PDA

View Full Version : pci express bus to 4 pci slot expansion box

Dexxy
15-05-2008, 01:30 AM
Jel ima ovo da se kupi negde kod nas....

http://cooldrives.stores.yahoo.net/1popcto4xpci.html

LACKY
15-05-2008, 01:33 AM
I ja, bi'!

Max
15-05-2008, 10:27 AM
Davno to gledah .... ali mislim da nema dodeljivanja IRQ ova ..... pa je zato tako jeftino ....

Pozdrav

Shot
15-05-2008, 11:49 AM
Ja se malo slabije kuzim u to s IRQovima, pa jel netko moze objasnit koja je razlika da li se moze ili ne moze dodjeljivati IRQove?

Ili onako, zdravo seljacki, da postavim pitanje - ako u to ukopcam uade ili pulsare hoce li raditi? Ili za to treba biti verzija sa dodjeljivanjem IRQova?

Inace, ovo mi izgleda strahovito primamljivo. Toliko da bi kresnuo pare preko neta i narucio!!

:)

Dexxy
15-05-2008, 11:55 AM
Ja mislim da ce raditi bez problema sa Uad-ima, Pulsar-ima , Poco-ima ....i ostalim-Ima :D

Max
15-05-2008, 12:09 PM
Ja se malo slabije kuzim u to s IRQovima, pa jel netko moze objasnit koja je razlika da li se moze ili ne moze dodjeljivati IRQove?

Ili onako, zdravo seljacki, da postavim pitanje - ako u to ukopcam uade ili pulsare hoce li raditi? Ili za to treba biti verzija sa dodjeljivanjem IRQova?

Inace, ovo mi izgleda strahovito primamljivo. Toliko da bi kresnuo pare preko neta i narucio!!

:)

Skoro 100 % da nece ..... zato Magme ( izmedju ostalog ) i kostaju toliko .... radice samo karte koje ne zahtevaju svoj IRQ ..... a gomila karti zahteva ....

Pa i na kompu gde mozes to da menjas , treba da rodis mecku koja karta gde ide ..... mislim kad imas 5 PCI kartica .... kao ja :banghead:

Naravno .... ako moze .... mozemo odmah 10 kom da narucimo :D :D :D

Pozdrav