View Full Version : Bubrezi...?
Treba mi neki guit-in za DAW, pa sam dobio vise preporuka za PODove. E, sad, nisam u situaciji da kupim XT pro, ni x3 cak:( ...... da li vredi icemu onaj POD 2.0, ili bar za XT da se nategnem.... ili da cekam malo, pozajmim nesto za ova snimanja (mogu da dobijem i Vox tonelab LE, ili Boss GT8)?
Pod 2.0 je ispod 150e, cini mi se....takodje, mogu da uzmem GT5 za 200e, ali kontam da je to vise live sprava.
Meni bukvalno treba nesto za klince koji nemaju kvalitetna pojacala...
Koja je zapravo razlika u generacijam pod-ova (2.0, Xt, X3).... broj simulacija ili i njihov kvalitet? Kako to sve zvuci u poredjenju sa soft simulacijama?
Koliko pitanja.....hehehe
Hvalaaa
dejankuki
12-05-2008, 04:12 PM
Stvarno , koliko pitanja ...
A odgovor jednostavan... :)
Naaajveca razlika je u konekcijama i broju simulacija...
2.0 nema USB
XT ima USB plus veci broj pojacala i kabineta
X3 ima USB i ima jos veci broj.. mada, sve je to veoma slicno tako da bi te i 2.0 usluzio do daske...
Sem ako ti bas treba USB pa da snimas preko njegovog ASIO drivera...
E ukoliko ti treba dobar uredjaj za USB snimanje i snimanje uopste... mozda je dobar fazon da vidis da uzmes line6 UX1 ili UX2 ili najjeftinije a opet fenomenalno za te pare GX1...
Doduse to su interfejsi, tako da nece moci da se ukljucuju i koriste kao pedale ili procesori....
na kraju poglej PocketPOD... dovoljno je mocan da se sa njim snima... a opet jeftin... Ali samo line out...
Ajd tacno odredi za sta ti treba... vezbanje i snimanje, samo snimanje, svirka... pa ces dobiti i bolju informaciju...
Ah, da, pogledaj i Digitech RP seriju, posebno RP-250 i RP-350 i na njima imas USB sa kojim mozes da snimas u DAW...
VOX i BOSS su odlicni... ali kao sto rece skupi... tj. skuplje varijante.. mozda ce ti GX ili PocketPOD naaajvise dati u odnosu cena=kvalitet.
Dejankuki, hvala na odgovorima:)
Namena - samo i jedino snimanje. Nisam gitarista, ali mi treba all-around sprava u studiju, jer od svih bendova koji mi cirkulisu kroz studijo samo jedan ima stvarno vrh pojacala, sve ostalo je za izbegavati, a rentiranje nije jednostavno.
Znaci, snimao bih u postojecu zvucnu, tako da mi ti Podovi sa ASio podrskom nisu neophodni sem ako nemaju neke druge prednosti.
Ok... ako mi taj pod 2.0 zavrsava posao, moze li se nedostatak USba nadoknaditi preko MIDIja? (ucitavanje i cuvanje preseta)
Takodje, kvalitet efekata (rev, delay, mod......) mi takodje nije bitan, treba samo nesto da zameni u nuzdi pedalu, amp i kabinet
USB ima tu prednost da mozes da pristupas presetima sa kompa, radis neke automatizacije, a sa poslednjim softverom koji sam skinuo, prijavljuje mi ga i kao plugin, pa verujem da moze da se i tako koristi, mada to zaista ne stizem da probam u svojoj zivotno-poslovnoj agoniji ovih dana.
Dobra stvar kod USB Pod-a (XT) je sto mozes da radis clean usnimak dok ti svira sa farbom, pa da posle uradis reamping kada dodju i ostali elementi od kojih zavisi kakav tacno zvuk treba.
Mnogo je prednosti u korist USB-a, a cena ne verujem da je preko 300 evra.
Ne znam kako rade te Pod kartice, pa to ne bih komentarisao, ali cujem da je to isto, samo sto koriste procesorsku snagu kompjutera umesto procesora koji ima XT...
Neka me neko ispravi u ovom poslednjem, ako gresim.
USB ima tu prednost da mozes da pristupas presetima sa kompa, radis neke automatizacije, a sa poslednjim softverom koji sam skinuo, prijavljuje mi ga i kao plugin, pa verujem da moze da se i tako koristi, mada to zaista ne stizem da probam u svojoj zivotno-poslovnoj agoniji ovih dana.
Dobra stvar kod USB Pod-a (XT) je sto mozes da radis clean usnimak dok ti svira sa farbom, pa da posle uradis reamping kada dodju i ostali elementi od kojih zavisi kakav tacno zvuk treba.
Mnogo je prednosti u korist USB-a, a cena ne verujem da je preko 300 evra.
Ne znam kako rade te Pod kartice, pa to ne bih komentarisao, ali cujem da je to isto, samo sto koriste procesorsku snagu kompjutera umesto procesora koji ima XT...
Neka me neko ispravi u ovom poslednjem, ako gresim.
Da, to je znacajna prednost, za reamping.....
Moze li odjednom da se snima i sa farbom i clean? Ili mora posle taj clean da se provuce kroz POd?
Ajd da ne budem partibrejker , ali probaj besplatan JCM 900 ( ili beshe 9000 ) plus tubescreamer ..... meni ( subjektivno ) to zvuci zdravije od POD ova .....
Nisam se mnogo bavio POD ovima , ali za tih 10 ak pesama ( dobre gitare i gitaristi ) ali bas ni jednom nisam bio zadovoljan zvukom ..... moguce je da ja ili oni ne znaju dovoljno sa spravom .... dok smo svi bili dosta zadovoljniji ovim plug om ....
Ako budem imao vremena , poslacu ti par demosa onoga sto smo radili ....
Naravno , probaj negde i pod ....
Pozdrav
Uh.... onda mi morao da se slusa kroz Nuendo, na maloj latenciji?
Uh.... onda mi morao da se slusa kroz Nuendo, na maloj latenciji?
Pa tako nekako .... izvezes bubanj na stereo kanal , matricu na jos jedan stereo i vokal ( ako ima )
I to je to ..... i cistije je , jer ako uzimas dublove ili layerujes .... ili uzimas vise tejkova , onda ce ti u projektu praviti veliku guzvu ....
Pozdrav
Onda mogu da koristim drugi komp samo za to (koji mi inace sluzi za net), a da snimam na DAw:)
Evo probaj ovde da cujes gitare , negde pri kraju pesme .... jes da je ovde zvuk kompletno sjeban ....... ali ....... najbolje sto sam mogao da smislim ....
Znaci SVE gitare na ovoj pesmi su isle kroz JCM 900 plug , sa manje ili vise gaina , koji mu je davao dist ..... eto
Pozdrav
dawid
12-05-2008, 06:46 PM
Probaj rp350 ili cak i onaj manji model jer je razlika cini mi se samo u broju pedala. Ja sve radim preko njega iako imam Tone Port UX2 (naravno, u slucaju kada me mrzi da se cimam sa pojacalom). Mnogo mi je prakticniji za rad, meni licno je i zvuk bolji,a imas i nesto sto mozes koristiti van studija + ima svoj software i mozes "boje" editovati direktno u racunaru.
dejankuki
12-05-2008, 08:12 PM
Hmm, ako je rec SAMO o snimanju onda ti je 100% dobra stvar samo ovaj line6 GX... kosta 70-tak eura.. a bogami posluzice i za neke druge instrumente... pa i za vokale... ili dyn. mic ili cond. preko preampa...
http://line6.com/toneportgx/
Imas direktni monitoring...
Moze li odjednom da se snima i sa farbom i clean? Ili mora posle taj clean da se provuce kroz POd?
U principu moze, otvoris dva kanala, jednom in stavis sa efektima, a drugom in bez efekata... Ali ti je ako radis sa USB-om
MIDI na 2.0 sluzi za povezivanje sa kompom, ali se sad ne secam da li ima neki editor...
Simulanalogov guitar suite je super ako snimis Clean gitaru pa je naknadno obradjujes... da, tu je zahe&ano sto ces morati da koristis QBS/NNDO monitoring... ali mogu bas lepo da odrade stvari... U tom fazonu mozes da koristis i Amplitube, GR ili GTR... bla, bla ,bla... vec kojih ima na trzistu...
tu je dakle JCM900, Tubescreemer, Boss DS i jos neki...
ovaj RP i to 350 je takodje super-super, snimao sam s njim i vrlo lepo izlazi u miksu...
naravno...150 je opremljen USB-om najslabiji je i fali mu expression pedala, A/B verzije setupa i XLR balansirani out. ali zato RP-250 zadovoljava SVE sto ti treba oko AMP i CAB simlatora... jedina razlika je u manjku pedale za A/B setupove pojacala ... ali moj tip je 250 kao najpogodnija za te namene, kosta oko 120e...
evo ti link do demoa 150 a pogledaj i ostale http://www.digitech.com/RP150Demo/index.php
uostalom pogledaj ovde http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20265
dati su i primeri i jos neka resenja...
dvuckovic
12-05-2008, 08:33 PM
Evo probaj ovde da cujes gitare , negde pri kraju pesme .... jes da je ovde zvuk kompletno sjeban ....... ali ....... najbolje sto sam mogao da smislim ....
Znaci SVE gitare na ovoj pesmi su isle kroz JCM 900 plug , sa manje ili vise gaina , koji mu je davao dist ..... eto
Pozdrav
A dje ima taj plug da se skine?
A dje ima taj plug da se skine?
http://www.simulanalog.org/
Aj' bas mi javi da li ti se dopada .....
Pozdrav
dejankuki
12-05-2008, 08:41 PM
http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm
ili ovde ali samo JCM sa skinom http://dapoup.celeonet.fr/tribute/index.php?post=s1129293038
sasaristic
12-05-2008, 09:40 PM
Imas dobru foru sa ovim simulanalog plug-inovima.Ako hoces malo ozbiljniji gain, ispred simalacija ampa stavi obavezno Tube Screamer (Overdrive stompbox)....
Imas dobru foru sa ovim simulanalog plug-inovima.Ako hoces malo ozbiljniji gain, ispred simalacija ampa stavi obavezno Tube Screamer (Overdrive stompbox)....
Totalno si u pravu Sale .... ( mada sam to vec napisao nego ne citas :D )
he he he he ....
Pozdrav
zvincic
13-05-2008, 03:57 AM
Pozdrav
sto skinu link?
ajd moze i na private...cisto me zanima posto ja nikako sa tim pluginom ne mogu na zelenu granu...
sasaristic
13-05-2008, 06:31 AM
Totalno si u pravu Sale .... ( mada sam to vec napisao nego ne citas :D )
he he he he ....
Pozdrav
Auuu...stvarno ..tek sad vidoh da si pomenuo i tubescreamer...stari se ...stari....
pozz
sto skinu link?
ajd moze i na private...cisto me zanima posto ja nikako sa tim pluginom ne mogu na zelenu granu...
Skinuo sam ga zato sto je to neka prva ( sjebana ) verzija spota , koja je inace povucena ....
Ali ti si iskusan gitarista , i imas pravu stvar .... i ako ne mozes da isteras zvuk sa time onda definitivno juri druga resenja ..... 8-)
Pozdrav
LAMPASH
13-05-2008, 02:15 PM
Zaboravili ste da kazete coveku da su mu pored simulanaloga potrebni i impulsi kutija.Pozz!
zvincic
13-05-2008, 03:51 PM
Skinuo sam ga zato sto je to neka prva ( sjebana ) verzija spota , koja je inace povucena ....
Ali ti si iskusan gitarista , i imas pravu stvar .... i ako ne mozes da isteras zvuk sa time onda definitivno juri druga resenja ..... 8-)
imam pravu stvar i zvuci super al i sam znas da nije uvik prakticna :wink:
Jos jedna prednost Pod XT-a je da moze da ti posluzi kao rezervna zvucna kada ti glavna vrisne, kao sto se to meni ovih dana dogodilo :)
Ne bih bas radio treking vokala kroz njega, ali za editing, sljaka dok ne stigne nova zvucna ;)
blags
13-05-2008, 08:39 PM
Zaboravili ste da kazete coveku da su mu pored simulanaloga potrebni i impulsi kutija.Pozz!
Ej ljudi koji plugin koristite za load-ovanje impulsa i koje impulse najcesce koristite?
dejankuki
13-05-2008, 09:09 PM
Voxengo boogex feeeenomenalan plugin...
ima neke svoje a mozes i da ubacis sopstvene...
Ja licno koristim neki internal cabinet 6 SM57 koji mi odlicno vrsi posao...
LAMPASH
14-05-2008, 12:37 AM
Ja koristim Voxengo Analogflux Impulse.A od impulsa,sta mi u datom trenutku treba jer ih imam dosta.U poslednje vreme sam koristio impulse iz RevalverMK II tako sto sam na tom kanalu gde je simulanalog lepo insertovao njega i u njemu samo ukljucio onaj modul sa impulsima kutija i moram ti reci da to funkcionise jako dobro.
LAMPASH
14-05-2008, 01:29 AM
Treba mi neki guit-in za DAW, pa sam dobio vise preporuka za PODove. E, sad, nisam u situaciji da kupim XT pro, ni x3 cak:( ...... da li vredi icemu onaj POD 2.0, ili bar za XT da se nategnem.... ili da cekam malo, pozajmim nesto za ova snimanja (mogu da dobijem i Vox tonelab LE, ili Boss GT8)?
Pod 2.0 je ispod 150e, cini mi se....takodje, mogu da uzmem GT5 za 200e, ali kontam da je to vise live sprava.
Meni bukvalno treba nesto za klince koji nemaju kvalitetna pojacala...
Koja je zapravo razlika u generacijam pod-ova (2.0, Xt, X3).... broj simulacija ili i njihov kvalitet? Kako to sve zvuci u poredjenju sa soft simulacijama?
Koliko pitanja.....hehehe
Hvalaaa
Ajde i ja da ti pripomognem.Prvo Line6 simulacije u svim uredjajima zvuce isto jer imaju isti software,samo je fora u broju modela.Koliko sam shvatio,tebi treba sprava koju ces koristiti u studiju samo za snimanje gitara ,a za to bi ti posao zavrsavao neki Line6 Toneport UX2 koji je oko 150 evrica(valjda) i sa kojim u startu imas 18 modela pojacala,5-6 modela za bas,nekoliko pedala i gomilu efekata.Prednost njega u odnosu na POD 2 je sto se moze upgradeovati do 74 modela pojacala i gomila na kvadrat efekata kroz razne packove.Ako se dobro secam,poslednja cena za sve packove je 160$,a ti mozes da kupujes packove koji su ti najpotrebniji,a cena svakog je od 25 do 50 $.Ono sto je jako bitno sto mozes da pazaris i tu varijantu da sve te efekte koje imas koristis kao VST pluginove.Mana je ta sto za razliku od POD-a UX koristi procesor racunara,ali za danasnje masine i u odnosu na druge soft simulatore je skoro neprimetan.U sustini,to ti je eksterni interfejs koji ima svoj ASIO driver i funkcionise kao bilo koja zvucna karta.Sto se tice PODova,mislim da ti je najbolje resenje PODxt jer kao i za Toneport vaze ista pravila za upgrade koji je u poslednje vreme Line6 sveo na verovatno minimalnu cenu.Sto se tice poredjenja sa soft simulacijama,Line6 je i dalje u samom vrhu sto se tice recordinga dz,dz,dz gitara.Ok je i za "prljave" lead gitare pa i za clean,mada je meni predstavljao problem da napravim dobar clean preset za fingerpicking,mada ni nemam gitaru dobru za to.Od soft simulatora najozbiljnija konkurencja Line6-u je Revalver MK III koji kosta 300$ i koji verovatno jedini vredi platiti(moje subjektivno misljenje).Nadam se samo da te nisam jos vise zbunio:)
Ajde i ja da ti pripomognem.Prvo Line6 simulacije u svim uredjajima zvuce isto jer imaju isti software,samo je fora u broju modela.Koliko sam shvatio,tebi treba sprava koju ces koristiti u studiju samo za snimanje gitara ,a za to bi ti posao zavrsavao neki Line6 Toneport UX2 koji je oko 150 evrica(valjda) i sa kojim u startu imas 18 modela pojacala,5-6 modela za bas,nekoliko pedala i gomilu efekata.Prednost njega u odnosu na POD 2 je sto se moze upgradeovati do 74 modela pojacala i gomila na kvadrat efekata kroz razne packove.Ako se dobro secam,poslednja cena za sve packove je 160$,a ti mozes da kupujes packove koji su ti najpotrebniji,a cena svakog je od 25 do 50 $.Ono sto je jako bitno sto mozes da pazaris i tu varijantu da sve te efekte koje imas koristis kao VST pluginove.Mana je ta sto za razliku od POD-a UX koristi procesor racunara,ali za danasnje masine i u odnosu na druge soft simulatore je skoro neprimetan.U sustini,to ti je eksterni interfejs koji ima svoj ASIO driver i funkcionise kao bilo koja zvucna karta.Sto se tice PODova,mislim da ti je najbolje resenje PODxt jer kao i za Toneport vaze ista pravila za upgrade koji je u poslednje vreme Line6 sveo na verovatno minimalnu cenu.Sto se tice poredjenja sa soft simulacijama,Line6 je i dalje u samom vrhu sto se tice recordinga dz,dz,dz gitara.Ok je i za "prljave" lead gitare pa i za clean,mada je meni predstavljao problem da napravim dobar clean preset za fingerpicking,mada ni nemam gitaru dobru za to.Od soft simulatora najozbiljnija konkurencja Line6-u je Revalver MK III koji kosta 300$ i koji verovatno jedini vredi platiti(moje subjektivno misljenje).Nadam se samo da te nisam jos vise zbunio:)
Naprotiv:)
Najbitnija informcija mi je eventualna razlika u zvuku izmedju raznih Podova za koju kazes da ne postoji. TAkodje, ako je to sve bolje od NI GR ili amplitube i sl..... 150e je cena jednog solidnog di-boxa
Ima li konflikta nekad izmedju npr UX2 i glavne zvucne?
E, da....ako gitarista ima svoju omiljenu od/dist pedalu (neki DS2, MZ, Big M..... nebitno), smem li da povezem neki pod (npr UX2) posle te pedale i da ga trtiram kao klasican amp?
LAMPASH
14-05-2008, 11:52 AM
NEma konflikta,ja imam i UX i terratec zvucnu.Sto se tice drugog pitanja,ja sam samo ispred UX-a vezivao wah-wah pedalu i to radi,distorzije nisam.
P.S. UX2 nije POD(bubreg),vec eksterni audio interfejs ili sto neki greskom nazivaju externom zvucnom kartom(ne moze biti karta jer se ne bode ni u kakav slot).
dawid
14-05-2008, 05:17 PM
Najbitnija informcija mi je eventualna razlika u zvuku izmedju raznih Podova za koju kazes da ne postoji. TAkodje, ako je to sve bolje od NI GR ili amplitube i sl..... 150e je cena jednog solidnog di-boxa
E, da....ako gitarista ima svoju omiljenu od/dist pedalu (neki DS2, MZ, Big M..... nebitno), smem li da povezem neki pod (npr UX2) posle te pedale i da ga trtiram kao klasican amp?
moze. ja sam tako snimio ceo nas poslednji album. Metal zone u line6 ,tamo izaberes amp i to je to :grin:
Dushan_S
21-05-2008, 04:34 AM
E, da....ako gitarista ima svoju omiljenu od/dist pedalu (neki DS2, MZ, Big M..... nebitno), smem li da povezem neki pod (npr UX2) posle te pedale i da ga trtiram kao klasican amp?Nemoj da uzima? Toneport UX nikako, osim ako nema? audio kartu pa ti trebaju ulazi izlazi i mikrofonski preamp, ?to dobija? uz UX. Pogledaj gold VST pack Line6-a, tu dobije? DI, vi?e modela nego sa toneportom plus jo? i to isto kao vst pluginovi, a razlika u ceni nije neka. Uostalom pogledaj i sam uporedi na sajtu.
Razlika u zvuku kod podova postoji između starih POD-ova, tj keca, POD-a 2.0, POD PRO-a, floor POD-a i sprava koje su zasnovane na Gearbox software-u. Znači ako ima Gearbox, to je novija generacija modelinga, nije bitno nu?no da je sam proizvod novijeg datuma, po?to Line6 jo? uvek rabe staru tehnologiju za neke proizvode.
LAMPASH
21-05-2008, 02:11 PM
Da,Gold Bundle!Potpuno sam zaboravio na Line6 Gearbox gold bundle koji sada kosta samo 150$, a bio je ranije oko 500-600$.Sa njime dobijas kao sto rece Dusan i DI a od softwarea imas 78 modela pojacala za gitaru sa dvadesetak cab-ova,22 bas pojacala i 80 efekta sto je u poredjenju sa UX-om MNOGO vise, a razlika u ceni je nekih 10-20 evra.Ubedljivo najbolja varijanta za snimanje gitare i basa.Zaboravi UX koji sam ti prvo predlozio.
.... a je l' i dalje onda mora da se slusa peko line 6 drivera , ili mogu kao covek da teram sa svojim standardnim ???
Pozdrav
Da,Gold Bundle!Potpuno sam zaboravio na Line6 Gearbox gold bundle koji sada kosta samo 150$, a bio je ranije oko 500-600$.Sa njime dobijas kao sto rece Dusan i DI a od softwarea imas 78 modela pojacala za gitaru sa dvadesetak cab-ova,22 bas pojacala i 80 efekta sto je u poredjenju sa UX-om MNOGO vise, a razlika u ceni je nekih 10-20 evra.Ubedljivo najbolja varijanta za snimanje gitare i basa.Zaboravi UX koji sam ti prvo predlozio.
Pa i ja gledah.....500e, pa sve mislim Dule me lozi:D
E, pa super, to je to sto mi treba, di-box, vst, gomila simulacija... milina.
Samo da ponovim i Maxovo pitanje, mogu li da zaobidjem njegov driver i radim normalno sa RMEom, samo?
Mancha
22-05-2008, 05:08 PM
Trebalo bi da moze, posto je plugin kao svaki drugi, t.j. ne zanima ga sta mu dajes kao ulaz. Nisam siguran kolika je latencija samog plugina.
Dushan_S
23-05-2008, 08:37 PM
.... a je l' i dalje onda mora da se slusa peko line 6 drivera , ili mogu kao covek da teram sa svojim standardnim ???
Pozdrav
Pa i ja gledah.....500e, pa sve mislim Dule me lozi:D
E, pa super, to je to sto mi treba, di-box, vst, gomila simulacija... milina.
Samo da ponovim i Maxovo pitanje, mogu li da zaobidjem njegov driver i radim normalno sa RMEom, samo?
DI mora biti priključen uvek takoreći kao dongle. E sad zavisi od zamisli to za usnimavanje. Trebalo bi da je otprilike ova varijanta
Moguće je pripaliti gearbox uključiti se u Line6 DI, slu?ati u realtime-u kroz Gearbox software koji je otvoren dok je otvorena i aplikacija u kojoj radite, ajd na primer Cubase. Snima se ono ?to se čuje kroz gearbox, a slu?ate na čemu ?elite.
Varijanta 2, snimate kroz DI slu?ate kroz gearbox, unimavate čist neofarban DI, zatim otvorite pluginove na kanalu i onda naravno ostaje mogućnost da se kasnije farba koriguje
Varijanta 3, DI je dongle, usnimavate kroz neki drugi lanac čistu gitaru, slu?ate kroz upaljen monitoring kanala na kom su otvoreni pluginovi Line6, latencija naravno mora biti niska.
U svim varijantama trebalo bi da je moguće normalno slu?ati kroz RME na primer. Jer fakat i ne postoji druga mogućnost, jel, uz ceo pack dolazi samo DI.
Ako vas la?em, mo?da vas la?em za to da mo?ete slu?ati kroz gearbox dok usnimavate. Znam da na UX-u valjda moraju biti upaljeni drajveri Line 6 ali ovde bi bilo sumanuto, jer nema Line6 kartice koja bi imala out-e. Dakle ovoliko mogu pomoći ali toplo preporučujem posetu Line 6 forumima :)
Hvala puno, to je tacno ono sto mi treba. Posebno opcija, snimas clean, slusas kroz gear box, pa kasnije pravim farbu. Jedini problem, u Nemackoj je jos uvek oko 500e, gde naci to za normalnu lovu?
Bicu mnogo glup pa cu da postavim direktnu situaciju kako bih ja .... a ti mi samo reci da li je moguce ......
Nabodem gitaru u line 6 , latencija 3 ms , otvorim line 6 VST software na kanalu , neka distorzija npr , i sviram ..... on mi usnimava cistu gitaru a ja sve vreme cujem preko RME kartice matricu i gitaru SA distorzijom ..... iskljucim VST .... cujem cistu gitaru ....
Je l' moze ovo ???
Izvini na ovakvom pitanju , ali nisam imao spravu u rukama , pa me sve zbunjuje ....
Pozdrav
Hvala puno, to je tacno ono sto mi treba. Posebno opcija, snimas clean, slusas kroz gear box, pa kasnije pravim farbu. Jedini problem, u Nemackoj je jos uvek oko 500e, gde naci to za normalnu lovu?
Ti si razumeo , a ja nisam ...:banghead: uhhhh ...... mnogo sam omatoreo :D
Pozdrav
Pozdrav
Pa to ti je pod 2:)
Pa to ti je pod 2:)
ne , nego pod 3 ?
Pozdrav
Dushan_S
01-06-2008, 01:09 PM
Hvala puno, to je tacno ono sto mi treba. Posebno opcija, snimas clean, slusas kroz gear box, pa kasnije pravim farbu. Jedini problem, u Nemackoj je jos uvek oko 500e, gde naci to za normalnu lovu?Pa ono, internet, kreditna kartica..? :)
PozdravPa jbg, sad meni nije jasno ?ta ti nije jasno :)
NArucio:). Javljam utiske kad stigne. Zanimljivo da je po Nemackoj jos uvek na 500e:shock:
Sto nisi i za mene ???? :(
Pozdrav
LAMPASH
10-09-2008, 05:56 PM
NArucio:). Javljam utiske kad stigne. Zanimljivo da je po Nemackoj jos uvek na 500e:shock:
OFF,sta je na kraju bilo,jesi li pazario nesto iz LINE6 programa?Vidim da nisi javio nista o utiscima pa rekoh da te podsetim,ako nije problem:)
eh.. .da.... guzva do nebesa :(
Stigao mi je tone port sa Gold bundle-om...... utisci - treba puno igrati se sa njim, ali uspeo sam da ubedim gitaristu koga snimam (10 pesama neki moderniji pankic, rockic, popic, 'bem li ga) da je to bolje od loseg a i prosecnog pojacala... i evo, zavrsavamo album polako..... nisam nezadovoljan zvukom, a kad se uzme u obzir udobnost pri radu i mogucnost da kasnije odredim boju gitare, promenim amp, i sve drugo... prezadovoljan sam
Pokusao sam cak u periodu dok nisam nasao dobitnu dist kombinaciju sa GR3 i Amplitubeom, ali mi Gearbox ipak na kraju svira ceo album na svim gitarama
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.