PDA

View Full Version : Prisluskivanje...

idekius
16-05-2008, 07:43 AM
Bas ume da bude zanimljivo kad transkripti prisluskivanja odu u javnost :D

Marko: ?ta radite, tajkice?
Milo?ević: Evo le?karimo u krevetu, gledamo zabavnu emisiju na televiziji.
Marko: Da li zna? da mi je voda u bazenu 38 stepeni?
Milo?ević: Ti si budala, bre! To je nezdravo!
Marko: Pa da, bez veze. Treba da bude 18, to je prava stvar.
Milo?ević: Pa ne, ali ne sme preko 30, bre, ?ta se zeza??!
Marko: ?to da ne sme, kupam se na 40.
Milo?ević: Pa nemoj, bre, na 38 stepeni, to je iznad normalne temperature čoveka, bre! Kako mo?e u vrućoj vodi, to mo?e čovek ?ok da dobije. ?ok! Ne mo?e da se vr?i razmena toplote.
Marko: Dobro ?ta me pla?i? sada. Kako da dođem u đakuzi, pa se kupam 42,3...
Milo?ević: Pa znam, ali ne pliva? u đakuziju. Nemoj, Marko! Nemoj nikako iznad 31,2, a drugo na 30 je već vrućina, bre. Drugo je tu?iranje, izađe?... I to je nezdravo, a ovo da je potpuno čovek potopljen u vrelu vodu, to je apsolutno nedopustivo.
Marko: Dobro, evo čekaću da padne na 32.
Milo?ević: Na 32 najvi?e. Reguli?i to i nemoj da se zeza?. Je l? ti sve OK?
Marko: Jeste... pada neko čudo, ledena ki?a pada napolju, ovoliko leda nisam vid?o u ?ivotu.
Milo?ević: Pa znam, ne mo?e da se prođe, ja nisam mogao jedan korak da napravim, mo?e samo čovek da padne.
Marko: Pazi, kad je celo dvori?te ne pod snegom nego pod ledom i to onaj debeo sjajni led, ima jedno pet santimetara.
Milo?ević: ?ta klopa??
Marko: ?ta klopam? Pa klopam sva?ta sad. Svi ?ivi donose klopu. Sad ima klope na sve strane. Ima raznorazne sarme, prasići, jagnjići i ostalo.
Milo?ević: Da. ?ta sad imate kod kuće za jelo?
Marko: U, kako ću ja da se ugojim u ovoj kući.
Milo?ević: Evo ti da čuje? mamu.
Mira: Mili!
Marko: Zna?, mama, tu?iramo se i kupamo u kadi na 40-44. Tu smo negde. Pusti te brojeve, pa seti se pro?le godine u Karađorđevu. Bila je temperatura 28. To da ti neko ka?e rekao bi da je temperatura kao u d?ezvi, a nije ko u d?ezvi nego smo se smrzavali. Skočanjili smo se svi. Seća? se da niko nije mogao da uđe u vodu, dok se ne istu?ira hladnom, da smo sve na foru ulazili.
Mira: ?ta ćemo, kuco, da pitamo. Ka?i mamici ?ta radi??
Marko: Mama 72 sata nisam iza?ao iz kuće.
Mira: Jao, divno mili, divno! Je l? da je čarobno tu?
Marko: Uradio sam jednu jako pametnu stvar. Po?to ja ne nosim papuče, Ljubi?a me pitao dva dana pred Novu
godinu ?ta hoću da mi klupi za Novu godinu, i ja sam mu rekao samo da mi kupi neke mnogo lepe patike, koje će mi i ovako i onako trebati za po kući i kad izlazim napolje i sad imam ovde patike nove, nisam etiketu skinuo sa njih i onda kad uđem u kuću odmah se izujem, pa uđem u patike, i po kući sam u čistim patikama.
Mira: Ali, nosi papuče, molim te! Pa uveče kad legne? onda mora? da ima? papuče pored sebe, kad ide? da pi?ki?.
Marko: A pa onda ne moram, jer imam podno grejanje pa mogu bos.
Mira: Nemoj, to je nepristojno. To je seljački. To je d?ukački. To je k?o Marinko Rokvić.

Dexxy
16-05-2008, 11:52 AM
:banghead::banghead::banghead:

sRce
16-05-2008, 12:18 PM
Marinko Rokvic... ni kriv, ni duzan...

Dexxy
16-05-2008, 12:23 PM
Marinko Rokvic... ni kriv, ni duzan...

Gde njega nadjose...od toliko Shabana...

Moritz
16-05-2008, 01:59 PM
WTF.:shock: :banghead:. Jel ovo zajebancija?! Recite da jeste!!!

Tiki the Boyler
16-05-2008, 03:45 PM
Gde njega nadjose...od toliko Shabana...

Ja većeg šabana od Rokvića ne sretoh u svojoj karijeri...

A Markić je super! Vidite da i on piški... ko sva druga djeca!

Samo mi idekius nije baš najjasniji! Posumnjao sam u nečiste sile još od onog JNA kuvara, ali sada... :cool:
Ne smijem ni reći...

tc tc tc

Danny Lou
16-05-2008, 04:59 PM
evo ljudi, nije Slobo bio zao on je samo bio dobar tatica...

dexyco
16-05-2008, 08:29 PM
Auuuuuuuuuuuuu

Rhino
16-05-2008, 09:16 PM
Jel moguce da se ovako razgovara u porodicama uopste?

LACKY
16-05-2008, 09:20 PM
Samo se ti zajebavaj, sad kad opet ovi pocnu da jasu sa PUPS-om neces vise pevati Niska Banja Topla Voda nego ces da veslas po Padinskoj Skeli.

66musicman
17-05-2008, 01:50 AM
Samo se ti zajebavaj, sad kad opet ovi pocnu da jasu sa PUPS-om neces vise pevati Niska Banja Topla Voda nego ces da veslas po Padinskoj Skeli.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::banghead:

idekius
17-05-2008, 10:22 AM
Hteo sam da uchinim dobro delo, ali... UPS, zaokruzih PUPS! :D

dexyco
17-05-2008, 10:36 AM
Bez starca nema udarca...

Oggy
17-05-2008, 11:04 AM
Ili magarca... :)

diviner
17-05-2008, 10:29 PM

:rotfl: