View Full Version : Virus Ti vs Virus Snow
Dexxy
13-05-2008, 12:37 AM
U cemu je razlika mrzi me da citam po njihovom sajtu.....Osim usb, fw, outputi...Sto se tice farbi da li je isto ili....? I da li vredi Acces Virus za PoCo u odnosu na ove dve sprave. Znam da nije isto ali da li uopste vredi taj za PoCo posto je dosta jeftiniji.
U cemu je razlika mrzi me da citam po njihovom sajtu.....Osim usb, fw, outputi...Sto se tice farbi da li je isto ili....? I da li vredi Acces Virus za PoCo u odnosu na ove dve sprave. Znam da nije isto ali da li uopste vredi taj za PoCo posto je dosta jeftiniji.
TI vs. Snow je razlika u tome koliko mozes zvukova istovremeno da guras (multitimbralnosti) i polifoniji. Naravno, pored samog hardvera koji je drugaciji (knobovi, itd), inace su zvukovi isti tj. sam engine i opcije su iste...
Virus za Poco, po meni, ne vredi te pare...imaj u vidu da ces morati da doplatis ukoliko zelis da ga koristis na vise DSP-ova istovremeno kao i to da po opcijama ne moze nikako da se uporedi sa TI-om...
HeatMan
13-05-2008, 07:03 PM
virus za poco je go-vno.. inache, ne mogu da skapiram da li mogu koristiti atomizer na mom ti-u..
silicon science
13-05-2008, 07:53 PM
virus za poco je go-vno.. inache, ne mogu da skapiram da li mogu koristiti atomizer na mom ti-u..
Moci ces kad ubacis novi apdejt, koji se pojavio pre par nedelja:wink:
HeatMan
13-05-2008, 11:31 PM
ok.. hvala.. nisam znao da je deo updatea.. iako su mi poslali dopis i to.. :)
Moritz
14-05-2008, 11:53 AM
Bezi od toga updatea koliko te noge nose. Kolegi smo jedva spasili sint posle pokusaja instaliranja tog beta sranja.
Spucao mu je sint da nije hteo da se upali posle toga, pobrisao sve boje i uz to komp ga vise nije prepoznavao posle toga. Ne pomaze ne i vracanje verzije 2.5 posto ga komp i dalje nece videti.
Snow je tesko sranje ako smem tako da kazem. Em sto je 4 timbralan !!! nego umesto 2 ima samo jedan DSP i jos kada vidis za koje pare onda to stvarno nema veze sa mozgom.
HeatMan
14-05-2008, 06:03 PM
zato mi se i chini da nisam instalirao.. :) video sam beta u nazivu updatea, i ugasio prozor.. :)
hvala enivej.. :)
clusterchord
14-05-2008, 08:07 PM
Snow je tesko sranje ako smem tako da kazem. Em sto je 4 timbralan !!! nego umesto 2 ima samo jedan DSP i jos kada vidis za koje pare onda to stvarno nema veze sa mozgom.
nije to problem da ima pola snage. nego sto je cijena totlano neprihvatljiva u tom rangu. pa da kosta 600 evra, bio bi best buy. dobijes "mini" TI i - vozi. mislim , za nekoga ko ima drugih sinteva , netreba mu trilijardu polifonije od regularnog TI-ja. ni trilijardu partova.
svarno su nabrijali cijenu mamu im . ja sam mislio da uzmem Snow - dovoljno mi da povucem jedan il dva sounda koje Vrisu tipicno radi doboro i to je to.
ovako razmisljam da pokupim negdje stari Virus C i gotovo. nema wavetablea (koji ionako wlaodrf radi 12 puta bolje) , ali imam full potove umjesto onog sranja na Snowu..
Dexxy
15-05-2008, 01:04 AM
Ljudi hvala na odgovorima. Znaci Ti je zakon ovo ostalo je shit.
RetroMan
15-05-2008, 10:40 PM
Znaci Ti je zakon ovo ostalo je shit.
Ma Virus B je zakon, em najbolje zvuci, em je najjeftiniji (polovan).
RM
lesha
16-05-2008, 07:15 AM
da nemas mozda na prodaju? :rolleyes:
alavuk
16-05-2008, 07:57 AM
sta je lesho , osladio ti se hardver ? :p
RetroMan
16-05-2008, 09:47 AM
da nemas mozda na prodaju?
Nemam, ali ako treba pomoc za kupovinu sa ebay-a, javi se da vidimo sta se moze.
RM
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.