucidnosti tice
lucidan = jasan
edit: da ne bude da sam popiJo svu pamet sveta, i ja sam ovo saznao pre nekih godinu dana..
lucidan = jasan
edit: da ne bude da sam popiJo svu pamet sveta, i ja sam ovo saznao pre nekih godinu dana..
U kontekstu licnosti .... vise " normalan " i pri zdravoj pameti , nego jasan , ali u sustini si u pravu
Pozdrav
dawid
21-05-2008, 08:47 PM
lucidan = jasan
e pa da je jasan bas i nije :rotfl:
eto naucih nesto novo...:wink:
Evo slusam pesme... braca Bvlgari su ga otkinuli...
cucko
21-05-2008, 09:41 PM
Ljudi, o cemu se ovde radi !?! :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=vP3_RetTan0&feature=related
Gianfranco
21-05-2008, 10:07 PM
lucidan = jasan
http://www.psihoterapija.co.yu/lucidnost.html
kaze:
Lucidnost predstavlja bistrinu duha, jasnost misli,domisljatost resenja.
Svesnost i povracaj uvidjanja posle tezih psihickih poremecaja.
dexyco
21-05-2008, 11:13 PM
Da rezimiram, znaci, Laka je lucidan... :rolleyes:
yoloko
21-05-2008, 11:13 PM
znaci Lakijeva pesma je vrh, ponosan sam sto je ovako dobra numera ponovo na srpskom, bosanskom ili kako god
Laka mi je najjaci...A ovaj Spanac ono sprda se na reggaeton, mada me melodija neodoljivo podseca na stvar Noztra - La Disco Explota
http://www.youtube.com/watch?v=IEugdeLf9Kg
Mada ono, sve te reggaeton stvari lice jedna na drugu....
Danny Lou
22-05-2008, 10:13 AM
ne dirajte Laku :)
Ilija Ilic
22-05-2008, 02:27 PM
Savrseni ritmicki su bili Belgijanci, kakva kontra ritam gitara davno nisam cuo tako nesto :D
Uopsteno, i ja bih pohvalio RTS jer mi je organizacija dobra:) i ima nekih zanimljivih pesama a moj favorit je pesma Jermenke:wink: Nemam nista ni protiv da pobedi Laka, ili ona curka ( ne znam jel proslo to posto nisam gledao posle )... Iskreno nisam ni slusao voditelje sta pricaju tako da to ne mogu da komentarisem.
P.S. Bilo bi super da pobedi nasa Jelena, mislim da je i to moguce:) Pozzz
iatros
22-05-2008, 02:48 PM
Nisam bas sve preslusao ali Laka ima jako "upamtljivu" pjesmu! Sve je moguce!
master29
22-05-2008, 03:26 PM
Jos kad budete videli Bregu i Alenka na takvoj sceni,necu da vam bash sve kazem
:D:D Pa Bobana Markovica ma bice ekstra verujte mi.ZNAM
Turci su zaista dobri .... i tako vec zadnjih par godina .....
Pozdrav
google
22-05-2008, 08:36 PM
Gledao sam kratko. Prva asocijacija mi je bila grand parada.
Gledao sam i predstavnika Bih. Strasno. :ups:
Rumuni su bili ok. Ostalog se ne secam.
DaBear
22-05-2008, 09:26 PM
[ovo drugo "poluvreme" bez veze....lici na pravu Evroviziju.....:(
videcemo u Subotu..
Bar vi u Srbiji bi trebali kužiti Laku jer je to tipični rock koji su davno gurali od Discipline kičme, Obojenog programa preko partibrejkersa do EKV-a. Poslušajte album i shvatit će te da će ovaj lik harati slijedećih par godina.:rotfl:
Denmark ... Maroon 5 ... he he he , nije lose :)
Turci su meni jako dobri , ali mozda nije za evroviziju .....
Pozdrav
DaBear
22-05-2008, 09:34 PM
Bar vi u Srbiji bi trebali ku?iti Laku jer je to tipični rock koji su davno gurali od Discipline kičme, Obojenog programa preko partibrejkersa do EKV-a. Poslu?ajte album i shvatit će te da će ovaj lik harati slijedećih par godina.:rotfl:
pogledaj moj post sa pocetka - Laka je mega (mislim pesma je mega)..malo mi (vise) smeta taj njegov "klovnovski / kabare / pozoriste" pristup ! Malo je previse...
pesma - super, to stoji !
DaBear
22-05-2008, 09:53 PM
sad cuo malo..Francuz - retro elektro pop ! super..!!
HeatMan
22-05-2008, 10:01 PM
francuz, ako mislimo na iste one shto imaju neki break beat ritam sa synthovima i ribom shto falshira, jako su dobri.. samo da nije te ribe..
no, ne mogu da verujem da makedonci nisu upali a d aje onaj divlji vepar od portugalske predstavnice ushao u finale.. uhhh
STUDIOTON
22-05-2008, 10:10 PM
jel primetio neko koliko je ton na HRT2 bolji nego na RTSu .. u cemu je fora?zasto je toliko losiji ton na rts?
HeatMan
22-05-2008, 10:55 PM
mono?
Možda imaju neke druge standarde a znam da su se obnovili s tehnikom koju imaju samo 4 tv u EU. Tako se bar hvale.
Miha Blaze
23-05-2008, 12:26 AM
100 kanala miksera a samo 6 radi... greota... :D :D :D
Moritz
23-05-2008, 10:10 AM
Predajnici RTS-a su .... da ne lajem mnogo, tako da dzaba im najbolje emisione tehnike i krda profesionalaca kada najbitnije ne valja.
DaBear
23-05-2008, 10:25 AM
Predajnici RTS-a su .... da ne lajem mnogo, tako da dzaba im najbolje emisione tehnike i krda profesionalaca kada najbitnije ne valja.
ne znam kako je tu, ali ovde je zvuk na TV ok..mozda su ga malo zasiljili.
Znak kad dodjem tu uvek da se gnusam zvuka sa televizije..nigde visokih i srednjih (koji pomazu da se razume sta se prica)..sve nekako basovito, mutno, mumla....??
A onda cujes neku pesmu i ono isto..nema viskoh i srednjih na glasu, sve tupo,
"toplo" sto bi rekao pevac...izgleda da je to neka pojava ili (pogresno shvatanje) kako bi trebao da zvuci glas na TV i radiju a i u muzici...??
lesha
23-05-2008, 05:29 PM
ljudi, to je taj vintage zvuk :D
LACKY
24-05-2008, 01:16 AM
Zvuk nije Vintage, RTS je Vintage!
master29
24-05-2008, 01:32 AM
Zvuk nije Vintage, RTS je Vintage!
A gde su nase pareeeeeeeeeeeeeeeeee????Placamo predplatu da ne bude Vintage koliko znam.:D
LACKY
24-05-2008, 01:51 AM
Pa tezite Vintage-u, kupujete cevne mikrofone i preampe!
E kad vam RTS plasira Vintage zvuk, onda se bunite.
Sta ocete Vintage zvuk bez pretplate, malo morgen.
Sto se niste pobunili, odbili da placate pretplatu, sada bi smo imali moderan zvuk, i kukali sto nismo pristali na pretplatu i imali Vintage.
Nacija i zemlja u raskoraku: Jednom nogom u Punck-u a drugom u opanku!
master29
24-05-2008, 02:00 AM
Pa tezite Vintage-u, kupujete cevne mikrofone i preampe!
E kad vam RTS plasira Vintage zvuk, onda se bunite.
Sta ocete Vintage zvuk bez pretplate, malo morgen.
Sto se niste pobunili, odbili da placate pretplatu, sada bi smo imali moderan zvuk, i kukali sto nismo pristali na pretplatu i imali Vintage.
Nacija i zemlja u raskoraku: Jednom nogom u Punck-u a drugom u opanku!
Meni je majka rekla da moram da placam pretplatu,a ja verujem majci.
:rotfl::rotfl::rotfl:
LACKY
24-05-2008, 02:20 AM
Ma i meni je majka sto sta govorila, ali ja je nikada nisam slusao.
I vidi gde sam dospeo!
Ali na svu srecu, bar nisam proteran kao BK (sa bedne 3 milijarde $), i nemoram da kupujem polovne Mac.-ove od Baneta Picke!
HeatMan
24-05-2008, 05:26 AM
baneta picke? teshke rechi..
milanCHE
24-05-2008, 09:38 PM
ma,ljudi za*ebite tehniku,gleda li neko meso na ovoj evroviziji?
jedva me zena nagovorila da bacim pogled na ekran,kad tamo .....
jaoooo.....
ukrajinka....ahhhh....ahhh....aaaaaaaaaahh
navijam
pecass
24-05-2008, 09:47 PM
Što bi reko Milić Vukašinović - Nema ovde hita!!!
Sve sami plagijatori - al nas bar zato Ilke i Mladen Popović - zabavljaju?
Mislim čak da su vežbali -he he.
Ja za Grkinju!!!
master29
24-05-2008, 10:07 PM
Bosna je vrh,grcka,rusija
DaBear
24-05-2008, 10:43 PM
jbga, ko sto sam vec pre rekao, Lakin "teatralni / cabare" pristup sa dozom zezanja i glupiranja, samo mu je naneo stetu !
Odlicna pesma, ali nisu ljudi spremni da gledaju zajebanciju na bini..ovde ga poredili sa onim piratima (?!) iako je bolji 100 puta..
eto...
LACKY
25-05-2008, 12:18 AM
Iskren da budem, mene je iznenadio prosek kvaliteta pesama. Sem 3-4 totalne baljezgarije uglavnom je sve bilo slusljivo i sareno. I neverovatna kolicina dobrih komada. Da i generalno su svi jako dobro pevali (izuzetak nemacka).
LACKY
25-05-2008, 12:42 AM
jbga, ko sto sam vec pre rekao, Lakin "teatralni / cabare" pristup sa dozom zezanja i glupiranja, samo mu je naneo stetu !
Odlicna pesma, ali nisu ljudi spremni da gledaju zajebanciju na bini..ovde ga poredili sa onim piratima (?!) iako je bolji 100 puta..
eto...
Da pirati su nesto najgore veceras, tu su i Nemci, Poljaci, Rumuni i jos par.
Generalno "komicne" varijacije slabo prolaze uopste.
dexyco
25-05-2008, 12:51 AM
Pirati su bili promasaj za Evroviziju, mada, ta pesma bi se odlicno uklopila uz neki crtani ili decji film... ;)
BTW, ja otvorih temu vezanu za samu binu, koja je i bila fenomenalna, a koju su mnogi i ishvalili ovde, no niko se nije setio da otkuca tamo nesto na tu temu... Cini se da su svi bili skepticni po tom pitanju, ili je nezainteresovanost na rumskom za sve osim aktuelnog prilicno porasla...
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22925
Meni se bas pesme nisu svidele. Vise od polovine su bili drski plagijati. Ajd, da ne nabrajam puno, ali pustite na primer Maltu i umesto "Vodkaaaa", pevajte "Freedooom". Ako nisu maznute cele, a ono motivi su prstali...
Otpevajte strofu "Skadarske" od Galije, pa neka neko kaze na koju mu pesmu lici...
Izgledalo mi je super, zvuk prosek, koliko to na RTS-u moze da zvuci. Nisam gledao sve, vec samo poslednjih nekoliko iz druge veceri i nekoliko poslednjih veceras. Gledao sam one retrospektive, pa sam na kraju ipak cuo sve pesme.
Cini mi se da nije bilo nekih tehnickih propusta, sto je prava retkost za nas (opet se ogradjujem da nisam sve ispratio, pa je mozda nesto i bilo, a da ja ne znam).
Oni komentatori su blagi uzas bili, ko god da su.
Sistem glasanja i dalje takav da mogu da pobede samo zemlje sa jakom dijasporom.
Mada, razmisljao sam... Tesko da bi bilo sta drugo bilo pravednije...
Ono sto sam veceras primetio je da su svi pevali fals.
Odbijam da poverujem da monitoring nije bio dobar, ali suvise je simptomaticno, da bi bilo slucajno... :confused:
Na prvoj (zvanicnoj) probi Beovizije, Bili su razni pevaci i Jelena Tomasevic, koja je za klasu bila bolja od svih ostalih. To je bilo jako ocigledna razlika.
Veceras je pevala neuporedivo losije nego na Beoviziji. Tacnije, mislim da je nisam cuo da je ikada losije pevala. delovala mi je jako uplaseno, dekoncentrisano i kao da je zelela da se sto pre zavrsi...
Ne znam... Mozda gresim oko simptoma, tj. uzroka, ali sam zaista ocekivao mnooogo vise od nje.
Steta...
Ono sto mi je utisak sve vreme (osim sto nikada nisam bio ljubitelj Eurosonga), to je da koliko je god Eurosong bio daleko od sustine, tj. od muzike, e, sada je jos duplo dalji.
Utuci toliki novac i rad u "matrica festival" je ravno.... Ajde da se ne izrazavam, ali kapirate sta hocu da kazem...
Bitnije je kako izgleda, nego sta se cuje i to je jako zalosno.
Zato pesme i jesu takve... Niko i ne slusa vise, pa prolazi sve...
idekius
25-05-2008, 01:44 AM
Veceras je pevala neuporedivo losije nego na Beoviziji. Tacnije, mislim da je nisam cuo da je ikada losije pevala. delovala mi je jako uplaseno, dekoncentrisano i kao da je zelela da se sto pre zavrsi...
Ne znam... Mozda gresim oko simptoma, tj. uzroka, ali sam zaista ocekivao mnooogo vise od nje.
Steta...
I meni se cini da je maznula trema...
Juce moj cale rece da mu Lakina pesma lici na neku Galijinu pesmu ali nije bio sigurna koju, i izgleda da je Oggy pucao da bas Lakina pesma lici na "Skadarsku", ako je takom, slazem se da ima slicnosti, sad pitanje je da li je svesno izplagijatisana ako jeste.
Nista ja nisam rekao... Nemoj posle da ispadne da "uticem na svedoke"... :)
Ali kada otpevusis, sve ti je jasno... ;)
Arthur
25-05-2008, 06:33 PM
e da i mene je bolela kolicina falsa na VECINI pesmama, narocito nemacka stvar, ono je komedija.
eterno
25-05-2008, 08:11 PM
cuo sam je pre 6 meseci... Samo sto se lik budali mnogo, inace je hit ! Svima se svidja...zamislite da je otpeva neko na Engleskom,,,!!
sto rece Engleski komentator, zatvorite oci i odlicna je pesma !
Bolje je da ne cujes kako zvuci engleska verzija, izgovor engleskog mu je katastrofalan. Dobro je sto se odlucio da pjeva Bosansku verziju na ESC.
http://youtube.com/watch?v=usBMTNMGz54
alavuk
25-05-2008, 08:37 PM
hahaha kako gej zvuci ! pwnd!
eterno
25-05-2008, 08:46 PM
To sranje sinoc mi je oduzelo 3 sata zivota. :banghead:
Oni koji su tipovali Laku za pobjednika su smijesni, pjesma jeste dobra al da je bila najbolja, nazalost nije.
Pjesma je super al bila bi duplo bolja da je refren uletio odma poslije prve strofe na ca. 0:55 a ne na 1:30, otelis se do refrena.
Pratim Lakin rad jos od njegovog prvog singla prije nekih 10 god. i uvijek sam mislio da je nesto specijalno/drugacije. Samo dok je to vecina skotala i dok je dobio sansu da pokaze sta moze, frajer je ostario pravo. Mnogima smeta sto se glupira, i slazem se da je malo glupo kad se frajer od nekih 35+ god. tako ponasa. Al ga ipak postujem i cijenim zato sto je takav kakav jeste.
Licno mislim da je Grcka imala najbolju pjesmu.
Ovom rusu je engleski pravo slab, kao i vecini iz istocnih zemalja.
A voditelji su bili najgori, teski amateri. Zar u Srbiji nema voditelja koji ima koliko toliko dobar izgovor engleskog jezika!? Ona krava se dere kao da je na pijaci, a one iz "green rooma" i sa trga netreba ni spominjati. :banghead:
ESC je stvarno shit nad shitovima.
alavuk
25-05-2008, 08:51 PM
evo poslusao sam normalnu verziju , sve je ovo super , samo pogresno mesto za prezentovanje pesme ... ali svejedno zamisljiva je ... ali taj artist teatralnost 3p nije za gejoviziju.
toliko od mene ... i mislim da je vreme da se zakljuca topic
supraaural
25-05-2008, 10:42 PM
Gledao sam danas deo reprize.Scena me je jako iznenadila.Ja bolju nisam vid'o.
:) A muzika,pa ?a znam bio mi televizor na mute, slusao sam floyde :grin:
LACKY
25-05-2008, 10:54 PM
Cekajte, ali stalno i svake godine se vrtimo u krug. Sta vi ocekujete od Evrovizije(festivala bitnog potlacenim narodima). Talijani neucestvuju(nece da placaju participaciju za festival 3 kategorije ispod Sanrema), Englezi su prosle godine poslali uciteljicu koja voli da peva, a za ovogodisnjeg kandidata kazu da je bio djubretar itd. Ja sam generalno pokusao biti objektivan, rekao sam da je prosek pesama(u odnosu na proteklih par godina) jako pristojan, od 25, 20 su se mogle slusati bez preteranih stomacnih problema. Pevanje generalno pristojno sa nekoliko cak jako dobrih pevaca, jedino su Nemci bili katastrofa. Generalno gledano na prosek Evrovizijskih takmicenja, ovo je jako dobro.
opustenzy
25-05-2008, 11:19 PM
Hajde da zamislimo da je sve bilo ok, ALI zar su Srbi izmislili engleski, nekoliko puta se culo od strane voditelja "in the belgrade" zar je moguce da ne znaju da "the" ne ide ispred belgrade.
alavuk
26-05-2008, 07:27 AM
veliki smo ti naucnici , kako ne znas , imamo teslu i miku alasa :) :P
se gledamo komso ovih dana na kafi ?
Danny Lou
26-05-2008, 08:06 AM
scena - svjetska
najave - svemirske
ostalo - standardno
ona ograda ispred bine je jedina stvar koja razlikuje evroviziju u BG nego u drugim zemljama evrope...
LACKY
26-05-2008, 10:38 AM
E ta ograda je da postavljena na insistiranje voditelja, cisto da obozavaoci nebi navalili.
Danny Lou
27-05-2008, 12:26 PM
E ta ograda je da postavljena na insistiranje voditelja, cisto da obozavaoci nebi navalili.
ni manje ni vise nego lopatom iza vrata... pa lacky jesi li ti cuo za prst u oko??? :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
lane ima vise tjelohranitelja nego sto je cola ikad imao... sto je bez veze
LACKY
27-05-2008, 04:25 PM
Sta ce, jadan Cola kada nije toliko obozavan.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.